Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi - Fiyatları 2024
Home » Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi, Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı köpek oteli olarak hizmet veriyor. İzmir Güzelbahçe ilçesinde hazırlanmış ev konforunda ve süit odalarıyla bilinen popüler köpek oteli ve eğitim merkezidir.
Bonus Code GÜZELBAHÇE / İZMİR
Siteye Git

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi, Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı köpek oteli olarak hizmet veriyor. İzmir Güzelbahçe ilçesinde hazırlanmış ev konforunda ve süit odalarıyla bilinen popüler köpek oteli ve eğitim merkezidir.

https://www.bobyland.com.tr/magaza/  resmi internet adresi üzerinden Bobyland tesislerinin tamamı incelenebilir, köpek mağazası ve online rezervasyon işlemleri sağlanabilir. Aynı zamanda firma, köpek huzur evi faaliyetleri de göstermektedir.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi iletişim ve irtibat bilgileri resmi web sitesi üzerinden verilmekle birlikte pek çok tatil ve turizm acentasının da satış sistemlerinde yer almaya başladığı görülmektedir. Evcil hayvan oteli olarak daha çok köpekler üzerine gelişme sağlamış bir platform olarak biliniyor. Resmi ikamet adresi ve telefon numaraları şöyledir; İstikbal cad. no :80 Çelebi, 35310 Güzelbahçe/İzmir, +90 232 234 5858

10:00 – 18:00 arasında ziyaretlere açık olan bir firmadır. Ayrıca eğitimleriyle de bilinen pek çok ırka temel seviye ve ileri seviye eğitim programları uygulayan bir tesistir. Etkinlikleriyle de yarışmalar, sınavlar, seminerler ve workshop eğitimleri sağlanmaktadır.

Ayrıca gruplara dersler ve etkinlikler sağlanmakla birlikte özel etkinlik dersleri, bireysel derslerde yine eğitim bünyesinde verilmektedir. Hem yavru köpekler için hem de 15 yaşına kadar olan genç köpekler için çeşitli programlarda ders eğitimleri uyguluyor.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi nerede, iletişim bilgileri nasıl bulunuyor soruları için de oldukça popüler bir merkez olduğunu belirtelim. Sadece Ege Bölgesinde değil, Türkiye’nin pek çok şehrinden gelen köpek ziyaretçileri olduğunu söyleyelim.

Zira 3 farklı oda konseptiyle pet oteli- pansiyonu, kreş ve huzurevi konseptinde faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda erişim sorunları olanlar içinde pet taksi servisiyle günlük veya tek seferlik ulaşım servislerle sağlanmaktadır.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Yorumları

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi yorumları Google platformu, sosyal medya hesapları ve pek çok blog sayfa üzerinden incelenebilir. Ayrıca turizm seyahat acentalarının sayfaları üzerinden de tanıtımları için bilgilendirme alınabiliyor.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi

Euro ve Türk lirası ile ödeme yapılabilen sistemde yurt dışından gelen ve evcil hayvanlara olan pek çok turistin de bu oteli tercih ettikleri bilinmektedir. Hem kapalı alanlarıyla köpeklere sağlam ve korunaklı odalar dizayn edilen hem de etkinlik alanları, oyun alanları ve bahçesiyle de rahat rahat egzersiz ihtiyaçlarını gidebilecekleri alanlar geliştirilmiştir.

Dolayısıyla buraya gelip konaklayan evcil hayvanların sahipleri, genel anlamda memnuniyetleri ve olumlu yorumlarıyla ifadelerini bırakmışlardır. Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi görüş ve değerlendirmeleri arasında çok fazla olumsuz yoruma rastlanmamaktadır.

Ancak tüm köpek eğitim merkezlerinde olduğu gibi bu firmayla da alakalı olumlu sayılmayacak yorumlar bulunmaktadır. Hem eğitim merkezi faaliyetleri hem de otel ve konaklama faaliyetleri ayrı ayrı incelenebilir.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Şikayetleri

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi şikayetleri genellikle bulunmuyor. Özellikle eğitmenlerinin profesyonel olmasından dolayı çok fazla şikayetleri oluşmamış bir merkezdir. Hem otel konaklama ve huzurevi hem de temel eğitim ve profesyonel eğitimlerde beğeni kazanan ve şikayet başlıkları açılmamış bir işletme olarak bilinmektedir. Özellikle köpek eğitmen eğitmeni Vet. Hekim Yaman Ersel YILDIRIM bünyesinde eğitimler verilmektedir.

Bu merkezde görev alan tüm eğitmenler bu eğitmen tarafından yetiştirmişlerdir. Telefon numarasına direkt olarak 535 426 6410 üzerinden erişim sağlanabilir. Türkiye’de popüler olarak tanınan ve verdiği eğitimler sayesinde pek çok yarışmada başarı kazanan eğitmenlerden biri olduğu için şikayetleri genellikle bulunmuyor.

Hazır konu açılmışken eğitmen veteriner hekimin aldığı eğitimlerden şöyle bahsedebiliriz;

  • International K-9, Harry Oakes, enkaz araması, doğa araması ( kadavra ve canlı ) sualtı araması.
  • Canine Solutions USA Bill Dotson enkaz araması.
  • First Response Team, iz takibi ( köpeksiz ) K-9 arama teknikleri.
  • California Rescue Dog Association, Laura Rathe, Wayne Rathe – iz takibi, doğa araması.
  • Mountain Aid Institute, kırsalda ilkyardım.
  • Fema / Erk – 9, enkaz araması.
  • Tarım Bakanlığı, Köpek Eğitmen Eğitmeni Eğitimi

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi şikayet siteleri incelendiğinde, herhangi bir şikayete konu yoktur. Ollumsuz durum ve yoruma rastlanmamaktadır. Genel olarak bu merkeze getirilenler memnundur. Bu merkezden eğitim alan köpeklerin sahipleri olumlu yorumları ve görüşleriyle bildirimde bulunmuşlardır.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi verdiği hizmetleri ve fiyatları hakkında bilgi edinmek için telefon numaraları üzerinden 7 24 erişim sağlanmaktadır. Hem whatsapp hattından hem site içi online chat bölümleri üzerinden görüşme yapılmaktadır.

Hizmetlere göre de fiyatlar elbette farklılık gösteriyor. Biz de genel olarak işletmenin verdiği hizmetleri kısaca özetlemek özetliyoruz;

  • Köpek Oteli

Bobyland Köpek Oteli ayrıcalıklarıyla 3 farklı konseptte odalardan yararlanılabiliyor. Köpeklerin ırklarına göre evde yaşamaktan hoşlanan veya bahçe alanlarında yaşayan köpeklere göre standart odalar vardır. Büyük veya suit odalar da bulunmaktadır.

  • Köpek Eğitimi

Profesyonel ve deneyimli eğitmenler eşliğinde yavru köpek eğitimleri koruma köpeği eğitimi verilmektedir. Tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi ve ileri itaat eğitimleri verilmektedir. Bunun yanı sıra rehabilitasyon ve terapi programları uygulanmaktadır. Davranış bozukluğu eğitimleri, artistik ve şov köpekleri eğitimleri sağlanmaktadır.

Ayrıca bekçi köpeği, av köpeği eğitimleri veya saldırı eğitimleri gibi çeşitli protokollerden de yararlanılmaktadır.

  • Pet Shop

Köpek mamasından konserve gıdalara, köpek ödüllendirme kurabiyelerden kemiklere dek pek çok ürünün bulunduğu mağaza sistemidir. Hem online satış formülleri hem de köpek eğitim merkezinde doğrudan mağazalarına giriş yapılabiliyor. Ayrıca tasmalar, aksesuarlar, köpek kıyafetleri gibi yüzlerce ürün bulunmaktadır.

  • Pet Travel

Seyahat sistemiyle birlikte yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da köpek ile seyahat edilmesi için verilen hizmetlerdir. Hem şehir içinde hem yurt içinde hem de yurt dışında transfer hizmetleri veriliyor.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi hizmetlerinde bir de otel konseptinden bahsedebiliriz. 3 farklı oda seçeneği bulunan işletmede küçük oda, büyük oda ve süit oda seçenekleri bulunmaktadır. Küçük oda 6 metrekare büyüklüğünde olup kamera ile imkanı bulunmamaktadır. Geceliği 500 TL olarak sağlanmaktadır.

Büyük odalar 8 metrekare büyüklüğünde ve kamera sistemi bulunmamaktadır. 650 TL gecelik ücreti bulunmaktadır. Suit oda konseptinde uygulanan odalar ise 10 metrekare büyüklüğünde ve kamera izleme olanağı bulunmaktadır. Böylelikle evcil hayvan sahipleri köpekleri orada kaldığı sürece kamera ile interaktif sistem üzerinden izleyebiliyorlar. Gecelik konaklama ücretleri 1.200 TL şeklinde uygulanıyor.

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook

Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook sayfaları üzerinden etkin paylaşımlar yapmaktadır. Güncel ve anlık videolar, eğlenceli pet görüntüleri, blog sayfalarına dair içerik paylaşımları yapılıyor.

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Bobyland Köpek Oteli firmasıdır. Aynı zamanda reklam, tanıtım ve çeşitli dönemlerde uygulanabilen kampanyalar vardır. İndirimli fiyatlar hakkında da sosyal sayfalarından hizmet vermektedir.

Bobyland köpek otelini takip etmek için Instagram sayfalarına https://www.instagram.com/patinibesle/ linklerini kullanarak giriş yapılabilir. Bobyland Köpek Oteli Ve Köpek Eğitim Merkezi Facebook sayfalarına ise https://www.facebook.com/patinibesle ağ adresleri kullanılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları