Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel - Fiyatları 2024
Home » Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel

Ücret karşılığında ve sadece köpeklere verdiği hizmet ile dikkat çeken Akıllı pati köpek eğitim merkezi & pet otel, hayvanların gerek daha eğitimli olması gerekse de geçici barınma sorunlarını çözme noktasında faaliyet gösteriyor. 
Bonus Code SİNCAN / ANKARA
Siteye Git

Ücret karşılığında ve sadece köpeklere verdiği hizmet ile dikkat çeken Akıllı pati köpek eğitim merkezi & pet otel, hayvanların gerek daha eğitimli olması gerekse de geçici barınma sorunlarını çözme noktasında faaliyet gösteriyor. 

Hem eğitim veren hem de otel olarak köpekleri kabul eden firmanın resmi adresi http://www.akillipati.com/ olarak dikkat çeker. İlgili sayfaya hemen erişim sağladığımız vakit buranın açılış yılının 2023 yılı olduğu bilgisi karşımıza çıkar ve en alt kısımda buna dair özel bilgilendirme söz konusudur. Ankara’da yer almasından dolayı işte bu kent içinde ikamet eden köpek sahiplerine hizmetlerini sunar.

Resmi sitesinde firmaya dair olarak tanımlanmış veya oluşturulmuş bir hakkımızda bölümü yoktur. Bunun yanı sıra köpek eğitimi, köpek psikolojisi, köpek sağlığı, beslenme gibi farklı menülerin bulunduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Aynı zamanda hayvanların gerek sağlıkları gerekse de beslenmelerine dair detaylı bilgiler de mevcuttur. Bunun haricinde merkezin ne zaman kurulduğu ile alakalı veriler paylaşılmamıştır.

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel Nerede, İletişim Bilgileri

Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel nerede, iletişim bilgileri kesinlikle köpek sahiplerinin her zaman en çok merak ettiği hususların arasında bulunurken işte bunun detayları;

  • Ankara iline bağlı, Sincan ilçesi sınırları içinde yer alır. Açık adresi Çiçektepe, küme evleri No:113, 06930 olarak karşımıza çıkar.
  • Elbette anlık iletişim elektronik ileti yollayarak da sağlayabilirsiniz. Bunun için ise ozhancukurbagli@gmail.com tercih edilmelidir.
  • Son olarak telefon numarasından bahsetmek gerekiyorsa bu da 0541 311 11 29 olarak tanımlanmıştır.

Randevu konusunda sunulmuş olan bu opsiyonları dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz.

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel Yorumları

Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel yorumları her zaman öne çıkan hususların başında gelmesinin yanı sıra işte bunların detayları ise şöyledir;

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel

  • Bir köpek sahibi burayı seçerek çok doğru yaptığını ve bunun nedenini ise özellikle köpeklerle çok iyi bir biçimde ilgilenildiği olduğunu net olarak ifade etmiştir.
  • Bunun yanı sıra yaz tatiline giderken köpeklerini buraya bıraktıklarını ve hayvanlarına çok iyi bir biçimde bakıldığını söyleyen kullanıcıların da bulunduğunun altını net olarak çizmek lazım. Çünkü bunun ifade edildiği bir hayvan sahibi yorumu vardır.
  • Başka bir müşteri ise daha detaylı bir biçimde geri bildirimde bulunmuş. Buna göre bırakmış olduğu köpeğine dair her gün videolar yollandığını söylemiş. İşte bu sayede hayvanın hem emin ellerde olduğu hem de mutlu olduğu sonucunu bizzat kendisi gördüğünden işte bunu da dile getirmiştir. En son olarak ise köpek severlerin kesinlikle tercih etmesi gereken bir mekan olduğunu da belirtmeyi unutmamıştır.
  • Tabi ki bundan farklı yorumlar da söz konusu olmakla beraber bir hayvan sahibi, mekanın son derece konforlu, rahat ve özellikle doğayla iç içe olmasını avantaj şeklinde tanımlamıştır.
  • Yine tatile gitmeden önce hayvanını işte buraya bırakan kullanıcının olumlu geri bildirimleri bizi karşılıyor.
  • Hem ilginin hem de eğitimin çok iyi olduğunu söyleyen ve bundan dolayı da Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel ile alakalı iyi bir deneyim yaşadığını belirten köpek sahibinin de yorumunu hiçbir şekilde unutmamak lazım.
  • Son olarak hayvanının burada başarılı bir biçimde eğitim aldığını ve daha önceden yaşamış olduğu birtakım sorunların da geride kaldığını söyleyenlerin bulunması dikkat çekici bir değerlendirme olarak karşımıza çıkar.

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel Şikayetleri

Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel şikayetleri her zaman buradan hizmet almayı düşünen ya da ilk defa burayı tercih edecek olan kişilerin en fazla merak ettiği geri bildirimlerdir. İşte bunun detaylarına baktığımızda ise sadece tek bir olumsuz yorum söz konusudur. Bu da hayvanlara gösterilen eğitim ile alakalı değildir.

Hemen bunun ayrıntıları söz konusu olduğunda bir hayvan sahibi, ilgili merkezin fiyatlarının çok pahalı olduğunu ve bunun da makul tutulması gerektiğini net olarak dile getirmiştir. Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel hakkında tek olumsuz geri bildirim bu olmasından ötürü hizmetler söz konusu olduğunda başarılı bir merkez görüntüsü çizdiğini rahatlıkla ifade edebiliriz.

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel Verdiği Hizmetleri ve Fiyatları

Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel verdiği hizmetleri ve fiyatları konusunda tanımlanmış olan meblağlara ve diğer detaylara dair bilgi sahibi olmak şarttır. Ancak siteye erişim sonrasında özellikle iki temel konuda hiçbir yazı ve aynı zamanda bilgi paylaşımının söz konusu olmadığını görmekteyiz.

Bu işletme otel hizmeti de vermesine rağmen buna dair bilgiler yoktur. Ayrıca fiyatlar hususunda da bilgilendirmenin gerçekleştirilmediğinin altını da net olarak çizmek lazım.

Bundan dolayı hemen verilmiş olan eğitimlerin detaylarına hep beraber bakalım;

Evde köpek eğitimi: Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel tarafından sadece evde eğitim verilmesi olarak tanımlanmış olan bir hizmetin bulunması her açıdan birden fazla avantaj demektir. Bunların başında köpeğin kendi yaşadığı evde eğitim alması, daha iyi sonuçlar elde etmesi, yabancı bir ortama girmemesi her daim öne çıkmasından ötürü özellikle son yıllarda birçok köpek sahibi tarafından tercih edilir.

Bunun için tabi ki uzman kişiler eve gelerek süreci başlatırlar. Fiyat konusunda firmanın bir bilgilendirme içine girmediğini de ekleyelim.

Bununa avantajları ise şöyledir;

  • Her zaman ortam rahat olduğundan köpek mutlu olacaktır.
  • Bunun yanı sıra çok daha az stres söz konusudur.
  • Aile içi katılım başarılıdır.
  • Daha ekonomik olduğunu rahatlıkla söylemek lazım.
  • Köpek bu eğitim sayesinde kendi ortamını iyi bir biçimde tanır.
  • Zaman konusunda esneklik de karşımıza çıkar.
  • Dikkat bu sayede daha az dağılır.

Tuvalet eğitimi: Köpekler ile kediler arasındaki en büyük fark, köpeklerin tuvalet eğitimini sonradan almasıdır. Yani doğuştan ilgili bilgi ile dünyaya gelmezler. Bu da eğitim sürecinin hem başarılı hem de sorunsuz bir biçimde tamamlanmasını beraberinde getirir. Tabi ki burada kritik olan eşik hayvanın 4 ya da 6 aylık olduğu dönemdir. Bu eğitim avantajları ise şöyledir;

  • Hayvan bu sayede tuvalet ihtiyacı söz konusu olduğunda bunu evin içinde değil dışarıda giderir.
  • Her daim temiz bir ortam sağlanır.
  • Tabi ki dışarıda daha çok hareketin olması köpeğin sağlığı açısından çok büyük bir önem ve avantaj demektir.
  • Gerek itaat altına alınması gerekse de hayvan ile bir nevi işbirliğinin yapılması özellikle var olan bağların daha da güçlü olması demektir.
  • Buna ek olarak sosyal normlar bu sayede öğrenilmiş olur.
  • Aynı zamanda ev içinde ortaya çıkabilecek olası davranış sorunlarının yine bu şekilde önüne geçilmesi söz konusudur.

İtaat eğitimi: Yine en gerekli olan eğitimlerin arasında bulunmasının yanı sıra bunun bir temel bir de ileri olmak üzere iki değişik türü söz konusudur. Bu eğitim köpeğin belli komutları öğrenmesi ilkesine dayalı olmasından ötürü tabi ki mühimdir. Önce temel olanının tamamlanması ve hayvan burada başarılı olduğunda ileri eğitimlere geçilmesi şarttır. Buna dair şu avantajlar öne çıkar;

  • Başarılı bir iletişim her daim söz konusu olacaktır.
  • Tabi ki stresin minimize edilmesi de bunların arasında öne çıkar.
  • Aynı zamanda hayvanın kendi çevresi içinde kabul görmesi gibi çok olumlu olan bir sonucu vardır.
  • Bu tip bir eğitimin tamamlanmasının ardından köpek çevresi ile hem daha iyi hem de daha başarılı ilişkiler kuracaktır.
  • Güvenlik konusunda ortaya çıkacak olan avantajlar da bunun bir parçasıdır.

Koruma eğitimi: Akıllı Pati köpek eğitim merkezi tarafından aynı zamanda koruma eğitimi de verilmiş olmasından dolayı bu büyük bir öneme sahiptir. Özellikleri ise şöyledir;

  • 1 yaşından büyük olan köpekler içindir.
  • Hem temel itaat hem de ileri itaat eğitimlerinin tamamlanmış olması şarttır.
  • Bunun süresi ise ortalama olarak 6 hafta sürer.
  • Sosyalleşme bu eğitim süreci içinde kesinlikle öne çıkan bir detay olmasının yanı sıra bu sayede hayvanın ilgili eğitimi almasının önünde de hiçbir sorun kalmamış olacaktır.
  • Koklama ve algılama yetenekleri geliştirme bu sürecin en önemli parçalarından birisidir. Bunun nedeni ise hayvanın tehditleri ancak bu şekilde algılayabilmesidir.
  • Tehdit algılama söz konusu olduğunda bunun eğitiminin alınmasının sonrasında olası problemlere karşılık köpeğiniz tarafından savunulmuş olacaksınız.
  • Savunma ve saldırı eğitimi en önemli aşamadır ve global olarak ifade edilmiş kurallara, kriterlere göre verilir.
  • Komutlar ve kontrol sayesinde ilgili saldırı ve pozisyon alma olarak bilinen işlemler sadece hayvanın sahibinin istemesi durumunda gerçekleşmiş olacaktır.
  • Güvenlik ve sorumluluk da bunun sonrasında ortaya çıkan ve savunmaya dayalı bir tavırdır.
  • Sürekli eğitim ise bu süreçte öne çıkan daha farklı bir detaydır. Yani eğitimin ömür boyu devam etmesi gerektiğini unutmayınız.

Görüldüğü üzere ilgili merkezin çok büyük önem arz eden bu eğitim türleri her daim beklentileri sonuna kadar karşılar. Hayvanınızın ilgili eğitimi almasından önce birçok değişik anlamda buna hazır olması sonuçların daha başarılı bir biçimde ortaya çıkması demektir. Hemen ve anlık iletişimi telefon üzerinden sağlayarak eğitim konusunda bu merkezden sorunsuz bir biçimde randevu talep etmeniz basittir.

Akıllı Pati Köpek Eğitim Merkezi & Pet Otel Instagram, Twitter, Facebook

Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel Instagram, Twitter, Facebook gibi opsiyonlar tabi ki büyük bir öneme sahiptir. Firmanın bir Twitter hesabının olmadığını hemen ifade edelim. Bunun yanı sıra hem Facebook hem de Instagram seçenekleri söz konusu olmakla beraber bu hesaplara dair tüm bilinmesi gerekenler ise şöyledir;

  • https://www.facebook.com/Akillipati/ Akıllı Pati köpek eğitim merkezi & pet otel hizmetlerine dair anlık bilgi alınması konusunda çok sık tercih edilen bir seçenektir. Erişim sonrasında sayfanın hemen sol kısmında gerek iletişim gerekse de adres verilerini rahatlıkla görebilirsiniz. Ancak burada yapılmış olan paylaşımlar çok güncel değildir. En son olarak Temmuz ayında bir görsel paylaşılmıştır. Bunun yanı sıra merkeze getirilen hayvanların videoları, resimleri ve onlar hakkındaki bilgilerin söz konusu olması ise kullanıcılar açısından bir avantaj demektir.
  • Akıllı Pati köpek eğitim merkezi Instagram sayfasının adresi ise https://www.instagram.com/akillipati/ olarak dikkat çeker. Firmanın burayı kesinlikle daha sık bir biçimde kullanması ise ilgili alanda online olacak kişiler açısından değişik görselleri, videoları görmek demektir. Bunun yanı sıra sayfada pet otel, köpek eğitimi, tesis ve aynı zamanda firmanın bilgilerine dair reels alanlarının da bulunduğunu söyleyelim.

Buradan erişim sonrasında sayfayı takip etmek yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları