Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji - Fiyatları 2024
Home » Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji, 2010 senesinde kurulmuştur. İstanbul kentinin Avrupa yakasında ve tam olarak Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteriyor. Eğitim merkezi ya da otel olarak değil pet kuaförü olarak tanınmaktadır.
Bonus Code BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
Siteye Git

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji, 2010 senesinde kurulmuştur. İstanbul kentinin Avrupa yakasında ve tam olarak Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteriyor. Eğitim merkezi ya da otel olarak değil pet kuaförü olarak tanınmaktadır.

https://petkoleji.com/ resmi internet adresleri üzerinden kedi ve köpek bakımları, tıraş modelleri ve tüm hizmetlerine dair bilgi alınabiliyor. Ayrıca fiyatlar da detaylı olarak verilmektedir.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji Nerede, İletişim Bilgileri

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji hizmetleriyle İstanbul’un en popüler firmalarından biri olarak tanınıyor. Nitekim dijital sistem üzerinden yaptığımız araştırma ve incelemelerde de hem kullanıcı memnuniyeti hem de değerlendirme konusunda en çok yorum alan değerlendirme alan firmalardan biri olduğu bilinmektedir.

Sayısız köpeğin tıraşını ve bakımını üstlenmiş olan firma, resmi irtibat ve iletişim bilgileriyle faaliyet gösteriyor. Doğrudan ziyaretler için hizmet verilmemekle birlikte mutlaka randevu alınması gerekmektedir. Firmanın açık adresi şöyledir; Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Blv, Kuştepe Cd. No:3/I, 34528 Beylikdüzü/İstanbul

Haftanın her günü açık olan platform, akşam 21:00 saatlerine kadar faaliyetlerini göstermektedir. Tüm ürünleri hakkında bilgi almak, hizmetlerini ve fiyat tarifelerini görüntülemek için petkoleji.com resmi internet adresi üzerinden erişim sağlanabilir.

0516 167 06 67 telefon numaraları üzerinden de randevu alınmakla birlikte fiyatlarla ilgili değerlendirme yapılabiliyor. Üstelik internet sitesi üzerinden; Cavailer king charles tıraşı modelleri, Morkie Traşı ve Modelleri ile Golden Retriever tıraş modelleri ve Pomeranian boo tıraşı modelleri görüntülenebilir.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji nerede, iletişim bilgileri nasıl? konularında sistemde geçerli olan güncel iletişim bilgilerini paylaştık. Pomeranian boo tıraşı modelleri ile eğlenceli toy poodle makas tıraşı modellerini incelemek için web adresi ziyaret edilmektedir.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji Yorumları

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji yorumları daima olumludur. Yüksek puan alan ve evcil hayvan sahiplerinin beğenisini kazanan bir firmadır. Hem kedi köpek tıraşı hem de kedi köpek bakımında tercih edilen profesyonel hizmetleriyle daima olumlu şekilde değerlendirilen bir kuaför olarak tanınmaktadır.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji faaliyetlerinin tamamı ve daha önce burada tıraşlarını bakımlarını yaptıran köpeklerin görüntüleri resmi internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından görüntülenmektedir. 10 yıldan fazladır sektörde deneyimli şekilde faaliyet gösteren firma, profesyonel ekipmanları ve deneyimli ekibiyle faaliyet gösteriyor.

Bu konuda tüm evcil hayvan sahiplerinin yorumları genellikle olumludur. Alınan hizmetlerle alakalı şikayete rastlanmamıştır.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji Şikayetleri

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji şikayetleri ile alakalı hem şikayet sitelerinde hem de kedi köpek kulüp sitelerinde olumsuz yorumlar bulunmamaktadır. Verilen hizmetler arasında özellikle;

  • Köpek Makine Tıraşı
  • Köpek Makas Tıraşı
  • Köpek Tırnak Kesimi
  • Köpek Yıkama ve Banyo İşlemi
  • Pet Kuaför

Seçeneklerinden bahsedilmektedir. Bu hizmetleri almış evcil hayvanların sahipleri tarafından açılmış bir şikayet başlığı bulunmuyor. Hem köpek ırklarına uygun kullanılan şampuan ve bakım ürünleri hem kullanılan ekipmanlar kalitesiyle alakalı olumsuz yorum olmadığı gibi hizmet veren kuaförler ile alakalı da olumsuz yorumlara, şikayetlere rastlanmamaktadır.

 

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji verdiği hizmetleri ve fiyatları özel ırklarda genellikle 750 TL, 850 TL arasında değişiklik göstermektedir. Alınacak hizmetlere bağlı olarak da fiyat farklılıkları görüntülenmektedir. Üstelik köpek eğitimleri konusunda hizmet veren firma yavru köpekler ve profesyonel seviyede eğitim hizmetleriyle bilinmektedir.

Hem köpeklerde makas tıraşı hem de makine tıraşı gibi 2 farklı seçenek bulunmaktadır. Online sistem üzerinden randevu opsiyonunu sunulan pet kuaföründe fiyatlar da yapılacak bakımlara veya tıraşa göre sağlanmaktadır.

Hem köpeklerde makine tıraşı hem de makas tıraşı seçenekleri, tamamen narkozsuz ve ırklara göre yapılabiliyor. Özellikle tüy dökme problemleri çok olanlar içindir. Bunun yanında tüylerinde yeterince kalite olmayan köpeklerde danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Makasla veya makineyle hangisiyle tıraş yapılması gerektiği konusunda da bilgilendirme sağlanmaktadır.

Köpek bakım hizmetleri dahilinde de her ırka uygun göz bakımları yapılmaktadır. Ayrıca kulak bakımı kapsamında kulak içler, temizliği, ağız ve diş bakımına dair hizmetler verilmektedir. Bunun yanı sıra erkek veya dişi köpek fark etmeksizin genital bölge temizliklerinin yapıldığını belirtiyor.  Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji ile alakalı şikayetleri olan kullanıcılar da doğrudan firmayla irtibata geçebilirler. Ya da internet adresi üzerinden mail yoluyla WhatsApp kanalından direkt olarak görüşmelerini sürdürebiliyorlar.

Güncel Fiyat Listesi

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji hizmetleri dahilinde özellikle tıraşlarda uygulanan fiyatlardan bazılarını inceledik;

  • Köpek makas tıraşı fiyatı: 500 TL- 600 TL
  • Köpek makine tıraşı fiyatı: 400 TL – 450 TL
  • Köpek yıkama işlemi: 200 TL ve 350 TL
  • Köpek yıkama ve rötuş: 250 TL ve 400 TL
  • Köpek tırnak kesimi ve göz kulak temizliği: 200 TL ve 225 TL

Arasında farklılık gösteriyor. Makas tıraşlarında köpeklerin tüy uzunlukları, tüy yoğunlukları ile ırklarına göre standart olarak fiyatlar belirtilmektedir. Chow chow tıraşı, Pomeranian Boo Traşı yapılmaktadır. Yorkshire terrier tıraşı modelleri veya Jack russell terrier tıraşı modelleriyle her ırka uygun tıraş seçenekleri sunulmaktadır.

Ayrıca modelli kesim isteyenlere özel de daha önceden uygulanan pek çok kürk kesim modelleri bulunmaktadır. Profesyoneller tarafından verilen bu hizmetlerden yararlanmak için köpeğin ırkına göre öncelikle online bakılacaktır. Ayrıca telefonla randevu alınması gerekmektedir. Özellikle cilt problemleri, tüy dökme sorunları olan köpekler için özel ürünler kullanılmaktadır.

Alerjen oluşturmayan ve cilt dostu özel ürünler kullanılmakla birlikte tırnak bakımları, göz, kulak temizliği gibi konularda da alanında uzman deneyimli ekip ile faaliyet gösterilmektedir. Genel anlamda bugüne dek bu konfordan hizmet almış tüm kullanıcıların memnun oldukları ve teşekkürleriyle olumlu yorumları ilettikleri belirtilmektedir.

Ayrıca köpekler için saç ve kürk modeli arayanlara özel geniş bir katalog hazırlanmıştır. Galeri bölümünden tüm görseller incelenebilir.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji Instagram, Twitter, Facebook

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji Instagram, Twitter, Facebook sayfaları üzerinden de verdikleri hizmetlere dair çok özel görüntüler ve videolar paylaşmaktadırlar. Genel olarak köpeklerin tıraştan önceki ve sonraki görüntüleriyle eğlenceli videolar, içerikler, canlı yayınlar, hikayeler paylaşılıyor.

Geniş arşivlerini incelemek için de yine sosyal medya hesaplarına giriş yapılmaktadır.  Pet kuaförü tıraş merkezinde dair görüntüler için Facebook hesabına https://www.facebook.com/petkoleji  adresleri üzerinden bakabilirsiniz.

Narkoz uygulanmadan yapılan kedi ve köpek bakımlarında tıraşlarında en iyi firmalardan biri olarak faaliyet göstermektedirler. Firma başka şubesinin olmadığını, tek merkezinin Beylikdüzü şubesi olduğunu belirtmektedir.

Pet Kuaförü Köpek Kedi Tıraşı Pet Koleji hizmet içeriklerinden yararlanmak üzere Instagram hesabımdan da bilgi alınabilir. Randevu oluşturmaktadır. Resmi Instagram sayfalarına ise https://www.instagram.com/petkoleji/ ağ adresleri kullanılarak giriş sağlanabiliyor.

Uzayan ve şekilsizleşen köpeklerin tüylerinde ideal bakım, yıkama hizmetleri, pati temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Genital bölge temizliği, kedi köpek tıraşı bulunmaktadır. Makas tıraşı gibi pek çok fonksiyondan yararlanmak için merkez ziyaret edilmelidir. Oldukça donanımlı koşullarda, steril şartlarda yapılan faaliyetlerdir. Üstelik hiçbir kedi ve köpek uyutulmadan tüm hizmetler alınmaktadır. Gayet profesyonel ve nezih bir pet kuaförüdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları