Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim - Fiyatları 2024
Home » Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim

Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim Ordu şehri sınırları içinde bulunan özel bir merkez olmasının yanı sıra tüm verilmiş olan hizmetlerin para karşılığında sunulduğunun altını net olarak çizelim.
Bonus Code PERŞEMBE / ORDU
Siteye Git

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim Ordu şehri sınırları içinde bulunan özel bir merkez olmasının yanı sıra tüm verilmiş olan hizmetlerin para karşılığında sunulduğunun altını net olarak çizelim.

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim firmasının Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Ordu kentinde bulunduğunu görmekteyiz. Kullanıma açık olan Türkçe sitesi ise https://www.proteok9.com/ olarak dikkat çekerken hem bilgisayar hem de mobil uyumlu olduğunun altını net şekilde çizelim.

Firmanın kuruluş yılı ise 2019’dur. Site ise 2023 yılı içinde kullanıma açılmıştır. Sarı ve siyah renklerin tasarımda kullanıldığı web alanında özellikle verilmiş olan hizmetlere dair detaylı bilgilerin paylaşılması köpek sahipleri açısından bir avantaj demektir. Çiftlik formatında olan bu tesisler hem açık hem de kapalı kennellara sahiptir.

Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim Ordu Nerede, İletişim Bilgileri

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim nerede, iletişim bilgileri arasında öne çıkan temel bilgi bu merkezin Ordu şehrinde yer almasıdır. Bunun yanı sıra diğer iletişim verileri ve fazlası ise şöyledir;

  • Her zaman eposta yollayabilirsiniz ve bunun için kullanmanız gereken adres ise info@proteok9.com olarak dikkat çeker.
  • Bunun yanı sıra tabi ki açık adres Efirli Mh. Yeni Sk. No: 8/3 Perşembe şeklindedir ve bu da Ordu kentine aittir.
  • Anlık telefon aramalarında ise 0 543 692 31 58 nolu hattın kullanılması şarttır.

Elbette aynı numaranın Whatsapp iletişimi için de kullanılabileceğinin altını çizelim.

Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim Ordu Yorumları

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim yorumları son derece fazla olmasından dolayı özellikle burayı ilk defa tercih edecek olan kişiler ilgili değerlendirmeleri okuyarak işletme hakkında bilgi sahibi olabilirler. İşte bunların neler olduğunu şöyle sıralayalım;

<yoastmark class=

  • Köpeğinin adını da vererek buradan eğitim ve hizmet aldığını söylemektedir. Bunun sonrasında hayvanının her anlamda çok memnun olduğunu dile getirmiş olan yorumların bulunduğunu görmekteyiz.
  • Buna ek olarak daha farklı bir köpek sahibi ise hayvanını hiçbir sorun olmadığıdır.  Kafasında soru işareti kalmadan buraya teslim ettiğini ve bundan da memnun olduğunu dile getirmiştir. Aynı zamanda ilgili kişi çiftliğin tamamını gezdiğini de eklemiştir.
  • Tabi ki yine Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim yorumları arasında güler yüzlüdür. Sevecen olan ekipten ve son olarak deneyimli eğitimlerden memnun kaldıklarını söyleyenler de mevcuttur.
  • Aynı şekilde burada bir aile ortamının net olarak bulunduğudur. İşte bunun sonrasında hem sahiplerinin hem de diğer çalışanların beklentileri karşıladığını söyleyen kişilerin de bulunduğunun altını çizelim.
  • Bu merkez hakkında dile getirilmiş olan bir diğer yorum ise hayvanının burada tam 1,5 ay kaldığını söylemektedir. Eskisinden daha mutlu olduğunu yazılı şekilde ifade ettiğinden özellikle konaklama için tercih edecek olan kişilere bir nevi fikir de vermiştir.
  • Hayvan sahiplerinden bir başkası ise bu girişimin başarılı olduğunu, bu konuda deneyimlediğini ve hayvanının burada kaldığı süre içinde her daim huzurlu ve mutlu bir görüntü çizdiğini dile getirmiştir.
  • Başka bir geri bildirim ise ilgili firmayı överek, hayvanlarının mutluluğunu düşünen kişilerin köpeklerini buraya bırakması gerektiği yönündedir.

Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim Şikayetleri

Tesisin çok başarılı, ferah ve aynı zamanda modern olduğunu yazılı şekilde dile getirmiş olan kişilerin değerlendirmeleri de söz konusudur.

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim şikayetleri arasında 3 farklı yorum hemen karşımıza çıktığından işte bunların detaylarına şöyle bakmak lazım;

  • Bir hayvan sahibi, daha önceden buradan memnun olduğunu ve köpeğini her zaman buraya bıraktığını dile getirmiş. Ancak yaşanan kadro değişikliği sonrasında olumsuzlukların ortaya çıktığını net şekilde işte bu kişi yazmış. Buna örnek olarak da hayvanını pis ve korkmuş bir biçimde bulmuş olduğunu eklemiştir. İşte bunun yeni elemanlara dair çok olumsuz yani negatif yönde bir geri bildirim şeklinde karşımıza çıktığını rahatlıkla söylemek lazım.
  • Yine benzer bir yorumu daha unutmamak lazım. Bu da merkeze yeni elemanların alınmasının ardından ortaya çıkmış. Buna göre yeni personel son derece kaba olarak tanımlanmış. Hatta paranızla rezil olmamak için buraya hiçbir şekilde gelmeyin diye de bir bitiş cümlesi karşımıza çıkıyor.
  • Bunun yanı sıra başka bir hayvan sahibi de verilen eğitimin başarısız olduğunu söylemiş.

Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Bu merkezin pansiyon hizmetleri söz konusu olmakla beraber detaylarını da şöyle sıralayalım;

  • Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim firmasının pansiyonu haftanın tüm günlerinde aktif olmasından ötürü istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz bir zaman dilimi içinde can dostunuzu buraya gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz.
  • Bunun yanı sıra en çok 40 köpeğin kalabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bundan dolayı öncesinde rezervasyon yaptırmak unutulmaması gereken bir detaydır.
  • Kennel olarak bilinen hayvanların kalmış olduğu yerler ise minimum 4 ve maksimum 6 metrekareden oluşur.
  • Bunun yanı sıra her zaman köpeklerin kapalı alanda konaklaması onların ruh sağlığı açısından bakıldığında çok büyük bir avantaj demektir.
  • Tüm bu alanların hepsi merkezin bahçe kısmına bakar.
  • Özellikle ilk defa bir hayvanın buraya alınmasının hemen öncesinde gerekli tüm sağlık kontrolleri gerçekleştirilir. Bunların arasında ise şişlik, tüy döküntüsü, mantar, yara olup olmadığına bakılması öne çıkar.
  • Aşıların kontrol edilmesinden sonra ise isimlerinin yazıldığı tabelalar eşliğinde kennel içine yerleştirilirler.
  • Buna ek olarak ilgili hizmetin 3 farklı versiyonunun bulunduğunun altını da çizelim. Bunlar ise her türlü ırk için kısa süreli, uzun süreli ve ufak köpekler için ev pansiyonu şeklindedir.
  • Bir form doldurulmasından sonra hayvanınızı çok güvenli bir biçimde buraya emanet edebilirsiniz.

24 Saat Verilen Hizmetler

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim şehrinde verdiği hizmetleri ve fiyatları konusunda hemen bilgi vermek gerekiyor. Fakat burada dikkat çeken temel nokta fiyatlandırmaya dair hiçbir ibarenin yer almamasıdır. Bundan dolayı ilgili konuda anlık bilgi almanın en kolay yoludur. Firmanın telefon numarası üzerinden iletişim kurmaktır.

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim firmasının özellikle eğitim konusunda farklı opsiyonlar sunmaktadır. Bundan dolayı hayvanınıza en uygun olanı hangisi ise onu bulunuz. Bunu ücret karşılığında talep etmenizin önünde tabi ki bir engel yoktur. İşte bu eğitimler ve özellikleri ise şöyledir;

Temel itaat eğitimi: Her zaman sevk kayışı kullanılarak verilen bir eğitim olması ile dikkat çeker. Özellikle günlük yaşam içinde en fazla kullanılan komutlar hangileri ise o verilmektedir. Bunların öğretilmesine dayalı olan özel bir program söz konusudur. Tabi ki genel anlamda minimum 6 aydır. Maksimum 9 ay aralığında bunun başlatılması merkez tarafından açık şekilde ifade edilmiştir. Komutların öğretilmesi sonrasında hayvanla aranızdaki bağlar önemlidir. Hem daha iyi hem de daha güçlü olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Elbette bu eğitim yaşam kalitesinin de artması demektir. Global kurallara uygun olarak verildiğini de ekleyelim.

İleri itaat eğitimi: Temel itaat eğitiminin başarılıdır. Aynı zamanda sorunsuz bir biçimde tamamlanmasının ardından alınması gerekiyor. Hem ileri düzeyde komutlar vardır. Hem de bunların hatırı sayılır bir kısmı bir nevi şova yöneliktir. İşte bu yüzden tercih edilmesi ya da edilmemesi genellikle hayvan sahiplerine bırakılır. Fakat yaşamı kolaylaştırıcı etkilerinden ötürü bunun tavsiye edildiğini unutmayalım. Burada dikkat çeken bir diğer husus ise mevcut eğitim sürecinin daha uzun olmasıdır. Bu yüzden sabır ister.

Özel Eğitimler

Koruma eğitimi: En önemli ve özellikle tehlikelere karşı koruma söz konusu olduğundan en kritik eğitimlerin arasında yer alır. Özellikle bunun son dönemde çok sık bir biçimde tercih edildiğini rahatlıkla söylemek lazım. Ancak yapı gereği her köpek türü ve ırkı bunun için uygun değildir. Genellikle belli başlı köpek cinsleri işte burada öne çıkar. Koruma eğitimi iki farklı şekilde verilir. Bunlardan birisi insan diğeri ise alan korumasıdır.

Bundan ötürü ilk olarak hayvanın tehdit algısı ve bunun nasıl olacağı konusunda birtakım eğitimler sunulur. Ardından ise saldırı ve durma komutları öğretilir. Birçok diğer eğitim türüne göre biraz daha zor olduğunun altını da net olarak çizmek lazım. Ancak sonuçları açısından bakıldığında kesinlikle bazı kişiler için gereklidir.

Ev içi sosyalleşme eğitimi: Köpekler açısından son derece büyük bir öneme sahip olan başka bir eğitim türüdür. Bunun özellikle 3 ile 6 aylık dönem arasında verilmesi şarttır. Bu sayede hayvanın hem ev içinde eğitilmektedir. Hem de bunun haricinde dışarıda nasıl hareket edeceğine dair bilgi sahibi olmasıdır. Bunları uygulaması söz konusudur. Bunun amacı ise hayvan ile sahibi arasında var olan uyumun daha da güçlenmesini sağlamaktır. Tabi ki buna ek olarak köpeğin yaşam standartlarıdır. Yukarıya çekilmesi de mühim bir sonuç olarak tanımlanır.

Tanımlanmış olan eğitim süresi en az 4 haftadır. Ancak yanı sıra bunun maksimum 6 haftalık bir zaman dilimi içinde tamamlanması söz konusudur. En temel özelliği ise bir eğitmen tarafından sizin kendi mekanınız içinde bunun verilmesidir. Haftada 3 gün olarak verilen eğitimin aşamaları ise dış mekan ve ev içi şeklindedir.

Proteo K9 Akademi Pet Otel ve Köpek Eğitim Instagram, Twitter, Facebook

Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim Instagram, Twitter, Facebook hesaplarının detaylarına baktığımızda hemen karşımıza ilk olarak Facebook platformu çıkar. Adres https://www.facebook.com/groups/3744635042286367/?locale=tr_TR olarak tanımlanmaktadır. Bir adres söz konusu olmakla beraber burada değişik paylaşımların bulunduğunun altını çizelim. Tabi ki bunların sorunsuz bir biçimde görülebilmesi için özelikle gruba giriş yapmak şarttır.

https://www.instagram.com/k9_akademi/ ise Proteo K9 akademi pet otel ve köpek eğitim merkezinin Instagram hesabıdır ve genel özellikleri ise şöyledir;

  • Hemen burada yer alan link üzerinden merkezin Türkçe sitesinde online olmanız söz konusudur.
  • Firma tarafından kullanım sıklığı fazladır. Bu da güncel bir şekilde hizmet verdiğini net olarak gösterir.
  • Gönderiler kısmına baktığımızda bu merkeze konuk olmuş olan hayvanların resimleri paylaşılıyor. Tabi ki onlara dair verilen bilgiler de mevcuttur.
  • Bunun yanı sıra reels videolarını da unutmamak lazım. Elbette bu videoların arasında hayvanların en sevimli halleri, verilen eğitimin detayları ve fazlası söz konusudur.

Tabi ki son olarak çiftlik tanıtım resimlerinin de bulunmaktadır. Fotoğrafların eklenmesi sayesinde merkezin bu alanı başarılı bir biçimde kullandığını söylemek doğru olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları