The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi - Fiyatları 2024
Home » The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi

The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi

The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi sayesinde sahip olduğunuz can dostunuza burada eğitim verdirebilir ve bunun yanı sıra otel kısmını kullanarak hayvanınızı emanet edebilirsiniz.
Bonus Code FOÇA / İZMİR
Siteye Git

The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi sayesinde sahip olduğunuz can dostunuza burada eğitim verdirebilir ve bunun yanı sıra otel kısmını kullanarak hayvanınızı emanet edebilirsiniz.

Bu merkez, https://www.thewoofdogresort.com/ olarak hizmete açılmış olan özel bir web sitesine sahiptir. Bunun faaliyete girdiği tarih ise 2023 yılının Mart ayı olarak dikkat çeker. Elbette Türkçe olması söz konusudur. Tabi ki firmanın İzmir sınırları içinde olmaktadır. Bundan dolayı sadece bu kent ve çevresine hizmet verdiğini de hemen eklemek gerekiyor.

Siteye giriş yaptığımızda sade bir tasarım bizi karşılamaktadır. Bu merkezin sahiplerinin Yelkut Akyıldız, Evrim Akyıldız bulunmaktadır. Emre Akyıldız olduğunu görmekteyiz. Sitede de ifade edildiği üzere kreş, oteldir. Aynı zamanda son olarak akademi formatında üç değişik hizmetinin bulunduğunu görmekteyiz.

The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi Nerede, İletişim Bilgileri

Firma bilgileri olarak The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi nerede, iletişim bilgileri ise şöyledir;

  • Bu merkez İzmir’de yer alır ve adresi ise Eski Foça Yolu Gerenköy Sapağı Sonrası 1. Km Foça olarak dikkat çeker.
  • Her konuda yazmak, bilgi almak ve aynı zamanda anlık bir biçimde iletişime geçebilmek için thewoofdogresort@gmail.com eposta adresini tercih edebilirsiniz.
  • İki farklı telefon numarası söz konusu olmakla beraber 0530 293 23 85 ve 0 232 700 11 35 şeklinde olduğunu görmekteyiz.

The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi Yorumları

Her zaman Google üzerinden yazılı bir biçimde ifade edilmektedir.  The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi yorumları ile alakalı olarak değişik geri bildirimler söz konusudur. Şimdi bunları da şöyle sıralamak lazım;

The Woof Dog Resort Köpek Oteli

The Woof Dog Resort Köpek Oteli

  • Buraya dair dile getirilmiş olan yorumların arasında bir kullanıcının ifade ettiği özellikle konaklamaya dair başarılı geri bildirim hemen dikkat çekiyor. Bu köpek sahibi özel hayatında çok titiz olduğunu ve bunun yanı sıra merkezin köpeğine iyi bir biçimde baktığını net olarak yazmıştır.
  • Aynı zamanda başka bir hayvan sahibi ise ilk defa köpeğini buraya bırakmasının ardından hayvanın hem sağlıklı hem de mutlu olduğunu gördüğünü söylemiştir. Tabi ki bunun yanı sıra işletme sahiplerine net olarak teşekkür etmeyi de unutmamıştır.
  • Tesadüf eseri The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi ile tanışan ve tatil öncesinde hayvanını buraya emanet eden farklı bir kullanıcı da aldığı sonuçtan çok memnun kalmıştır.
  • Bunun yanı sıra hem merkezin sahipleri hem de buradan çalışanları ile alakalı olarak çok ilgililer yorumunu yapan bir kişinin de bulunduğunu hemen eklemek lazım.
  • Her zaman burada güler yüzlü bir biçimde karşılanmış olduğunu söyleyen daha farklı bir kullanıcı da karşımıza çıkar.
  • Aynı zamanda buranın vermiş olduğu eğitimler sayesinde hayvanının üzerinde var olan gerginliğin sona erdiğini dile getiren bir köpek sahibi de söz konusudur.

Bu anlamda işletmeye dair geri bildirimlerin genellikle olumlu ve pozitif yönde olduğunun altını net şekilde çizmek lazım.

The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi Şikayetleri

The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi şikayetleri olarak tanımlayabileceğimiz tek bir geri bildirim söz konusudur. Ancak bunu da tam anlamı ile olumsuz bir yorum şeklinde tanımlamak doğru olmaz. Buna göre bir hayvan sahibi buraya köpeğini bırakanlar vardır. Onlarla ilgili yerin hem düzenli hem de temiz olduğunu söylemiştir. Ancak burada tek bir sorunun bulunduğunu eklemiştir. Bunun ise köpeklerin sosyalleşmesi için yeterli alanın olmaması şeklinde karşısına çıktığını dile getirmiştir. Yani tek bir hizmete dair olumsuz yorum yapmasından ötürü bunu da detaylıca ifade etmek lazım.

The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi verdiği hizmetleri ve fiyatları ile alakalı olarak ücret bilgisinin olmadığını hemen söyleyelim. Bu durum zaten birçok köpek bakım merkezi ve oteli için aynı olduğundan şaşırtıcı değildir. Bunun yanı sıra verilen hizmetlerin sadece adı yazılıdır. Yani bunların herhangi bir biçimde detayı yoktur. Şunlar söz konusudur;

Pet otel hizmeti: The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi sayesinde sahip olduğunuz köpek için son derece konforlu olması ile dikkat çeken otel hizmetini talep edebilirsiniz. Genel olarak tanımlanmış olan özelliklerini ise şöyle ifade edelim;

  • Birçok insanın iş seyahati, tatil, bakım ihtiyacı gibi nedenlerden ötürü tercih etmiş olduğu özel bir hizmet olarak dikkat çeker.
  • Köpekler için özel olarak tasarlanmış, birbirinden bağımsız olan alanlar bunun için kullanılır. Elbette her köpeğin tek başına kalmasına dikkat edildiğinden bu da hayvanın sorun yaşamadan burada bulunmasını sağlar.
  • Herhangi bir neden dolayı ortaya çıkma ihtimali olan sağlık sorunlarında ise hemen buna müdahale edebilecek veterinerin bulunması ise beklentilerin karşılanması demektir.
  • Tabi ki burada öne çıkan daha farklı bir husus ise hayvanın var olan bakım ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Buna hem beslenme ve tırnak kesimi hem de temizlik ve tuvalet dahildir.
  • Bu otel sayesinde konaklayacak olan hayvanın aynı zamanda eğitime de tabi tutulması tabi ki hayvan sahipleri açısından bakıldığında çok büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkar.
  • Her köpek belli bir süre boyunca egzersiz yapmak zorundadır. İşte buna da merkez içinde dikkat edildiğinin altını net olarak çizelim.

Kreş Hizmetleri Ayrıntıları

Pet kreş hizmeti: Kreş hizmeti ise en çok tercih edilen ve alınan hizmetlerin arasında bulunur. The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi tarafından verilir. Şu özellikleri vardır;

  • Konaklama bunun bir parçasıdır. Hem hayvanının yalnız kalmasını istemeyen hem de onun uygun şartlarda ve bir süre ile bakımının yapılmasını talep eden kişiler için özel bir hizmet olan kreş, sabahtan akşama kadar devam eder. Elbette zaman aralığının genişletilmesi konusunda hiçbir sorun asla yoktur.
  • Bunun yanı sıra bakım ihtiyaçları işte bu süreç içinde uzman kadro tarafından karşılanır.
  • Temizliğe ve hijyene merkezde aşırı derecede dikkat edilmesi ise çok büyük bir avantaj demektir.
  • Bu zaman dilimi içinde hayvanın sosyalleşmesi de mümkündür.
  • Güvenlik konusunda karşınıza hiçbir sorun çıkmaz.

Özel Eğitimler

Pet akademi hizmeti: The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi tarafından elbette akademi yani bir diğer ifade ile değişik eğitimlerindir. Bunların verilmesi söz konusu olduğundan bu durum köpek sahipleri açısından bir avantaj olarak karşımıza çıkar. Elbette birden fazla program mevcuttur. Genel özelliklerini hemen şöyle sıralayalım;

  • En bilineni temel itaat eğitimi olarak karşımıza çıkmasının yanı sıra kal, yat öğretilmektedir. Gel, git, otur ve benzeri talimatlar bunun içinde yer alır. Sadece hayvan sahibi değil aynı zamanda köpeğin de yaşam kalitesini yukarıya çeker.
  • Bunun karmaşık olarak tanımlanmış olan ileri aşaması da vardır. Bu eğitimin verilmesi sayesinde köpeğin var olan yetenekleri oldukça kısa bir zaman dilimi içinde gelişir. Bunun bir diğer artısı ise hayvanınızın çok yönlü olmasını sağlamasıdır. Merkezde buna özel bir program uygulanıyor.
  • Elbette daha farklı bir başka eğitim türü ise sosyalleşme adı ile karşımıza çıkar. Tam anlamı ile uyumun olması için gerçekleştirilmesi bunu özel kılar. Hangi köpek türü olursa olsun elbette bunun mutlaka hayvanlarla olacaktır. Diğer insanlarla başarılı şekilde iletişim kurması şarttır. Bunun da elbette sosyalizasyon eğitimi ile mümkün olduğunu ifade etmek gerekiyor.
  • Sadece belli bir iş alanına verilen özel eğitimler verilmektedir. İşte burada her daim söz konusu olmasından ötürü farklı beklentileri de sonuna kadar karşılar.
  • Bunun yanı sıra tuvalet eğitimi verilmelidir. Bunu genel olarak zorunlu bir süreç şeklinde tanımlamak daha mantıklıdır. Bunun gibi birden çok eğitim türü bulunmaktadır. Bu konuda genellikle beklentileri sonuna kadar karşıladığını rahatlıkla ifade etmek lazım.

Eğitimli Köpeklerin Başarısı

Eğitim almış olan bir köpek her anlamda daha başarılı olmasının yanı sıra şunlardan bahsetmek lazım;

  • İletişim her zaman sorunsuz ve aynı zamanda hızlı bir biçimde sağlanır. Eğitim sonrasında köpeğinizi daha yakından tanımanız mümkündür.
  • Sergilemiş olduğu tüm davranışlar da iyi bir hale gelir.
  • Bunun yanı sıra söz konusu olan stresin azalması da hemen dikkat çeker.
  • Aynı zamanda güvenlik hususunda hiçbir sorun karşınıza çıkmaz.
  • Rahatlıkla istediğiniz yere hayvanınızı götürebilirsiniz.
  • Daha sosyal olması sayesinde çevresinde yer almaktadır. Diğer hayvanlarla ve insanlarla çok iyi bir biçimde iletişim kurması görülmektedir. Büyük bir kazanım olarak hemen karşımıza çıkar.

The Woof Dog Resort Köpek Oteli & Eğitim Merkezi Instagram, Twitter, Facebook

The Woof Dog Resort köpek oteli & eğitim merkezi Instagram, Twitter, Facebook hesaplarına sahip olmaktadır. Yanı sıra aynı zamanda ilgili platformları çok aktif bir biçimde kullanılmaktadır. Bundan dolayı beklentilere de yanıt verir. Facebook hesabı https://www.facebook.com/people/The-Woof-Dog-Resort/100083154589548/ şeklindedir. Buradaki özel paylaşımların arasında ise merkeze emanet edilen, bakımının yapılması istenen köpeklerin hikayeleri söz konusudur. Elbette bunlar hem görseller hem de videolar eşliğinde sunulmaktadır. Aynı zamanda köpek eğitim programlarının detaylarını da görebilirsiniz.

Elbette https://www.instagram.com/the.woof.dog.resort/ olarak alınmaktadır. Yine tek tıkla erişime açık olan özel Instagram hesabını da unutmamak lazım. İşte buradaki bilgiler ve hesabın genel detayları;

  • Merkezde bulunan ve mezun olmuş köpekler için hazırlanmış olan özel reels videoları söz konusudur.
  • Aynı zamanda tesise gelmeden önce nelere dikkat edilmesi gerektiğidir.  Bir uyarı başlığı altında ifade edilmiştir.
  • Köpeklerin hem eğitimleri hem de mezun olurlar. Ardından aileleri ile çekindiği resimlerini işte buradan rahatlıkla görebilirsiniz.

Merkez işte bu sayfası çok aktif bir biçimde kullanması ile bilinmektedir. Çünkü paylaşımların tümü günceldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları