Tim Köpek Çiftliği - Fiyatları 2024
Home » Tim Köpek Çiftliği

Tim Köpek Çiftliği

Tim Köpek Çiftliği, İzmir şehrinde doğanın göbeğinde faaliyet gösteriyor. Güzelbahçe ilçesinde yer alan çiftlik; köpek üretimi, köpek oteli ve köpek eğitim merkezi olarak hizmetlerine sunmaya devam ediyor.
Bonus Code GÜZELBAHÇE / İZMİR
Siteye Git

Tim Köpek Çiftliği, İzmir şehrinde doğanın göbeğinde faaliyet gösteriyor. Güzelbahçe ilçesinde yer alan çiftlik; köpek üretimi, köpek oteli ve köpek eğitim merkezi olarak hizmetlerine sunmaya devam ediyor.

Tim köpek çiftliği adı ile https://timkopekciftligi.com/ resmi web sitesi üzerinden tüm hizmetlerine dair ve çiftlikten alınmış görüntülere dair bilgiler bulunmaktadır. Şecereli köpek üretiminde ve Tarım Bakanlığı onaylı tesis sayesinde İzmir’de popüler bir üretim merkezi olarak tercih ediliyor.

Tim Köpek Çiftliği Nerede, İletişim Bilgileri

Tim Köpek Çiftliği doğrudan erişimleri, çiftliğe yapılacak ziyaretlerle sağlanabilir. Haftanın her günü ziyaretlere açık bir platformdur. Aynı zamanda eğitmenleri sayesinde doğrudan erişim imkanı sağlanıyor. Hem çiftlikte üretilen köpeklerin sahiplenilmesi hem de eğitim süreçleri ya da çeşitli dönemlerde konaklamaları için pansiyon ve otel hizmetlerinden yararlanmaları üzerine bilgilendirme sağlanmaktadır.

Internet adresi üzerinden ya da telefonla doğrudan bağlantı kurarak tüm konularda soru, görüş ve öneriler iletilebilir. Randevu ve rezervasyon sistemleri içinde görüşmeler sağlanabilir. Profesyonel eğitim hizmetleriyle eğitmenlerden birisi Nesim Lüleci olarak tanınmaktadır. Doğrudan eğitmene erişimler, tesis imkanlarından yararlanmak, randevu ve bilgi almak için de 0542 727 5324 telefon numarası üzerinden ulaşım sağlanabiliyor.

Ayrıca Mustafa Çiçek ile 0545 571 8980 numaralı hat üzerinden görüşme sağlanabilir ve çiftlik ve randevusu oluşturulabilir. Üretim merkezi, otel konaklama veya yavru köpekler, erişkin köpeklerin eğitimleri için de mail yoluyla erişme imkanı bulunmaktadır. Tüm bilgilendirmeler üzerine info@timkopekciftligi.com mail adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Merkezin Konumu

Çam Sokak No : 5 Çamlı köyü Güzelbahçe / İZMİR resmi ikamet adresi bilinen köpek üretim çiftliği hakkında yapılan yorumlarda genel anlamda olumludur.

Tim Köpek Çiftliği nerede, iletişim bilgileri doğru mudur? Gibi sorular içinde çiftliğin doğrulanmış adreslerini verdiğimizi belirtebiliriz. Ayrıca web sitesi üzerinden de haritalandırma ile adres ve konum bilgileri de sağlanıyor. Hem İzmir’den hem de civar illerden, ilçelerden ziyaret edilen ve köpek sahiplenilen güvenilir çiftliklerden biri olduğu anlaşılmaktadır.

Çiftlikte bulunan konaklama alanları doğa ile iç içe, yemyeşil bir bahçede kurulmuştur. Üstelik konaklama süresi boyunca ya da köpekler burada eğitim alırken günde 3 kez gezinti alanlarına çıkarmaktadırlar. Her bir köpek için günlük her seferinde yirmişer dakikalık uygulamalar yapıldığı da belirtiliyor.

Tim Köpek Çiftliği

Tim Köpek Çiftliği

Hem ev konforunda rahat şekilde konaklayabilmeleri hem de bahçeye ve açık alanlarda rahat bir şekilde oyun oynayabilmeleri, egzersizlerini gidebilmeleri için de her birine çeşitli periyotlarda egzersiz uygulamaları sağlanıyor. Firmanın hizmetleri arasında;

  • Köpek Üretimi
  • Köpek Eğitimi
  • Köpek Pansiyonu

Seçenekleri bulunmaktadır. Şecereli ırk olarak bilinen özel üretim köpekleri yavruluk dönemlerinde veya ilk eğitimlerini bu merkezde tamamladıktan sonra sahiplenmek mümkündür. Gündüz bakımevi, kreş olarak veya günlük otel konaklaması, haftalık, aylık veya uzun dönem otel konaklama hizmetleriyle bilinen tercih edilen tesislerden biridir.

Tim Köpek Çiftliği Yorumları

Tim Köpek Çiftliği yorumları incelendiğinde görüşlerin olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Google platformu işletme profili sayfası üzerinden bağımsız şekilde yapılan yorum ve önerilerde 5 puan üzerinden 4,5 puan aldığı ve genellikle de yapılan yorumların olumlu bir şekilde değerlendirildiğini söylemeliyiz. Firmayla alakalı herhangi bir şikayet ya da çok olumsuz yorumlara rastlanmamıştır.

Özellikle İzmir şehrinde köpek pansiyonu hizmetleri veren platform 1998 yılında faaliyete geçmiştir. 9 m2 alan olarak hazırlanan köpek odaları onların rahat rahat hareket etmeleri üzerine hazırlanmıştır. Kapalı ve açık bölümleri olan odalar 4,5 metrekarelik açık alanlarla hazırlanmıştır. Tim Köpek Çiftliği yorum ve görüşleri incelendiğinde tavsiye edilen ve hayvanseverler tarafından tercih edilen bir işletme olduğunu anlıyoruz.

Tesisin özellikle bu otel konaklama bölümleri çok beğeni kazanmaktadır. 3 farklı gezinti alanları oluşturulan konaklama birimlerinde, bu bölümlerin her biri 250 metrekarelik alandan oluşmaktadır. Dolayısıyla köpek ırklarının ihtiyaçları düşünülerek hem yumuşak zemin hem de sert zeminler baz alınmıştır. Dolayısıyla yapılan yorumlarda bu bakımdan genellikle olumlu.

Tim Köpek Çiftliği Şikayetleri

Tim Köpek Çiftliği şikayetleri için platformlar üzerinden açılan konu başlıkları görülmemektedir. Hem şikayet sitelerinde hem de Google ve benzeri değerlendirme platformları üzerinden yapılan herhangi bir şikayeti olmadığını söyleyelim. Firma, hem köpek üretimi konusunda hem otel konaklaması yapılmaktadır. Köpek eğitimleri konusunda deneyimli kadrosu ve özenli hizmetleriyle bilinmektedir.

Dolayısıyla her köpeğin ırkına göre verilen eğitimlerden dolayı olumsuz sonuçlara bulunmamaktadır. Bakım koşullarının oldukça hijyenik ve steril ortamlarda muhafaza edildiği anlaşılmaktadır. Pek çok pek köpek üretim merkeziyle alakalı yapılan olumsuz yorumlar vardır. Şikayetler incelendiğinde, Tim köpek çiftliğinin oldukça kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle tanıdığından bahsedebiliriz.

Tim Köpek Çiftliği fiyatlandırma seçenekleri, konaklama, transfer işlemleri gibi konularda da yaptığımız analizler, araştırmalarda herhangi bir konu başlığına rastlanmamıştır. Ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden de herhangi bir şikayet bulunmamaktadır.

Tim Köpek Çiftliği Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Tim Köpek Çiftliği verdiği hizmetleri ve fiyatları alınacak hizmetlere göre farklılık göstermektedir. Genel olarak otel konaklama hizmetleri, günlük konaklama fiyatlara ya da köpeklerin eğitimleri konusunda internet adresi üzerinden veya ilanlarında fiyat bilgisi verilmemektedir. Verilen hizmetler arasında ise köpeklerin tüm eğitimleri yer alıyor.

Ayrıca köpek üretimi konusunda da bazı ırkların yetiştirildiğini belirtmeliyiz. Bunlardan kimisini inceledik;

  • Cane Corso Üretimi

İlk olarak Romanya’dan getirilen ve 13 sene öncesinde üretilmeye başlandı. Köpek ile orijinal ırk üretimi sağlanmaktadır. Türkiye’de ilk kez Cane Corso üretiminin yapıldığı merkez olduklarını belirtmektedirler. Üstelik bu köpek ile aldıkları başarılar da bulunmaktadır. Örneğin;

  • Türkiye Gençler Şampiyonluğu
  • Türkiye Şampiyonu
  • Türkiye Grand Şampiyonluğunu
  • San Marinov Şampiyonluğunu
  • Türkiye Cane Corso Kulüp Şampiyonluğu

Dolayısıyla platform aldığı dereceler, şampiyonluklarda, katıldığı yarışmalar sayesinde de oldukça popüler bir hale gelmiştir. Orjinal safkan Cane Corso yavru edinmek isteyenler için de bu çiftlikte sorunsuzdur. Garantili şekilde ırk özelliklerini taşıyan köpeklerin üretildiği bilgisi veriliyor.

Tim Köpek Çiftliğinde ilk olarak 20 sene önce getirilen Maço adlı köpeğin soyu devam ettirilmektedir. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da şampiyonlukları bulunan damızlık da Rusya’dan getirilip, burada orijinal ırk üretimi yapılmıştır. Ayrıca Hırvatistan’dan getirilen Rottweiler köpek cinsi sayesinde orijinal üretimler yapılmaktadır.

  • Amerikan Akita Üretimi

2015 yılında Rusya’dan getirilen ve ilk Amerikan Akita ile üretime başlanmıştır.

  • Rusya Gençler Şampiyonu
  • Rusya Şampiyonluğu
  • Latvia Şampiyonu

Başarıları olan köpekler sayesinde safkan ırk üretiminde A kalitede üretimlerin gerçekleştiği söylenmektedir. Bunların yanı sırada;

  • Beagle Üretimi
  • Fransız Bulldog Üretimi
  • Chihuahua Üretimi
  • Maltese Terrier Üretimi
  • Cavalier King Charles Spaniel Üretimi
  • Yorkshire Terrier Üretimi
  • Maltipoo Üretimi
  • Morkie Üretimi

Konularında şecereli üretimleriyle bilinen güvenilir çiftliklerden biridir. Tüm yavruları, üretimi devam eden köpekleri görebilmek için Tim Köpek Çiftliği ziyaretleri sağlanmaktadır.

Tim Köpek Çiftliği Instagram, Twitter, Facebook

Tim Köpek Çiftliği Instagram, Twitter, Facebook hesapları görüntülenmiyor. Firma daha çok resmi internet adresi üzerinden faaliyetlerine devam etmektedir. Zira referansları ve sahiplendiği köpekler sayesinde çok fazla tanıtıma ihtiyacı olmayan bir platform olarak bilinmektedir. Nitekim oldukça geniş bir referans ağı olduğunu ve hayvanseverlerin memnuniyetini kazandığını da belirtmeliyiz.

Tim Köpek Çiftliği görsellere web sitesinden incelenmektedir. Dünyaya gelen köpeklerin fotoğrafları, videoları gösterilmektedir. Tüm eğitim içeriklerine dair tüm bilgiler dijital adresi üzerinden sağlanıyor. Güvenilir, konforlu ve ırk sorunları olmadan satın alma imkanları olan bir çiftliktir. Köpek sahiplenme konularında danışmanlık ve bilgilendirme servisleri de bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları