Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi - Fiyatları 2024
Home » Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi köpek eğitimi hizmetinin yanında diğer evcil hayvanlar için gündüz bakım hizmeti ve farklı birçok özellikleri sayesinde evcil hayvan sahibi olan kişiler için hizmet sağlıyor.
Bonus Code TOROSLAR / MERSİN
Siteye Git

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi köpek eğitimi hizmetinin yanında diğer evcil hayvanlar için gündüz bakım hizmeti ve farklı birçok özellikleri sayesinde evcil hayvan sahibi olan kişiler için hizmet sağlıyor.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi, Mersin içerisinde yer alan ve günümüzde hem köpek eğitimi sağlayan hem de farklı pansiyon özellikleri ve veteriner hizmetleri sayesinde çeşitli hizmetler sunan bir köpek eğitimi merkezidir.

Bu köpek eğitimi merkezi günümüzde 24 saat açık bir şekilde hizmet verdiği için dilediğiniz zaman iletişim kurabilir ve hizmetler hakkında detaylı bilgilendirmeler alabilirsiniz. Kedi pansiyon hizmeti, köpek pansiyonu hizmeti, temel itaat eğitimi, alan koruma eğitimi ve ileri itaat eğitimi gibi farklı birçok eğitim seçenekleri bulunuyor.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Mersin içerisinde köpeğiniz için uygun bir köpek eğitim merkezidir. Aynı zamanda farklı özelliklerden yararlanabileceğiniz bir hizmet arıyorsanız bu köpek eğitim merkezini doğrudan ziyaret edebilirsiniz. Diğer iletişim yöntemlerini kullanarak onlara erişim sağlayabilirsiniz.

Bunun için kullanabileceğiniz Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi nerede, iletişim bilgileri günümüzde en güncel şekilde şu şekildedir;

  • Doğrudan köpek eğitim merkezine ziyaret ederek hem köpeğinizin eğitilmesini istiyorsanız hem de diğer hizmetlerden yararlanmayı amaçlıyorsanız kullanabileceğiniz adres günümüzde Evrenli, Küme Evleri No:150 A, 33250 Toroslar / Mersin şeklindedir.
  • Aynı zamanda buraya telefon numarası ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun için kullanabileceğiniz günümüzde en güncel telefon numarası 0555 000 22 11 şeklindedir.

Ancak bu 2 yöntemin dışında kullanabileceğiniz herhangi bir yöntem bulunmuyor. Çünkü bu köpek eğitimi merkezinin sosyal medya hesapları yoktur. Ayrıca kullanabileceğiniz bir web site adresi bulunmuyor. Ayrıca mail aracılığı ile de ulaşım sağlamanız mümkün olmayacaktır.

Belirtmiş olduğumuz iletişim yöntemlerine dilediğiniz her zaman kullanabilirsiniz. Doğrudan çalışma saatleri bulunmayan bu merkeze gün içerisinde ulaşım sağlayabiliyorsunuz.

<yoastmark class=

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi Yorumları

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi tarafından hizmet almış olan kişiler burada edinmiş oldukları deneyimleri yorumlar aracılığıyla dile getirerek nasıl bir hizmet aldıklarını belirtiyorlar.

Bu köpek eğitim merkezi hakkında yapılmış olan yorumlar kapsamında elde edilen bilgiler ise şöyle oluyor;

  • Bazı kişiler eğitim almadan önce köpeğinin eğitimi konusunda tedirgin olduğunu görülmektedir. Başka bir yere bırakmak için fazla isteklilik duymadığını belirtiyor. Ancak buradaki köpek eğitimi merkezinde görmüş olduğu hizmet sayesinde buraya güven duyduğunu göstermektedir. Ayrıca burayı da diğer kişileri tavsiye ettiğini belirtiyor.
  • Birçok kişi farklı tavsiyeler üzerine bu köpek eğitimi merkezlerini tercih ettiği görülmektedir. Almış oldukları eğitimin son derece iyi olduğunu söylüyor. Hem eğitim konusunda hem de konaklama için son derece güvenilir bir alan olduğunu söylüyorlar.
  • Farklı eğitim sistemleri bulunduğu için bazı kişiler tek bir seferde farklı eğitim hizmetlerinden yararlanılır. Köpeğinin çok daha sağlıklı bir ortamda bulunması için iyi sonuçlar elde ettiğini düşünüyorlar.
  • Bazı kişiler eğitim sırasında kendilerinin doğru olarak bildiği yanlışları öğrendiklerini söylemektedir. Eğitimin köpeklerinin yanında verilen bilgiler sayesinde kendileri için de etkin olduğunu söylüyorlar. Bu sayede köpekleri ile çok daha sağlıklı bir iletişim kurduklarını belirtiyorlar.
  • Birçok kişi köpeği burada eğitim aldıktan sonra günlük hayatlarının çok daha kolaylaştığı görüşmektedir. Ayrıca dışarıda gezmeye çıktıklarında zorluk yaşamamaktadır. Hem tuvalet hem de dışarıdaki köpekler ile sosyalizasyon konusunda memnun olduklarını söylüyorlar.
  • Bu köpek eğitim merkezi ile hizmet alınan kişiler diledikleri her zaman köpek eğitim merkezine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirler. Ayrıca her zaman güncel olarak bilgilendirdiklerini de söylüyorlar.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi yorumları kapsamında burada hizmet alan kişilerin hem ortam hem de hizmet kalitesi olarak memnun olduklarını görüyoruz. Aynı zamanda farklı birçok yorum içerisinde burada alınan eğitim sonrasında köpeklerin davranış değişikliğinin iyi yönde olduğunu kaydetmektedir. Bu değişikliklerin kalıcı olarak görüldüğünü söylüyorlar.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi Şikayetleri

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi şikayetler olarak değerlendirme yaptığımızda normal yorumlar ya da şikayet platformları üzerinde bu köpek eğitim merkezi hakkında oluşturulmuş herhangi bir şikayete rastlamadık.

Yapılmış olan yorum platformlarındaki tüm değerlendirmeler buradan almış oldukları eğitimin son derece iyi bir şekilde değerlendirildiğini söylüyor. Farklı eğitim yöntemleri ve sistemleri sayesinde köpekleri için en uygun eğitim alabildiklerini söyleyen kişiler tekrar eğitim için bir şeye ihtiyaç duyarlarsa burayı tercih edebileceklerini söylüyor.

Almış oldukları eğitim sürecinin yalnızca köpek üzerine değildir. Kendi üzerine de olduklarını belirten kişiler eğitim sonrasında çok daha sağlıklı bir köpek ve sahip ilişkisi kurduklarını belirtiyor. Burada aldıkları eğitimden sonra yaşam kalitelerinin daha çok yükseldiğini ve köpeklerinin daha mutlu olduğunu söylüyorlar.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi hakkında oluşturulan şikayet bulunmadığı için bu konuda değerlendirebileceğimiz olumsuz herhangi bir nitelik bulunmuyor. Bu durum kapsamında Mersin içerisinde uygun bir köpek eğitim merkezi tercih etmek isteyen kişiler bu köpek eğitim merkezi ile iletişime geçebilir.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi farklı eğitim türlerine sahip olduğu için köpeğinizin ihtiyaç duymuş olduğu eğitimin doğrudan sağlayabilecek bir köpek eğitim merkezidir.

Bu köpek eğitimi merkezi içerisinde sunulan hizmetler olarak şu durumlar bulunmaktadır.

  • Köpek eğitimi: Köpek eğitimi kapsamında köpeğinizin ihtiyaç duymuş olduğu temel itaat eğitimi verilmektedir. Tuvalet eğitimi ve diğer konulardaki eğitimlerin verilmesi sağlanmaktadır. Bu eğitim genellikle yavru köpeklere verilmektedir. Kalan yaşam süreleri boyunca ihtiyaçları olacak tüm eğitimin küçük yaştan itibaren sağlanması amaçlanmaktadır.
  • Diğer Evcil Hayvan Gündüz Bakım Hizmeti: Köpek ya da diğer evcil hayvanlarınızın gün içerisinde yanında olmamanız durumunda bakım hizmetlerinin gerçekleştirilmesi sağlanıyor. Bu hizmet kapsamında hem temel ihtiyaçları olan beslenme ve tuvalet gibi ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında oyun ve eğlence gibi enerjilerini atabileceği aktiviteler de bulunuyor.
  • Diğer Evcil Hayvan Pansiyon Hizmeti: Diğer evcil hayvan pansiyon hizmeti kapsamında uzun süre olarak evcil hayvanınızın uzak kalmanız durumunda ihtiyacınız olacaktır. Evcil hayvanınızı uygun bir bakım sağlanması amacıyla pansiyon hizmeti verilmektedir. Burada bir gün ya da daha fazla olacak şekilde konaklama sağlayabilirsiniz.

Kedi ve Köpek Merkezi

  • Kedi Ve Köpek Pansiyonu Hizmeti: Kedi ve köpek pansiyonu hizmetinde ise evcil kedi ve köpekler için yine uzun süre uzakta kalacağınız zamanlar içindir. Kediniz ve köpeğiniz için uygun beslenme şartlarının oluşturulmasını sağlayan bir pansiyon hizmetidir. Bu hizmeti kullanmak isteyen kişiler önceden rezervasyon yaparak uygun bir şekilde konaklama gerçekleştirebiliyor.
  • Temel İtaat Eğitimi: Temel itaat eğitimi kapsamında köpeğinizin yaşam boyunca ihtiyaç duyacağı temel gel öğrenilmektedir. Otur, bekle, tuvalet, bırak da olabilmektedir. Benzeri komutları öğrenmesi sağlanarak gün içerisinde ihtiyaç duyacakları temel komutların öğretilmesi sağlanıyor.
  • Alan Koruma Eğitimi: Alan koruma eğitiminde özellikle koruma amacıyla tercih edilen köpekler içindir. Belirli bir alan içerisindeyken karşılaşabilecekleri tehlikeler içindir. Ayrıca saldırı durumunda nasıl tepkiler vermesini gerektiğini öğreten bir eğitim türüdür. Bu eğitim içerisinde köpeklerin farklı simülasyonlar ile koruma içgüdüleri anlamlı bir şekilde eğitiliyor.
  • İleri itaat eğitimi: İleri itaat eğitimi temel itaat eğitimine sahip olan köpeklere verilen bir eğitim türüdür. Bu eğitim türü sayesinde köpeğinizin normal temel itaat eğitimi komutlarının yanında öndedir. Ayrıca arkada, yanımda, topla ve benzeri özel komutları öğrenmesi de sağlanmaktadır.
  • Davranış Bozukluğu Eğitimi: Köpeğinizle herhangi bir nedenle olan davranış bozukluğu davranışının giderilmesi amacındadır Özellikle aşırı havlar ve ısırır. Ayrıca eşyalara zarar verme gibi davranış bozukluklarının giderilmesi amacıyla eğitim sağlanıyor. Ancak bu davranış bozukluklarının dışında köpeğinizle gördüğünüz diğer davranış bozuklukları içinde bu eğitimden yararlanabilirsiniz.

Gelişen Eğitim Seçenekleri

  • Bireysel Koruma Eğitimi: Bireysel koruma eğitimi kapsamında köpeğinizin doğrudan sizi ya da belirli bir şey koruması amacıyla eğitim sağlanıyor. Bu eğitim sayesinde köpeğiniz koruma içgüdüsünü mantıklı bir şekilde yönlendirerek sahibini tanır. Ya da koruması gereken duruma yönelik olarak bir koruma köpeği olarak yetiştiriliyor.
  • Sosyalizasyon Eğitimi: Sosyalizasyon eğitimi sayesinde köpeğinizin diğer köpekler, evcil hayvanlar içindir.  İnsanlar ile anlaşılabilmesi için uygun bir eğitim sağlanıyor. Özellikle bu eğitim sayesinde aşırı havlaması sona erdirilecektir. Ya da köpeğinizin çekingen olması gibi durumları atlatabilirsiniz. Yabancılara karşı agresif olma durumunu da giderebilirsiniz.
  • Köpek Rehabilitasyon: Farklı nedenlerden kaynaklı köpeğinizin hem tedavisi yapılmaktadır. Hem de rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi amacıyla köpek rehabilitasyon hizmeti verilmektedir. Bu hizmet sayesinde köpeğinizin her zaman sağlıklı olması amaçlanmaktadır.
  • Bodyguard Eğitimi: Özellikle koruma amaçlı olarak kullanacak olan köpekler için bu eğitim verilmektedir. Köpekler bu sayede bir kişiye özel olarak bodyguard özelliği görebiliyor. Bu eğitimde özellikle bazı amaçlara uygun olacak şekilde verilmektedir. Köpeğiniz eğitim sonrasında uygun kuruma niteliklerine sahip olacaktır.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi verdiği hizmetleri ve fiyatları için doğrudan bir açıklama yapılmamaktadır. Fiyatlardan yararlanmak isteyen kişiler doğrudan bu köpek eğitim merkeziyle görüşme sağlanmaktadır.

Eğitimler için belirlenen fiyatlar eğitim türüne göredir. Köpeğinizin daha önceden var olan eğitimine bağlı olarak değişiklik gösterilmektedir. Örneğin köpeğinizin daha önceden var olduğu bir eğitim bulunmuyorsa öncelik farklıdır. Önce temel itaat eğitimlerinin verilmesi daha sonra koruma gibi özel eğitimlerin alınması gerekmektedir.

Aynı zamanda köpeğinizin ihtiyacına bağlı olarak aynı anda farklı eğitimlerin verilmesi de sağlanabiliyor. Verilen eğitimler sayesinde köpeğiniz hem ev ortamında yaşamaya hem de diğer toplumlarda bulunmaya alışkanlık gösterecektir.

Uygun eğitimlerin verilmesi durumunda köpeğiniz sağlıklı sınırlara sahip olur. Sağlıklı sınırlar sayesinde kendisini çok daha güvende hissedilmektedir. İlerideki davranış problemlerinin de azaltılmasına yardımcı olur.

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook

Mersin Patidogya Köpek Eğitim Merkezi Instagram, Twitter ve Facebook bulunmaktadır. Diğer sosyal medya platformları içerisinde doğrudan bir sosyal medya hesabına sahip değildir. Bu nedenle firmanın hizmetlerine ya da diğer iletişim unsurlarına sosyal medya üzerinden ulaşım sağlayamazsınız.

Bu eğitim merkezi kendine ait bir web sitesine de sahip değildir. Bu nedenle yalnızca arama ile ya da doğrudan eğitim merkezinin adresine gidebilirsiniz. Sosyal medya içerisinde aktif olmadıkları için de herhangi bir paylaşım sıklığından bahsetmemiz mümkün olmayacaktır.

Mersin içerisinde köpeğini geliştirilen bir eğitim verilmesini amaçlayan kişiler bu köpek eğitim merkezidir. Merkezle görüşme sağlayarak köpeğinin ihtiyaç duymuş olduğu eğitimi almasını sağlanmaktadır.

7 gün 24 saat açık olması nedeniyle de dilediğiniz zaman ulaşım sağlanmaktadır. Köpeğinizin ihtiyaç duymuş olduğu eğitim hakkında bilgilendirme alabilirsiniz. Günümüzde sosyal medya hesapları bulunmamaktadır. Bu eğitim için kişiler köpeklerini doğrudan ziyaret edişmektedir. Bu da eğitimin tamamen şeffaf olmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları