K9 Koleji - Köpek Eğitim Merkezi Bursa - Fiyatları 2024
Home » K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa

K9 Koleji - Köpek Eğitim Merkezi Bursa, Alman çoban köpeği yetiştirme ve eğitim merkezi olarak faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda köpek pansiyonu ve otel hizmetleri de sağlanıyor.
Bonus Code OSMANGAZİ / BURSA
Siteye Git

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa, Alman çoban köpeği yetiştirme ve eğitim merkezi olarak faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda köpek pansiyonu ve otel hizmetleri de sağlanıyor.

K9 Koleji Bursa’da yasal izinleriyle hizmet veriyor. Özel ırk üretimi ve yetiştirme merkezi olarak uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Çalışma saatleri, çalışma teknikleri, hizmetleri ve ortalama fiyatlarıyla alakalı tüm bilgileri araştırdık. Eğitilmiş bir K9 köpeği sahiplenmek isteyen veya köpeğinin eğitim almasını isteyenler için önemli detaylar ve eğitim unsurları sunuyoruz.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa Nerede, İletişim Bilgileri

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa, Osmangazi ilçesinde yer alıyor. 1999 senesinden itibaren faaliyetlerine devam edilen merkezde sadece Alman Çoban köpeklerine değil pek çok ırka kayıtlı köpeklere de eğitim verilmektedir. Hem yavruluk dönemlerinden itibaren hem de yetişkinlik yaşlarına gelmiş köpeklere istenilen kategorilerde eğitim programları uygulanıyor ve çeşitli sınavlara tabi tutuluyorlar.

Firmanın resmi ikamet adresi şöyledir; Aksungur, Eğitim Cad No:40, 16265 Osmangazi/Bursa

Hafta içi her gün ve hafta sonları da dahil çiftlik ziyaretlere açıktır ve sabah saat 09:00’dan itibaren eğitmenler görev yerlerinde bulunuyorlar. Bunun yanı sıra 7 24 online sistemleri üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Tüm konularda bilgi almak, eğitim periyotları ve fiyatlarıyla ilgili görüşme sağlamak için de telefon numaraları mevcuttur. K9 Koleji telefon numarası 0532 591 37 38 şeklinde belirtilmiştir. Ayrıca resmi internet adresine www.k9koleji.com linkleri üzerinden erişim sağlanıp tüm hizmetler ve detaylarıyla ilgili bilgiler alınabilir.

Köpek eğitimleriyle alakalı yayınlanmış videoları incelemek ve pek çok blog bilgisine erişimi sağlamak için web sayfası ziyaret edilebilir. Bunun yanı sıra detaylı bilgi almak, programlar hakkında görüşme sağlamak, talepler, soru ve görüşleri iletmek için de info@k9koleji.com mail adresleri üzerinden bağlantı kurulabiliyor.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa nerede, iletişim bilgileri nasıl ve internet adresinden direkt erişim sağlanıyor mu? Türlerinde sorular için direkt olarak kuruculara ve profesyonel eğitmenlere erişim sağlanabileceğini belirtmeliyiz.

Güncel Firma Bilgileri

K9 köpek cinslerine özel olarak hizmet verilen bir eğitim okuludur. Belirli sistemler üzerine kurulmuş eğitim periyodları genellikle evcil hayvan sahiplerinin memnuniyetleri ile sonuçlanmaktadır. Burada eğitim veren tüm eğitmenlerin çeşitli sertifikaları aldıkları ve eğitim programlarında başarı gösterdikleri söylenmektedir.

2006 senesinden bu yana K9 eğitim koleji profesyonel sınavlara hazırlamaya yönelik köpeklere üst seviye eğitim programları uyguluyor. Ancak bunun yanı sıra temel itaat eğitimi, ileri seviye itaat eğitimleri gibi ilk alması gereken eğitim konularında da ırk fark etmeksizin programlar sunuyorlar.

Hem çiftliklerine getirilen köpeklerle alakalı olarak hem de köpek pansiyon ve otel hizmetlerinden yararlanan köpeklere, günlük aktiviteleri veya uzun dönem eğitim programları konusunda uzman danışmanlar yardımcı oluyorlar.

<yoastmark class=

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa Yorumları

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa yorumları Google başta olmak üzere pek çok sosyal medya platformları ve blog sayfalarından incelenebilir. Bunun yanı sıra çeşitli şikayet sistemleri üzerinden de firmayla alakalı yapılmış yorumlar mevcuttur. Değerlendirmelerin hepsi görülebilirsiniz. Bizler de yaptığımız araştırmalarda bu eğitim koleji ile alakalı hem olumlu hem de olumsuz yorumlara rastladık.

Nitekim aynı zamanda köpek yetiştiriciliği yapıldığından dolayı şikayetler vardır. Bazı cins hayvan sahiplerinin bu merkezden aldıkları köpeklerle ilgili çeşitli sorunlar yaşadıkları da belirtilmektedir. Üstelik hayvan severler tarafından yapılan ziyaretler sonrasında özellikle küçük ırklar içindir. Pek çok hayvanın orada küçük cam kafesler içinde tutulduğunu söylemektedir. Çok da sağlıklı koşullarda bakılmadığına dair yorumlar olumsuz şekilde değerlendirilmektedir.

Google üzerinden yapılan bu yorumlarla alakalı platformun herhangi bir yanıtlamasını rastlanmamıştır. Doğrulanmayan yorumlar olarak arama motoru üzerinden tüm kullanıcıların bilgi ve erişimine açık olarak sunulmaktadır.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa yorumları olumlu şekilde değerlendirilebilir bazı başlıklarda mevcuttur. Bu yorumlarda genellikle aldıkları eğitimlerden dolayı evcil hayvanlarının gayet nitelikli şekilde davrandıklarını söylemektedir. Komutlara harfiyen olduklarını ve bu eğitim sürecinden memnun olduklarını yorumcular da mevcuttur.

Ancak son yıllardaki çalışmaları ne durumda ve bu uyarılar ciddiye alınmış mı bilinmemektedir. Bu gibi konularda da ön yargılı olmadan mutlaka kolej ziyaret edilmelidir. Ayrıca eğitmenleriyle doğrudan görüşme sağlanmalıdır.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa Şikayetleri

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa hizmetleriyle alakalı bazı şikayetlerde bulunmaktadır. Direkt olarak hayvanların kötü muamele gördüklerine dair görüşler vardır. Bakımsız ortamlarda tutulduklarını dair yapılan olumsuz yorumlar ve şikayetler bulunmaktadır. Bunlar için herhangi bir dönüş sağlanmadığı da görülmektedir. Ayrıca sadece köpekler değil kedilere de buralarda eğitim verilmektedir. Kedilerin de cam kafeslerde zorunlu olarak tutulduklarını dair şikayetlere rastlanmıştır.

 K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa şikayetleri arasında en dikkat çeken olumsuz değerlendirmelerden birisi de ırk problemidir. Şikayet platformu üzerinden yapılan değerlendirmede, bir hayvan severin Boxer cinsi köpeği bu merkezden sahiplendiği ve ırksal olarak köpekte bazı problemler gözlemlediği belirtiliyor.

Zira aynı zamanda bu çiftlikte hayvan üretimi de yapıldığı için Boxer cinsi köpeğin çenesinde bir problem olduğu görülmüştür. Hayvan severin daha sonra firma yetkilileriyle görüştüğü paylaşılmaktadır. Bu çözümleme periyoduna dair herhangi bir konuda yardımcı olmadıklarını istinaden yapılan şikayetler bulunmaktadır.

Safkan ırk olduğu belirtilerek üretilen ve sahiplendirilen köpeklerde genetik bozukluklardan dolayı memnuniyetsizlik olduğu da görülmüştür. Dolayısıyla bir evcil hayvan sahiplenirken mutlaka ırk kimlik bilgisini, şeceresini görmek oldukça önem taşıyor. Ayrıca veterinere kontrol ettirmek ve ırklarına göre köpeklerin yatkın olduğu hastalıklar konusunda testlerini yaptırmakta bu konuda önem taşıyor.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa, başta Alman köpekleri olmak üzere tüm ırklara köpek eğitimleri veriyor. Hem otel pansiyon konseptinde faaliyet gösteren hem de eğitim periyotlarıyla bilinen K9 Koleji eğitim merkezinde verilen hizmetler şöyle sıralanmaktadır;

  • Tuvalet Eğitimi

Alman çoban köpekleri ve tüm ırklara uygulanan en temel eğitim periyotlarında biridir. Köpeklerin yavruluk dönemlerinden itibaren nereye tuvaletlerini yapmaları gerektiği konusunda alınması mutlaka olan eğitimlerden biridir. Ev içi tuvalet veya dışarıda tuvalet yapma gibi 2 farklı yöntem bulunmaktadır. Hem temel itaat alanlarında hem de ileri itaat eğitim programlarında verilmektedir.

  • Temel İtaat Eğitimi

Temel itaat eğitimi köpeğin en basit konumları öğrenmesi ve bunları uygulanması üzerine verilmektedir. Genel olarak gel, git, otur komutları öğretilmektedir. Ayrıca kalk, sessiz ol, havla gibi konutlarla bu hareketleri uygulaması için aldıkları eğitimlerdir.

  • İleri İtaat eğitimi

Yukarıda bahsettiğimiz temel itaat eğitimlerinin serbest şekilde uygulandığı programlardır. Yani tasma, clicker aleti veya çeşitli donanımlar kullanılmamaktadır. Köpeğin sahibinin yanında özgür bir şekilde dolaşarak bu komutları uygulaması üzerine aldıkları eğitimlerdir.

Özel Verilen Eğitimler

Bekçilik özelliği ve koruma özelliği olan köpeklere belirli alanları koruması içindir. Ayrıca savunma yapmaları için verilen eğitimlerdir. Sadece bu genetiksel özelliği taşıyan şecereli köpeklere verilmektedir.

  • Bodyguard Eğitimi

Sahibi kontrolünde savunma yapan ve sahibi kontrolünde aldığı komutlarla saldırması amaçlanmaktadır. Tehlikeli durumları yok etmesi için özel olarak uygulanan eğitim programlarıdır. Sadece bodyguard sınıfında yer alan safkan ırklara verilebilir bir eğitim tekniğidir.

  • Köpek Pansiyonu

Günlük kreş opsiyonlarında ya da belirli sürelerde ve köpeklerini merkeze bırakmak isteyenler için verilen faaliyetlerdir. Hem apartmanda evde yaşayan köpekler için özel alanlar hem de bahçe alanları bulunmaktadır.

Günlük, haftalık veya aylık olarak köpek pansiyonuna köpek bırakmak isteyebilirsiniz. Ayrıca veterinerler, uzmanlar eşliğinde burada konaklamalarını sağlamak mümkündür. Bakım ve beslenmelerinden sosyalleşmeye ihtiyacı giderilecektir. Eğitim ihtiyaçlarına dek pek çok konuda düzenli olarak profesyonel eğitmenler sayesinde günlerini daha eğlenceli geçirebiliyorlar.

Güncel Fiyatları

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa verdiği hizmetleri ve fiyatları konusunda ise net detaylar internet sistemi üzerinden belirtilmiyor. Köpeklerin yaşları, durumları, yapılan testlerin sonuçları yoktur. Alacakları eğitimlere göre farklılıklar görüldüğü için bu konuda direkt olarak görüşmek gerekmektedir. Ayrıca telefonla bilgi almak çok daha sağlıklı olacaktır.

Ayrıca her köpeğe göre eğitim programları ve süreçleri farklılık gösterebildiği için de fiyat bilgisi verilmiyor. Doğrudan köpek sahiplenmek isteyenler için de birbirinden farklı periyotlar sağlanmaktadır. Hem yeni doğan yavrular edinilebilirsiniz.  Hem de doğduktan sonra temel itaat eğitim verilmektedir. İleri itaat eğitimini aldıktan sonra köpek sahiplenmesi mümkün hale gelmektedir.

Koruma köpeği, alan koruma veya bekçi formatında yetiştirilmesi planlanan köpeklerin de tam eğitimleri verilmektedir. Eğitimleri aldıktan sonra sahiplenilmesi konusunda elbette büyük fiyat farklılıkları bulunmaktadır. Normal şartlarda piyasada bulunan safkan K9 köpekleri fiyatı belirlenmektedir. Yavruluk dönemlerinden itibaren 5.000 TL ile 10.000 TL arasında bulunabiliyor.

Yaşlarına göre genel sağlık durumu ve aldıkları eğitime göre değişmektedir. 15.000 TL ile 25.000 TL arasında bulmak mümkündür. Dolayısıyla her bir fiyat tarifesi farklı olacaktır. Sadece eğitim amaçlı köpeğini götürmek isteyenler için bir yöntem daha vardır. Mail üzerinden ya da telefonla eğitim fiyatları bilgisi verilmektedir. Aynı zamanda eğitim merkezi Bursa Osmangazi’de haftanın 7 günü ziyaretlere açıktır. Açık olduğu için saat 09:00 ile 17:30 saatleri arasında görüşme yapılabilirsiniz.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa Instagram, Twitter, Facebook

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa internet adresinin yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden de faaliyet gösteriyor. Üstelik sosyal hesaplarının oldukça etkin olduğu da görülmektedir. Her gün güncel şekilde paylaşımları yapılmaktadır. Hikaye gönderimleri bulunan platformda; merkezde eğitimleri devam eden köpeklere dair videolar paylaşılmaktadır.

Hem sosyal aktivite zamanlarında hem de eğitim süreçlerinde Alman Çoban köpekleri bulunmaktadır. Ayrıca diğer köpeklerinin görselleri, videoları paylaşılmaktadır. Orada üretilen köpeklerle alakalı hem de evcil hayvanlarını bırakanlar gösterilmektedir. Eğitimlere devam eden köpeklerin içerikleriyle sunuluyor.

Ayrıca sistemler üzerine kaydedilmiş videoları ve eğitim tekniklerini öğrenmek için de YouTube kanalına https://www.youtube.com/c/K9Koleji/videos  bağlantıları üzerinden erişim sağlanabilir. Periyodik olarak eklenen videolarla kendi köpeğine eğitim vermek isteyen kişiler de bilgi alabilirler.

K9 Kolejinin Facebook sayfası ise; https://www.facebook.com/k9koleji/?locale=tr_TR adresleri üzerinden kesintisiz hizmetlerine devam ediyor. Facebook üzerinden de oldukça etkin paylaşımlar, güncellemeler sağlanıyor. Aynı zamanda duyurular, etkinlik takvimleri bulunmaktadır. Yarışmalar gibi pek çok konuda da sosyal medya sayfalarını takip ederek güncel haberlerden bilgi alınabilir.

Diğer bir sosyal sayfası da Instagram hesabıdır. Hikayeler, gönderiler, canlı video ve canlı yayınlarla pek çok paylaşım yapılmaktadır. Resmi adresleri için https://www.instagram.com/k9koleji/ bağlantısına tıklamak ve sayfayı takip etmek yeterli olacaktır.

Direkt olarak canlı destek yardımları sağlanmamaktadır. Fakat sosyal medya hesapları üzerinden de ulaşıldığı zaman eğitmenler ve yetkililer dönüş sağlamaktadır.

K9 Koleji – Köpek Eğitim Merkezi Bursa Instagram, Twitter, Facebook hesapları üzerinden ayrıca kampanyalar vardır. Ayrıca eğitim paketlerinde çeşitli dönemlerde uygulanan programlarla ilgili bilgilerde verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları