Unison Dog Training - Fiyatları 2024
Home » Unison Dog Training

Unison Dog Training

Unison Dog Training eğitim, veterinerlik ve bakım hizmetleri veren dostlarınızın rahatlığına önem veren ayrıca köpek pansiyon hizmeti sunan kaliteli bir işletmedir.
Bonus Code DEFNE / HATAY
Siteye Git

Unison Dog Training eğitim, veterinerlik ve bakım hizmetleri veren dostlarınızın rahatlığına önem veren ayrıca köpek pansiyon hizmeti sunan kaliteli bir işletmedir.

Unison Dog, veterinerlik, köpek eğitimi ve evcil hayvan rehabilitasyon merkezi olarak hizmet vermektedir. Hatay’ da hizmet verem firmaya ait bir web adresi bulunmamaktadır. Köpek eğitmeni olarak görünen merkezin kuruluş tarihi hakkında kesin bilgi bulunamamıştır. Ancak firma ila alakalı yorumlar 2021 yılından başlamaktadır. Bulunduğu ildeki köpeklere pansiyon hizmeti de veren firmanın Instagram hesabı vardır.

Köpek eğitimi verilen firma Pazar günleri dışında haftanın 6 günü açıktır. Köpek pansiyonunun açılma saatleri sabah 09.00 ila akşam 18.00 arasındadır. Hatay ilinin bir ilçesinde köpek eğiticisi olan firmanın yetkilisi Özgür Eskiocak’ tır. Firma köpek pansiyonunda kalan köpeklerin ve diğer dostlarınızın bakımlarını uzman bir ekiple yapmaktadır. İstediğiniz zaman arayarak ya da merkeze giderek köpekleri görebilirsiniz. Ayrıca merkezde verilen hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Unison Dog Training Nerede, İletişim Bilgileri

Unison Dog Training firmasına ait bir web adresi bulunamamıştır. İletişim bilgileri arasında en aktif kullanılan 0534 445 00 09 nolu telefon numarasıdır. Köpek eğitimi ve pansiyon hizmetiyle dikkat çeken firma Hatay’ ın Defne ilçesindedir.

Unison Dog Training Nerede, İletişim Bilgileri için çeşitli internet sayfalarına bakabilirsiniz. Unison Dog tam adresi Çekmece, 660. Sokak No:55, 31141 Defne/Hatay şeklindedir. Buraya gelerek hizmetler hakkında bilgi alabilir ve köpeklerinizin misafir edildiği ortamı görebilirsiniz.

Merkez aynı zamanda veteriner hizmeti de veriyor. Merkezde bulunan köpeklerin rutin kontrolleri, bakım ve temizlikleri veteriner denetiminde yapılıyor. Çalışanlar, burada ikamet eden dostlarınıza son derece özenli davranıyor. Ayrıca Unison Dog, köpeklerinizin sağlığı için temizlik ve hijyene ekstra dikkat ediyor.

Unison Dog Training Yorumları

Unison Dog Training hakkındaki veriler 2021 yılında dayanıyor. Ayrıca firma hakkında yapılan çok fazla yorum bulunmuyor. Bu merkezin en aktif olduğu hesap Instagram adresi olarak görülüyor.

Unison Dog Training

Unison Dog Training

Köpek eğitmenliği ve pansiyon hizmeti veren merkez hakkındaki yorumların büyük kısmı olumlu. İnsanlar buradan aldıkları hizmetler ile yöneticisinden memnun olduklarını belirtiyor. Değerlendirmeler, pansiyon ve eğitimler hakkında yapılmıştır.

Neler Söylendi?

Müşterilerin Unison Dog Training yorumları genel olarak şunları içerir;

  • İşine değer veren bir firma, verdikleri eğitimle köpeklerin çok daha huzurlu ve mutlu olmasını sağlıyor.
  • Tecrübeli ve işi konusunda bilgili çalışanlara sahip olduğu, köpeklerin pansiyonda kaldıkları zaman boyunca iyi bakıldıkları belirtiliyor.
  • Yöneticinin yaptığı işin farkında ve tecrübeli olduğunu belirten müşteriler, köpeklerinin eğitimlerin başarılı olduğunu bildiriyor.
  • Sosyalleşme eğitimin başarılı olduğunu köpeğin iki günde çevresindeki köpekler ve sahipleriyle iletişim sağladığını belirten pozitif yorumlar bulunuyor.
  • Köpeklerini merkeze bırakan kişiler, dostlarının durumlarının kendilerine video ve fotoğraflarla bildirilmesinden mutlu olduklarını söylüyor.
  • Profesyonel hizmet vermelerinin yanı sıra merhametli oldukları ve firma çalışanlarının sosyalleşme eğitimini başarılı şekilde verdiklerini gösteren yorumlar mevcuttur.
  • Çalışanların köpeklere karşı sabırlı, bilinçli, tutarlı bir yaklaşım sergiledikleri bu durumun hayvan sahiplerini mutlu ettiğini gösteren yorumlar bulunmaktadır.
  • Hizmet verilen ortamın temiz, düzenli ve ferah olduğunu belirtilerek misafir edilen köpeklerin yürüyüşe çıkarıldıkları, diğer bakımlarının yapıldığı belirtiliyor.

Görüldüğü gibi Unison Dog hakkında çok sayıda pozitif yorum bulunuyor. Bu yorumlar Hatay’ da köpeğinizi bırakma için en doğru seçimin burası olduğunu gösteriyor. Farklı ırklara pansiyon hizmeti sunan Unison Dog aynı zamanda köpek eğitim merkezidir.

Köpeklerin yaşamlarını daha uyumlu, sağlıklı geçirmeleri için gereken eğitimler burada verilir. Verilen eğitimlerin başarısı, müşteri yorumlarından anlaşılmaktadır. Buradaki eğitmenlerin köpeklere davranışları, hayvan sahiplerini mutlu eder. Eğitim alan köpek sahipleri gerektiğinde pansiyon hizmetinden de yararlanabilir.

Köpek eğitiminde Hatay il sınırlarında önerilen en iyi merkezlerden bir Unison Dog yorumu yapılıyor. Verdiği hizmetlerden % 100 olumlu bildirim alan firma kalitesini konuşturuyor. Yapılan yorumlar, yeni köpek sahiplenen ve eğitim merkezi arayan kişilere ön bilgi sağlıyor.

Hizmet kalitesinin yüksek olması, firmanın bulunduğu konum, çalışanların sabrı ila tecrübeleri Unison Dog’ u eğitim ve pansiyon için en iyi tercih yapıyor. Hakkında asla negatif yorum olmayan merkez her gün ziyaret edilebiliyor.

Unison Dog Training Şikayetleri

Unison Dog Training 2 yıl gibi kısa bir süredir faaliyet gösteriyor. Ancak firmanın yorumlarının tamamı olumlu olduğu görülüyor. Pansiyon ya da eğitimler konusunda negatif yorumlar bulunmuyor. Pozitif geri dönüşler alan firma, müşteri memnuniyeti sağlamayı başarmıştır.

Unison Dog Training şikayetleri belirlenmemiştir. Kuruluşun hizmetleri yahut çalışanları hakkında şikâyet mevcut değildir. İncelenen müşteri değerlendirmeleri, firmanın işini hakkıyla yaptığını göstermektedir. Kullanıcılar, köpeklere verilen hizmetlerden oldukça memnundur.

Firmanın kendi sitesine yapılan yorumlar dışında çeşitli sayfalara yapılan değerlendirmelerde de şikâyet yoktur. Her müşteri, aldığı hizmetten memnun kaldığına dair yorumlar yapmıştır. Bu durum eğitim merkezinin başarısını gösterir.

Herhangi bir konuda şikâyet almayan firma, köpeklerin sağlıklı ve mutlu yaşamaları için çeşitli eğitimler verir. Verilen eğitimler arasında öne çıkanlar tuvalet, sosyalleşme ve itaat eğitimleridir. Bu eğitimler, uzman eğitmenler tarafından köpeğinize verilir.

Profesyonellik, hijyen, deneyim, sabır, hayvanlarla iletişim gibi tüm değerlendirme kriterleri için firma tam not almıştır. Köpek eğitimleri ile diğer hizmetler konusundaki tüm detaylar sosyal medya hesabından ve telefon numarası aranarak alınabilir.

Unison Dog Training Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Unison Dog Training Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları hakkında bilgi bulunamamıştır. Pansiyon, danışmanlık, sosyalizasyon, danışmanlık, itaat eğitimi ve rehabilitasyon hizmetleri verilen firmanın fiyatları görünmemektedir. Fiyat bilgisi için doğrudan yetkililerle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Köpeğinizin yaşı, alışkanlıkları ve ırkı gibi özelliklerine uygun eğitimleri firmayla görüşerek öğrenebilirsiniz. İletişim için Instagram hesabı ile firma bilgileri arasında yer alan telefon numarasını kullanabilirsiniz. Yorumlardan anlaşıldığı üzere kısa sürede size dönüş yaparlar. Verilen köpek eğitimleri arasında itaat eğitimi ila sosyalizasyon eğitimi yer alır.

İtaat Eğitimi

Köpeklerde itaat eğitimi, Unison Dog Training tarafından başarıyla veriliyor. Müşteriler eğitimin köpeklerini daha sakin ve söz dinler hale getirdiğini belirtiyor. İtaat eğitimi;

  • Profesyonel çalışanlar tarafından köpeğinizin özelliklerine uygun programlarla veriliyor.
  • Temel eğitimler tamamlandıktan sonra ileri itaat eğitimine geçilerek köpeğinizin eğitimi devam ediyor.
  • Köpeğiniz ile çok daha sağlıklı iletişim kurmanızı sağlayan süreç dostunuzun yaşam kalitesini artırır.
  • Basit komutların öğretilmesiyle başlayan eğitimde gel- otur- kalk- yat benzeri davranışlar öğretilir.
  • Bu eğitim ile komutları öğrenen tüylü arkadaşınızın kaybolma tehlikesi azalır. Çünkü gel komutunun anlamını bilen köpeğiniz yanınıza döner.
  • Huysuzluk, agresiflik ve devamlı havlama gibi durumlar itaat eğitimi ila ortadan kalkar.
  • Genelde yavru iken verilen bu eğitim bazı cins köpeklerde çok daha uzun sürebilir.
  • Unison Dog, sizi köpeğinizin cinsine göre eğitim süresi ve yapılması gereken konusunda bilgilendirir.
  • Ayrıca eğitimin fiyatı konusunda firma ile iletişime geçmeniz şarttır. Çünkü firma fiyatları konusunda herhangi bir mecrada açıklama yapmamıştır.

Nasıl Verilmektedir?

İtaat eğitimi için iki aşama bulunmaktadır. İlki temel itaat eğitimidir ve bütün köpeklerin alması gerekir. Üstelik ileri itaat eğitimi ise köpeğinizin tasması olmadan gezerken sizi dinlemesini öğretir. İtaat eğitimin ikinci aşaması daha zordur. Ancak Unison Dog gibi profesyonel itaat eğitimi veren kurumlarda başarılı olan köpekler vardır.

İtaat eğitiminin ilk adımı olan temel itaat ise biraz daha kolaydır. Temel itaat eğitimi hem yavrulara hem de yetişkin köpeklere verilmektedir. Bunun yanında yavrular kolay öğrenirken yetişkin köpekleriniz daha zor eğitilmektedir. Bu eğitim ortalama 4 haftada tamamlanabilir. Her köpek için farklı olan sürenin bir kısmında eğitime köpek sahipleri de katılmaktadır.

Temel itaat eğitiminin komutları yat- otur- yat bekle- otur bekle- hayır ve takip et benzeri ifadelerdir. Bu komutlar sayesinde köpeğinizi yönlendirmeniz çok daha kolay olur. Eğitimli köpekler siz yat bekle dediğinizde seçtiğiniz yere giderek yatar ve beklemeye başlar.

Köpeğinize hayır demeniz yaptığı davranışı istemediğinizi anlamasını sağlar. Böylece sevimli dostunuz hayır dediklerinizi yapmaz.

Eğitimsiz köpeğinizi kontrol etmeniz çok daha zordur. Komutlara aşina olmadığı için sizi dinlemez. Unison Dog’ da köpeğinizin eğitim alması çok daha uyumlu ve sakin olmasını sağlar. Ayrıca komutları öğrendiği için sözünüzü dinler ve gezmeye çıkardığınızda daha verimli zaman geçirirsiniz.

Sosyalizasyon Eğitimi

Sosyalizasyon yani köpeklerde sosyalleşme eğitimi Unison Dog tarafından verilen eğitimlerden bir tanesidir. Firma bilgileri arasında bu eğitimin verildiği belirtilmiştir. Sosyalleşme eğitimi ile yararları;

  • Köpeğiniz bu eğitimle daha sakin bir yapıya bürünmektedir Aniden agresifleşmez ve değişen durumlara kolay uyum sağlar.
  • Ayrıca eğitim köpeğinizin sizinle yaşamasını kolaylaştırarak diğer köpeklerle iletişim kurmasını sağlar.
  • Küçük yaşta verilmesi gereken eğitim Unison Dog’ ta yetişkin köpeklere de verilmektedir.
  • Evcil hayvanların saldırgan davranışlar göstermesini önleyen eğitim, seslere- makinalara- diğer köpeklere- farklı hayvanlara karşı aşamalı olarak verilir.
  • Sosyalleşmenin ilk adımında tuvalete çıkardığınızda karşılaşılan insanlar ila diğer evcil hayvanlar yer alır.
  • Sosyalizasyon eğitimiyle köpeğinizin yabancılara karşı verdiği agresif tavırlar kontrol altına alınır.
  • Eve gelen misafire ya da gezinti sırasında karşılaşılan yabancılara karşı köpeğiniz nasıl davranması gerektiğini öğrenir.
  • Unison Dog, ülkemizde yasaklı olmayan tüm köpek ırklarına eğitim vermektedir.

Nasıl Verilmektedir?

Bu eğitim, profesyonel eğitmenler tarafından verilmektedir. Unison Dog köpek eğitimleri içerisinde sosyalizasyon bulunmaktadır. Köpeğinizi buraya getirdiğiniz de onun özelliklerine uygun bir eğitim size tavsiye edilmektedir. Ayrıca yetkililerle görüşerek eğitimin süresini, hangi aşamaları içerdiğini ve fiyatını öğrenebilirsiniz.

Firma hakkındaki değerlendirmeler, verilen eğitimlerin başarılı olduğunu göstermektedir. Ayrıca eğitim merkezinin telefon numarasını aradığınızda ya da mesaj attığınızda bilgi alabilirsiniz. Merkezle görüştüğünüz zaman başka eğitimler verilip verilmediğini öğrenebilirsiniz.

Ayrıca köpekleriniz itaat ve sosyalizasyon eğitimleri boyunca merkezde kalmaktadır. Bu nedenle pansiyon hizmeti, eğitim süreçlerinde oldukça işe yarar. Özellikle sosyalizasyon eğitiminde dostunuz diğer köpeklerle aynı ortamda zaman geçirir.

Sosyalleşme eğitiminin aşamalarından biri olan diğer köpeklerle tanışma pansiyon bölümünde yapılmaktadır. Burada köpeğiniz uzman eğitmenlerinin gözetiminde farklı köpeklerle zaman geçirir. Böylece karşılaştığı köpekler ve hayvanlarla doğru iletişim kurmayı öğrenir.

Unison dog eğitimlerinin ücret bilgileri açıklanmamıştır. Eğitim merkezini arayarak köpeğinizin almasını istediğiniz eğitimi- köpeğinizin yaşını- ırkını ve karakter niteliklerini belirtip fiyat bilgisi alabilirsiniz. Böylelikle eğitimler ve ücret konusunda bilgi alma için merkezin adresine de gidebilirsiniz.

Unison Dog Training ile iletişim kurduktan sonra isterseniz köpeğinize eğitim aldırabilirsiniz. Merkez hakkında fikir edinmek için sosyal medya paylaşımlarına bakılmaktadır. Ayrıca yorumları inceleme de size bilgi verir yine de emin olamazsanız yetkililerle yüz yüze görüşebilirsiniz.

Unison Dog Training Instagram, Twitter, Facebook

Unison Dog Training Instagram, Twitter, Facebook adresleri arasında yalnızca Instagram hesabı aktiftir. Twitter ile Facebook üzerinden firmaya ait bir hesap bulunmamaktadır. Veterinerlik, köpek pansiyon ve eğitimi verilen merkez sadece Instagram hesabında aktiftir.

Köpeklerle ilgili hizmetler ile misafirlerinin fotoğrafları burada paylaşılmaktadır. Unison Dog sosyal medya adresi Unison Dog Training (@ozgur.eskiocak) şeklindedir. Ancak hakkında bilgiler ve köpeklerin görüntüleri hesapta yer alır. Hatta buradan yapılan paylaşımlar, söz konusu firmanın bilinirliğini artırıyor. Yani Instagram adresi bir nevi reklam alanı olarak kullanılıyor.

Yetkili Özgür Eskiocak, Instagram hesabında köpek beslemektedir. Ayrıca eğitimleri hakkında paylaşımlar yaparak takipçilerini bilgilendiriyor. Bunun yanında paylaşımlar arasında köpek sahiplenme ve bakım sürecinin zorluklarının yanı sıra yaşam tarzına uygun bir köpek cinsinin alınması gerektiği anlatılıyor.

Hesabı takibe alarak hizmetler konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer bir can dostunuz varsa onun eğitimi için yardım isteyebilirsiniz. Ayrıca pansiyon hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğiniz. Böylelikle telefon numarasını buradan alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları