Akademi Köpek Eğitim Merkez - Fiyatları 2024
Home » Akademi Köpek Eğitim Merkez

Akademi Köpek Eğitim Merkez

Akademi Köpek Eğitim Merkezi köpeklerin eğitilmesi ve konaklaması için açılan bir merkezdir. Eğitim merkezi hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.
Bonus Code ETİMESGUT / ANKARA
Siteye Git

 Akademi Köpek Eğitim Merkezi köpeklerin eğitilmesi ve konaklaması için açılan bir merkezdir. Eğitim merkezi hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Akademi Köpek Eğitim Merkez 1997 yılında Köpek eğitim uzmanı ve Veteriner hekim Bülent Olgaçer tarafından kuruldu. 1997 yılından itibaren köpekler ile ilgili tüm ihtiyaçlarınıza buradan ulaşabiliyorsunuz.

Merkezin web sitesi bulunmaktadır ve akademik9.com.tr üzerinden giriş yaparak inceleyebilirsiniz. Merkezin bulunduğu ilk Ankara’dır. Ankara’nın ilk ruhsatlı köpek eğitim merkezi olup burada evcil dostların ihtiyacı olan her şey bulunmaktadır.

Akademi Köpek Eğitim Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Akademi Köpek Eğitim Merkez nerede iletişim bilgileri Yukarı Yurtçu mahallesi, reyhan caddesi Etimesgut adresinde bulunuyor. İletişim numaralarına baktığımızda ise sabit telefon numarası 0312 441 98 88 olurken cep telefonu numarası ise 0532 792 26 00’dır. Faks gönderimi yapılmak istenirse 0312 443 61 04’tür. Akademi Köpek Eğitim Merkez ve köpek oteli Ankara’dadır.

Akademi Köpek Eğitim Merkez Yorumları

Yapılan yorumlara baktığımızda eğitimin köpekler için şart olduğunu, ortamın şahane olduğunu ve Bülent Hoca’nın da çok kültürlü biri olduğu baskındır. Profesyonel bir işletme olduğunu, köpeğin eğitiminin burada kusursuz bir şekilde sağlandığı söylenmektedir. Köpeklerin bu merkezden çok mutlu bir şekilde ayrıldığını belirten yorumlar var.

Akademi Köpek Eğitim Merkez yorumları içerisinde şehir dışından yoğun tavsiye üzerine giden insanların sayısının fazla olduğunu görüyoruz. Bu sayede merkezin sadece Ankara için değil, tüm Türkiye’den misafirleri vardır. Köpekleri ağırladığını düşünebilirsiniz. Şehir dışından gelen kişiler işletmeye teşekkür edilmektedir. Güvenilir bir yer olduğunu ve köpeğinin buradan çok bilgilidir. Ayrıca eğitilmiş bir şekilde ayrıldığını belirtenler bulunmaktadır.

Çok ilgili olduğunu, çalışan herkesin çok güler yüzlü olduğunu Bülent Bey önderliğinde köpeklere çok iyi bakıldığını söylenmektedir. Eğitimlerin çok güzel verildiğini söyleyen kullanıcı yorumları bulunmaktadır. Akademi Köpek Eğitim Merkez hakkında yapılan çok fazla yorum var.

Akademi Köpek Eğitim Merkez

Akademi Köpek Eğitim Merkez

Yolunun merkeze biraz uzak olmasının yanında havasının çok muhteşem olduğu ve merkezden uzak olduğu için köpekler için farklı alanların ve açık alanların da eğitim için kullanılmasını beğenen kişiler var.

Merkezde evcil hayvanların sağlığı konusunda endişe olmaması için günlük ve haftalık ve aylık olarak dezenfeksiyon merkezde uygulandığı işletme tarafından da bildiriliyor. Bu bilgi doğrultusunda yorumlara baktığımızda ise birçok kişi merkezin temyiz olduğunu, köpekleri için uygun olduğunu ve köpek oteli olarak kullananlar da son derece memnundur.

Eğitim Merkezi Yorumları

İş dolayısıyla köpeğini yanında götürmeyecek kişilerin köpeğini güvenle buraya bıraktıklarını bildirin kişiler merkezden memnundur. Egzersizler için geniş alanlar olduğunu, köpekler için yüzme havuzu olduğunu ve ısıtmalı odalarından dolayı köpeklerin tüm gereksinimleri düşünülerek hazırlanmış olduğu söyleyenler de bulunuyor.

Bunun yanında özel güvenlik firmaları tarafından da hem şahıslar hem de koruma köpekleri için eğitimler verilirken, bu eğitimleri alan kişiler de merkezden olumlu bir şekilde ayrıldıklarını ifade ediyor.

Akademi Köpek Eğitim Merkez yorumları okuduğumuzda çok fazla Bülent Bey yani işletmenin kurucusundan söz edilmektedir. Bülent Bey’i sizlere ufak bir şekilde açıklamak istersek kendisi 1989 yılında Ankara Üniversitesi veteriner hekimliğinden mezun olmuştur. 1997 yılında ege bölgesinde klinik hizmeti vermiştir. 2.002 yılında Budapeşte Macaristan’da uygulamalı seminerleri katılarak onaylı köpek eğitici lisansını aldı. 2005 yılında Romanya köpek kulübündeki köpek eğitimi yarışmalarını organize etmekle görevlendirildi. 2008 yılında köpek ırk standardı hakemliği seminerlerine katılıp ırk standardı değerlendirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Yine 2005 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele başkanlığında çalışmaya başladı. Kariyeri çok farklı ülkelerde geçerken bugün Akademi Köpek Eğitim Merkez üzerinde hizmet vermeye devam etmektedir. Köpek otelini kullanan veya köpek eğitimi için köpeğini teslim eden kişiler Bülent Bey’e teşekkürlerini sunmaktadır.

Akademi Köpek Eğitim Merkez Şikayetleri

Merkez hakkında birçok olumlu yorum bulunurken, şikayetler de bir hayli yüksektir. Akademi Köpek Eğitim Merkez şikayetlerine baktığımızda En fazla şikayet buranın bir köpek eğitim merkezi olmaktan ziyade bir ticarethane olduğu yönünde. Şikayetlere baktığımızda köpek eğitim merkezi adının sadece kapıda olduğu söylenmektedir. Köpek satıldığını ve köpekleri eğitmekten ziyade sürekli yeni eğitimler çıkararak insanların parasının alındığını söyleyenler var.

Bu merkezden köpek alımı yapan bir müşteri köpeği aldıktan sonra bakamayacağını anladığı için aynı gün içerisinde köpeği iade ettiğini paylaşılmaktadır. Ancak bir gün bile geçmeden iadesinin yapmasına rağmen mağduriyet yaşanmaktadır. Parasının bir kısmını keserek kendilerine iade ettiklerini bildirmektedir. Bu parayı alırken de çok zorluk yaşadığını söylemektedir. Bu merkezden köpek alırken çok dikkat edilmesi konusunda uyarılar bulunmaktadır.

Yine bir diğer şikayet ise merkezden yavru köpek alımını nakit olarak sadece gerçekleştirildiğini ve nakit ödeme yapıldığı için de hiçbir şekilde bunun bir bildirimi olmadığını şikayet edenler bulunmakta. Bazı kişiler ise büyük bir suçlamayla buranın bir dolandırıcı olduğunu, evraksız işlemler yapıldığını bildirmektedir. Genel olarak şikayetlerin eğitimle ilgili değil, köpek alım işlemlerinde olduğunu görüyoruz.

Farklı bir şikayeti incelediğimizde ise buradan yavru köpek alan bir kişi yapıldı denilen aşıların aslında yapılmadığını ve veterinerlik hizmetinin doğru düzgün verilmediğini paylaşmaktadır.

Olumsuz Yorumlar

Yine köpek alımı yapan kişiler, köpek aldıktan sonra herhangi bir fatura yoktur. Bir bilginin kendilerine verilmediğinden şikayetçidir. Sözleşme yapıldığını bildiriyor ancak sözleşmenin kesinlikle bir kopyasının köpek sahiplerine verilmediğinden bahsetmektedirler. Bazı kişiler ise köpeğin aslında satılması için daha küçük yaşta olduğunu ancak işlem yapılabilmesi için büyütülmüş köpeklerin para karşılığında sahiplendirildiği şikayetini yapmıştır.

Bazı kişiler ise merkezle ilgili oldukça dikkat çekici şikayetlerde bulunulmaktadır. Kavga dar ve özellikle kadına şiddet gibi durumların burada yaşandığını dile getirmektedir. Faturasız köpek satışı yapıldığını, bu yüzden hiçbir şekilde köpek alımından sonra yasal bir hak elde edemediğini söyleyen müşterilerin de şikayetleri oldukça fazla.

Yine şikayetler içerisinde burada sahte ırk satıldığını, söyleyenler vardır. Melez ırkların saf ırk olarak insanlara kabul ettirilmeye çalışıldığını ve işletmenin uzak durulması bir yer olduğunu belirten şikayetlerde mevcuttur.

Köpek otelini veya köpek eğitim merkezini kullanan kişilerin şikayetlerine baktığımızda ise köpeklerin burada çok aç kaldığını söyler. Köpeği eğitirken kalça kemiğinin çıktığını bildiren bir müşteri bulunmaktadır. Güvenilirliğin olmadığını, köpek eğitiminden memnun kalınmadığı da paylaşanlar vardır. Bülent Bey’in mutlaka yasal olarak araştırılmasını talep eden insanların sayısı da yüksektir.

Son olarak dikkat çekici bir yorumu sizinle paylaşmak istediğimizde ise köpeğine hem eğitim alması için hem de ardından otelde bir süre kalması için bırakan bir müşteri. Bir ay sonunda köpeğinin çok fazla zayıfladığını ve eğitiminin de istediği seviyede olmadığına belirtmektedir.

Akademi Köpek Eğitim Merkez şikayetleri genel olarak baktığımızda eğitimiyle ilgili memnun olunmayan çok fazla durum bulunurken, oteli kullanan köpekler için yeterince beslenmedikleri şikayet konusu olmuştur. Köpek satışıyla ilgili ise faturaların kesilmediğini, köpeklerle ilgili doğru bilgilerin verilmediğini ve köpek alındıktan sonra hiçbir yasal haklarının bulunmadığı yönünde toplu şikayetler mevcuttur.

Akademi Köpek Eğitim Merkez Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Merkezde köpek eğitimi, köpek oteli hizmetleridir. Kamu ve askeri kurumlar için canlı aramalar, koçluk veya dedektör köpek adayı üretimi de yapılmaktadır. Bunların yanında hizmetlerine baktığımızda ise genellikle eğitim, otel ve satış işlemleri yapıldığını görebiliyoruz.

Akademi Köpek Eğitim Merkez verdiği hizmetleri ve fiyatları incelediğimizde:

  • İş köpeği eğitimi ve satışı yapılmaktadır.
  • Köpek eğitimi ve satışı yapılmaktadır.
  • Pet otel hizmeti verilmektedir.
  • Veterinerlik hizmeti verilmektedir.

İş köpeği eğitimi ve satışında genetik yeterliliği olan damızlık yavrular alınarak burada işin kalitesine yönelik eğitimlere tabi tutulurlar. Burada merkezde köpeklerle ilgili daha önce alınan eğitimlerle birlikte her türlü destek yine merkez tarafından sağlanıyor. Özellikle tercih edilen ırklara baktığımızda Belçika çoban köpeği veya alman çoban köpeği gibi ırklar eğitirken aynı zamanda satışı da gerçekleştirilmektedir. İş köpeği eğitiminin ne kadar olduğu veya satışıyla ilgili istenilen fiyat bilgisi yer almıyor.

Köpek eğitimi ve satışına baktığımız zaman eğitim yavru anneden ayrılıp insanlarla yaşamaya başladığında köpeklere veriliyor. Burada otur, kalk yat bekle gibi temel eğitimler verilmektedir. Bundan sonra ise daha sosyalleşmesi açısından profesyonel eğitimlere geçilmektedir. Akademiden aldığınız tüm köpekler diğer köpeklerle sosyalliği tamamlamış, agresyon problemi olmayan köpeklerdir. Köpek eğitimi ve satışı ile ilgili yine herhangi bir fiyatlandırma bulunmamaktadır.

Pet otel hizmeti ise istediğiniz zaman evinizden alırım alınarak köpeğin otele getirildiğidir. Ardından yeniden evinize bırakıldığı bir sistemdir. Otelde kaliteli kuru mamalarla köpekler beslenirken 7 gün 24 saat veteriner hekim bulunmaktadır. Köpeklerin yaşadığı odalarda iklimlendirme yapılırken sıcak odalar veya soğuk odalar vardır. Gün içerisinde köpekler gezilere çıkartılırken aynı zamanda egzersiz yapmaları da sağlanıyor. Pet oteliyle ilgili herhangi bir ücret bilgisi de yer almamaktadır.

Verilen dördüncü hizmet ise merkezi tarafından veterinerlik hizmetidir. Veterinerlik hizmetinde daha önce profesyonel olarak çalışan ve tecrübeli kişilerden hekimler alınmaktadır. Hekimler 24 saat merkezde kalıp köpeklerin tüm ihtiyaç duyduğu sağlık faaliyetlerini yürütmektedir. Hizmet ile ilgili ayrı bir ücret bilgisi verilmediği için bilinmiyor.

Akademi Köpek Eğitim Merkez Instagram, Twitter, Facebook

Günümüzde sosyal medyanın kullanımı çok aktif bir şekilde tüm merkezler tarafından gerçekleştiriliyor. Akademi Köpek Eğitim Merkez Instagram, Twitter, Facebook incelemesi yapacağız. Köpek eğitim merkezinin Instagram hesabı bulunmamaktadır. Geçmiş yıllarda bir Instagram hesabı bulunduğu görülüyor ancak şu an aktif değildir ve sayfaya ulaşılamıyor.

Facebook hesabı bulunmaktadır ve akademi köpek eğitim merkezi olarak Facebook üzerinden arama yaparsanız sayfayı görebilirsiniz. Ancak günümüzde aktif paylaşımlar gerçekleştirilmemektedir ve en son herkese açık yapılan paylaşım 2002 yılındadır. Geçmiş dönemlerde yapılan içeriklere baktığımızda ise genellikle yavru köpeklerle ilgili duyurular yapılmaktadır. Aynı zamanda merkezi ziyaret eden kişilerin de görüntüleri paylaşılmaktadır. Twitter hesabı bulunmaktadır ve doğrudan yine merkezin adına yazabilirsiniz. Böylelelikle Twitter sayfasına ulaşabiliyorsunuz. Burada da paylaşımlar güncel bir şekilde yapılmamaktadır. Ancak nadiren yeni bilgiler veya yeni görseller paylaşılmaktadır.

Eğer sosyal medya hesaplarını takip etmek isterseniz dilerseniz uygulamalara girerek merkezin adını yazabilirsiniz. Ayrıca web sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. Web sitesinde eğer sosyal medya hesaplarını bulmak isterseniz ana sayfayı kullanınız. Hemen üst köşesinde mavi renkli alt tabanı olan kısımdadır. Ayrıca Facebook ve Twitter ikonları bulunmaktadır. Dilediğinizde tıkladığınızda ise yeni sekme olarak karşınıza merkezin sosyal medya hesapları açılmaktadır. Yine bu bilgilerin hemen ön kısmında ise e mail işaretini göreceksiniz. Buradan da merkezin mail adresini bulabilirsiniz. Aynı şekilde iletişim kısmından da bu bilgileri kontrol edebilirsiniz. Kısacası Academy hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler internet sitesinde mevcuttur. Burada dilerseniz kurucusu hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bunun gibi hizmet verilen kurum ve kuruluşları da inceleme imkanınız bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları