Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü

Home » Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü evcil hayvanların bakımında uzman ekipleriyle çalışan merkez hizmetleriyle tüylü dostlarınızı güzelleştirirken mutlu eden salondur.

Petzz Kuaför, Maltepe Küçükyalı’ da 2017 tarihinde açılmış evcil hayvan güzellik merkezidir. İstanbul Anadolu Yakası’ nda yer alan en kaliteli pet kuaförlerinden biridir. İstanbul’ da en çok tercih edilen evcil hayvan kuaföründe köpeklerin genel bakımları yapılmaktadır. Hijyen koşullarına uygun hizmet veren merkezde köpeğinizin cinsine özel butik kuafördür.

Kalitesiyle dikkat çeken güzellik merkezi, randevu sistemiyle hizmet vermektedir. Randevu alımı telefon numarası ve pet kuaförünün web sitesi üzerinden alınır. Pet kuaförünün telefon numarasını öğrenme ve randevu alma için https://petzzkuafor.com/ adresini kullanılmaktadır. Evcil hayvanınızın tırnak kesimi, köpek banyosu ve evcil hayvan tıraşı için randevunuzu alırsınız.

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü

Petzz Kuaför – Kedi Köpek Pet Kuaförü

Kedi Köpek Pet Kuaförü Yorumları

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü yorumları genel olarak olumludur. İstanbul’ un en iyi evcil hayvan bakım ve güzellik merkezi olarak bilinmektedir. Yapılan yorumlarda hayvanlara davranış şekilleri ve çalışanların tutumları memnuniyet yaratır. Ayrıca hijyen konusunda titiz olan merkezde hayvan kuaförleri köpeğinizin cinsinin özelliklerine göre yapılmaktadır.

Genel müşteri memnuniyeti yüksek olan pet merkezinin hizmetleri oldukça kalitelidir. Bazı müşteriler, tüylü dostlarının bakımlarının uygun maliyetlere yapıldığı belirtmektedir. Ayrıca merkeze getirilen evcil hayvanlara yapılan bakımlarda ırkları ve hayvanın özellikleri dikkate alınır. Müşterinin talepleri dinleyen çalışanlar, tüylü dostlarınızın bakımını olması gerektiği yapar.

Yapılan yorumlarda müşterilerin köpeklerinin tıraş ve kesimlerinden memnun kaldığını belirtiyor. Değerlendirmelerden bir tanesinde gezmek için İstanbul’ a gelen aile köpeğinin tıraş deneyimini paylaşarak kaliteli hizmet aldığını belirtiyor. Pet kuaförü çalışanlarının köpeğe arkadaş gibi yaklaşarak korkutmadan ve canı yakmadan gerekli işlemleri yaptıklarını belirten yorumlar vardır.

İstanbul Anadolu Yakası’ nın en iyi pet kuaförleriyle çalışan merkezin müşteri memnuniyet oranı yüksektir. Hayvanlara ilgili davranılması ve sevecen bir yaklaşım sergilenerek kısa sürede bakımlarını yapılması daimi müşteriler olmasını sağlar. Ayrıca binada yer alan pet markette müşteriler tarafından olumlu değerlendirilmektedir.

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü Şikayetleri

Anestezi kullanmadan köpeğinizin tüm bakımlarını ve tıraşlarını yapar. Köpek ırklarına özel hizmet sunan merkez hakkında şikayetlere de rastlanmaktadır. Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü şikayetleri şunlardır;

  • Köpeklerin tıraş işleminden sonra hayvanlarının gözlerinde iltihap olduğu şikâyeti vardır.
  • Tırnak kesimi sırasında dikkatsiz davranan kuaförler yüzünden çocuğunun ayağının kanadığı belirtiliyor.
  • Çalışanların hayvanları tanımadığı ve onları anlamadığı konusunda şikayetler mevcut.
  • Şikayetlerin en ciddi olanı evcil hayvanın makasla tüyleri kıpılırken kulağının kesilmesidir.
  • Bir müşteri köpeğinin tıraşının düzgün yapılmadığının özensiz tıraş yapıldığını ve tüylerin yarısını uzun yarısının kısa olması konusundan şikayetçidir.
  • Merkezdeki bakım sonrasında evcil hayvanın tüy dökme oranın arttığından şikayetçi olan müşteriler bulunmaktadır.
  • Müşteriler arasında bakım hizmeti sonrasında köpeğinin alerji olduğunu bildiren şikayetlere rastlanmaktadır.

Güzellik merkezi hakkındaki eleştiriler genel olarak bu şekildedir. Bununla birlikte müşteri memnuniyeti yüksek olan pet kuaförün şikâyet oranı düşüktür. Yıllardır evcil hayvanların bakımını yapan firma hala alanın en iyileri arasında değerlendirilmektedir.

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü Verdiği Hizmetler

İstanbul Anadolu Yakası’ nda hizmet veren Petzz Kuaför özenli ve hijyenik köpek bakımı yapmaktadır. Ayrıca petzz Kuaför tarafından köpeklere özel verilen hizmetler şunlardır;

  • Anestezisiz Köpek Traşı ve Komple Pet Bakımı
  • Makas Traşı
  • Tırnak Kesimi
  • Tarama
  • Köpek Rötuş
  • Köpek Banyosu
  • Pet Taksi Hizmeti

Anestezisiz Köpek Traşı ve Komple Pet Bakımı

Köpeklerinizi bayılmadan yapılan bu işlem tüy dökme soruna karşı tavsiye edilmektedir. Tıraş işleminde tüyler 3 mm ya da 2 cm kesilmektedir. Sonrasında köpeğinizin özellikleri ile ırkı dikkate alınarak uygun şampuanlarla yıkama yapılmaktadır.

Tüy dökme yanı sıra pire problemini de çözen bu traş şekli yaz sıcaklarında sevimli dostunuzu rahat etmesini sağlar. Ayrıca bu tıraş hizmetine tırnak, kulak ile göz bakımları da dahildir. Bunun yanı sıra randevu talebiyle çalışan kuaförde köpeğinizi düzenli olarak makine tıraşına götürürsünüz.

Traş işlemi alanında uzman pet kuaförleri tarafından profesyonel şekilde yapılmaktadır. Bunun yanı sıra daha önce de belirttiğimiz gibi köpeğinize bu bakımlar için anestezi verilemez. Yani köpeğinizi ilaçla bayıltmadan sizin istediğiniz ve dostunuza uygun bakım yapılmaktadır.

Makas Traşı

Köpeklere uygulanan makas tıraşında tüyler fazla kısaltılmamaktadır.  Ayrıca köpeğin görüntüsünün çok daha iyi olmasını sağlar. Çocuğunuzun cildine ve kürk yapısına uyan şampuanlar yıkama işlemi yapılarak fön makinasıyla taranarak kurutulmaktadır. Sonrasında tüyler makas kullanılarak talep edilen kısalığa getirilmektedir.

Profesyonel pet kuaförlerinin uyguladığı makas tıraşından dikkatli olunmalıdır. Ayrıca petzz Kuaför, bu işlem sırasında fazlasıyla özenli ve dikkatli davranır. İşlem sırasında tüy uzunluğu köpeğimizin cinsine göre ayarlanırken sizin talepleriniz de dikkate alınır. Bununla birlikte köpeğinizin makas tıraşından korkmaması için çalışanlar onlara arkadaş gibi yaklaşır.

Bununla birlikte makas tıraşında dikkat edilmesi gereken tüylerin eşit kesilmektedir. Ayrıca dinlenme molaları, köpeğinizin işlem sırasında zarar görmesini engeller.

Tırnak Kesimi

Bu işlem makine ve makas traşı esnasında yapılabileceği gibi tek olarak da alınır. Uzun tırnaklar, dostunuzun yürürken acı çekmesine neden olur. Bu yüzden düzenli olarak kesilmeleri gerekir. Ayrıca kesim sırasında dikkat edilmez ise hayvanın kan damarları kesilir. Bu yüzden uzman pet kuaförlerinden yardım almak daha iyidir.

Petzz kuaförler, son derece dikkatli şekilde tırnak kesimini yapar. İşlem öncesinde ve sonrasında kullanılan malzemeler dezenfekte edilir. Bununla birlikte köpeğinizin tırnak yapısında uygun kesim yapılır. Tırnak kesimi uzman bir ekip tarafından düşük maliyetle tanınır.

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü

Petzz Kuaför – Kedi Köpek Pet Kuaförü

Tarama

Köpeğinizin rutin bakımdan olan tarama işlemi tüy dökme dönemlerinin problemsiz atlatılmasını sağlar. Tüylerin toplanmasını engelleyen tarama aynı zamanda köpeğinizin cilt hastalıklarına yakalanmasını önler. ayrıca tarama, tüylü dostlarınızın tüy dökmeyi kolay atlatmasını sağlar. Taramanın yapılmaması derinin nefes almasını engeller.

Tarama işleminin uzmanlar tarafından doğru şekilde yapılması gerekir.  Bu işlem tüylerin daha parlak ve canlı olmasını sağlar. Böylece köpeğiniz çok daha sağlıklı görünmesine neden olur. Bunun yanı sıra taramanın düzenli olarak yapılması tüy köklerindeki kan akışını sağlar.

Köpek Rötuş

Köpeğinizin pati altı ile içi, göz çevresi, kulak içi ila genital bölge tüylerinin düzeltme temizleme işlemidir. Çocuğunuzun ırkına göre gerekli bakımlar yapılarak uygun ürünlerle yıkama yapılır.

Köpek Banyosu

Petzz Kuaför- Kedi Köpek Pet Kuaförü tarafından verilen köpek hizmetlerinden biri banyodur. Köpek banyosunun sevimli dostunuza oldukça fazla yararı vardır.

Petzz Kuaför köpek yıkama işlemi nitelikleri;

  • Köpeğinizin ırkına, kürk yapısı ile dermatolojik farklılıklarına uygun şampuanlarla yıkanır. Emicilik düzeyi yüksek ve yumuşacık havlular kurulama için kullanılır.
  • Sağlıklı ve parlayan tüylere ulaşmayı sağlayan yıkama seansı hijyen kurallarına dikkat edilerek yapılır.
  • Köpeğinizin ırkı dikkate alınarak verilen banyo hizmeti ardından fönle kurutma işlemi yapılır.
  • Tıraş işlemlerinin içerisine de dahil olan yıkama işlemine özel randevu da alabilirsiniz.

Pet Taksi Hizmeti

Bu hizmet alerji, taşıyıcı hastalıklar ve aşırı duyarlılık benzeri durumlara karşı dezenfektan kullanılır. Bu hizmet minik dostlarınızın kuaföre getirilmesidir. Randevu alan köpek sahiplerinin belirttiği noktadan alarak pet kuaförüne getirir. Ayrıca bakım işlemleri tamamlandıktan sonra müşterinin isteğiyle aynı yere bırakılır.

Petzz Taksi’ den yararlanmanız için köpeklere özel hizmetlerden bir tanesine randevu almalısınız. Pet kuaföründe verilen herhangi bir hizmet alınmadan pet taksi kullanılamaz. Ayrıca taksi hizmetiyle kuaföre uzak olan müşteriler ulaşım sorunu yaşamaz. Uygulamada güvenlik için köpeğiniz kafeste taşınır. Yahut arka koltuğa bağlanarak kuaföre götürülür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları