Şişli Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Şişli Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi

Home » Şişli Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi

İstanbul’un kalbinde bulunan hayvan severin cenneti Şişli belediyesi hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi hem sokak hayvanlarını koruma hem de toplum bilincini artırma amacıyla kurulmuş bir tesis.

Dünya hayvanları koruma günü olan 4 Ekim’de Şişli belediyesi tarafından açılmıştır. Hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi 2022 yılından bu yana hizmet veriyor. 4 bin metrekarelik alanda, 100’e yakın kedi ve köpek için bakım ve tedavi alanları, kısırlaştırma ameliyathanesi, aşılama odası, gözlem odası ve müşahede odası bulunuyor. Ayrıca gönüllülerin çalışması için bir ofis ve bir kafeterya da yer alıyor. Tesis hafta içi saat 09:00 ile 17:00 arasında hizmet veriyor.

Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi Nerede

Şişli ilçesinde bulunan hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi, Paşa Mahallesi, Piyalepaşa Bulvarı, No:80/A adresinde yer almakta. Şişli belediyesi hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi hizmetleri, Şişli belediyesi veteriner işleri müdürlüğü tarafından yürütülmekte. Ayrıca merkezin ulaşım bilgileri şöyle;

Osmanbey Metro İstasyonu’ndan 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde.77, 77A, 77Ç, EM1, EM2, 54KT, 55ET, 54P, 36M, 37M, 41AT, 54K numaralı otobüslerle Piyalepaşa Mahallesi durağında indikten sonra 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde. Minibüsten Piyalepaşa Mahallesi durağında indikten sonra 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde.

Şişli Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi İletişim

Veteriner işleri müdürlüğü ilçedeki sokak hayvanlarının sağlığını koruyarak aşılama ve kısırlaştırma faaliyetlerini sürdürüyor. Şişli belediyesi hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi hakkında detaylı bilgi almak için https://www.sisli.bel.tr/hizmet/veteriner-hizmetleri sitesini ziyaret edersiniz.

Hayvanların sahiplendirilmesini gerçekleştiren merkeze veteriner@sisli.bel.tr adresine e-posta göndererek ya da 444 31 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca merkezin verdiği hizmetler arasında şunlar yer alıyor;

  • Sokak hayvanlarının kayıtlarının yapılması.
  • Yatan hasta bakım, tedavi işlemlerini gerçekleştirmek.
  • Saha tedavileri ve sokak hayvanlarının aşılanması.
  • Sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi ve kısırlaştırılması.
  • Mikroçip uygulaması.
  • Sokak hayvanlarının beslenmesi ve korunması.

<yoastmark class=

Şişli Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi Yorumları

Şişli belediyesi hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi hakkında yapılan yorumlarda hizmetlerinin kaliteli ve profesyonel olduğu, personelin ilgili ve güler yüzlü olduğu ifade edilmekte. Ayrıca merkezin sokak hayvanları için önemli bir hizmet sağladığı belirtilmekte.

Merkez hakkında yapılan bazı olumlu yorumlar şunlar; “Sokak hayvanları için çok önemli bir hizmet sunuyorlar. Kısırlaştırma ve aşılama işlemleri ücretsiz ve kaliteli bir şekilde yapılıyor. Bunun yanı sıra personel çok ilgili ve güler yüzlü.”

“Merkeze sokakta bulduğum bir kediyi götürdüm. Kedi çok hastaydı ve merkezde tedavi altına alındı. Tedavi süreci boyunca veteriner hekimler ve personel çok ilgiliydi. Kedi şu anda çok iyi durumda ve çok teşekkür ederim.” “Sokak hayvanları için ne kadar önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Kısırlaştırma işlemini ücretsiz ve hızlı bir şekilde yaptırdım. Çok teşekkür ederim.”

Merkez hakkında yapılan bazı olumsuz yorumlar ise şunlar; “Randevu sistemi biraz sıkıntılı. Randevuyu zamanında alamıyorum.” “Merkezin biraz daha büyük ve donanımlı olması gerekir.”

Şişli Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi Mama Bağışı Kabul Ediyor Mu?

Sokak hayvanlarının bakımı, tedavisi ve sahiplendirilmesi konusunda önemli bir hizmet veren Şişli belediyesi hayvan kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi için mama bağışları önemli bir katkı sağlıyor.

Bağışlanan mamalar barınaklardaki hayvanlar için kullanılıyor. Yaş, kuru ya da konserve mamaların dışında hayvan severler yavru mama, hamile ve emziren anne maması ya da hastalık maması bağışında bulunuyor. Ayrıca bağışçılar, mamaları merkezin açık olduğu saatlerde adresine teslim edebilirler. Ayrıca merkeze telefonla ulaşarak mama bağışı için randevu alabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları