İzmir Köpek Eğitim - Fiyatları 2024
Home » İzmir Köpek Eğitim

İzmir Köpek Eğitim

İzmir Köpek Eğitim köpek eğitimi ve pet shop hizmetleri veriliyor. Merkez hakkında bilgi almak istiyorsanız sizlere kılavuz oluşturacak yazımız sizlerle!
Bonus Code KEMALPAŞA / İZMİR
Siteye Git

İzmir Köpek Eğitim köpek eğitimi ve pet shop hizmetleri veriliyor. Merkez hakkında bilgi almak istiyorsanız sizlere kılavuz oluşturacak yazımız sizlerle!

İzmir Köpek Eğitim 2003 yılında Erol Orkun Turan tarafından kurulan köpek eğitimi ve pet shop merkezidir. Bu merkez bir köpeğin yaşamında hem ömrünü geçirirken hem de sahipleriyle ilgili mutlu bir yaşam gerçekleştirebilmesi için alması gereken tüm eğitimleri kapsıyor.

Merkezin internet sitesi bulunmaktadır ve izmirköpekegitim.com üzerinden sizler de giriş yapabilirsiniz. Hizmet verdiği il adı üzerinden bellidir ve İzmir’de bulunuyor. Bu bölge ve çevre illere hizmet verilen merkez alanında uzmanlar tarafından eğitimler gerçekleştirerek bu eğitimler birlikte köpeklerin daha yetkin ve daha koordinasyonu iyi bir biçimde yaşamasını devam etmesine yardımcı olmaktadır.

İzmir Köpek Eğitim Nerede, İletişim Bilgileri

İzmir Köpek Eğitim nerede, iletişim bilgileri açıklanması gerekir ise Adres, Kemalpaşa İzmir’dedir. Açık adresini paylaşmamız gerekiyorsa Kırova küme evleri, No:152 Sekiz eylül mahallesi Kemalpaşa’dır. Mail adresi bilgi@izmirköpekeğitim.com iletişim numarası ise 0555 173 50 86’dır.

İletişim bilgileriyle birlikte merkezi konumda kesinlikle sizlerle paylaşmamız gerekiyor. İzmir Köpek Eğitim Hem temel bilgilerin hem problem yeteneklerinin köpeklerin gelişebilmesi için köpek eğitimi yapılmaktadır. Köpek eğitiminde standartlara erişirken aynı zamanda onların hayatlarını daha mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürülmesine yardımcı olunuyor. Bugün olduğu gibi yarın da yeniliklerin öncüsü olan kurum, insan hayatını kolaylaştırmak köpeklerin toplum içerisinde daha konforlu yaşam şartlarını elde edebilmesi adına çalışmalarını sürdürdüğünü açıklamaktadır.

İzmir Köpek Eğitim Yorumları

İzmir Köpek Eğitim yorumları üç cümleyle özetlemek istenirse kaliteli, güvenilir ve profesyonel olarak müşteriler tarafından paylaşılmaktadır. Yorumları değerlendirmeye ve incelemeye başladığımızda köpeklerinin çok yaramaz bir köpek olduğunu ve rahat rahat yürüyemediğini bildiren sahipler var. Ancak burada artık eğitimi sayesinde son derece uyumlu bir hayvan olduğunu bildiren müşteriler var. Genel olarak merkezdeki eğitiminden memnun kaldığını söylerken, burada köpeğinin değer gördüğünü ve kaliteli bir işletme olduğunu açıklamaktadır.

İzmir Köpek Eğitim

İzmir Köpek Eğitim

Farklı yorumları incelediğimizde ise Orkun Bey’in çok ilgili olduğunu, çok iyi bir köpek eğitmeni olduğunu ve köpeklerin bu merkeze gönül rahatlığıyla bırakabileceği bilgisi yer almaktadır. Bunun yanında köpeğin 2 haftadan daha uzun süre otel hizmeti de aldığını ve geniş bir bahçede çok mutlu bir şekilde arkadaşlarıyla sosyalleşerek zaman geçirdiğini bildirmektedir. İstediği her şeyin burada olduğunu, oteldeki çalışanlarla her zaman iletişim halinde olduğunu ve köpeğiyle ilgili talep ettiğinde videolar ve fotoğraflar gönderildiğini de açıklıyor.

Diğer Şikayetler

Birkaç yıl önce merkezde köpeğinin eğitim aldığını söyleyen sahipleri ise tecrübeli eğitimcilerin olduğunu ve köpeğiyle ilgili hiçbir sorun yaşamadığını söyler. Yine farklı bir yorumcu ise daha önce farklı merkezleri kullanmasına rağmen istediği sonucu alamadığını burada Orkun Bey’in muhteşem eğitim verdiğini düşündüğünü paylaşıyor. Köpek eğitiminde 1 numara! Köpeğini eğitmek isteyen herkes bu merkeze gelmeli gibi çok fazla yorumda bulunmaktadır.

Yıllardır köpeğine hiçbir şey öğretmeyen kişiler burada bir hafta içerisinde köpeğinin tüm temel eğitimlerini tamamladığını ve eğitim merkezinden çok memnun kaldığını görmekteyiz. Genel olarak memnun kalan kişiler merkez ile ilgili hiçbir olumsuz yorumda bulunmamaktadır.

Gerek merkezin hijyeni gerek ilgi ve alakadan son derece memnunlar. Erol Bey’in ileri derecede köpek eğitimleri verdiğini söyleyen kişiler de eğitim sonrası köpekleriyle iletişimlerinin çok daha yüksek olduğunu paylaşmaktadır.

Olumlu yorumları değerlendirdiğimizde sadece eğitimler ile ilgili değil aynı zamanda köpek satışı gerçekleştiren kişiler de var. Oradan köpek aldığını hiçbir sorun yaşamadığını, köpeklerin aşılarının tam olduğunu ve hastalıksız köpek sahiplerin sahiplendirildiği yorumlarda bulunuyor.

Eğitim alanlar ve köpek satışı ile köpek sahiplenenler merkezden ve merkezin kurucusundan son derece memnunlar. Sadece İzmir ve çevresi için değil şehir dışından gelinebilecek kalitede bir yer olduğundan da söz etmektedirler.

İzmir Köpek Eğitim Şikayetleri

İzmir Köpek Eğitim merkezi hakkındaki görüşleri incelediğimizde öncelikle sizlere şeffaf bir şekilde açıklamalıyız. Genellikle yorumların %80 i olumludur ve memnuniyet bildirmektedir. Ancak her zaman olduğu gibi olumlu yorumların yanında memnun olmayanlar vardır. Farklı alanlarda şikayet oluşturulan konularda bulunmaktadır.

İzmir Köpek Eğitim şikayetleri içerisinde ilk olarak buranın bir ticarethane olduğunu, para tuzağı olduğudur. Vaatlerde bulunup köpekleri yeterli eğitimlerin verilmediğini söyleyen kişiler mevcuttur. Kayıt yaptırırken çok fazla vaat verildiğini, köpeğinize şu eğitimi vereceğiz, bu eğitimi vereceğiz diyerek abartıldığıdır. Ancak eğitim sonrasında çok kısmi ve temel eğitimin dışına çıkarılmadığını söyleyen kayıt yaptıran köpek sahipleri de bulunmaktadır.

Bazı kişiler ise burada yapılan olumlu yorumlara kesinlikle algılanmaması gerektiğidir. Muhtemelen bu olumlu yorumların para karşılığında yapıldığını düşündüğünü paylaşmaktadır. Böyle düşüncelerin dayanaklarına baktığımızda ise kesinlikle paranın peşin alınıp köpekle hiçbir şekilde sonrasında ilgilenmediğini düşündüğünü söylüyorlar. Bazı kişiler ise köpeği için haftalık eğitim periyotlarında ayırıp sadece ilk hafta eğitim verip parayı aldıktan sonra bir daha merkeze ulaşamadığını ifade etmektedirler. Yine bu düşünce ışığında yapılan yorumları incelediğimizde köpek de hiçbir değişiklik olmadığıdır. Eğitiminde ilerleme sağlanmadığını ve köpeğin boşu boşuna orada zaman geçirdiğini düşünenlerde görülmektedir.

İşletme Sahibinin Cevapları

Bu yapılan yorumların birinde işletme sahibinin yanıtı olduğunu söylemeliyiz. Şikayet oluşturan bir müşteri köpeğinin evinde eğitim alacağını söylenerek evinde eğitim verilmediğini beyan ediyor. İşletme sahibi ise köpeğine sahibinin kötü davranışlar gerçekleştirdiği için köpeğine eğitim vermeyi reddettiklerini açıklamıştır. İşletme sahibinden söz etmişken, yapılan tüm şikayetler ile ilgili işletmenin ilgili olduğudur. Bunun yanında mutlaka altında bir yanıtı olduğunu söylemeliyiz. Ancak verilen yanıtları gördüğümüzde sizlere açık bir şekilde anlatmalıyız ki yanıtlar çözüm odaklı değildir. Bunun yerine hak savunmakla ilgilidir. Örneğin yapılan birkaç yorum için işletme sahibi yorumları sahte hesaplardan yapıldığıdır. Bunun için işletmeyi kötülemek adına yapıldığını düşündüğünü beyan ediyor. Bu konudaki fikre tamamen size bırakıyoruz. Siz inceleme yaptıktan sonra kimin daha doğru söylediğini tezahür edebilirsiniz.

Bazı kişiler ise işletmenin güvenilir olmadığıdır. Kaliteli olmadığını ve köpek satışı yapan bir yerin köpek eğitiminde ilgili yerinin olmadığını düşündüğünü ifade ediyor. Burada sağlıklı olarak alınan köpeklerin üretim için kullanıldığıdır. Bu yavru köpeklerin daha sonra fahiş ücretler karşılığında satıldığını söyleyenler de var. Köpeğine eğitim için bırakanlar arasında köpeğinin daha zayıf bir şekilde evine döndüğü söylenmektedir. Ayrıca eğitiminin de istediği seviyede olmadığını söyleyen yarı olumlu yarı şikayet yorumları da bulunmaktadır.

Genel olarak baktığımızda eğitim merkezi ile ilgili şikayetler eğitimin yeterince verilmediğidir. Verilen sözlerin tutulmadığı üzerinedir. Burada işletmeyle ilgili en rahatsız edici durum şikayet oluşturanlara ilgili işletme sahibinin verdiğidir. Saygısız ve son derece tehditkar cümlelerdir. İşletmeyi ölenlerle ilgili hiçbir geri dönüş yapılmaz. Şikayet oluşturanlara ilgili sürekli müşteriyi suçlayıcı ifadeler bulunuyor.  Bunun yanında köpek satışı ücretlendirmesiyle ilgili yapılan şikayetler ise yorumsuzdur.

İzmir Köpek Eğitim Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

İzmir Köpek Eğitim verdiği hizmetleri ve fiyatları değerlendirilmesinde önce hizmet alanları:

  • Köpek oteli hizmeti,
  • Yavru köpek uyum eğitimi hizmeti,
  • Temel itaat eğitimi hizmeti,
  • İleri itaat eğitimi hizmeti
  • Yavru köpek temini

Hizmetleridir. Köpek oteli şartları:

  • Köpek otelinde İzmir çevresinde yaşayan evcil hayvanlara konaklama hizmeti veriliyor.
  • İnsanlar iş seyahatine veya tatile gittiklerinde evcil hayvanlarını dilediği süre zarfında buradaki otele bırakabilir.
  • Otel öncelikle köpekler için güvenlik ve konfor sunmaktadır.
  • Bunun için geniş ve temiz alanlar sunulurken, güvenlik önlemleri, kapılar, çitler ve 7 gün 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunuyor.
  • Otelde köpekler, uzman bakım ve beslenme almaktadır.
  • Köpekler için özel beslenme programı uygulanırken, ayrıca eğer diyet gereksinimleri varsa yine diyetlerine uygun beslenme programı oluşturulmaktadır.
  • Ayrıca köpeğin tıbbi ihtiyacı bulunuyor ise veterinerler tarafından yine tedavisi bu merkezde yapılabilmektedir.
  • Köpekte fazla köpek bulunduğu için burada diğer köpeklerle sosyalleşme imkanı bulacak ve oyun alanlarında denetim altında personeller eşliğinde çeşitli oyunlar oynanacaktır.
  • Otelde köpekler konakladığı süre zarfında her türlü temizliği ve bakım ihtiyaçları gerçekleştiriliyor.
  • Bakımı için tüy bakımı, tırnak kesimi, banyo veya kulak temizliği yapılmaktadır.

Köpekler için sunulan otel şartları bunlar olurken fiyat bilgisi yer almıyor.

Fiyata Dahil Olmayanlar

Verilen hizmetler arasında yavru köpek temini de bulunmaktadır. Yorumlar ve şikayetler de köpek satışından çok fazla söz edildiği için sizlere bu konuda kısaca bilgi vermek istiyoruz. Yavru temini güvenilir kaynaklar üzerinden gerçekleştirilirken, hayvan barınaklarından, köpek yetiştiriciliğinden veya veteriner kliniklerinde yavrular alınmaktadır. Yavrular alınırken genetik sağlığına dikkat edilmektedir. Kontrolleri yapılarak uygun olmayan kalıtsal hastalıklara olan yavruların satış işlemi gerçekleştirilemiyor.

Yavru köpekler erken dönem eğitimleri burada verilmektedir. İyi bir yavru köpek satışı için sosyal etkileşimin ardından sahiplenilmesi yapılmaktadır. Ayrıca yine burada itaat komutları, temel becerileri verilmektedir. Bunun yanında tuvalet eğitimi de veriliyor. Son olarak ise veteriner kontrolleri yapılmaktadır. Köpek temininde sağlık sertifikası da sahibine teslim edilmektedir. Bu bilgiler eğitim merkezi tarafından açıklanan bilgilerdir. Yorumlar üzerinden köpeklerin sağlığıyla ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bununla birlikte sadece ücretlendirilmesinin yüksek olduğu bilgisini almaktayız. Yavru köpeklerin ırkı, cinsi veya satışıyla ilgili hiçbir şekilde fiyat bilgisi verilmiyor.

İzmir Köpek Eğitim eğitimleri içerisinde çokça söz edilmektedir. Temel itaat eğitimi programına sizler için göz atacağız. Kurs içeriğinde:

  • Yat komutu, bekle komutu ve otur konumu öğretilmektedir.
  • Köpek sahiplerinin de köpek bakımı ile ilgili neler yapması gerektiği konusunda bilgilendirilmesi yapılıyor.
  • Köpeklerin aferin ve hayır cümlelerini anlaması izle komutanın öğrenilmesidir. Tuvalet eğitiminin verilmesi ve gereksiz havlama alışkanlıklarının giderilmesi eğitim içeriğine dahildir.
  • Yine kursu çevresinde köpeğin yalnız kalmaya alıştırılması veya ısırma alışkanlıklarının giderilmesi içinde eğitim bulunuyor.

Temel itaat eğitim programı haftada bir veya 2 gün olacak şekilde programlanmaktadır.

İzmir Köpek Eğitim Instagram, Twitter, Facebook

İzmir Köpek Eğitim Instagram, Twitter, Facebook uygulamalarında hesapları bulunmaktadır.  Facebook hesabı aktif olarak kullanılıyor ve ayda ortalama bir veya iki içerik paylaşılmaktadır. Burada eğitimler için örnek videolara yer verilmektedir.

Twitter hesabı bulunuyor ancak içerikler gizli olduğu için görüntüleme dışarıdan yapılmamaktadır. İncelediğimizde ise çok aktif kullanıldığını söyleyemeyiz. Instagram hesabı ise bulunmamaktadır. İzmir Köpek Eğitim web sitesinin üst kısmında tüm sosyal medya hesaplarını görebilirsiniz.

Bu sosyal medya hesaplarının yanında Youtube kanalı bilgisi de verilmektedir. Ancak kanal aktif olmadığı için görüntüleme şansınız bulunmamaktadır. Sonuç olarak baktığımızda sosyal medya hesaplarından sadece Facebook kullanımdadır. Ayrıca buradan dilerseniz eğitimler ile ilgili kısa videoları izleyebilirsiniz. Firma hakkında birçok bilgi de paylaşılıyor. Web sitesinde blog kısmını ziyaret etmenizi öneririz. Burada köpek eğitimleri ile ilgili merkeze dair bilinmesi gereken içerikler girilmiştir. Eğer köpeğinizi eğitim için göndermek isterseniz internet sitesi iyi bir kılavuz olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları