Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli - Fiyatları 2024
Home » Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli farklı yaşlardaki ve ırklardaki köpeklerin yavru köpek eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi, davranış bozukluğu ve sosyalizasyon eğitimi gibi farklı eğitimlerin verildiği merkezdir.
Bonus Code OSMANGAZİ / BURSA
Siteye Git

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli farklı yaşlardaki ve ırklardaki köpeklerin yavru köpek eğitimi, tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi, davranış bozukluğu ve sosyalizasyon eğitimi gibi farklı eğitimlerin verildiği merkezdir.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli yani Dalmaçyalı KEM, 1992 yılında kurulmuş bir köpek eğitim merkezidir. Aynı anda 30 köpek kapasiteli olan bu köpek eğitim merkezi, Tarım Bakanlığı’ndan onaylı çalışma izni ve ruhsat ile hizmet veriyor.

Bursa ili içerisinde günümüzde aktif bir şekilde hizmet vermeye devam eden bu köpek eğitim merkezi, köpek eğitim hizmetlerinin yanında köpek oteli olarak da güvenilir bir ortam sağlıyor. Temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, sosyalizasyon eğitimi, yavru köpek eğitimi, ev içi uyum eğitimi, davranış problemleri, tuvalet eğitimi ve pet kreş gibi farklı hizmetleri yer alıyor.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli Nerede, İletişim Bilgileri

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli ile iletişime geçmek isteyen kişiler doğrudan eğitim merkezi ve oteli ziyaret edebilir. Bursa içerisinde yaşayan ya da Bursa dışından gelecek olan kişiler Dereçavuşköy Mahallesi, Armutköy, Osmangazi / Bursa adresinde doğrudan eğitim merkezine ulaşabilir.

Eğitim merkezine fiziki olarak ziyaret gerçekleştirmeden önce telefon aracılığıyla ya da mail adresi üzerinden ulaşım sağlamanız mümkün. Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli nerede, iletişim bilgileri olarak kullanılabilecek olan bilgiler şu şekilde;

  • Telefon numarası aracılığı ile iletişim sağlamak isteyen kişiler 0532 325 79 43 numarasını güncel bir şekilde kullanabilir. Bu telefon numarası Hakan Çamur’a ulaşım için kullanılabilirken 0545 594 99 92 numaralı telefonda Şaban Çamur’a ulaşım için kullanılabiliyor.
  • Mail aracılığı ile iletişim sağlamak isteyen kişiler saban.camur@gmail.com mail adresine danışmak istedikleri konuyu ya da öneri gibi durumlar için mail atabilirler.
  • Aynı zamanda +90 532 325 79 43 numarası kullanılarak WhatsApp üzerinden ulaşım sağlamanız mümkün olacaktır.
  • Firma sosyal medya hesapları içerisinde de son derece aktif bir yapıya sahip olduğu için dileyen kişiler sosyal medya hesapları üzerinden firma ile iletişime geçebiliyor.

Farklı iletişim yolları olmasından kaynaklı firmaya ulaşım sağlamak oldukça kolay. Doğrudan bir çalışma saati bulunmadığı için gün içerisinde dilediğiniz zamanda köpek eğitim merkeziyle iletişime geçerek ilgili bilgilendirmeyi alabilirsiniz.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli Yorumları

Bursa içerisinde hizmet vermeye devam eden bu köpek eğitimi ve oteli hakkında daha önceden deneyim gerçekleştirilmiş olan kişiler yorum paylaşarak nasıl bir durumlarla karşılaştıklarını ve olumlu yorumlarını belirtmiş.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli yorumları kapsamında yapılmış olan en güncel yorumlar şu şekildedir;

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli

  • Köpeği eğitim için küçük olan bir kişi iletişime geçtiği zaman köpek belirli yaşa ulaşana kadar onlarla ilgilendiklerini ve köpek 6 aylık olduktan sonra güvenli bir şekilde köpeğe eğitim verdiklerini söylüyor. Tüm bu süreçte son derece dikkatli ve özenli olduklarının da altını çiziyor.
  • Bu köpek eğitim merkezini tercih etmiş olan başka bir kullanıcı ise tuvalet eğitimi konusunda zorluk yaşadıklarını ancak burada eğitim aldıktan sonra güvenilir bu şekilde bu problemin üzerinden geldiklerini belirtiyor. Eğitim süresi boyunca köpeğini ziyaret edebildiğini ve her alanda onu gözlemleyebildiğini de belirtiyor.
  • Yapılmış olan yorumların içerisinde özellikle eğitmenlerin bu işe kendilerini adadıklarını ve son derece dikkatli bir şekilde eğitim ortamının oluşturulduğu söyleniyor.
  • Bazı kişiler köpeklerin burada almış olduğu eğitimin yanında kendilerinin de köpek eğitimi ve davranış konusunda eğitim aldıklarını belirtiyor.
  • Bursa içerisinde son derece güvenilir bir şekilde hizmet sunduklarını ve bu civarda yaşayan kişilerin hiçbir şekilde tereddüt etmeden köpeklerini eğitim amaçlı burada bırakabilecekleri belirten birçok yorum bulunuyor.
  • Birçok kişi karşılaşmış oldukları problem durumların eğitim sayesinde gittiğini ve köpeklerinin son derece itaatkâr olduklarını belirtiyor. Yani eğitim sonrasında iyi yönde gelişmeler gördüklerini söylüyorlar.

Yorumlar kapsamında Dalmaçyalı Köpek Eğitim ve Oteli için yapılmış olan yorumların hem güncel hem de olumlu yönde olduğunun söylenmesi mümkün. Genel olarak süreçte ortamın temizliğinden, eğitmen kişilerin son derece samimi ve köpekleriyle iyi geçindiğinden, ilgili bir ortam bulunduğundan ve alınan eğitimin kaliteli sonuçlar gösterdiğinden bahsedilen yorumlar bulunuyor.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli Şikayetleri

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli aracılığıyla hizmet almış olan kişilerin bazıları ise karşılaşmış oldukları bu durumdan memnun olmadığını belirtiyor. Yapılan şikayetlerin içerisinde işletmenin profesyonel gibi göründüğünü ancak köpeklerinin eğitim sürecinde pirelendiğini belirtiyor.

Ayrıca eğitim sürecindeyken talep olmaması doğrultusunda herhangi bir video ya da resim gibi görsel bilgilendirmelerin yapılmadığı belirtilmiş. Ancak oluşturulmuş olan bu yorumun 4 yıl öncesinde oğlumu söylemek gerekiyor.

Aynı zamanda yapılan bir başka yorumda yine pirelenme probleminin görüldüğü belirtiliyor ve bazı kişiler köpekleriyle iyi ilgilenilmediğini düşünüyor. Bu 2 şikayet yorumunun dışında yapılmış olan yorumların arasında şikayet içeriği bulunan bir yorum bulunmuyor.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli şikayetleri için ise firma geri dönüş sağlayarak karşılaşmış oldukları problemlerin çözülmesi amacıyla daha fazla bilgi paylaşılması ya da bu durumun değerlendirilmesi için geri dönüş talep ettiklerini belirtiyorlar. Yani karşılaşılmış olan problemlerin düzeltilmesi için adım atıyorlar.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli hizmet kapsamında oldukça geliştirilmiş bir sisteme sahiptir. Farklı eğitim sistemleri sayesinde yaş grupları ve özel amaçlara uygun olarak eğitim gerçekleştirebiliyorlar.

Bu köpek eğitim merkezinde verilen tüm hizmetler şu şekilde açıklanıyor;

  • Yavru Köpek Eğitimi: Yavru köpek eğitimi köpeğinizin erken yaştan itibaren gerekli eğitimleri alması ve yaşam boyu sürebilecek bir temel eğitim sistemi verilmesi amacıyla düzenlenen bir eğitim türüdür. Bu eğitim kapsamında sabır ve tutarlılık, temel komutlar, sosyalleşme, tuvalet eğitimi ve oyuncaklar ya da tırmalama yeri gibi farklı eğitimler veriliyor.
  • Köpek Oteli: Evcil dostlarınızdan uzak olmanız gereken zamanlarda köpeğinize tamamen güvenilir bir şekilde konaklama hizmete sağlayan köpek oteli hizmetleri bulunuyor. Otel sürecinde köpeklerin günlük egzersiz ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla oyun zamanları ve geniş bahçe içerisinde yürüyüş yapma fırsatı bulunuyor.
  • Koruma Eğitimi: Koruma eğitimi özellikle bekçi köpekleri için düzenlenen ve bir köpeğe tehlike anında mülkü ya da sahibini nasıl koruması gerektiğini gösteren bir eğitim türüdür. Bu eğitim özel amaçlara uygun olarak veriliyor. Koruma eğitimi kapsamında profesyonel eğitim, temel itaat eğitimi, sosyalleşme, kontrollü tehdit misyonları ve güvenlik eğitimi gibi eğitim kapsamları bulunuyor.
  • Davranış Bozukluğu Ve Sosyalizasyon Eğitimi: Köpeklerde farklı nedenlerle oluşan davranış bozukluğu ve bu bozuklukların tespit edilmesi gibi hizmetlerin yanında giderilmesi amacıyla da eğitim veriliyor. Aynı zamanda sosyalizasyon eğitimi sayesinde köpeğin diğer köpekler, evcil hayvanlar ve insanlarla iyi bir şekilde geçirilmesi amaçlanıyor. Yaygın olarak görülen aşırı havlama, yıkıcı davranışlar, tırmalama ya da ısırma gibi durumların giderilmesi için eğitimler verilirken köpeğinizin karşılaşmış olduğu farklı davranış problemleri için de eğitim bulunuyor.
  • Tuvalet Eğitimi: Tuvalet eğitimi konusunda problem yaşayan kişiler burada verilen tuvalet eğitimi sayesinde köpeklerinin iyi bir şekilde iç mekan ya da dış mekan için eğitim almasını sağlıyor. Tuvalet eğitimi sırasında eğitimin başarılı olarak devam ettirilebilmesi için köpek sahiplerinin de nasıl kurallara uyması gerektiği belirtilerek eğitimin kalıcılığı sağlanıyor.
  • Temel İtaat Eğitimi: Temel itaat eğitimi sayesinde bekle, gel, otur gibi komutlar öğretiliyor ve bu komutlar sayesinde hem köpeğinizin hem de sizin çok daha güvenli bir ortamda yaşamanız amaçlanıyor. Temel itaat eğitimi genellikle tüm köpekler için sağlanan bir eğitimdir. Köpeğin toplum ile beraber yaşamasını kolaylaştırır.
  • İleri İtaat Eğitimi: Temel itaat eğitimine sahip olan köpeklerin daha karmaşık ve ileri düzey becerileri geliştirilmesi amacıyla verilen bir eğitim türüdür. Bu eğitim sistemi sayesinde köpeğiniz uzun süre konsantre olabilir ve yavaş yürümeye ya da geri gelme gibi beceriler üzerinde çalışılabilir. Özellikle bazı köpek ırkları ileri itaat eğitimine ihtiyaç duyar.
Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli

Eğitimlerin tamamı köpeğinizin ihtiyaç duymuş olduğu kriterlere bağlı olarak belirlenir ve farklı eğitimlerden yararlanma fırsatınız bulunuyor. Ancak Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli verdiği hizmetleri ve fiyatları için doğrudan bir fiyatlandırma paylaşılmıyor.

Eğitim türü ya da eğitimin gerçekleşeceği süreye bağlı olarak farklı fiyatlandırmalar sağlandığı için daha detaylı bir fiyatlandırma almak isteyen kişiler bu köpek eğitim merkezi ile görüşme sağlayarak net bir bilgilendirme alabiliyor.

Eğitimler süresince köpeğinize sürekli olarak görebilmeniz için fotoğraflar videolar ve bazen istemeniz durumunu görüntülü aramalar yapılabiliyor. Aynı zamanda köpeğinizi ziyaret edebileceğiniz ortamda bulunuyor ve gün içerisinde köpeğinizle köpek eğitimi merkezi içerisinde vakit geçirebiliyorsunuz.

Köpeğinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak düzenlenmiş olan bu eğitim kapsamında karşılaşmış olduğumuz problemlerin giderilmesini sağlayabilir ve köpeğiniz ile beraber çok daha mutlu bir ortamda yaşamaya başlayabilirsiniz. Eğitimler köpeğiniz için sağlıklı sınırlar oluşturur. Köpekler kendi doğaları gereğince liderlik ve sağlıklı sınırlara ihtiyaç duyar.

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli Instagram, Twitter, Facebook

Dalmaçyalı Köpek Eğitim Ve Oteli Instagram, Twitter ve Facebook ortamında da güncel olarak sosyal medya hesaplarına sahip olarak hizmet vermeye devam ediyor. Instagram üzerinden köpek eğitim evine doğrudan ulaşmak isteyen kişiler @dalmacyalikopekegitimiveoteli hesabını kullanabilir.

Ayrıca burada yetkili olan veya köpek eğitimleri konusunda hizmet veren 2 eğitmen için de @sabancamur_ ve @hakan_camur16 hesaplarının kullanılması uygun olacaktır. Sosyal medya üzerinden dilediğiniz zaman mesaj atabilir ve güncel bir şekilde yanıtlarınızı alabilirsiniz.

Bu köpek eğitim merkezi Instagram üzerinde oldukça aktif bir yapıya sahip. Yapılan paylaşımlar haftada en az 2 kez olacak şekilde görülüyor.

Ayrıca köpek eğitim merkezinin kullandığı Facebook hesabı da bulunuyor. Facebook üzerinden ulaşım sağlamak isteyen kişiler bu köpek eğitimi merkezi için düzenlenmiş olan resmi hesabı kullanılabilir. Resmi hesaba ulaşım için www.facebook.com/dalmatcayli.k.e.m linkini kullanarak anında giriş yapabilirsiniz.

Firma Facebook hesabı içerisinde de aktif bir hale sahip. Ancak yapmış olduğu paylaşımlar haftada bir ya da 2 tane olacak şekildedir. Genellikle de hayvanlar ve eğitimleri konusunda paylaşımlar yapılıyor.

Sosyal medya hesaplarında kullanarak doğrudan ulaşım sağlayabilir ve köpek eğitim merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medyadan atılan mesajlara da kısa süre içerisinde geri dönüş yapılarak yüksek bir performans elde edilmesi amaçlanıyor.

Bursa ili içerisinde hizmet vermeye devam eden bu köpek eğitim merkezi farklı eğitim seçenekleri ve otel hizmeti sayesinde Bursa ve çevresinde bulunan kişiler için uygun bir seçenek olmaya devam ediyor.

Köpeğinizin uyum sürecinin sağlanması amacıyla ya da davranış bozukluklarının giderilmesi gibi farklı birçok eğitim seçenekleri sayesinde ev ortamına uyum ve genel yaşam standartları yükseltilebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları