Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG - Fiyatları 2024
Home » Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG

Kuşadası alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer tg eşliğinde temel itaat eğitimi en başta olmak üzere farklı eğitim kursları para karşılığında verilirken bunun için uzmanlar çalışır.
Bonus Code SÖKE / AYDIN
Siteye Git

Kuşadası alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer tg eşliğinde temel itaat eğitimi en başta olmak üzere farklı eğitim kursları para karşılığında verilirken bunun için uzmanlar çalışır.

Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG firması, isminde de ifade edildiği üzere Kuşadası içinde faaliyetlerini sürdüren bir merkezdir. Ancak bu firma ile alakalı olarak bilgi almak kesinlikle kolay değil. Bunun temel nedenlerinden birisi ise resmi bir web alanının söz konusu olmamasıdır. Bundan dolayı hem Facebook hem de Instagram sayfalarına göz atmakta fayda vardır.

Ancak burada dikkat çeken herhangi bir firma bilgisi yoktur. Sadece ilgili sosyal medya hesaplarında verilmiş olan eğitimlere dair resimler paylaşılıyor. Bunların tarihi de çok eski. Bundan farklı olarak ise iletişim verileri ilgili platformların sol kısmında dikkat çeker.

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG Nerede, İletişim Bilgileri

Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG nerede, iletişim bilgileri arasında her daim bu merkezin Kuşadası’nda yer aldığını ifade etmek lazım. Burası Aydın iline bağlıdır. Bunun haricinde kalan iletişim bilgileri ve adresi ise şöyledir;

  • Ağaçlı mahallesi Namık Kemal Caddesi no 297, 09200 Söke, bu akademinin açık olan adresidir.
  • Çalışma saatleri içinde iletişimi sağlayabilmek için ise 0541 317 56 90 numarasını tercih etmelisiniz.
  • Bunun yanı sıra firmanın var olan eposta adresi de tevfikgul.k9@gmail.com olarak hemen dikkat çeker.

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG Yorumları

Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG yorumları arasında birçok değişik geri bildirim söz konusu olmakla beraber bunları tek tek şöyle sıralamak lazım;

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG

  • Hayvan sahiplerinden birisi ilgili mekanın ve ortamın tam anlamı ile çok huzur verici ve aynı zamanda güzel olduğunu ifade etmiştir. İşte bundan dolayı mutlaka güvenli bir biçimde hayvanınızı buraya bırakabileceğinizi de net bir biçimde eklemiştir.
  • Bunun yanı sıra merkez sahibinin hem deneyimli hem de çok ilgili olması Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG yorumları arasında hemen karşımıza çıkan daha farklı bir detaydır.
  • Başka bir müşteri ise eğitim için burayı tercih ettiğini söyleyerek köpeklerinin resimlerini de eklemiştir. Buna ek olarak hayvanının işte bu ortam içinde hem kısa sürede hem de başarılı bir biçimde eğitim aldığını, bunun her daim pozitif yönde olduğunu, değişimlerin ise gözle görülür şekilde fark edildiğini net olarak belirtmiştir. Tabi ki yorumun sonunda firmanın sahibi olan Tevfik Gül’e de teşekkür edilmiştir.
  • Aynı zamanda başka bir kullanıcı tam 1500 km yoldan gelerek köpeğinin burada eğitim almasını sağladığını, ortaya çıkan sonuçtan ise büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirmiştir. Elbette bu kişinin de yaşanan olumlu gelişmeleri dile yazılı olarak ifade ettiğini de hemen eklemek lazım.
  • Bir başka yorum ise bu merkezin hangi tür köpek olursa olsun en iyi yer olduğunu söylüyor. Hatta bunu bizzat deneyimlediğini de dile getirmiş. İşte bu sayede köpeğinin muhteşem bir değişim içinde olduğunu eklemeyi unutmamış. Son olarak ise var olan hayvanının resmini de paylaşmış.
  • Hem net hem de çok kısa bir biçimde harika bir merkez olduğunu söyleyen hayvan sahipleri ile müşterilerin bulunduğunu unutmayalım.
  • Yine firmaya dair bir kullanıcı, özellikle ortamın çok başarılı ve sıcak yapısını net bir biçimde ortaya koymuş. Bu da merkeze dair memnuniyet verici yorumların arasında karşımıza çıkıyor.
  • Ülkenin en iyi köpek eğitmenlerinden birisi olduğunu söyleyen ve bundan dolayı hayvanının almış olduğu özel eğitim sonrasında daha farklı, huzurlu ve mutlu bir karaktere kavuştuğunu söyleyen bir kullanıcının da yorumu hemen dikkat çekiyor.
  • Hem kaliteli hem de güvenli olduğunu bizzat buradan hizmet aldıktan sonra gören bazı kullanıcıların geri bildirimleri kesinlikle çok büyük bir öneme sahiptir.
  • Tabi ki birçok kişi de uzun uzun yorum yazmak yerine firmaya değerlendirme adı altında teşekkür etmiştir.
  • En son olarak ise merkezin hem sahibi hem de eğitmeni olan şahsın köpek eğitime dair çok bilgili olduğunu söyleyen hayvan sahiplerinin de bulunduğunu net olarak eklemek lazım.

Bu açıdan bakıldığında Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG hakkında geri bildirimlerin genel olarak olumlu olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır.

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG Şikayetleri

Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG şikayetleri söz konusu olduğunda sadece tek bir tane karşımıza çıkarken buna da detaylı bir biçimde ilgili firmanın sahibi tarafından yanıt verilmiştir. Tabi ki yaşananların gerçek olup olmadığını bilmiyoruz ve bu değerlendirmenin detaylarına hep beraber bakalım.

Bir kullanıcı Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG olarak bilinen işletmeyi kesinlikle tavsiye etmediğini söylemiş. Bunun nedeni olarak ise köpeklerinin buraya verilmesinden sonra yarı yarıya zayıfladığını belirtmiş. Buna ek olarak bir diğer olumsuz geri bildirim ise aynı yorum içinde hayvanın eğitim sonrasında korkmaya başlaması ile alakalıdır. Hatta ilgili köpek sahibinin ifade ettiğine göre bu hayvan, eve gelir gelmez burada yer alan herkese büyük bir sinir ile saldırmıştır. Bundan farklı bir olumsuz yorum veya şikayet ise yoktur.

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG verdiği hizmetleri ve fiyatları ile alakalı olarak elbette merak edilen birçok değişik husus vardır. Ücret konusunda bir bilgi yoktur. Zaten bu merkezin bir sitesi söz konusu olmadığından görsellere bakarak bir yorum yapmak daha mantıklı olacaktır. Muhtemel eğitimleri şöyledir;

Sosyalleşme ve temel itaat: Elbette her zaman sosyalleşme ve aynı zamanda temel itaat eğitimleri olmadan bir köpeğin hayatına sorunsuz bir biçimde devam edebilmesi çok zordur. Bundan dolayı can dostunuzun bu eğitimini alabilmesi için işte bu merkezi tercih edebilirsiniz. Sosyal medya paylaşımları da bunun kanıtı olarak karşımıza çıkar.

  • Diğer köpekler ve insanlarla etkileşimin başarılı bir biçimde kurulması bunun bir parçasıdır.
  • Dikkat komutu verilmesini de unutmamak lazım.
  • Otur, Bekle, Yat gibi temel olarak bilinen komutlar da bunun arasında yer alır.

Tuvalet eğitimi ve tasma kontrolü: Hem tasma hem de tuvalet kontrolü de bu merkezin verdiği hizmetlerin arasında yer alırken tabi ki bunun hemen detaylarının neler olduğuna bakmak lazım;

  • Dışarıda tuvalet yapma eğitimi hangi köpek türü olursa olsun kesinlikle çok büyük bir öneme sahip olduğundan bunun sağlık açısından da gerekli olduğunu unutmamak lazım. Çünkü bu sayede hayvan tuvalet ihtiyacını ev dışında ve daha önceden tanımlanmış olan yerde giderecektir. Bu eğitim merkezde belli bir ücret üzerinden verilir.
  • Tasma kullanımı ve bunun her zaman yürüyüş sırasında kullanılması başka bir husustur. Çünkü tasmasız bir köpek yoktur. Bunun yanı sıra özellikle dikkat çeken daha farklı bir husus tasmadan çekiştirme olayıdır. İşte bu hayvanlar açısından büyük bir sorun demektir. Bunu engellemenin yolu da eğitimin talep edilmesidir.
  • Tuvalet eğitim materyallerinin kullanımı daha farklı bir konu olmakla beraber bunun da sunulmuş olduğunu unutmamak lazım. Böylelikle hayvanınızın ilgili konularda ve belli bir süre sonrasında tam donanımlı hale gelmesi mümkündür. Elbette bu ve fazlası adına hemen kuracağınız iletişim sonrasında bilgi almak en mantıklı harekettir.

İleri itaat eğitimi: Bunun temel olarak bilinen komutlardan daha farklı olması eğitim sürecinin de değişiklik göstermesi demektir. Ancak bu programların dünyanın her yerinde ve oldukça başarılı bir biçimde uygulanması köpeğin eğitim almasını daha kolay bir hale getirir.

  • İleri seviye olarak bilinen ve gündelik yaşamın artık bir parçası olan birçok değişik komut söz konusudur. Tek başınıza ya da başka bir ifade ile profesyonel destek olmadan bunların öğretilmesi oldukça zordur. Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG ile işte bunun üstesinden tabi ki gelebilirsiniz.
  • Basit olmayan ve karmaşık adıyla tanımlanmış olan değişik becerilerin hem ortaya çıkarılması hem de bunların geliştirilmesi sadece sizin için değil, aynı zamanda sahip olduğunuz köpek açısından da birden çok avantajı beraberinde getirir. Süreç farklı olmasının yanı sıra merkez tarafından olası eğitim süresi ve zamanı size net bir biçimde bildirilir.

Davranış problemlerinin çözümü: Ne yazık ki her hayvanın sorunsuz olması gibi bir durum asla yoktur. Özellikle türden ya da yanlış eğitimden kaynaklı olarak davranış anlamında rahatsız edici olan köpeklerin varlığı dikkat çeker. İşte bunların ortadan kaldırılması, sonlandırılması ve hayvanın hafızasından silinmesi söz konusu olduğunda sorunun kaynağına göre hareket edilmesi en mantıklı olan şeydir. Bunun var olan detayları ise şöyledir;

  • Eğitimin en önemli olarak tanımlanmış sonuçlarından birisi aşırı derecede havlayan bir köpeğin işte bu problemden kurtulmasını sağlamaktır.
  • Bunun yanı sıra Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG sayesinde tabi ki sinirli olan köpeklerin belli bir süre içinde bu sorunu geride bırakması da mümkündür.
  • Son olarak ise yalnız kaldığında huysuzlaşan ve buna alışık olmayan hayvanlara özel bir eğitimin de bulunduğunun altını net olarak çizelim.

Durum böyle iken ve birden fazla eğitim türü sunulmuşken hemen telefon aramasını yaparak iletişim sağlayabilir, bunun ardından para ödeyerek eğitimi anında talep edebilirsiniz.

Kuşadası ALFA TG Köpek Eğitim Merkezi Dog Trainer TG Instagram, Twitter, Facebook

Kuşadası Alfa TG köpek eğitim merkezi dog trainer TG Instagram, Twitter, Facebook hesapları arasında iki farklı opsiyon söz konusu olmakla beraber hemen https://www.instagram.com/alfa_tg_dog_trainer/ üzerinden anlık erişimi sağlayarak değişik bilgileri alabilir, görselleri ve videoları görüntüleyebilirsiniz. Bu sayfada yer alan şeyler ise şöyledir;

  • Merkezin sahibinin kendi Instagram hesabı olmasının yanı sıra herkesin kullanımına açıktır.
  • Telefon numarası ve diğer iletişim opsiyonları net olarak paylaşılmıştır.
  • Bunun yanı sıra ilgili alanın sık şekilde hem gece hem de gündüz gerçekleştirilmiş olan paylaşımlar sayesinde çok aktif olduğunu rahatlıkla söylemek mümkündür.
  • Tabi ki özel olarak çekilmiş ve hayvanların eğitim sürecine ait olan videolar öne çıkar.
  • Daha farklı olarak K9 gibi özel olan köpeklerin de eğitimi söz konusu olduğundan bunların daha değişik olan süreçleri ve programları da paylaşılmıştır.

https://www.facebook.com/Dogtrainer.TG ise firmanın Facebook hesabı olmasının yanı sıra burada da değişik paylaşımların olması erişimi sağlayarak bilgi almak isteyen kişiler açısından büyük avantaj ve kolaylık demektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları