Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi - Fiyatları 2024
Home » Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi köpek yetiştirmek ve bakım hizmeti vermek için kurulmuştur. Kocaeli ve çevre iller için köpek bakımı ve üretimi yapılıyor.
Bonus Code KÖRFEZ / KOCAELİ
Siteye Git

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi köpek yetiştirmek ve bakım hizmeti vermek için kurulmuştur. Kocaeli ve çevre iller için köpek bakımı ve üretimi yapılıyor.

Resmi ve ruhsatlı şekilde çalışmalarını sürdüren Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi sayesinde köpeğiniz için eğitim hizmeti alabilirsiniz. Kocaeli ilinde bulunan kurumda her ırktan köpeğe eğitim ve konaklama olanağı sunuluyor. https://www.korfezkopek.com resmi sitesindeki paylaşımlar ve hizmetlerle ilgili bilgiler için mobil cihazlardan ve PC’den incelemede bulunabilirsiniz. Kocaeli ve çevre illerden köpeklerini teslim etmek için kurumla iletişime geçen hayvanseverlere kısa süre içerisinde randevu veriliyor. Her ay 10 ve daha fazla köpek için eğitim verilen kurumda haftanın belirli günlerinde ziyaret ve köpek teslimi kabul edilmektedir.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi tarafından verilen hizmetlerden haberdar olmak için arayabilir veya mail atabilirsiniz. Haftanın her günü hizmet veren kurumdaki güncel fiyat listesini öğrenmek için sekerufuk41@gmail.com adresine e- posta gönderebilirsiniz. Türk ve yabancı müşterilerin yedi gün yirmi dört saat boyunca aktif durumda olan internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından kurumu takip etmesi mümkündür.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi nerede, iletişim bilgileri için yapılan resmi açıklamalara göre 0542 558 23 03 numaralı telefondan kuruma ulaşıldığı bilinmektedir. Küme Evler mevkii No 75, Belen- Körfez – Kocaeli adresinde faaliyet gösteren işletme uzun yıllardır bu konumda birçok uzmanla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim, konaklama ve köpek üretimi konularında son derece başarılı çalışmalar ortaya koyan kurumla haftanın her günü iletişime geçebilirsiniz.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi Yorumları

Köpeklerin eğitim ve üretim süreci hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Sorularınızı ve şikayetlerinizi iletmek için Google hesabına yorum yapabilirsiniz. Aynı şekilde diğer müşteriler tarafından yapılan tüm olumlu görüşler mevcuttur. Ayrıca olumsuz yorumları da resmi kurum bünyesinde inceleme olanağına sahipsiniz. Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi tarafından Kocaeli genelinde yüzlerce köpek için verilen eğitim vermektedir. Ayrıca konaklama hizmetlerinin karşılığında çok sayıda yorum yapılmaktadır.

<yoastmark class=

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi yorumları için Google hesabına genel olarak hayvanseverlerin 5 ve 4 yıldız verdikleri görülmektedir. Aylar önce yapılan yorumlarda da en yeni yorumlarda olduğu gibi olumludur. Köpeğinin geçirdiği değişim nedeniyle son derece mutlu hissettiğini söyleyen hayvanseverlerle karşılaşılmaktadır. İlgi ve alakadan dolayı memnun olan hayvan sahipleri vardır. Ayrıca fiyatlarla ve verilen hizmetin kalitesiyle ilgili pozitif yorumlar yapıyor.

Hayatta en çok değer verdiği varlıklardan birini bu kuruma teslim edilmektedir. Bir ay ile bir buçuk aylık eğitim sürecinin ardından geri aldığını belirten bir hayvanseverin yorumu dikkat çekmektedir. Gönül rahatlığıyla her ırktan köpeğin teslim edilebileceğini söyleyenler bulunmaktadır. Temel eğitimin yanı sıra ileri seviye eğitimlerin ve alan ile şahıs koruma eğitimlerinin de başarılı şekilde verildiğini belirtiyor. Özellikle travmatik durumlarla karşılaşan köpeğinin eğitilmesi konusunda son derece hassas olan bir hayvanseverlerdir. Köpeğinin yaşadığı sorunların bu kurumda en aza indirildiğiyle ilgili yorumu dikkat çekiyor.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi Şikayetleri

Köpeklerin eğitimlerinin yanı sıra birkaç günlüğüne veya daha uzun süreliğine konaklayabilecekleri ortamın yaratılmasına özen gösterilmiştir. Kurum tarafından verilen hizmet hakkında hem forumlarda hem de resmi hesaba yapılan yorumlarda olumsuz herhangi bir konuya değinilmemiştir. Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi için Google hesabına yapılan yorumlar arasında, en agresif ve travma yaşamış köpeklerin dahi sakin ve uyumlu hale getirildiği belirtiliyor.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi şikayetleri incelendiğinde, bazı köpeklerin eğitime tam olarak adapte olamadığıyla ilgili eleştirilerle karşılaşılabiliyor. Bu tür durumlarda da hemen eğitmenle iletişime geçilebildiği, yaşanan sorunun giderilmesi için eğitimin kısa süreliğine tekrarlandığı belirtiliyor. Eve adapte olmakta zorlanan, sahibiyle arasında bir bağ yokmuş gibi özgür davranma eğiliminde olan veya agresifliğinden şikayetçi olunan köpeklerin uyumlu hale getirildiği vurgulanıyor. Heyecanlı ve yalnız kalma korkusu bulunan yavru köpeklerin dahi son derece uysal ve aklı başında hale getirilebildiği belirtiliyor.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi Verdiği Hizmetleri Ve Fiyatları

Köpek eğitimleriyle ve birbirinden farklı türlerin üretimiyle adını duyurmuş olan tesisin Kocaeli şubesini ziyaret edebilirsiniz. Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi verdiği hizmetleri ve fiyatları için detaylı bilgi almak, güncel fiyatların durumuyla ilgili incelemede bulunmak amacıyla özel mesaj gönderebilirsiniz. Kurumun resmi telefon numaralarını ve mail adreslerini kullanarak hem üretim hem de eğitim süreciyle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Şahıs koruma eğitimleri ve alan koruma eğitimleri verilmektedir. Başta Alman Kurdu olmak üzere birçok farklı tür için verilen son derece önemli eğitimler arasında yer alıyor. Köpeğinin 4 aylık ve daha büyük olmasına rağmen herhangi bir eğitim vermeyen hayvanseverler bulunmaktadır. Profesyonel ekipten yardım alarak bu çalışmaların başarılı şekilde yapılmasını sağlayabiliyor. Hafta içi ve hafta sonu her gün yaklaşık olarak bir buçuk ay boyunca devam eden çalışmalar yapılmaktadır. Bunun ardından köpeğiniz son derece anlayışlı, komutlara uygun hareket eder hale gelecektir.

Merak ettiğinizde, köpeğinizin son durumunu görmek istediğinizde her zaman telefon edebilirsiniz. Görüntülü olarak arayabilir veya fotoğraf atılmasını talep edebilirsiniz. Sorularınıza, şikayetlerinize ve isteklerinize uygun şekilde eğitmenler tarafından hazırlanacaktır. Köpeğin çok özel eğitim programlarından geçirilerek okuldan mezun olması sağlanacaktır. Temel eğitimde sahibinin hareketlerine uyum sağlaması istenecektir. Tuvaleti geldiğinde haber verme ve herhangi bir agresiflik göstermeden sahibiyle vakit geçirme alıştırmaları yapılıyor.

Diğer köpeklerle son derece uyumlu şekilde hareket edebilmesi gerekmektedir. Her ses ve ışığı tehdit olarak algılamaması için birbirinden farklı çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Diğer köpeklerin yanına gelmesi halinde donup kalabilmektedir. Yahut sürekli olarak havlayıp agresif davranmaya başlayan köpekler olabilmektedir. Ancak  bu durumdan ötürü sahibini de strese soktuğu bilinmektedir. Farklı hayvanlarla anlaşma konusunda son derece becerikli olacaktır. Sahibinin isteklerini karşılayabilen, sürekli olarak sinirli tavır sergilemeyen köpekler çok anlayışlı bir hale gelebiliyor.

Köpek Sahiplerinin İsteğine Uygun Eğitimler

Evde olduğu gibi dışarıda diğer hayvanlarla ve insanlarla vakit geçirirken de son derece sakin davranmalıdır. Ev köpekleri için son derece önemli bir özelliktir. Hayvanseverler tarafından evde ve dışarıda saatlerce vakit geçirilse dahi köpeğinin söz dinlemeye devam ettiğidir. Dikkatinin dağılmayacağı eğitimler için başvuruda bulunulmaktadır. Hafta içinde ve hafta sonunda özel programlar sayesinde tuvalet eğitimleri verilmektedir. Birlikte yürüme eğitimleri, dur ve gel gibi temel komutların öğrenilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor.

Müşterilerin en çok şikayetçi olduğu durumlar, yaşadıkları problemlerin bir an önce giderilmelidir. İlgili istekleri doğrultusunda eğitmenler tarafından bir aylık program düzenleniyor. Sizinle birlikte yürümeyen, sürekli olarak farklı yerlere gitmek isteyen köpekler olabilmektedir. Sahibinin liderliğini kabul etmeyen köpeklerin yavaş yavaş uyum sağlar hale getirilmesi gerekmektedir. Eğitim verilirken hiçbir şekilde kötü davranılması, bağırılması veya ceza verilmesi söz konusu değildir. Küçük veya büyük tür olması fark etmeksizin bir köpeğe ödül verilecektir. Böylece ödül vermek yerine ceza vererek hareketlerini şekillendirmeye çalışmak son derece yanlıştır.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde köpeğinizin kendini tanıması, sizi tanıması gerekmektedir. Diğer köpeklerle ve çocuklarla uyum içerisinde hareket etmesi sağlanabiliyor. Her an gergin, sizi görmediği her an havlamaya yönelmemelidir. Evdeki eşyaları parçalamaya yönelik girişimlerde bulunan köpeklerin birkaç haftalık programla eğitilmesi mümkündür. Saatlerce yanında olmasanız dahi son derece sakin bir şekilde sizi bekleyecektir. Bu köpeklere sahip olmak için profesyonel bir destek aldırabilirsiniz.

Mamayla ve yürüyüş programlarıyla nasıl ihtiyaçlarını karşılayabileceğini anlatacak olan eğitmenin söylediklerine dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı eğitimler direkt olarak tesiste verildiği şekilde davranılması halinde ömür boyunca köpeğin unutmayacağıdır. Belirli komutlarla ne yapacağını bildiği biçimde kalabiliyor. Bazı eğitimlerde ise yavrunun çok küçük olduğu dönemde alınması gerekmektedir. Ayrıca sahibiyle birlikte eğitim sürecinden geçirilmesi halinde her ikisinin de birbirine uyum sağlaması gerekebiliyor. Sahibinin beklentileri karşılayamaması, sürekli olarak sert davranması istenmemektedir. Ayrıca şiddet uygulaması, bir köpekle anlaşılamaması ve köpeğin korkması için en büyük etkiler arasında gösterilmektedir.

Hangi Eğitimlerin Verilmesi Gerekiyor?

Yaşadığınız sorunların ne olduğunu, nasıl bir köpeğe sahip olmak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir. Köpeğinize verilmesi gereken eğitimin programlanmasına yardımcı olmanız gerekmektedir. Bazı sorunlarınız temel eğitim eksiklikten kaynaklanmaktadır. Bazı isteklerinizin karşılanmama nedeni ileri düzey eğitimin verilmemesidir. Köpeğinizin nasıl mutlu edilebileceğini, en çok nelerden hoşlandığı önemlidir. Ne yapıldığında sakinleştiğini bilmeniz gerekmektedir. Eğer bu konular hakkında bilgi sahibi değilseniz, eğitmenimizle iletişime geçebilir. Çünkü ne yapmanız gerektiğiyle ilgili detaylı açıklamalar yapılmasını isteyebilirsiniz.

Daha önce köpek bakma konusunda yeteri kadar tecrübeye sahip olmayan hayvanseverlerdir. Sakin ve ihtiyaçlarını belirtme konusunda becerikli köpekleri tercih edilmektedir. Bunun için eğitimsiz köpekler yerine en azından temel eğitim alınmaktadır. Ancak profesyonel bir eğitmenin gözetiminden geçmiş hayvanların sahiplenilmesi tavsiye edilmektedir. Tesis bünyesinde birkaç aylık veya yeni doğan köpekleri sahiplenebilirsiniz. Bunun için direkt olarak temel eğitim verilen bir yaşından küçük türleri de satın alabilirsiniz. Resmi iletişim bilgilerini kullanarak kurumla görüşmeniz gerekmektedir. Üretim ve bakımın yanı sıra eğitim ücretleri hakkında detaylı bilgi edinmeniz mümkündür.

Üretilen köpekler arasında kaç adet dişi ve kaç adet erkek olduğunu öğrenebilir. Tesisi ziyaret ederek bir adet veya birkaç adet köpek sahiplenebilirsiniz. Aşılarını yaptırmak, eğitim verilmesini sağlamak isterseniz eğitmenlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Özel indirimler sayesinde eğitimli ve özel türleri sahiplenebilirsiniz. Korumacı ve akıllı köpeklere sahip olabilirsiniz. Körfez Köpek pansiyon ve eğitim merkezi tarafından birbirinden farklı türlerin düzenli olarak üretimi yapılıyor. Günümüzde üretimi sürdürülen türler aşağıda sıralanmıştır;

  • Rottweiler
  • Alman Kurdu
  • Belçika Malinois
  • Golden Retriever
  • Samoyed
  • Solid black Alman kurdu
  • Cocker
  • Beagle

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi Instagram, Twitter, Facebook

Kurumla istediğiniz zaman iletişime geçebileceğiniz, köpeğinizle ilgili eğitim aşamalarının paylaşılmasını isteyebileceğiniz sosyal medya hesapları bulunuyor. Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi tarafından hayvanseverlerin habersiz bırakılmaması, düzenli olarak paylaşım yapılması, otel ve eğitim bölümlerindeki durumun açık bir şekilde gösterilmesi ilgi görmektedir.

Körfez Köpek Eğitim Üretim Ve Pansiyon Merkezi Instagram, Twitter, Facebook hesapları için resmi sitedeki linkleri kullanabilirsiniz. Resmi Instagram hesabı “Korfez_kopek_egitim_uretim” aramasıyla bulunabiliyor. Günün her saatinde özel mesaj gönderebileceğiniz gibi mesai saatleri içerisinde de kurumdaki uzmanlarla telefonda görüşebilirsiniz.

İşletmenin Youtube hesabı üzerinden eğitim süreçlerini, köpeklerin genel durumunu ve düzenli olarak paylaşılan hallerini görüntüleyebilirsiniz. Youtube hesabına “Körfez Köpek Eğitim Üretim ve Pansiyon Merkezi” aramasıyla ulaşabilirsiniz. Yapılan video paylaşımlar yapılmaktadır. Köpeğinizin fotoğrafları ve verilen eğitimin sonuçlarıyla ilgili paylaşımları haftanın her günü görme olanağına sahipsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları