Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış - Fiyatları 2024
Home » Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış tesisinde hem kediler hem de köpekler için bakım hizmetinin yanı sıra özel programlarla eğitim veriliyor. Üretim, satış ve eğitim için firmayı arayabilirsiniz.
Bonus Code ERENLER / SAKARYA
Siteye Git

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış tesisinde hem kediler hem de köpekler için bakım hizmetinin yanı sıra özel programlarla eğitim veriliyor. Üretim, satış ve eğitim için firmayı arayabilirsiniz.

Düzenli olarak birbirinden farklı cins türlerin üretimi ve satışı için hizmet veren Showdogs, köpek ve kediler için eğitim programları oluşturuyor. Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış faaliyetlerine Sakarya genelinde yüzlerce aile tarafından ilgi gösterildiği bilinmektedir. Showdogs.com.tr resmi internet sitesinde yıllardır hem satılık köpekler hem eğitimler hem de günlük ve daha uzun süreli otel hizmetleri hakkında bilgi veriliyor. 20 yıllık tecrübeye sahip olan ekip haftanın her günü eğitim, konaklama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış Nerede, İletişim Bilgileri

Köpeklerin ihtiyaç duyduğu eğitimin verilmesi gerekmektedir. Öğrenmesi gereken temel ve ileri seviye komutların hayatı boyunca hatırlayacağı şekilde alışkanlık haline getirilmesi mümkündür. Eğitim hizmetinin yanı sıra köpeğinizi ve kedinizi birkaç günlüğüne bırakabilirsiniz. İhtiyacınız varsa Showdogs ile iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle bu hizmeti alabilirsiniz. Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış çalışmalarıyla ilgili en detaylı açıklamalara firmayı aramanız mümkündür. Ayrıca resmi sitedeki hizmetlerimiz bölümünden erişebilirsiniz.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış nerede, iletişim bilgileri için gerçekleştirilen paylaşımları tesisten kısa süre içerisinde öğrenebilirsiniz. Sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Kamışlı Mah. 12. Sk. No: 99 Erenler / Sakarya adresinde bulunan tesisi yılın her döneminde açıktır. Ayrıca haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz. 0 542 242 75 75 numaralı telefondan ve bilgi@showdogs.com.tr e- mail adresi aracılığıyla edinilmektedir. Hem pet eğitmenleriyle hem de otel bölümündeki çalışanlarla görüşebilirsiniz.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış Yorumları

Köpekler tarafından kendilerine nasıl bir eğitim verildiği, bu esnada nasıl davranıldığı, eğitimi veren kişinin lider olarak görülüp görülmediği önem teşkil ediyor. Hafta içi ve hafta sonu verilen hizmetlerle ilgili bilgi edinmek, sorunlarınıza kısa süre içerisinde dönüş yapılmasını sağlamak için resmi iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz. Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış tesisinin Google hesabına yapılan yorumları ve çeşitli köpek üretim tesisleriyle ilgili eleştirilerde bulunulan forumları inceleyebilirsiniz.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış

Forumlarda ve firmanın resmi adresinin yer aldığı haritalar bölümündeki yorumların genel olarak pozitif yorumlardan oluşması dikkat çekiyor. Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış yorumları arasında, köpeğini bir aylık eğitimin ardından teslim aldığı için son derece mutlu olduğunu belirten hayvanseverlerle karşılaşılıyor. Eğitimin ilk haftasından itibaren farklı davranışlarının pet eğitmeni tarafından kendilerine iletildiğini, eğitime uygun hareket etmesi nedeniyle mutlu olduklarını belirten çok sayıda müşteri bulunuyor. Yetiştirilirken kullanılan komutların aynı şekilde köpek sahipleri tarafından kullanıldığında aynı sonuçların alındığı, köpeğin tesise verildiği şekilde son derece sağlıklı geri alındığı belirtiliyor.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış Şikayetleri

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış çalışmalarının uzun yıllardır sürdürülmektedir. Ayrıca belirtilen tesis için bazı müşteriler şikayetlerde bulunmaktadır. Hayvanını verdiği kilodan çok daha zayıf bir şekilde geri aldığını söyleyenler vardır. Köpeği kendilerine teslim edilmeden önce yıkanmadığı için kötü koktuğunu belirtenlerde vardır. Böylelikle istenmeyen müşterilerin yorumlarıyla karşılaşılmaktadır. Bu yorumlar genel olarak olumlu yorumlar arasında son derece az sayıda olduğu için hayvan severler arasında sadece küçük bir kısmın memnun kalmadığı görülmektedir.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış şikayetleri incelendiğinde, kedilerin temiz bir kafeste bakılmadığıyla ilgili eleştirilerle karşılaşabiliyor. Hem kediler hem de köpekler için koku konusunda şikayetçi olan müşteriler vardır. Hayvanların davranışları ve eğitimlere uyum sağlama açısından olumsuz bir yorumda bulunmaktadır. Verilen eğitimlerin hem evde hem de dışarıda etkilidir. Komutlar bir kez söylendiğinde hayvanlar tarafından anında harekete geçildiği belirtilmektedir.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış Verdiği Hizmetleri Ve Fiyatları

Karşılaşılan problemlerin köpek sahipleri tarafından giderilememesi, profesyonel bir destek alınması gerektiği durumlarda Showdogs tarafından aylık eğitimlerle destek veriliyor. Bu destek temel itaat seviyesi için alınabileceği gibi ileri düzey itaat komutlarının uygulanması için de alınabilir. Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış verdiği hizmetleri ve fiyatları hakkındaki detaylı ve güncel açıklamaları öğrenmenin en kolay yolu işletmeyi aramaktır. Mesaj atarak veya arayarak temel, ileri düzey ve köpeklerin farklı amaçlarla kullanıldığı durumlara yönelik eğitimlerin ücretlerini öğrenebilirsiniz.

Üretimi yapılan birçok farklı köpek türü hakkında en güncel fiyat bilgisine ve her bir türe yönelik açıklamaya pet eğitmenleriyle görüşerek ulaşabilirsiniz. Resmi sitede, sosyal medya hesaplarında ve kurumun resmi iletişim kanallarında yapılan açıklamalar, farklı türlerle ilgili bilgi edinilmesini kolaylaştırıyor.

Köpek ve kedi oteli, hayvan kuaförü, köpek eğitimi ve köpek ve kedi üretimi alanlarında hizmet veriliyor. Hafta içi ve hafta sonu her gün firmayla iletişime geçebilir, sorularınıza yanıt bulabilir ve köpeğiniz için ne kadar ücret ödeyerek bakım yaptırabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Köpeklerin yanı sıra kedilerin de özel kafeslerde bakıldığı, diğer hayvanlar tarafından rahatsız edilmediği bu tesiste her gün temizlik yapılıyor. Bir kafes boşaltıldıktan sonra diğer kedilerin veya köpekler kafese konmadan önce detaylı temizleme işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu sayede diğer canlılardan hastalık kapmadan, sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdüren canlılara eğitim verilmeye başlanabiliyor.

Diğer hayvanlarla uyum yakalayamayan, içine kapanık olabilmektedir. Aşırı baskın karakteri nedeniyle diğer köpekler ve kediler tarafından kabul edilmeyen bazı canlılarla karşılaşılıyor. Bu hayvanların karakterine, sosyal becerilerinin neden yeteri kadar gelişmemiş olduğuna yönelik incelemeler sonucunda çeşitli eğitimler verilmeye başlanıyor. Temel eğitimlerde tuvalet ve sahibiyle birliktedir. Vakit geçirirken onun komutlarını anlayıp anında tepki vermeye yatkınlık kazandırılıyor. Gel, dur gibi komutların yanı sıra acıktığında eğitim verilir. Susadığında ve tuvalete gitmesi gerektiğinde mutlaka sahibine haber verir hale gelmesi sağlanıyor.

Güncel Eğitimler

Köpeğinizin sürekli saldırgan davranışlar sergilemesi görülmektedir. Diğer hayvanların yanında kendini kaybetmesi, sizin orada olduğunuzu unutmuş gibi davranmaya başlaması eğitimsizken normaldir. Eğitim verilirken her türlü koşulda sahibinin sözlerini ön planda tutulmaktadır. Oyun ortasında dahi oyunu bırakarak sahibinin yanına gelecek kadar sadıktır.  Ayrıca söz dinleyen bir hayvan haline gelmesi sağlanmaktadır. Temel eğitimler sadece tesiste verilenle sınırlı değildir.

Yanlış hareketlerle ve tonlamayla kullanılan komutlar köpek tarafından anlaşılamadığı takdirde tepkisiz kaldığı görülmektedir. Pet eğitmeni size köpeği teslim etmeden önce hangi eğitimleri verdiğini açıklamaktadır. Neleri öğrettiğini, bu komutları nasıl yapabileceğinizi detaylı şekilde anlatacaktır. Komutların sadece eğitmen tarafından değil hayvanın sahibi tarafından da aynı şekilde yapılması ve tekrarlanması gerekmektedir. Aksi takdirde zaman içerisinde bu eğitimde öğrendiği şeyleri unutulmaktadır. Birkaç ay sonra komutları doğru şekilde uygulasanız dahi hatırlamayabilir.

Yat, otur, gel, dur, sakin ol, koş gibi çeşitli terimleri kullanırken fiziksel olarak kullanılmalıdır. Bu komutları çeşitli el hareketleriyle desteklemeniz gerekmektedir.. Pet eğitmenleri sadece sesle değildir. Aynı zamanda görsel olarak aklında kalmasını sağlayacak şekilde çeşitli jestler yapılmaktadır. Mimikler yaparak köpeğin her şeyi anlamasına yardımcı olmaktadır. Eğitim sürecinde merak ettiklerinizi, yanlış yaptığınızı düşündüğünüz şeyleri paylaşınız. Burada direkt olarak eğitmenin telefonuna mesaj atarak veya arayarak sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitimi tesiste verildikten sonra evde tuvaletini yapıp yapmadığına, haber verip vermediğine dikkat etmeniz gerekiyor. En temel noktada dahi eve adapte olmakta zorlandığını tespit ederseniz bu konu hakkında profesyonel eğitmenlerden destek almaya çekinmemelisiniz. Karşılaşılan uyumsuzlukların, söz dinlememe durumlarının kısa süre içerisinde çözülmesi mümkündür. Bazı durumlarda köpeğin ısrar ettiği, normalde bildiği bir komutu dahi uygulamaktan kaçındığı görülebiliyor. Kızmak ve bağırmak yerine sakin davranmanız, ödüle ulaşmayı teşvik ederek sözünüzü dinlemesini sağlamanız gerekmektedir.

Eğitim Merkezinde Verilen Eğitimler

Tesis bünyesinde kedilerin veya köpeklerin davranışlarından ötürü hiçbir şekilde kızma veya cezalandırma yoluna gidilmez. Bu tür tavırlar hem aradaki bağın hasar almasına yol açmaktadır. Hem de verilen eğitimlerin hayvan tarafından tedirginlik içerisinde incelenmesine neden olacaktır. Söz dinlenmemesinin nedenleri tespit edilmektedir. Profesyonel ekip tarafından sahibiyle köpeğin arasındaki sorunların çözülmesi için eğitime başlanacaktır.

Fiziksel olarak şiddet göstererek hayvanın canının yanmasına neden olmaktadır. Geçmişte yaşadığı travmaları atlatamayan hayvanlara nasıl davranacağını bilmeyen kişilerin eğitim vermesi mümkün değildir. Çok ciddi mağduriyetlerle karşılaşılmaktadır. Hayatının büyük bir kısmında kötü davranılan hayvanlar için dahi temel eğitim verilmektedir. İleri seviye eğitimin verilmesi mümkündür. Nasıl yaklaşacağını bilen, sahibiyle arasındaki sadakat vardır. Ayrıca bağın kuvvetlenmesini sağlayan profesyonel eğitmenlerle çalışmanız tavsiye edilmektedir.

Köpek oteli ve kedi oteli olarak faaliyet gösteren kurum bünyesinde farklı hayvanların kısa süreliğine kalabilmektedir. Uzun süreliğine konaklaması için özel yerler hazırlanıyor. Çok dar ve hayvanın mutsuz olacağı kafesler yerine son derece geniştir.  Tuvaletinin ve mamasının aynı ortamda bulunmadığı mekanlar oluşturulmasına özen gösteriliyor.

Dış parazit ve iç parazit gibi birbirinden farklı aşıların yapılmaktadır. Yanı sıra sağlık sorunlarına neden olabilecek pis ortamla karşılaşılmamasına özen gösteriliyor. Tuvalet eğitimleri, düzenli olarak egzersiz yaptırılması sağlanır.  Hayvanın bulunduğu bölümün her gün temizlenmektedir. Bunun sayesinde hem sağlıklı hem de mutlu şekilde yaşamını sürdürmesi sağlanmaktadır.

Köpek Kuaförü ve Oteli

Köpek kuaförü ve otel hizmeti almak isteyen müşterilerin tesisle iletişime geçebilirler. Bunun için için mesaj atması veya resmi numaraya telefon etmesi yeterlidir. Hem fiyat bilgisi almak hem de hayvanınızı götürmek amacıyla randevu alabilirsiniz. Bunun için aynı numarayı kullanabilirsiniz. Haftanın her günü açık durumda olmaktadır. Tesisi hafta içi ve hafta sonu istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Hayvanınızı bırakabilir veya geri alabilirsiniz.

Kedilerin tuvalet eğitimi ve saldırganlığının geçmesi için verilen eğitimlerdir. Bunun yanı sıra köpekler için oluşturulan eğitim programları çok daha kapsamlı ve uzun sürelidir. Yavrulara yönelik davranışlar ve atılması gereken adımlar vardır. Yetişkin köpeklerin öğrenme sürecini hızlandırmak için yapılması gerekenler farklılık gösteriyor. Tüm süreç hakkında bilgi edinmek, hangi komutların öğrenildiği açıklanmaktadır. Evde nasıl tekrarlanabileceğinin anlaşılması için köpeğinizi teslim almaya geldiğinizde açıklamalar yapılacaktır.

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış Instagram, Twitter, Facebook

Eğitimlerde en eğlenceli anlar, köpeğinizin komutları nasıl öğrendiği ve nasıl uyguladığıyla ilgili videolar sosyal medyada paylaşılıyor.  Paylaşımlara sosyal medyanın yanı sıra direkt olarak Whatsapp’tan da erişebilirsiniz. Merkez bünyesinde yetiştirilen, nasıl davranması gerektiği öğretilen köpeklerin eğitim serüvenleri birkaç farklı video halinde yayınlanmaktadır. Showdogs Köpek Eğitim  tesisiyle görüşmek için telefon numarasını kullanabilir,

Showdogs Köpek Eğitim Otel Üretim Satış Instagram, Twitter, Facebook hesapların vardır. Burada hem sizin köpeğiniz için hem de o an tesiste eğitim gören diğer köpekler için paylaşım yapılmaktadır. Ailesinden uzakta, eğitmeninin komutlarına uygun şekilde hareket edilmektedir. Eğitimli bir köpek haline getirilmeye çalışılan onlarca canlı bulunuyor. Facebook hesabına “Showdogs Kennel” aramasıyla, Instagram hesabına ise “Showdogs_kennel” aramasıyla ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları