Grande Sole Dog Resort - Fiyatları 2024
Home » Grande Sole Dog Resort

Grande Sole Dog Resort

Grande Sole Dog Resort hakkında merak ettikleriniz mi var? Bu merkezi araştırıyorsanız köpeğiniz vardır ve onun ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorsunuzdur.
Bonus Code SEFERİHİSAR / İZMİR
Siteye Git

Grande Sole Dog Resort hakkında merak ettikleriniz mi var? Bu merkezi araştırıyorsanız köpeğiniz vardır ve onun ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorsunuzdur. Gelin hep birlikte inceleyelim!

Grande Sole Dog Resort merkezi 2018 yılında kuruldu hem kurucusu hem de eğitmeni Güneş İpekkan’dır. Deu Maden mühendisliği mezunu lan eğitmen motor sporlarında Türkiye 4.cüsü olduktan sonra köpek eğitimiyle ilgilenmeye başladı ve bu oteli kurdu.

İzmir’de bulunan ve bölgedeki en büyük köpek eğitim merkezinin grandesole.com olarak bir web sitesi bulunuyor.

Grande Sole Dog Resort Nerede, İletişim Bilgileri

Grande Sole Dog Resort nerede, iletişim bilgileri ile dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Adresi Ulamış, İzmir Seferihisar yolu no:265’tir. İletişim numarası 0532 428 32 10’dur. Web sitesine girdiğinizde üst menüden iletişim kısmına tıklarsanız eğer bulunduğunuz yere göre doğrudan yol tarifini alabilirsiniz.

Grande Sole Dog Resort tesis bilgileri:

  • Tesis 12,5 dönüm arazi üzerine kurulmuşken 23 adet köpek kulübesi bulunmaktadır.
  • UVC teknolojisi ve Infrared kullanılıyor.
  • 500 m2 açık çim eğitim alanı bulunurken, 6 m2 bahçesi, 4 m2 kapalı alanı ve 12 m2 ayrı bir bahçesi var.
  • Tüm odalar kameralar ile izlenirken, granit malzemeden yapılan kaymaz zeminler ve duvarları bulunuyor. Tavan yüksekliği ise 2.20 metredir.

Tesise ulaşım imkanlarına baktığımızda Ulamış yolu üzerinden doğrudan İzmir Seferihisar yolunu takip ettiğinizde kolay bir şekilde göreceksiniz.  7 gün 24 saat hizmet vermesinin yanında çalışma saatleri hafta içi her gün 10.00 ile 17.00 arasındadır.

Grande Sole Dog Resort Yorumları

Grande Sole Dog Resort yorumları tesisi kullanmak isteyen köpek sahipleri için son derece önemlidir. Ayrıntılı bir şekilde yorumları sizlere açıklamamız gerekir ise güneş hanımıyla görüşerek tesisteki eğitime bırakılan köpeklerin son derece ilgilendikleri paylaşılıyor. Eğitimlerin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen çok fazla evcil hayvan sahibi bulunmaktadır.

Grande Sole Dog Resort

Grande Sole Dog Resort

Özel olarak yorumlara baktığımızda ise bir müşteri sokaktan bulduğu bir köpeği sahiplendikten sonra davranış bozuklukları olduğu bilgisi veriliyor. Sokak köpeğini buraya göndererek eğitim aldırdığını ve köpeğin bir buçuk ay sonunda tamamen evcil bir şekilde insan hayatına uygun yaşamına devam ettiğini paylaşılmıştır.

Grande Sole Dog Resort hakkında yapılan farklı bir yorum ise tesisin son derece özenle hazırlandığını, çok temiz bir ortam olduğunu, çalışanların ilgili ve profesyonel kişiler olduğu yorumlarda göze çarpıyor. Genel olarak memnuniyet bildiren kişilerin neredeyse tamamı tesisin temiz olduğunu ve çalışanların yetkin kişiler olduğudur.

Evcil Hayvan Sahiplerinin Görüşleri

İnceleme yapmaya devam ettiğimizde evcil hayvan dostlarının köpeklerine gözleri arkada kalmadan emanet edilecek bir yer olarak gösteriliyor. Başta güneş hanımı olmak üzere tüm ekibin profesyonel olduğunu ve gerçekten hayvanlara çok değer verildiği paylaşılıyor. Güneş hanımla birlikte Engin isimli eğitmen Azad ve Tuğçe isimli kişilerin de köpekler ile çok ilgili olduğu ve bu kişilere tek tek teşekkür edilen onlarca farklı yorum bulunmaktadır.

Yorumlarda sadece köpeğini eğitmek için değil, aynı zamanda konaklama için gönderen kullanıcılar da mevcut. Otele köpeklerini bırakmadan önce tesisi gezen kişiler, şartların son derece uygun olduğunu, kulübelerin çok temiz olduğunu, sosyalleşme imkanların olduğunu ve köpeğin beslenme programın özel olarak hazırlanmasından çok memnun olduğunu belirtmektedir. Yine farklı bir kişi ise oteli gezdikten sonra konaklama imkanlarından yararlandığını ve her şeyin köpeklerin konforunu ve güvenliğini düşünülerek hazırlandığını söylemektedir.

Köpeğinin tüm eğitimlerini bu merkezden aldığını söyleyen birçok müşteri de bulunmaktadır. Özellikle köpeğinin, hırçın bir ırk olmasının yanında eğitile bilirliğinin çok zor olduğunu söyleyen kişiler de eğitmenlerin son derece başarılı işler çıkardığını ve köpek sahiplerine de köpek eğitimi hakkında birçok farklı konuda bilgi paylaşımı yapıldığını söylemektedir.

Bunun yanında evcil hayvan sahipleri eğitmenlerin sahiplerini sık sık video ve fotoğraflar göndererek köpek hakkında bilgilendirmeler yaptığını da paylaşmaktadır. Yorumları değerlendirdiğimizde. Ve konaklamasını kullanan kişiler misafirliğin çok iyi geçtiğini, köpekleriyle ilgili hiçbir sorun yaşanmadığını bildirmektedir. Çalışanların tamamının profesyonel olduğunu ve köpeklerin burada mutlu kaldığını söylerken tüm köpek sahiplerinin tesisi gözü kapalı kullanabileceklerini tavsiye ediyorlar.

İşletme sahibi yapılan olumlu yorumların altına teşekkür mesajı göndererek, kendileriyle tanışmaktan memnun olduklarını ifade ediyor.

Grande Sole Dog Resort Şikayetleri

Grande Sole Dog Resort Köpek eğitim merkezi ve oteli hakkında yorumlarda çok fazla olumlu yorum bulunduğunu açıkça belirtmeliyiz. Ancak merkez hakkında sayısı az olmakla birlikte şikayetlerde bulunuyor. Grande Sole Dog Resort şikayetleri en fazla tesise giriş yapmak isteyen kişilere uygulanan iletişimsizliğin yetersizliğidir. Birçok kişi gerek eğitim almak için gerek oteli kullanmak için köpeğini bırakmak istediğine ancak müşteri hizmetleri vardır. Ayrıca iletişim kanallarıyla sağlıklı bir iletişim kurulamadığından şikayet edilmektedir.

Örnek olarak bir ay önce yapılan şikayeti sizleri açık bir şekilde aktaracağız. Telefonla görüştükten sonra köpek hakkında aşı defteri gönderilmesi istenmektedir. Sağlık kayıtlarını istenildiğini söyleyen bir müşteri daha sonra yeniden görüşme yapılamadığını ifade edilmektedir. İstenilen bilgileri mail üzerinden firmaya gönderdiğini ancak firmanın kendilerine bir daha dönüş sağlamadığını söyleyenler vardır. Ayrıca aramalarına da yanıt verilmediğini açıkça beyan etmektedir.

İletişim konusunda sorun yaşayan müşteriler olduğu açıkça görülmektedir. Firmanın iletişim konusunda herhangi bir sorun olmadığı konusunda geri dönüşü bulunmaktadır. İşletme sahibinin yorumlar üzerinden yaptığı cevapları hitaben şikayetleri son derece ılımlı karşıladığı görülmektedir. Kendileriyle iletişime geçerek bu durum hakkında görüşmek istediklerini iletmektedir. Özellikle kurucusu tarafından yorumların dikkatle incelendiği düşünülmektedir. Bu konuda farklı alanlarda çok fazla şikayet olmamasını normal karşılıyoruz.

Diğer Şikayet Alanları

Farklı alanda yapılan şikayetlere baktığımızda ise tesisin güzel olduğunu söylemektedirler. Büyük olduğunu ancak çalışanların köpeklerden korktuğunu dile getirilmektedir. Yapılan şikayete göre, köpek eğitimi veren kişilerin veya çalışanların bazılarının büyük köpeklerden korktuğu yönündedir. Eğitimlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilemediğidir. Küçük köpeklerle ilgili bu sorunla ilgili herhangi bir şikayet bulunmamaktadır. Ancak büyük köpekler, hareket alanları geniş olmasına rağmen yaklaşık olmadığı için yeterli seviyede eğitim almadığından birkaç müşteri yetersizlik konusunda şikayet oluşturmuştur.

Bunun yanında farklı köpek ırklarına sahip müşterilerin bazıları köpeklerinin çok temiz bir şekilde orada bakıldığını düşünmediğini ifade ediyor. Özellikle dinlenmek için gittikleri alanlarda hijyenin yeterince sağlanmadığı için ve köpeklerin sosyalleşme alanlarında hijyen sorunları yaşandığını düşündüğünü beyan etmektedir. Bu konuda herhangi bir fotoğraf veya belge sunamadığı için şikayetin ne kadar doğru olup olmadığı konusunda sizlere herhangi bir fikir beyanında bulunamayacağız.

Genel olarak baktığımız zaman ise merkez ile ilgili çok fazla şikayet yoktur ve şikayet alanları birkaç durum ile ilgilidir.

Grande Sole Dog Resort Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Grande Sole Dog Resort verdiği hizmetleri ve fiyatları:

  • Köpekler için konaklama hizmeti,
  • Eğitim hizmeti,
  • Köpek temini hizmeti

Bulunuyor. Hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanız için açıklamamız gerekir ise eğitimlerinde:

  • Klasik köpek eğitiminin yerine bu tesiste davranışçı iletişim yöntemi kullanılmaktadır.
  • Eğitimler, köpeklerin aşıları bitince başlatılmaktadır ve bu nedenle eğitime gelmek isteyen her köpek sahibinden aşı kartı talep ediliyor.
  • Köpeklerin karşılanabilmesi için ortalama 4 ay süre vardır ve eğitimlerde 4 aydan sonra gerçekleştirilir.
  • Otele sadece aşıları tamamlanmış köpekler alınırken, tesiste sahada köpek eğitimi uygulanmaktadır.

Grande Sole Dog Resort köpekler için 7 gün 24 saat hizmet veren bir tesistir. İnternet sitesinde verilen eğitimlerle ilgili çok az bir bilgilendirme bulunuyor. Ancak temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi ve yavru köpekler için uyum eğitimleri verilmektedir. Eğitim ücretlerinin ne kadar olduğu ve web sitesinde veya firmaya ait herhangi bir bilgi paylaşımında yoktur.

Hizmet Kalitesi

Konaklama imkanlarına baktığımızda ise odalar 10 metre kareden başlayarak, 20, 35 metre kareye kadar çıkmaktadır. Her oda bitişik düzende yapılırken aynı zamanda odaların kendine özel bir bahçesi de bulunuyor. Odaların zeminleri kaymaz zeminle döşenirken duvarları ise granittir. Hijyen sağlamak amacı ile UVC sistemi kullanılıyor. Bunun yanında odaların tamamı 7 gün 24 saat izlenmektedir. Köpekleriniz ile ilgili sizlere dilediğiniz zaman videolu içerik gönderilmektedir. Ayrıca fotoğraflı gönderimler yapılmaktadır. Konaklama Fiyatları hakkında bilgi verilmemektedir.

Tesiste kullanmak isteyenlerin uyması gereken bazı kurallar bulunmaktadır. Bu kurallara uymayan hiç kimse eğitime veya otel için konaklamaya kabul edilmemektedir. Kuralları sizlerle paylaşmamız gerekir ise köpeklerin aşı karnesindeki kuduz aşısı olmalıdır.  İç dış parazitleri aşısı, kaşe imzası ve karma aşılarının tam olması en önemli kuraldır.

Bunun yanında otele giriş saati 13.00 olurken çıkış saati ise 12.00’dır. Eğer bu saatlere uygun davranmaz ise ve çıkış saati geçirilmemelidir. Yoksa günlük olarak ekstra bir ücret alınacaktır. Eğitim için veya otel konaklaması için köpekler getirildiğinde aşı karnesi olmalıdır. Ayrıca yatağının ve tüketiciyi mamalarının yanında olması gerekmektedir.

Merkezin verdiği hizmetlerden biri ise köpek temidir. Köpek temininde sadece A şecere köpek teminleri yapılırken sağlıklı köpekler bulunuyor. Örnek olarak açıklamak gerekir ise Amerikan Akita olabilmektedir. Alman çoban köpeği, Poddle, Maltese, Retriver kabul edilmektedir.  Rottweiler, pomeryan ve buldogg köpekler temin edilmektedir.  Köpeklerin teminiyle ilgili ekstra bilgiler bulunmamaktadır. Bunun yanında ücretlendirmesi hakkında da bir içerik bulunmamaktadır.

Daha önce oteli, eğitimleri veya köpek teminlerini kullanan kişileri merak ederseniz referanslar kısmı bulunmaktadır. Burada 20’ye yakın referans bilgisi bulunmaktadır.

Verilen hizmetlere dair gerçek fotoğraflar ise galeri kısmında bulunmaktadır. Web sitesine girerek galeri kısmına tıkladığınızda yüzlerce fotoğraf karşınıza çıkıyor dilerseniz inceleyebilirsiniz.

Grande Sole Dog Resort Instagram, Twitter, Facebook

Günümüzde sosyal medya bir merkez hakkında bilgi almaktır.  Güncel olarak yapılanları öğrenmek için çok etkilidir. Grande Sole Dog Resort Instagram, Twitter, Facebook hesapları var.

Facebook hesabında Künye kısmında iletişim bilgileri bulunmaktadır. İnternet sitesi ve sayfanın neden açıldığı hakkında bilgiler bulunmaktadır. Facebook hesabı aktiftir ve paylaşımlar da bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Burada misafir olan köpeklerle ilgili kısa canlı video paylaşımları yapılmaktadır. Aynı zamanda farklı ırklara özel fotoğraflar da bulunmaktadır. Bunun yanında köpeklerin egzersiz yaptıkları açık alan gösterimleri bulunmaktadır. Gün içinde vakitlerini nasıl geçirdikleri alanlar vardır. Tesis hakkında birden farkla içeriğe ulaşabilirsiniz.

Facebook hesabı üzerinden dilerseniz merkeze mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca farklı eğitim videolarını izleyerek köpeklere verilen eğitimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Doğrudan ismine Instagram uygulamasında arattığınızda yine aktif olarak firmaya ait resmi Instagram hesabı bulunmaktadır. Instagram hesabında iletişim numarası paylaşılırken, aynı zamanda korucusunun ve eğitmenlerin isimleri de bulunmaktadır. İçeriklere baktığımızda ise eğitim esnasında görseller vardır. Köpeklerin odalarının bahçeleri hakkında içerikler yayınlanmaktadır. Tesis içerisindeki gün boyunca yapılan faaliyetler vardır. Facebook ve Instagram hesaplarının yanında merkeze ait farklı bir sosyal medya uygulaması yoktur. Yani aktif bir Twitter hesabı veya YouTube gibi uygulamalar kullanılmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları