Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi - Fiyatları 2024
Home » Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi, Bursa şehrinin Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteriyor. Köpek çiftliği ve eğitim merkezi farklı tesislerde olarak sağlanıyor. Hem eğitim hem otel ve konaklama hem de köpek satışı yapılıyor.
Bonus Code NİLÜFER / BURSA
Siteye Git

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi, Bursa şehrinin Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteriyor. Köpek çiftliği ve eğitim merkezi farklı tesislerde olarak sağlanıyor. Hem eğitim hem otel ve konaklama hem de köpek satışı yapılıyor.

https://www.bursakopekciftligi.com/ internet adresi üzerinden Bursa şehrindeki köpek çiftliği görüntülenebilir 2 farklı adres verilmektedir. Birinde köpek eğitim merkezi, diğerinde köpek üretimi ve satışı sağlanmaktadır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi; +90(507)820-84-57 telefon numaraları üzerinden tüm konularda bilgilendirme sağlıyor. Mail ile ulaşmak isteyenler  info@bursakopekciftligi.com adreslerini kullanabilirler. Firma doğrudan Bursa Nilüfer, Ürünlü mevkiinde yer almaktadır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi nerede, iletişim bilgileri nasıl bulunur gibi konular için birkaç farklı adrese rastlandığını söyleyebiliriz. Yine dijital sistem üzerinden de açılmış birkaç farklı internet sitesi bulunuyor.

Her biri Bursa köpek çiftliği ya da Bursa köpek eğitim merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Dolayısıyla üretim konusunda faaliyet gösteren tesistir. Eğitim hizmetleri veya köpek oteli gibi konulara göre bilgi alınabilir.

Nilüfer ilçesinde bulunan köpek çiftliğinde daha çok oyuncak sınıf ve küçük sınıf köpek üretimleri yapılmaktadır. Büyümeyen cins olarak bilinen bu özel üretimlerde genellikle garantili ırk üretimi yapıldığı söylenmektedir. Özellikle üretilen cinsler arasında; maltes terrier, cavalier king charles, toy poodle, pomeryan boo bulunmaktadır. Ayrıca maltipo, shıhtzu, schanuzer köpek eğitim merkezinde de orta ve büyük sınıf köpeklere de faaliyet gösterilmektedir.

Köpek Çiftliğinde Köpek Üretimi

Üretim çiftliği kapsamında orta sınıf veya büyük sınıflarda da üretilen bazı köpekler bulunmaktadır. Bunlar arasında ise özellikle Sibirya Kurdu oldukça popüler olup aynı zamanda Golden Retriever köpekleri, Akita ve Doberman köpek üretimlerinin de yapıldığı söylenmektedir.

Üretimi devam eden ya da yeni dünyaya gelmiş yavru köpekler hakkında bilgi edinmek için direkt şekilde 0536 651 81 81 telefon numaralarından erişim sağlanabilir. Sadece Bursa şehrinde değil, Türkiye’nin tamamına hizmet verildiği belirtilmektedir.

Bursa Köpek Çiftliği

Bursa Köpek Çiftliği

Ayrıca firmanın Google platformu üzerinden açtığı işletme profilinde köpek üretim merkezi, köpek oteli, servis ve gündüz bakımevi gibi seçenekler bulunmaktadır. Satılık köpekler ve köpek çiftliği gibi faaliyetleri içinde yine web sitesi incelenebilir.

Bursa köpek eğitim merkezi olarak yaptığımız araştırmada ise Osmangazi ilçesinde bulunan tesisten bahsedebiliriz. Aynı zamanda BUKEM olarak bilinen Bursa köpek çiftliği ve köpek eğitim merkezi genel anlamda memnuniyet sağlayan firmalardan biridir. 5 puan üzerinden 4,3 puan ile olumlu yorumları almıştır.

Ancak birkaç farklı olumsuz yorum ve şikayetleri de bulunan bir üretim ve eğitim çiftliği olduğunu söyleyebiliriz. Irk seçeneklerine göre köpek satışı yapıldığı gibi yavru köpek eğitimleri büyük ırklarda eğitimler, köpek oteli konaklama ve pet taksi gibi pek çok seçenekleri bulunuyor.

Yeniceabat, 3. Yeşilova Sk. No:25, 16190 Osmangazi/ Bursa resmi ikamet adreslerinden ziyaretlere açıktır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi Yorumları

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi yorumları 50’den fazla değerlendirmeyle sağlanmaktadır. BUKEM çiftliği için yapılmış şikayetler bulunmakla birlikte yorumların genellikle olumlu olduğu söylenmektedir.

Hem bu merkezde üretilen köpekleri satın alan kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar hem eğitim hizmetlerinden yararlananlar hem de köpek oteli hizmetinden yararlananların yaptıkları pek çok yorum bulunmaktadır.

Genellikle buradaki eğitmenlere ve tesis işletmelerine teşekkür yönünde yapılan yorum vardır. Bunun yanı sırada elbette alınan köpeklerin ırk sorunları olduğu veya buraya eğitime bırakılan köpeklerin hastalandığı gibi bazı iddialar da bulunmaktadır. Bunların doğrulanan yorumlar olduğunu belirtmemiz de fayda vardır. Dolayısıyla tüm yorumlar incelendikten sonra mutlaka köpek çiftliğinin de ziyaret edilmesi ve birinci kaynaktan bilgi alınması yerinde çiftliğin incelenmesi tarafımızca önerilmektedir.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi yorumlarını yapmak isteyen kişiler de hem web sitesi üzerinden direkt olarak erişim sağlayabilirler hem de Google platform üzerinden tüm kullanıcıların erişimine açık olan işletme profiline yorum ve görüş bildirimi alanından değerli yorumlarını bildirebilirler.

Ancak Google platformunun sahte olan profil hesaplarına ya da sahte yorumlara izin vermediği, bu tür bilgilerin kapatıldığını da söylemekte fayda vardır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi Şikayetleri

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi şikayetleri, mutlaka değerlendirmelidir. Zira 3 farklı kullanıcının yaptığı olumsuz yorumlar bulunmaktadır. Bir platformda incelenen köpek ölümüyle ilgili yorumun da mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca buradan satın alındığı iddia edilmektedir. Köpeğin hastalıklı olduğu virüs bulaştığı konusunda da şikayetler bulunmaktadır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi yorum, görüş ve incelemelerine göre hem tavsiye edilmektedir. Bunun yanında memnuniyet sağlayan ancak bazı köpek cinsleri ile hiç ilgilenmediği söylenmektedir. Köpeklerde kilo kaybetme ve beslenme sorunlarının oluştuğu, sindirim problemleri ve özellikle dışkılarda sorun yaşanmaktadır. Burada kaldıkları eğitim süresince sağlık problemlerini oluştuğuna dair bazı şikayetlerde bulunmaktadır.

Dolayısıyla bu şikayetlerin sonuçlarının ne olduğu, nasıl çözüme kavuşturulduğu gibi konularda tam kapsamlı bilgi alınması gerekir.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi verdiği hizmetleri ve fiyatları hizmetlere göre değerlendirmelidir. Köpeklerin şeceresi olup olmadığı veya kimlik alınıp alınmadığı konusunda firma net bilgi vermemektedir. Ancak web sitesi üzerinden yapılan tanıtım yazılarında çiftlikteki üretilen tüm hayvanların garantili ırk taşıdığına dair bilgiler bulunmaktadır. Genel olarak bu merkezde üretilen köpek cinslerinden şöyle bahsediliyor;

  • Küçük köpek üretim ve satışı

Genellikle 800 g ile 3000 g arasında bulunan köpekler vardır. Bunlara oyuncak olarak değerlendirilen ufak sınıftaki köpeklerin üretimi yapılmaktadır. Oyuncak köpek, terapi köpeği ya da kucak köpeği gibi farklı isimlerle adlandırılmaktadır. Türkiye’de ve dünyada en çok sahiplenilen popüler köpeklerden oluşmaktadır.

  • Orta sınıf köpek üretimi ve satışı

Genellikle 8 kg ile 15 kiloya kadar olan orta sınıf köpek cinsi üretimi yapılmaktadır. Orijinal ırkların birleştirilmesiyle cinslerin genellikle ırk sorunu yaşamadığı bilinmektedir. Fiziksel veya davranışsal olarak garantili ırk özelliklerini taşıdığına dair bilgiler verilmektedir. Bu çiftlikte hem üretimleri hem de doğrudan satışları yapılıyor.

  • Büyük sınıf köpek üretimi ve satışı

Evde yaşamaya uygun veya bekçi formatında, bahçelerde yaşamaya uygun bazı özel ırkların üretimi yapılmaktadır. Büyük sınıfta yer alan köpek cinslerinin ortalama ağırlıkları genellikle 15 kilo 30 kg arasında olur. Safkan, ırkların birleştirilmesiyle üretilen köpeklerdir.

  • İri sınıf köpek üretimi ve satışı

Dev sınıf ya da iri olarak bilinen bu sınıfta genel 30 kg üzerinde olmaktadır. Ancak daha çok 70 kilograma olan devasa boyutlu köpeklerin üretimi ve satışı sağlanmaktadır. Ancak bakım koşullarına ve bazı ırklara göre 90 kilo ya da 100 kilograma kadar ulaşabilmektedir. Bunun gibi birçok köpek bulunmaktadır. Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi tarafından üretilen köpeklerin fiyatları ile ilgili herhangi bir bilgiye rastlanmamaktadır. Bu çiftlikte genellikle yavruluk dönemlerinde satış yapılmaktadır. Ancak ırkın özelliklerine uygun fiziksel kapasiteleri olan köpekler satışa sunulmaktadır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook sayfaları bulunmaktadır. https://twitter.com/labradorretrieverturkey linklerinden Twitter hesabına giriş yapılmaktadır. İnstagram için https://www.instagram.com/labradorretrieverturkey/ sayfası üzerinden bilgi alınmaktadır.

Bursa Köpek Çiftliği & Köpek Eğitim Merkezi resmi Facebook hesabına https://www.facebook.com/tr.labrador.retriever/ bağlantısı üzerinden giriş yapılmaktadır. Tüm içerikler, video ve bilgiler incelenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları