K 9 Eğitim Pansiyonu - Fiyatları 2024
Home » K 9 Eğitim Pansiyonu

K 9 Eğitim Pansiyonu

K-9 Eğitim Pansiyonu alanında yetkinlik denildiği zaman akla gelen firmaların başındadır. Personelinden eğitim verilen alana kadar her aşamada sorunsuz bir sistem tesis edilmiştir.
Bonus Code MARMARİS / MUĞLA
Siteye Git

K 9 Eğitim Pansiyonu alanında yetkinlik denildiği zaman akla gelen firmaların başındadır. Personelinden eğitim verilen alana kadar her aşamada sorunsuz bir sistem tesis edilmiştir. Firmaya dair bilinmesi gereken tüm hususlar burada!

Köpek bakımının ne derece sorumluluk gerektirdiğini ilk defa hayvan sahiplenen kişilerin oldukça zorlu süreçlerden geçerek tecrübe ettiği biliniyor. Bu zorlu süreçlerden geçerken sorun yaşanmaması için ve köpeklerin mağdur olmadan alışkanlıklarının düzenlenmesi adına eğitim faaliyetleri düzenlenmektedir. Köpek bakım adımları da dahil olmak üzere her aşamada Muğla’nın bir numarası olmaya devam etmektedir. Eğitim sürecinin isterseniz kısa dönemli isterseniz uzun dönemli olması için de uygun eğitim kurları mevcuttur.

Köpek bakımına dair eğitim verme adımı belki de en büyük özen gerektiren hususlar arasında yerini almaktadır. K 9 Eğitim Pansiyonu size bu konuda destek verecek ve sorularınıza da yanıt bulacaktır. Farklı ırklardan köpeklerin eğitimlerine ilişkin bilgilendirmeler konunun uzmanı olan personeller tarafından size iletilecektir. K 9 Eğitim Pansiyonu adını taşıyan bir de internet sitesi mevcuttur. Bu internet sitesi üzerinden verilen hizmetlere ilişkin duyurular en güncel şekilde yapılmaya devam etmektedir.

K 9 Eğitim Pansiyonu Nerede, İletişim Bilgileri

K 9 Eğitim Pansiyonu kategorisinde yer alan diğer firmalar ile uzman eğitim kadrosu sayesinde rekabet etmeyi bırakmış lider koltuğunda oturan alternatiflerdendir. Sadece firmanın eğitim kadrosu değil aynı zamanda eğitim verilen alanların köpeklerin rahatlıkla hareket edebilecekleri şekilde tasarlanmış olması da memnuniyeti destekleyen hususlar arasındadır. 05435938585 telefon numarası aracılığı ile firmanın yetkilileri ile anında iletişim kurabilirsiniz.

Firmanın vermiş olduğu eğitimlerden başlayarak köpek ve kedi evi alanında verilen hizmetlere kadar her aşamada kalitenin en temel kıstas olarak belirlenmiş olduğu da görülmektedir. Hisarönü Kiseburnu mevkiinde yer alan bu firmanın Muğla Marmaris’te en sık tercih edilen ve köpek sahiplerinin hayvanlarını gönül rahatlığı ile teslim ettiği firmalardan biri olduğu bilinmektedir. Kurulduğu alanın ve fiziki koşulların köpek ve kedi ailelerini memnun edecek şekilde geliştirilmiş olması bu denli talep görmesinin en temel nedenleri arasındadır. K-9 Eğitim Pansiyonu nerede, iletişim bilgileri üzerinden firmanın hangi günlerde müsait olduğuna dair bilgi alabilirsiniz.

K 9 Eğitim Pansiyonu Yorumları

K 9 Eğitim Pansiyonu sayesinde köpeğinizin eğitim adımlarına ilişkin artık sorun yaşamadan konuyu eğitimcilere havale edeceksiniz. Bilhassa ilk defa köpek bakan kişilerin en temel eğitim adımlarını yerine getirme sürecinde dahi sorunlar ile karşı karşıya kalabilecekleri görülmektedir. Bu kişilerin uzman ekibe başvurmasının sonrasında nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine dair tüm bilgilendirmeler yapılacaktır. Öncelikli olarak bilgilendirmeler çerçevesinde sizin köpeğinizin ırkına uygun olan eğitim kademeleri belirlenecektir. Her köpek ırkının her eğitim basamağı için uygun olmayacağını da eklemek gerekir. Bu ön görüşme sayesinde köpek sahiplerinin uygun olmayan eğitim birimleri ile para ve vakit kaybetmesinin de önüne geçilmektedir. Köpek bakım adımları konusunda da size uzmanlar gerekli olan tüm ipuçlarını en açık şekli ile iletecektir.

K 9 Eğitim Pansiyonu

K 9 Eğitim Pansiyonu

K 9 Eğitim Pansiyonu yorumları kategorisinde analizler yapılırken köpek sahiplerinin özellikle firmanın yetkililerinin pozitif tutumundan çok memnun kaldıkları anlaşılmaktadır. Daha öncesinde köpek bakımı ve eğitim pansiyonlarına dair kötü tecrübeleri olan kişilerin dahi memnun kalacağı bir sistem hazırlanmıştır. Personelin sizin yöneltmiş olduğunuz sorulara anlık olarak yanıt veriyor olması da memnuniyeti bir kademe daha üst seviyeye çekmeye devam etmektedir. Sunulan eğitimin yanı sıra ailelerin de gönül rahatlığı ile köpeklerini emanet edebilecekleri bir kurum niteliğini taşıması büyük bir önem arz etmektedir.

Hizmet Kalitesi

Personelin her birinin işi severek yaptığı da en sık rastlanan yorumlar arasındadır. Köpekler ile alakalı olan tüm mesleklerde bu işin yoğun bir hayvan sevgisi ile yapılması gerekmektedir. Ancak bu şekilde köpek bakımına dair ailelerin endişe duymadan teslim edebilecekleri yuva hissiyatı taşıyan kurumlar geliştirilmiş olacaktır. Kurumlarda görev alan isimlerin seçilmesi konusunda en hassas olan firmalardan birinde bulunuyorsunuz. Hem alanında uzman olması hem de hayvanlara büyük bir şefkat ile yaklaşılması temel öncelik alanlarındandır. Ailelerin köpekleri teslim etmeden önce verilecek olan hizmete ilişkin olumlu olumsuz tüm yorumlarına ilişkin de gerekli olan bilgilendirmeler anlık şekilde yapılacaktır.

Köpek bakım adımlarına ilişkin zorlanılan hususlardan bir diğeri de alışma sürecidir. Aile ve köpeğin birbirine alışması için de özel köpek eğitim birimleri mevcuttur. Sizin köpeğiniz ile uyum içerisinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bunun için hangi kıstaslara dikkat edilmesi gerektiği konusunda alanında uzman olan isimlerden gerekli olan bilgiler verilecektir. Üstelik zaman kaybetmeden sorunların üzerine giderek uyum sürecini alınan profesyonel destek ile güçlendirebilirsiniz. Ayrıca yapılan yorumlarda özellikle geçmiş senelerde travmalar yaşamış olan köpeklerin dahi, aile ile uyumunun hızla sağlandığını ifade eden aileler mevcuttur. Yavru köpekler ya da yetişkin köpeklerin eğitiminde akıllarda soru işareti kalmadan güvenebileceğiniz nadir firmalar arasında yerini aldığı da ayrıca bildirilmelidir.

Çalışanların hayvanlara karşı göstermiş olduğu sabra dair takdir mesajları da mevcuttur. Hatta kendi sahiplerinin dahi çok hareketli olması nedeni ile zapt etmekte zorluk çektikleri hayvanlar buradadır. Hem otel hizmetinden faydalanırken hem de eğitim birimlerine katılmaktadır. Büyük bir profesyonellik ile kontrol altında tutulduğu eklenmesi gereken hususlardandır. Kedi ve köpek fark etmeksizin yoğun bir sevgi verilmektedir. Ayrıca sabır ile bir araya getirilmiş olan iş ahlakından faydalanacaksınız. Firmadan alınan hizmetlere ilişkin olumlu ya da olumsuz tüm yorumlarınıza dair firmayı bilgilendirebilirsiniz. Müşterilerin yapmış oldukları yorumların dikkatle incelenmektedir. Ayrıca firmaya ilişkin yapılacak olan revizyonlarda ana kaynaklardan biri olarak bu yorumların kullanılacağından emin olabilirsiniz.

K 9 Eğitim Pansiyonu Şikayetleri

K 9 Eğitim Pansiyonu tarafından verilen hizmetlerin ekonomik sınırlamasından çıkılmaktadır. Ayrıca yüksek fiyatlı kategorisine geçtiğine dair bazı olumsuz yorumlar mevcuttur. Köpek bakımı ile alakalı olan tüm sektörlerde yoğun bir fiyat artışının söz konusu olduğu bilinmektedir. Durumun sadece bu firmaya özel olmadığının farkında olmalısınız. K-9 Eğitim Pansiyonu şikayetleri arasında sunulan hizmetin genel kalitesine ilişkin bir serzeniş söz konusu değildir.

Sadece hizmet sırasının geç geldiği görülmektedir. Ayrıca randevu bulunmasında bazı zorlukların yaşandığına dair de olumsuz yorumlara rastlanmaktadır. Köpeklerin bakımı ile alakalı ya da sunulan hizmetlere ilişkin olumsuz yorumlar yakından analiz edilmektedir. Verilen hizmetin iyileştirilmesi için yoğun şekilde çaba sarf edilmeye devam edilmektedir. Şikayetler içerisinde verilen hizmetin kalite düşüklüğüne dair asla bir dönüt bulunmamaktadır.

K 9 Eğitim Pansiyonu Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

K 9 Eğitim Pansiyonu vermiş olduğu yetkin hizmet sistemidir. Ayrıca hizmet alanının genişliği ile dikkat çekmeye devam etmektedir. Bu spesifik hizmet alanlarında yer vermiş olduğu personelin konunun uzmanı olduğu görülmektedir. Ayrıca memnuniyeti bir kademe daha üst seviyeye çekmeye devam etmektedir. Köpek eğitim adımları önemlidir. Ancak çok daha fazlası ile alakalı olarak sorun yaşanmaması için programlar açıklanmaktadır. İlişkin tüm bilgilendirmeler köpek aileleri ile öncesinde paylaşılmaktadır. Köpeklerin ırkına göre ya da sahip oldukları hassasiyetlere göre değerlendirilmektedir. Ayrıca dahil olmaları gereken eğitim programları farklı olabilir. Konunun uzmanı olan temsilciler size bu konuda gerekli yönlendirmeleri de yapacaktır.

  • Evcil hayvanlara sahip olan kişilerin farklı bir şehirde organizasyona katılacak olması sıradan insanlara göre daha zor oluyor. Bunun nedeni kişilerin hayvanlarını tek bırakıp gitmek istememesidir.
  • Sorunun aşılması için K9 Eğitim Pansiyonu ile iletişim kurabilirsiniz. Hayvan otelleri arasında en nitelikli firmalardan bir tanesidir. Hem kedilerin hem de köpeklerin sağlıklı bir biçimde konaklayacakları bir sistem tesis edilmiştir.
  • Bakım sürecine ilişkin belki de hayvan sahiplerini en zor durumda bırakan hususların başında tuvalet eğitimi gelmektedir. Köpekleri yavru halde aldığınız zaman köpeklerin tuvalet eğitiminin oturması zaman alabilmektedir. Siz bir türlü bu eğitimi köpeğinize vermediyseniz daha fazla zorluk çekmeden konunun uzmanlarından yardım almalısınız. Bilimsel verilere dayanarak hazırlanmış olan eğitim programı sayesinde tuvalet eğitimi sorunu da çözülmüş olacaktır.
  • Köpeklerin agresyon sorunları da aileleri büyük sıkıntıya sokan detaylardandır. Bu agresyon sorununun neden kaynaklandığı ile alakalı incelemeler yapılmaktadır. İncelemelerden sonra hangi eğitim kurlarına dahil ederek nasıl bir sistem geliştirildiğine ilişkin bilgilendirmeler de eksiksiz bir biçimde sunulacaktır.
  • Köpeklerde agresyon eğitiminin yanı sıra farklı davranış bozuklukları üzerinde de net bir olumlu etkisi olan eğitim kurları oluşturulmuştur. Köpeklerin ırklarına özel olarak yapılan düzenlemeler ile eğitim kurları kişiselleştirilebilmektedir.

Hizmetleri

K9 Eğitim Pansiyonu verdiği hizmetleri ve fiyatları kategorisine ilişkin net bir fiyat hizmet tablosu oluşturulmamıştır. Bu verilen hizmetlere ilişkin detaylı fiyat bilgisi almak adına telefon numarası üzerinden firmaya ulaşabilirsiniz. Firmanın resmi internet sitesinde fiyat aralığına ilişkin herhangi bir bilgilendirme söz konusu değildir. Pansiyon hizmetlerine dair ve eğitim grupları kapsamında köpeklerin tabi oldukları fiyat aralıkları değişmektedir. Son aylarda piyasanın da etkisi ile büyük bir artış yaşandı.

Köpek eğitim adımlarında davranış bozuklukları bulunmaktadır. Bununla alakalı analizler yapılırken köpeklerin geçmiş hayatlarında nasıl bir ortamda bulundukları önemlidir. Herhangi bir kronik rahatsızlıklarının olup olmadığına dair de bilgi vermeniz gerekmektedir. Bu şekilde rahatsızlığın neden kaynaklandığı daha net tespit edilebilir. Köpek bakımı ve otel konaklama süreci içerisinde de köpeğinize dair tüm sağlık detaylarını paylaşmalısınız.

Otel hizmetleri konusunda köpek sahiplerinin çok ince denetimler yaptıkları  görülmektedir. Çok ince kıstaslara göre karar verdikleri de bilinmektedir. Bu karar yapısı içerisinde en büyük yer tutan hususların başında kesinlikle temizlik gelmektedir. Diğer hayvanlar ile ortak kullanılan alanlar olmaktadır. Köpeklerin herhangi bir şekilde mikrop kapmaması için kullanılan tüm alanlarındır. Malzemelerin çok hassas bir dezenfeksiyon sürecinden geçirildiği de bilinmektedir. Bu tür durumlara ilişkin sıkı bir inceleme yapılmaktadır. Hayvanlar arasında bulaşıcı hastalıkların geçişinin yaşanması gibi bir durum da kesinlikle söz konusu olmayacaktır. Gelen yorumlarda da bu konuya ilişkin olumsuz bir dönüt söz konusu değildir. Sadece otel hizmetinin verildiği alanlarda değildir. Aynı zamanda eğitimin verildiği parkurlarda dahi yoğun bir temizlik süreci yerine getirilmektedir.

K 9 Eğitim Pansiyonu Instagram, Twitter, Facebook

K 9 Eğitim Pansiyonu Instagram, Twitter, Facebook sayfaları bulunmaktadır. Sayesinde firmanın vermiş olduğu hizmetlere ilişkin yorumlara ulaşmak daha kolay olacaktır. Sadece yorumlara ulaşmak değil hizmet kapsamında yapılan değişikliklere dair de bilgilendirmeler zaman kaybetmeden size iletilecektir. Hizmet birimlerine dair 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu firmanın henüz aktif bir sosyal medya sayfası mevcut değildir.

Sadece kendine ait internet sitesi üzerinden sürece ilişkin bilgilendirmeler yapmaktadır. Sosyal medya alanında eksikliğinin yorumlarda da dile getirildiği görülmektedir. Yakın zamanda bu popüler sosyal medya sayfaları üzerinden de ilgililer ile buluşacağı tahmin edilmektedir. Şuan çalışma saatlerinden rezervasyon için iletişime geçilmesi gerekmektedir. Sonuç olarak telefon numarasına kadar bilgilendirmeler internet sitesi üzerinden yapılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları