Ankara Köpek Eğitmeni - Fiyatları 2024
Home » Ankara Köpek Eğitmeni

Ankara Köpek Eğitmeni

Ankara Köpek Eğitmeni profesyonel ekip sayesinde köpeğinizin ihtiyaç duyduğu eğitimi sevgi ile almasını sağlayan davranış, uyum ve itaat eğitimi gibi eğitim seçenekleri bulunan köpek eğitim merkezidir.
Bonus Code GÖLBAŞI / ANKARA
Siteye Git

Ankara Köpek Eğitmeni profesyonel ekip sayesinde köpeğinizin ihtiyaç duyduğu eğitimi sevgi ile almasını sağlayan davranış, uyum ve itaat eğitimi gibi eğitim seçenekleri bulunan köpek eğitim merkezidir.

Ankara Köpek Eğitmeni, Ankara içerisinde hizmet veren ve 15 yılı aşkın tecrübesi ile köpeklerin ihtiyaç duydukları eğitimi almasını amaçlayan bir köpek eğitim merkezidir. Bu merkez özellikle köpek sahipleri ile beraber bir eğitim sağladığı için eğitimin kalıcı olmasını amaçlıyor.

Bu eğitim merkezine ulaşım sağlamak isteyen kişiler 09:30 – 21:00 saatleri arasında ziyaret gerçekleştirebilir ya da eğitim işlemlerini www.candostumuz.net adresi üzerinden inceleyebilir.

Ankara Köpek Eğitmeni Nerede, İletişim Bilgileri

Ziyaret öncesinde sosyal medya, telefon numarası, mail adresi ve web sitesi üzerinden erişim sağlayabilir.

Ankara Köpek Eğitmeni nerede, iletişim bilgileri günümüzde en güncel hali ile şu şekildedir;

  • Adres üzerinden doğrudan ulaşım sağlamak istiyorsanız bu köpek eğitiminin bulunduğu lokasyon Konya Yolu Gölbaşı Çıkışı, Güriş İnşaat Karşısı Koluman (Mercedes) Arkası Gölbaşı / Ankara şeklindedir.
  • Telefon numarası üzerinden iletişime geçmek istiyorsanız 0532 391 46 37 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.
  • Aynı zamanda dilerseniz eğitim merkezinin web sitesi üzerinden de iletişim formunu doldurarak hızlı bir şekilde başlangıç yapabiliyorsunuz.
  • Mail ile ulaşım sağlamak isteyen kişilerin de kullanması gereken mail adresi info@candostumuz.net şeklindedir.

Farklı iletişim yöntemlerini kullanarak hızlı bir şekilde eğitim merkezi ile görüşmeye başlayabilir ve bu köpek eğitmenleri sayesinde profesyonel bir köpek eğitimi alabilirsiniz. Çalışma saatleri içerisinde gerçekleştirmiş olduğunuz iletişim sayesinde aklınıza takılan tüm soru ve önerileri iletebiliyorsunuz. Ankara Köpek Eğitmeni olarak hizmet sunan bu eğitim merkezine ulaşmak isteyenler doğrudan adresi ziyaret edebilirsiniz.

Ankara Köpek Eğitmeni Yorumları

Başkent içerisinde profesyonel bir şekilde köpeklerin eğitilmesini sağlayan bu eğitim merkezi hakkında yapılan yorumlar sayesinde diğer kullanıcıların bu eğitim merkeziyle gerçekleştirmiş olduğu deneyimlerini gözlemleyebiliyoruz.

<yoastmark class=

Yorumlar kapsamında belirtilen durumlarda birçok kişi Ankara içerisinde iyi bir şekilde köpeklerin eğitilmesi için burayı tercih ettiklerini söylüyor. Özellikle sosyal medya üzerinden gerçekleştirmiş oldukları eğitim videoları sayesinde burayı tanıdıklarını söylüyorlar.

Farklı davranış problemleriyle karşılaşan köpeklerin sahipleri almış oldukları teoriktir. Pratik dersler sayesinde karşılaştıkları problemlerin ortadan kaldırıldığını bahsediyor. Bu eğitimler sayesinde köpeklerinin son derece mutlu olduklarından belirtiyorlar.

Birçok kişi yapılan Ankara içerisindeki araştırmalar sonucunda burayı bulduklarını söylemektedir. Bulduklarından sonra da aldıkları hizmetten çok memnun olduklarını söylüyor. Köpeklerinin küçük yaştan itibaren eğitildiği görüşmektedir. Yaş farkı ne olursa olsun farklı köpekle ırklarının bu eğitim merkezi sayesinde eğitildiklerini görüyoruz.

Bazı kişiler son derece hassas olan köpeklerinin dahi bu köpek eğitim merkezinde çok memnun olduğunu söyleyenler vardır. Hiçbir problem yaşamadan eğitim sürecini tamamladıklarını belirtiyorlar. Özellikle eğitim merkezi içerisinde bulunan eğitimci kişilerin son derece sabırlı oldukları görülmektedir. Ayrıca anlayışlı olduklarını söylüyorlar.

Yorumların genel çerçevesinde bakıldığı zaman yapılan yorumların güncel zamanlarda belirtilmiş olduğunu görüyoruz. Yorumların büyük bir çoğunluğu işletmenin temizliği öne çıkmaktadır. Eğitimci kişilerin başarısı ve köpeklerinin eğitim konusundan olumlu sonuçlar ile ayrıldığını belirtiyor.

Ankara Köpek Eğitmeni yorumları olarak çok fazla sayıda yorumunun bulunmasının yanında fotoğrafları vardır. Değerlendirmeleri olarak olumlu birçok yorum seçeneği bulunmaktadır. Deneyimleyen kişiler almış oldukları deneyimin son derece iyi görülmektedir. Verimli olduklarının da altını çiziyor.

Özellikle kişiler bu eğitim merkezinde diğer kişilere de tavsiye ettiği görülmektedir. Ankara içerisinde tercih edilmesi en uygun olan eğitim merkezlerinden biri olduğunu söylüyorlar. Farklı eğitim seçeneklerinin bulunması da köpek sahibi olan kişiler için ekstra avantaj sağlıyor.

Ankara Köpek Eğitmeni Şikayetleri

Ankara içerisinde hizmet göstermeye devam eden bu eğitim merkezi için oluşturulan yorumlar vardır. Ancak yerlerde şikayet yorumuna rastlamıyoruz. Farklı şikayet platformlarında ya da yorum alanlarında Ankara Köpek Eğitmeni şikayetleri olarak bir belirtme bulunmuyor.

Yapılan yorumlar kapsamında burayı deneyimlemiş olan kişiler alınan hizmetten bahsetmektedir. Görmüş köpeklerinin son derece mutlu olduğundan bahsediyor. Deneyim gerçekleştirmiş olan kişiler buradan mutlu olarak ayrıldıklarını söylemektedir. Eğitim sonucunda gerçekten bir değişiklik gördüklerini belirtiyorlar.

Farklı alanlarda yapılmış olan değerlendirmelerde ise düşük derecede değerlendirme yapan kişiler vardır. Herhangi bir yorum bulunmamasının yanında yapılan değerlendirmenin geçersiz olduğu görülmektedir.

Yani Ankara Köpek Eğitmeni aracılığı ile köpekleri için bir eğitim almak isteyen kişiler güvenli bir şekilde yorum arada dayanarak buradan köpekleri için eğitim alabilir. Hem köpeklerinin mutluluğu sağlanmaktadır. Hem de temiz bir alanda sağlanması nedeniyle de diğer kişilerin olumlu deneyimleri göz önünde bulundurulabilir.

Köpeğinizin uygun bir alanda eğitim almasını sağlamak onun düzenli sınırlar geliştirmesine yardımcı olur. Köpeğiniz düzenli sınırlar içerisinde kendisini çok daha fazla güvende hissedecektir.

Eğer Ankara içerisinde bir tercih yapmak istiyorsanız burada eğitmen olan Can GÜLER ile iletişim sağlayabilirsiniz. Eğitim hakkında bilgi alabilir ve diğer tüm detaylara ulaşımı sağlayabilirsiniz.

Ankara Köpek Eğitmeni Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Ankara Köpek Eğitmeni aracılığı ile eğitim almak isteyen kişiler farklı konularda eğitim olarak köpeğinin istenmeyen davranışlarının giderilmesi ya da ev ortamına daha kolay uyum sağlayabilmesi için eğitim alabiliyor.

Firma tarafından günümüzde sunulan eğitim türleri şu şekildedir;

  • Davranış Ve Uyum Eğitimi: Bu eğitim kapsamında köpeğinizin yaşayabileceği muhtemel sorunlar ve bu sorunların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen bir eğitimdir. Isırma ya da ısırarak oynama sorunu, kemirme sorunu, tuvalet sorunu, çekiştirme sorunu, havlama sorunu, üste atlama sorunu ya da kediler gibi diğer canlılara karşı agresiflik konularında eğitim veriliyor.
  • İleri Düzey İtaat Eğitimi: Bu eğitimin temel amacı temassız olarak köpek eğitiminin gerçekleştirilmesidir ve temel itaat eğitiminden sonra daha ileri bir seviyede bir eğitim alması için sağlanır. Bu eğitim sonucunda gel, otur, dön, ters dön, yanıma, çık, in, karşıma, sağıma, ortaya, bak, geç, izle, yat, kal, bekle, sürün, pati ver, yuvarlan ve topla gibi farklı terimlerin öğretilmesi sağlanıyor.
  • Köpek Koruma Eğitimi: Köpek koruma eğitimi sayesinde köpeğinizin eğitim seviyesine uygun olacak bir şekilde koruma eğitimi veriliyor. Bu köpek koruma eğitimi sayesinde özellikle bazı koruma için tercih edilen köpeklerin saldırı ya da tehdit durumunda davranması gereken davranışların eğitilmesi sağlanıyor. Bu eğitimler genellikle özel koruma köpeklerine verildiği için her köpek cinsine uygun olacak bir eğitim olmamaktadır.
  • Koku/ Görev Köpeği Eğitimi: Köpeklerin koku alma yeteneği son derece güçlü olduğu için arama eğitimi vererek köpeğinizi arama kurtarma ya da özel amaçlara uygun bir şekilde eğitilmesini sağlayabilirsiniz. Koku konusunda hazır olan köpekler sayesinde köpeğinizin resmi bir koku ve görev köpeği olmasını sağlayabilirsiniz. Bu köpekler genellikle koku üzerine arama ya da polis alanlarında tercih ediliyor.

Eğitim Seçenekleri

  • Tuvalet Eğitimi: Tuvalet eğitime özellikle küçük ya da tuvalet konusunda problem yaşayan yetişkin köpeklere veriliyor. Bu eğitim sayesinde köpeğinizin uygun bir tuvalet alanının bulunması ve tuvalet alışkanlığının kazandırılması için eğitim sağlanıyor. Aynı zamanda bu eğitim kapsamında sahip olan kişilere de tuvalet eğitimi konusunda nasıl davranılması gerektiği alanında bilgilendirme yapılıyor.
  • Havlama Ve Ağlama Sorunu Eğitimi: Bu eğitim kapsamında agresif havlama, hırlama, diş gösterme, saldırma ya da ısırma gibi davranışların engellenmesi üzerine bir eğitim düzenleniyor. Aynı zamanda köpeğiniz evde yalnız kalma konusunda problem yaşıyorsa ve bu süreçte yalnızlık anksiyetesine bağlı olarak havlama ve ağlama sorunu gösteriyorsa bu durumun giderilmesi için de uygun bir eğitim sağlanıyor.

Ankara Köpek Eğitmeni verdiği hizmetleri ve fiyatları için sabit paketlerin bulunduğunu söylemektedir. Ancak doğrudan kendi firması içerisinde bilgilendirme sağlamıyor. Bu nedenle köpeğinizin eğitimi hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız sabit paketler bulunmaktadır. Ayrıca özel paketlerden yararlanabilirsiniz.

Bu eğitim merkezi tarafından belirlenen paketlerden yararlanabilirsiniz.  Eğitim içeriklerini çok daha yakından tanımak için eğitim merkezi ile iletişim yöntemlerini kullanarak erişim sağlayabilirsiniz. Böylece köpeğinizin hangi eğitimi alması gerektiği konusunda da yardım alabilirsiniz.

Eğitimlerin verilmesi için genellikle köpeklerin önceki eğitimlerin var olup olmaması gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor. Aynı zamanda davranış problemi eğitimleri verilecektir. O zaman köpeğin davranış problemi ve bunun altında yatan temel nedeninin bulunması da amaçlanmaktadır.

Ankara Köpek Eğitmeni Instagram, Twitter, Facebook

Ankara içerisinde güncel olarak hizmet vermeye devam eden Ankara Köpek Eğitmeni Instagram, Twitter, Facebook aranmaktadır. Benzeri sosyal medya hesapları içerisinde aktif bir hesaba sahip değildir.

Köpek eğitim merkezi tarafından yapılan bilgilendirmelerde sosyal medya üzerinden ulaşım sağlamak amacındadır. Sosyal medya linki bulunmamaktadır. Aynı zamanda sosyal medya içerisinde yapılan incelemeler bulunmaktadır. Bu eğitim merkezinde özel olarak düzenlenen bir sosyal medya hesabının bulunmadığını gözlemliyoruz.

Yani bu köpek eğitimi merkezi ile görüşmek isteyen kişiler doğrudan merkezi ziyaret edilmektedir. Ayrıca telefon ile arama yöntemini kullanabilir. Bu yöntemlerin dışında kullanılabilecek bir sosyal medya hesapları bulunmamaktadır.

Ancak bu köpek eğitim merkezi ile görüşmek isteyen kişiler kullanmaktadır. Eğitim merkezinde bulunan köpek eğitmeninin sosyal medya hesaplarını kullanabiliyor. Bunun için tercih edebileceğiniz Instagram sosyal medya hesabı @superkopektv şeklindedir.

Ayrıca YouTube üzerinden de eğitimler için paylaşımlar yapılıyor. Özellikle köpek sahibi olan kişilerin köpeklerinin nasıl evde eğitebilecekleri konusunda detaylandırmalar sağlanıyor.

Youtube üzerinden videoları izlemek isteyen kişiler @SuperKopekTV adresini kullanarak da işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Buna bağlı olarak hem evde kendiniz köpeğinizle nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Hem de burada yer alan eğitmen kişinin davranışları ve eğitim yöntemlerini inceleyebilirsiniz.

Nasıl İncelenir?

Bu sosyal medya hesaplarının dışında kullanılabilen güncel sosyal medya hesapları bulunmuyor. Var olan eğitim sosyal medya hesaplarında YouTube kullanılmaktadır. Uygulama içerisinde ortalama olarak ayda bir kez video paylaşıldığı görülmektedir.

Instagram içerisinde yapılan paylaşımların sıklığı ise belirli bir sıklığa bağlı değildir. Ancak hafta içerisinde birkaç kez video ya da içerik paylaşılması sağlanıyor. Yani sosyal medya açısından değerlendirme yaptığımız zaman bu köpek eğitim merkezinin sosyal medya  hesapları bulunmaktadır. Böylelikle aktif bir sürecinin olduğunu söyleyebiliriz.

Sosyal medya üzerinden köpek eğitim merkezine incelenmektedir. İletişime geçmek isteyen kişiler belirtmiş olduğumuz sosyal medya hesaplarını kullanabiliyor. Özellikle Instagram üzerinden yapılan mesajlaşma sayesinde de eğitim ve fiyatlandırmalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Göstermiş oldukları eğitim sürecinin şeffaf olması sağlanmaktadır. Evde köpek sahibi olan kişilerin kullanabileceği eğitim videoları sayesinde sosyal medyayı oldukça verimli kullandıkları gözlemlenmektedir. Siz de takip işlemi gerçekleştirerek hem eğitim hakkında bilgi alabilirsiniz. Hem de köpeğiniz için düzenli bir eğitim sağlayabilirsiniz.

Köpeğiniz için uygun bir ortamda ihtiyaç duyduğu eğitimin sağlanması amacıyla iyi bir alan tercih edebilirsiniz. Ankara içerisinde yaşıyorsanız olumlu yorumlarından kaynaklı bu eğitim merkezini tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları