Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon - Fiyatları 2024
Home » Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon

Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon

Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon işletmesinde köpeğinizin eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Köpeğiniz olmadan şehir dışına çıkmanız gerektiğinde pansiyona bırakabilirsiniz.
Bonus Code MENDERES / İZMİR
Siteye Git

Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim ve Pansiyon işletmesinde köpeğinizin eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Köpeğiniz olmadan şehir dışına çıkmanız gerektiğinde pansiyona bırakabilirsiniz. Köpeklerin eğitim sürecinde başarılı sonuçlar alınması, uzman ekip tarafından hem temel hem de ileri seviyede eğitim verilmesi için Agora Guardian kurulmuştur. Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon işletmesinde gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde hem yavru hem de yetişkin köpeklerin hayat boyu ihtiyaç duyacakları eğitim verilmektedir.

İzmir’de oluşturulan eğitim merkezinin resmi internet sitesine Agoraguardian.com aramasını yaparak ulaşabilirsiniz. 2014 yılından beri aktif durumda olan, birçok eğitmeni bulunan kurum hem pansiyon hem de eğitim merkezi olarak faaliyet gösteriyor.

Agora Guardian Nerede, İletişim Bilgileri

Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon ile iletişime geçmek için 0531 725 52 53 numaralı telefonu aramanız yeterlidir. Hafta içi ve hafta sonu her gün köpeklerle ilgilenen bir ekibin yanı sıra her bir yavru ve yetişkin köpeğin eğitim süreçlerini tekrarlayan eğitmenler bulunuyor.

Agora Guardian nerede, iletişim bilgileri için yapılan resmi açıklamalar Dereköy, 809. Sk. No:10, 35470 Menderes/İzmir adresinde hizmet verildiğini gösteriyor. Huseyincakici33@gmail.com e- mail adresine göndereceğiniz e- posta ile hizmetler ve köpekler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Telefon numaraları, sosyal medya hesaplarının özel mesaj bölümleri ve e- mail gönderimlerine aynı gün içerisinde dönüş yapılıyor.

Agora Guardian Yorumları

Verilen hizmetin hem uzun vadede olumlu sonuçlar vermesi hem de köpeğin herhangi bir travma yaşamadan eğitim almasının sağlanması nedeniyle mutlu müşterilerle karşılaşılıyor. Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon işletmesine birkaç günlüğüne veya daha uzun süreliğine hayvanlarını bırakan hayvanseverler olumlu yorum yapıyor.

Köpeklerinin herhangi bir hastalıkla karşılaşmadığı, diğer köpeklerden ötürü veya eğitim sürecinden ötürü mutsuz olmadığı için çok iyi yorumlar yapan hayvanseverler bulunuyor. Agora Guardian yorumları incelendiğinde genel olarak hem eğitimin başarılı sonuç verdiği hem de farklı ırklar için uygun eğitim verildiği anlaşılmaktadır.

Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon

Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon

Agresif köpeklerin yanı sıra son derece uysal fakat sosyal becerileri yetersiz olan köpeklerin de temel eğitimlerden, ileri düzey eğitimlerden, alan koruma ve şahıs koruma gibi çeşitli eğitimlerden geçirilmesi mümkündür. Hangi sorundan dolayı köpeğinizin eğitilmesi gerektiğini belirtirseniz, yaşına ve türüne bağlı olarak çok net sonuç alınacak eğitim süreci başlatılacaktır.

Agora Guardian Şikayetleri

Yaşanan mağduriyetlerden ötürü hayvanlarını tekrardan bu kuruma teslim etmeyeceğini belirten birkaç hayvan sahibiyle karşılaşılıyor. Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon için Google hesabına ve çeşitli şikayet forumlarına yorumlar yapılmıştır. Yorumların genel olarak pozitif, Hüseyin bey ve diğer çalışanlar tarafından kaliteli hizmet verildiğini belirten yapıda olmasına karşın bazı olumsuz yorumların olduğu görülüyor.

Agora Guardian şikayetleri incelendiğinde, kısa süre önce yapılan bir yorum dikkat çekiyor. Bir hayvanseverin üç hafta öncesinden randevu aldığı, köpeğini teslim etme zamanı geldiğinde kurumu aradığı fakat ulaşamadığına dair yorum yapılmıştır. Firma tarafından bu yoruma, uzun süre önce randevu alınmış olmasına karşın köpeğin teslim alınması için konum gönderilmiş olmaması nedeniyle hizmet verilemediği belirtilmiştir.

Yapılan diğer olumsuz yorumlar ve verilen düşük puanlar incelendiğinde, köpeğin bulunduğu ortamın temiz olmaması nedeniyle yoğun bir kokuyla teslim edildiği görülmektedir. Ayrıca bazı müşteriler temel eğitim ve diğer eğitimler için belirlenen fiyat listesinin çok yüksek olduğuyla ilgili eleştirilerde bulunmuştur. Yapılan yorumların büyük bir kısmı olumlu olmasına karşın, hangi sorunların yaşanabileceğini merak eden hayvanseverler, olumsuz yorumları da incelemek isteyebiliyor.

Agora Guardian Verdiği Hizmetleri Ve Fiyatları

Köpeklerin bir süreliğine teslim edileceği pansiyon için kurumla iletişime geçebilirsiniz. Ne kadar süre boyunca kalmasını istediğinize bağlı olarak özel fiyatları öğrenebilirsiniz. Süs köpekleri, çoban köpekleri ve orta boyutlardaki köpekler için Agora Guardian bünyesinde birbirinden farklı boyutlarda özel kulübeler bulunmaktadır. Yaz veya kış olması fark etmez. Köpeğin rahat bir şekilde kalabileceği, her gün birkaç farklı öğünle beslenmesi için hizmet verilmektedir.

Hayvan sahipleri tarafından bir haftadan kısa süre veya bir aydan uzun süre boyunca olabilmektedir. Pansiyon hizmeti alınması için önceden iletişime geçilmesi tavsiye edilmektedir. Bu sayede yoğunluk nedeniyle mağduriyet yaşanmadan randevu oluşturulabilirsiniz. Köpeğiniz için önceden yer ayırtılabilir. Agora Guardian verdiği hizmetleri ve fiyatları hakkında yapılan güncel açıklamaları resmi web sitesinde bulmak mümkün olmadığı için kurumu aramanız gerekmektedir. Telefon ettiğinizde pansiyon ücretlerini öğrenebilirsiniz. Hangi ırktaki köpeğe sahip olduğunuza ve kaç aylık olduğuna bağlı olarak eğitim ücretlerini öğrenebilirsiniz.

Köpeklerin kaliteli, her zaman ilgi gördükleri, ihtiyaçlarının karşılandığı, temiz bir ortamda tutuldukları otele yönelik ihtiyacınızı Agora Guardian ile karşılayabilirsiniz. Günlük, haftalık ve aylık periyotlardaki özel fiyatlandırma listesini öğrenmek için kuruma mesaj atabilir veya telefon edebilirsiniz.

Profesyonel bir ekip oluşturan, her gün onlarca köpeğin eğitimleri verilmektedir. Ayrıca otelde bakımlarının yapılmasını sağlayan Agora Guardian, ülkenin farklı bölgelerinde şubelere sahiptir. Farklı türler için farklı amaçlara uygun şekilde eğitim verilmesi mümkündür. Örneğin narkotik köpeği, arama kurtarma köpeği olabilmektedir. Bunun yanında şahıs koruma köpeği olarak yetiştirmek amacıyla tesisle iletişime geçerek Alman Kurdu gibi türleri teslim edebilirsiniz. Golden Retriever gibi son derece uyumlu türlerin yanı sıra son derece agresif ve saldırma eğiliminde olan türlerin de yer aldığı onlarca farklı ırk için hizmet verilmektedir.

Fiyatına Dahil Olanlar

Eğitimin hangi konular üzerine yoğunlaştırılmasını istiyorsanız bu konularla ilgili özel olarak eğitmenle iletişime geçmeniz tavsiye ediliyor. Örneğin birlikte ava çıkacağınız köpeğin eğitilmesi gereken alanla, süs köpeklerinin eğitilmesi gereken alanlar farklılık gösterebiliyor. İleri düzey ve amaca uygun şekilde verilen eğitimler verilmektedir. Köpeğinizle aynı ortamda bulunmaktan aşırı derecede keyif almaya başlarsınız. Eve adapte olmakta zorlanan bazı saldırgan ve büyük türlerdir. Verilecek eğitimin ardından siz evde olsanız da olmasanız da çok uyumlu şekilde hareket etmeye başlayacaktır.

Hareketlerini kontrol edemeyen, sahibinin komutlarına uygun davranmayanlar eğitilmelidir. Kedi veya farklı bir köpek gördüğünde aniden onların üzerine koşmaya çalışan birçok eğitimsiz köpek bulunmaktadır. Bu durum hem hayvanın hayatı için hem de sahibiyle geçirdiği vaktin kalitesi için olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilmektedir.. Yaşattığı gerginliğin olabildiğince azalması gerekmektedir. En kısa süre içerisinde akıllı davranışlar sergilemeye başlaması isteniyorsa profesyonel bir destek alınması yeterli olacaktır.

Bulunduğu ortamda her şeyi tehdit unsuru olarak görmektedir. Sürekli olarak gergin olduğu için sahibiyle arasındaki bağ zarar gören birçok köpekle karşılaşılıyor. Bazı hayvanseverler, yaşadıkları ortama uyum sağlayamaması ile başvurmaktadır. Çok havlaması veya gerginliği nedeniyle saldırgan davranmasından ötürü köpekleriyle vedalaşmak zorunda kalmaktadır. Bu tür durumların ortadan kalkmasının en etkili yolu ise köpeğin eğitilmesidir. Sahibinin komutlarına uygun davranışlar sergiler hale getirilmesi olarak gösterilmektedir.

Sorunlarınızı net bir şekilde açıklamanız gerekmektedir. Yetişkin veya yavru köpeklere ne tür eğitim verilmesini istiyorsanız bunları doğrudan ifade etmeniz gerekiyor. Bazı hayvanseverler yeni doğan köpekleri otele bırakmayı veya eğitime vermeyi istiyor. Bu tür durumlarda eğitmenler ve pansiyonda görevli olan personeller tarafından hayvanın eğitilemeyeceği öngörülebilmektedir. Otelde bakmak için yeterli bağışıklığa sahip olmaması nedeniyle olumsuz yanıt verilebiliyor. Hayvanın sağlığı ve verilecek hizmetin kaliteli şekilde gerçekleştirilebilmesi gerekmektedir. Bunun için personellerin yaptığı açıklamalara özen gösterilmesi son derece önemlidir.

Güncellenen Eğitimler ve Fiyatları

Köpeklerini çok sevmesine rağmen kendisine karşı sert davrandığıdır. Isırma eğiliminde bulunduğunu söyleyen hayvanseverler, bu problemi profesyonel eğitimle aşabilmektedir. Bazı hayvanlar, geçmişte karşılaştığı travmalar nedeniyle sahiplerine dahi kötü davranmaktadır. Son derece agresif tavır sergileyebilmektedir. Yaşadıkları gerginliği hem ev ortamında hem dışarıda birbirinden farklıdır. İnsanlara ve hayvanlara yansıtabildikleri için huzursuzluk yaratabiliyorlar. Stresli hissetmelerinin, mutsuz olmalarındandır. Kendilerini güvende hissedememelerinin nedeni profesyonel eğitmenler tarafından tespit edilmektedir.

Sevgiye aç, her an ilgi görmek isteyen, sevilmekten çok hoşlanan köpeklerin sahiplenilmesi gerekmektedir. Eğitimin ardından sahibiyle arasındaki bağın kuvvetlenmesi sağlanmaktadır. Tuvalet eğitimi, acıktığında haber vermesi için özel eğitimlerdir. Ayrıca birlikte yürüyüş eğitimleri gibi temel programlar oluşturulmaktadır. Her adım birkaç kez tekrarlanıyor ve en az bir ay sürmektedir. Eğitim sürecinin ardından çalışmaların sona erdirilmesi sağlanmaktadır. Köpeğin sahibi tesise çağırıldığında tüm komutların nasıl yerine getirileceğini öğrenmesidir. Hangi hareketleri yapması ve hangi tonda seslenmesi gerektiği anlatılıyor.

Eğitmenler tarafından genellikle sadece tesiste verilen eğitimin yeterli olmayacağıdır. Bu programlar dahilindeki her komutun sahip tarafından da tekrarlanması gerektiği belirtilmektedir. Eğer verilen eğitimlerdeki komutları düzenli olarak tekrarlamazsanız bir süre sonra itaatsizlik gösterecektir. Sizi lider olarak görmemeye başlayacaktır. Aynı şekilde ödüllendirme sistemini uygulanmalıdır. Sevmeye veya mama vererek mutlu hissetmesini sağlamaya özen göstermeniz istenmektedir.

Köpeklere Özel Hizmet

Çekingen ve kendisini tamamen köpeğin isteklerini karşılanmaktadır. Bir sahip olarak konumlandıran kişilerin zaman içerisinde kontrolü kaybettiği görülmektedir. Köpeğinizin adını söylediğinizde hemen sizinle göz teması kurmasını sağlamalıdır. Ne istediğinizi son derece anlaşılır bir şekilde ifade etmeniz şarttır. Aksi takdirde köpeğiniz bir süre sonra aklına estiği gibi hareket etmeyecektir. Hayır dediğiniz şeyleri dahi hiç çekinmeden yapmaya devam edebilmektedir.

Eğitimden başarılı bir şekilde geçen köpeklerin eğitim amacına uygun şekilde uyarılmadır. Olumlu ve olumsuz tepkilerin eğitmenin belirttiği biçimde verilmesi gerekmektedir. Herhangi bir sert davranış, köpeğinizin sizden korkmasına neden olabilmektedir. Çekinmesine neden olacak hareketler bütünüdür. Aranızdaki bağın ciddi şekilde zarar görmesine yol açabilmektedir. Kaç aylık köpek sahibi olduğunuza bağlı olarak davranışlarını şekillendirecektir. En önemli şeyin sizin tepkileriniz olduğunu unutmamanız gerekmektedir. Sert ve şiddete başvurularak verilen eğitimlerin başarılı olma ihtimali son derece düşüktür. Bu nedenle profesyonel eğitmenler tarafından her eğitim aşamasında sevgiyle ve sabırla komutlar öğretilmektedir.

Kurumun yoğunluğuna, köpeğin kaç aylık olduğuna göre değişmektedir. Hangi eğitimleri aldığına bağlı olarak temel ve ileri seviye eğitimler için farklı programlar oluşturulması mümkündür. Kurumla hafta içi ve hafta sonu her gün görüşebilirsiniz. Köpeğin eğitim sürecinde hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Bulunduğu her ortama adapte olmakta zorlanabilmektedir. Sürekli olarak saldırgan davranışlarını veya çekingen davranışlarını sürdüren hayvanların eğitimden geçirilmesi gerekmektedir. Profesyonel bir ekip tarafından verilecek eğitim sayesinde köpeğin çok daha özgüvenli olacaktır. Davranışlarını kontrol etmeyi bilen tavra sahip olduğu fark edilecektir.

Agora Guardian Instagram, Twitter, Facebook

Kurumun resmi hesaplarında videolar, eğitimlerin nasıl verildiğine dair bazı aşamalar vardır. Eğitimi başarılı bir şekilde sonuçlanan köpeklerin ilk ve son halleri paylaşılmaktadır. Agora Guardian İzmir Pozitif Köpek Eğitim Ve Pansiyon kurumuyla iletişime geçmek içindir. Telefon numaralarını ve sosyal medya hesaplarını kullanabilirsiniz. Haftanın belirli günlerinde görüşülmektedir. Köpeklerin hangi eğitimleri alması için teslim edildiğine bağlı olarak eğitimler verilmekte ve paylaşımlar yapılmaktadır.

Agora Guardian Instagram, Twitter, Facebook hesapları aktif olarak kullanılıyor ve sık bir şekilde paylaşım yapılıyor. Facebook hesabına “Agoraguardian” aramasıyla ulaşabilirsiniz. Twitter hesabı bulunmuyor. Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımları görüntülemek için “İzmir.pozitif.kopek.egitim” araması yapmanız yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları