Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi - Fiyatları 2024
Home » Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi, Ankara'da faaliyet gösteriyor. Hem köpek eğitim merkezi olarak hem de rehabilitasyon merkezi ve otel konaklamalarıyla hizmet veriyor.
Bonus Code ETİMESGUT/ ANKARA
Siteye Git

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi, Ankara’da faaliyet gösteriyor. Hem köpek eğitim merkezi olarak hem de rehabilitasyon merkezi ve otel konaklamalarıyla hizmet veriyor.

http://www.ankapetakademi.com/ resmi internet adresi üzerinden bilgiler alınmaktadır. Son yıllarda yeni açılmış firmalardan biri olarak Ankara’da şehir gürültüsünden uzak bir konumda kuruldu. 24 saat açık olan çiftlik ziyaretleri de kabul edilmektedir.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Etimesgut ilçesinde konumlanmıştır. Haftanın her günü ziyaretlere ve telefonla bilgi alımına açık olan bir merkez olarak faaliyet eder. Hem Alman Çoban Köpeği K9 formatında koruma eğitimleri hem de diğer ırklara temel eğitimler veriliyor.

Üstelik köpek yüzdürme ve gündüz kreşi niteliğinde faaliyetleri de bulunmaktadır. Doğrudan merkeze ulaşmak, bilgi ve randevu oluşturmak üzere 0543 660 14 17 telefon numaralarından bağlantı kurulabilir. Ve ayrıca resmi internet adresi üzerinden de mail adresleri ya da site içi mesajlaşma panelleri kullanılarak bilgi ve destek sağlanabiliyor.

Aşağıyurtçu, Ankara Eskişehir Yolu 34. Km, 06930 Etimesgut/ Ankara resmi ikamet adresiyle bilinen merkez çok sayıda köpeğin, tatilini geçirdiği, konakladığı çiftliklerden biridir. Hem kapalı alanları bulunuyor hem de açık alanları bulunmaktadır.

Üstelik güvenli ve korunaklı tel örgülerle çevrelendi. Doğanın yeşil görüntüleriyle hazırlanmış bir merkezdir. Yaz ve kış iklimlendirme özellikleriyle köpeklerin sağlık sorunları oluşmadan rahat bir şekildedir. Ferah oyun alanlarıyla zaman geçirebilecekleri bir merkez olarak görüntülenmektedir.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi nerede, iletişim bilgileri nasıl bulunur türlerinde sorular için de Google arama motoru üzerinden işletme profili açıldığına dair bilgi verebiliriz. Üstelik soru sorulduğu zaman işletme sahibi doğrudan yanıt vermektedir. Ayrıca diğer kullanıcıların bu merkezle alakalı yaptıkları yorumlarda direkt olarak görüntülenebilir.

“Köpek eğitim merkezi, Köpek oteli, Köpek kreşi, Köpek pansiyon ve Köpek yüzdürme” sıfatları ile tanımlanmış bir işletmedir. Irk fark etmeksizin küçük sınıf köpekler, oyuncak köpekler, terapi köpekleri, davranış bozuklukları olan köpekler, orta sınıf ya da büyük sınıftaki köpeklerin tamamına hem eğitim hem de rehabilitasyon ve sağlık hizmetleri sağlanıyor.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Yorumları

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi yorumları sadece 9 tane görünmektedir. Bu da sektöre yeni dahil olan firmalardan biri olmasıyla alakalı bir durum olabilir. Şikayet siteleri incelendiğinde de herhangi bir olumsuz yoruma rastlanmamıştır. Köpek eğitim faaliyetlerinin yanı sıra rehabilitasyon ve otel konaklama faaliyetleri ile bilinen tercih edilen firmalardan biridir.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi

Yapılan yorumları incelediğimizde 5 yıldız puanı üzerinden 5 puan almış ve 9 farklı yorumu bulunan bir platformdur. Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi eğitimleri ayrıdır. Konaklama hizmetleri ayrı ayrı değerlendirilmektedir.

Gündüz bakımevi niteliğinde kreş hizmetleri sağlanmaktadır. Bu durumda da meşguliyetleri olan kişilerin köpeklerini rahatlıkla bırakabilecekleri emanet edebilecekleri bir alan olduğunu belirtmeliyiz. Ancak buraya teslim edilen tüm köpeklerden aşı kartı talep edilmektedir. Kimlik bilgileri beyanlarında ve mamaları götürüldüğü zaman istenildiği sürece bu merkezde konaklayabilirler.

Üstelik eğitim almak zorunda da değiller. Eğitim almış köpeklere de pansiyon, kreş ve konaklama hizmetleri sağlanmaktadır. Güler yüzlü ekibi, profesyonel çalışma sistemleri ve tesisin konforlu olmasından dolayı yorumları, olumlu şekilde değerlendirilen bir firmadır.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Şikayetleri

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi şikayetleri incelemesini yaptığımızda herhangi bir olumsuz yorum olmadığını söyleyebiliriz. Gerek temel itaat eğitimleri gerek koruma eğitimleri almış hayvanseverlerin yaptığı yorumlar daima olumludur.

Firmayla alakalı şikayet görülmemekle birlikte çok kapsamlı değerlendirmelere de rastlanmamaktadır. Dolayısıyla bilgi almak için doğrudan işletme sahibi ve eğitmenlerle görüşülmesi çok daha makul olacaktır. Firmanın görselleri hem Google platformu üzerinden hem de resmi internet adresi üzerinden görüntülenmektedir.

Son zamanlarda firma isim değişikliğine gitmektedir. Zira sosyal medya hesapları ya da farklı platformlarda bahsedilmekte ve farklı linkleri bulunmamaktadır. Üstelik web sitesinde de erişim sorunları olması ve açılmasından dolayı kullanıcıların bazı şikayetleri olduğunu da söylemeliyiz.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi talep, görüş ve şikayet iletişimleri için mail adreslerinden ya da telefonla doğrudan oluşum sağlanabilir. Aynı zamanda whatsapp destek hattıyla da danışmanlık faaliyetleri sağlanıyor.

Firmadan daha önce eğitim almış ya da konaklama hizmetlerinden yararlanan kişilerin yaptıkları yorumlarda da olumsuz bir değerlendirmeye rastlanmadığını belirtelim.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi verdiği hizmetleri ve fiyatları hakkında net detaylar bulunmuyor. Eğitim kategorilerinden bahsedebiliriz fakat ne kadar sürede verildiği bilgisi yoktur.  Eğitim içeriklerinin neler olduğu ve fiyatlarının nasıl yapıldığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Bunun nedeni resmi dijital adresinin erişim forumları yoktur. Ancak çok fazla blog sayfada yer almasıyla alakalı bir durumdur. Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi tarafından belirtilen hizmetler arasında köpek yüzdürme, köpek eğitimleri ve konaklama seçeneklerinden bahsedilmektedir. Biz de bu eğitim türlerinin detaylarından kısaca bahsedelim;

  • Köpek Eğitimi

Yavru köpek eğitimi, tuvalet eğitimi verilmektedir. Temel itaat eğitimi  ileri itaat eğitimi başlıca olmak üzere her ırka verilen bazı temel eğitimler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra davranış bozuklukları olan köpeklere de terapi niteliğinde eğitimler veriliyor.

Ayrıca sosyalizasyon etkinlikleri ve sosyalleştirme eğitimleri de yine verilmektedir. Bekçi köpekleri, av köpekleri ve koruma köpeklerine de özel eğitimler verilmektedir. Özellikle koruma köpeklerine eğitim verildiği, firmanın paylaştığı görsellerden anlaşılıyor.

Alman çoban köpeği olarak bilinen k9 köpeğine verilebilen eğitimler temel alanları arasındadır. Hem şahıs koruma eğitimleri verilmektedir. Hem de alan koruma eğitimleri üzerinde hizmet veren bir firma olduğu anlaşılıyor. Görev köpekleri olarak bilinen bu sınıfta genellikle arama kurtarma faaliyetleri yürütülmektedir. Narkotik arama veya saldırı gerçekleştirme gibi çeşitli alanlarda hizmetler verilmektedir.

Köpek Oteli Fiyatları

  • Köpek Oteli

Kreş olarak hizmet veren firma, günlük çalışmaları yapılmaktadır. Farklı nedenlerden dolayı köpeklerinin zaman geçirmesi ve uzman kontrolünde kalması üzerine verdikleri hizmetlerdir. Bunun yanı sıra günlük, haftalık, aylık kalım mümkündür.  Ayrıca daha uzun süreli köpek otelinde konaklama imkanları bulunmaktadır. Firmayla yapılan görüşmeye bağlı olarak transfer ve servis hizmetleri de dahil edilmektedir. Ayrıca doğrudan petler buraya getirilerek konaklama hizmetleri konusunda bilgi alınmaktadır.

Hem evde yaşayan köpek cinslerine özel hem de açık alanlarda yaşayan köpek cinslerine özel korunaklı alanları bulunmaktadır.

  • Köpek Rehabilitasyon Servisi

Davranış bozuklukları ya da köpeklerin ilk eğitimleri gibi konularda rehabilitasyon hizmetleri verildiği söylenmektedir. Genellikle veteriner hekimler kontrolünde yapılmaktadır. Alanında uzman eğitmenler tarafından köpeklerdeki psikolojik davranış bozuklukları olabilmektedir. Sorunların giderilmesi üzerine verilen bazı programları vardır.

Özel hizmetleri dahilinde de köpek yüzdürme ve özel programlardan bahsedilmektedir. Örneğin şov eğitimleri, takip eğitimleri, av köpeği eğitimleri gibi çeşitli eğitim programları bulunmaktadır. Ancak firmanın eğitim konusunda detaylı bilgi vermemektedir. Bunun için hangilerinin güncel olur hakkında da net bir şey söylemek doğru olmayacaktır. Fiyat bilgileri için de mutlaka telefon numaraları üzerinden danışılması gerekiyor.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook sayfaları etkin değildir. Merkez adına sosyal medya sayfaları ya da paylaşımları bulunmamaktadır.

Anka Pet Akademi Köpek Eğitim Merkezi yeni açılan kuruluşlardan biridir. Ancak henüz sosyal platformlarında yoktur. Kısa bir süre içerisinde oluşturulması beklenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları