Petslife Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Petslife Pet Kuaför

Home » Petslife Pet Kuaför

Petslife pet kuaför firmasını daha önce duydunuz mu? Evcil hayvanınız için ziyaret etmek isterseniz firma hakkında gerçek bilgilere ulaşabileceğiniz yazımız şimdi sizlerle!

Petslife pet kuaför firması 10 yıldan daha uzun süredir İstanbul’da hizmet vermektedir. İstanbul’un ilçelerinden olan Tuzla‘da bulunan pet kuaförü postane mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi’nde bulunmaktadır. Merkezin kendisine ait bir internet sitesi bulunmaz. Ayrıntılı bilgi almak için firmanın iletişim numarasının kullanılması gerekmektedir.

Günümüzde aktif değildir ve sadece sosyal medya hesaplarından aktif olarak paylaşımlar ve bilgi içerikleri yapılmaktadır. Ayrıca işletme sahibi Funda Hanım olurken Pet kuaförü olarak Kenan Bey görev alıyor.

Petslife Pet Kuaför

Petslife petkuaför

Pet Kuaför Yorumları

Petslife pet kuaför yorumlarını incelediğimizde genel olarak yapılan yorumlar iyidir. Özellikle pet kuaförünün işletmecisinin çok kibar ve müşterileri ile çok ilgili olduğunu anlarız. Bu merkezde hem kediler hem de köpekler için hizmet verilmektedir. Kedisini tıraş ettirmeye götüren kişiler anestezi yapılmadan tıraş yapıldığı için son derece memnun olur. Ayrıca çalışanların güler yüzlü olduğunu ve işini severek yaptıklarını belirtmektedirler.

Hayvanların ilgisini sağlamak için onunla şakalaşarak iyi hizmet verildiğini söyleyenler de bulunmaktadır. Ayrıca Kenan Bey’in işini severek yaptığını, taşların da istenilen boyutta olduğu için müşterilerin büyük bir kısmı merkezden memnundur.

Teşekküllerin büyük bir çoğunluğu ise merkezin sahibi olan Funda Hanım’a gidiyor. Her konuda kendilerine yardımcı olarak sorulan tüm sorulara yanıt verildiğini belirtmişlerdir. Ayrıca kuaför zamanı çok sevinçli olduğunu belirten evcil hayvan dostları da bulunmakta.

Hem işletmenin sahibinin hem pet kuaföründen hem de diğer çalışanlardan müşteriler memnundur.

Petslife Pet Kuaför

Petslife petkuaför

Petslife Pet Kuaför Şikayetleri

Olumlu yorumlar ağırlıkta olarak bulunurken, işletme hakkında şikayetler de fazlaca var. Petslife petkuaför şikayetlerine baktığımızda birçok kişi pet kuaförünün ilgisizliğinden şikayet ediyor. Tıraşın da eksiklikler olduğundan söz ediyor. Bunun yanında tıraş yapılan yerde hijyen sorunları olduğunu bir hayvan çıkıp peşine hemen diğer hayvanın alındığını da söyleyenler bulunmaktadır.

Fiyatlarının yüksek olduğunu söyleyen bir kısım müşteri de bulunurken bakım hizmetlerinin tam detaylı yapılmadığını ve her seferinde mutlaka eksik bir işlem olduğunu ve bunların telafi edilmediğini söylemektedir. İşletme sahibi yapılan tüm şikayetleri okuyarak yanıt vermekte olurken sorunların halen çözülmemiş olması pet kuaförünün müşterilerinin memnuniyetsizliğini arttırmaktadır. Ancak gelindiğinde telafi edileceğini de işletme sahibinin belirttiğini sizlerle paylaşmamız gerekiyor.

Şikayetler içerisinde tırnak bakımında eksiklikler olduğunu, tırnakların her zaman yarım yamalak kesildiğini ve tüy kesiminde de daha uzun kalan yerler olduğunu ifade edenler bulunmaktadır. Özellikle bir ziyaretçi eksiklikleri daha çıkmadan söyleyerek telafisinin yapılmasını istemişken görevli kişinin siz öyle istediğiniz için öyle yaptım demesi üzerine saygısız bir tavırdan dolayı şikayet oluşturduğu görülmektedir. Tüm şikayetlerin kesim ve banyo işlemleri ile ilgili olduğunu açıklamamız gerekirken işletme sahibinin ilgili ve ılımlı tavırları en olumsuz yorumu yapan müşteri tarafından dahi takdir edilmektedir.

Petslife Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Petslife pet kuaför kuaför kediler ve köpeklerin her türlü bakımını yapmak üzerine açılan bir işletmedir. Evcil hayvanlara verilen hizmetler:

  • Kedi ve köpeklerin temizliği ve banyosu yapılıyor,
  • Makine ile ve makas ile tıraş hizmeti bulunuyor,
  • Tırnak kesimi ve göz kulak temizliği hizmeti vardır,
  • Rötuş hizmeti ile göz çevresi ve pati çevresinde ki tüyleri özel olarak temizleniyor,
  • Tüylerinde topaklanma olduğunda tarama hizmeti ile temizliği yapılmaktadır.

Genel olarak bir hayvanın ihtiyacı olan tüm pet kuaför hizmetleri verilmektedir. Tuzla’da butik olarak bulunan işletmenin randevularını iletişim numarası üzerinden alabilirsiniz. Deneyimli pet kuaförünün tüm kedi ve köpek cinslerinin tıraşı konusunda bilgi sahibi olduğunu belirten firma bunun yanında özel olarak ilaçlı banyoda yaptırmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları