Pet Cleaneer - Gezici Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför

Home » Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför hizmeti daha önce aldınız mı? Gezici pet kuaförü hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara yazımızda yanıt verecek ve aynı zamanda müşterilerin de görüşlerine değineceğiz.

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför mobil bakım ve temizlik hizmetleri veren bir pet kuaförüdür. Kendi internet sitesi bulunuyor ve siteyi inceleyerek hem bilgi sahibi olabilir hem de randevu oluşturabilirsiniz. İnternet sitesi Petcleaneer.com.

Firmanın merkezi İstanbul Ümraniye’dir ve çalışma saatleri ise 7 gün 24 saattir. Uygun bir saatte randevu oluşturduğunuzda pet kuaför görevlileri istediğiniz hizmet ekipmanları ile kapınıza geliyor. Köpeğinizin veya kedinizin bakımını gerçekleştiriyor. İşletme ekiplerin tamamının sertifikalı olduğunu ve tecrübeli kişilerden oluştuğunu ifade etmektedir. Kullanılan ürünler ise garantili ürünler olup tamamının onaylı olduğu bilgisi veriliyor. Yapılan yorumlar ve şikayetler ne diyor gelin bakalım.

<yoastmark class=

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför Yorumları

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför müşterilerinin yaptığı yorumları incelediğimizde işlemlerinde anestezi kullanılmadığı için memnunlardır. Kişiler özellikle gezici olmalarından son derece memnun olduklarını ifade etmektedir.

Hiçbir şekilde bir sakınca olmadığını ifade etmektedirler. Ayrıntılı bakımları yapan ekibin güler yüzlü bir şekilde tüm işlemleri gerçekleştirdiğini belirtiyor.

Birçok müşteri son derece memnundur ve köpeği için randevu alırken hiçbir şekilde zorlanmadığını ifade ederler. Hizmet öncesi müşteri hizmetlerinin ilgisinin hizmet sonrasında da devam ettiğini belirten birçok olumlu yorum bulunmaktadır. İstanbul’daki diğer pet kuaförleri ine göre dilediğiniz yerde kapınızda hizmet veriliyor olması güvenilir bulunmaktadır.

En yaramaz hayvanların bile kolay bir şekilde tıraş ve bakım işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirten evcil hayvan sahipleri de bulunmuyor.

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför Şikayetleri

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför hakkında yapılan şikayetler de var. Olumlu yorumların olumsuz yorumlara göre daha fazla olduğunu belirtmeliyiz. Ancak gezici kuaförü kullanmak isteyenlerin rahatsız olduğu durumlar da bulunmaktadır. Bu durumlar arasında en çok yapılan şikayetlerden biri ise randevu saatine uyulmadığıdır. Özellikle birçok müşteri randevuların çok yoğun olduğunu ve 2 haftadan önce randevu bulunamadığını söylüyor. Görüşmelerde ise gün içerisinde gelinebileceğini bilgisi aldıklarından şikayetçidirler. Randevu oluştururken saatli bir sistemle randevu oluşturulmasına rağmen gün geldiğinde saat verilmeden gün içerisinde hizmet verilmesi birçok kullanıcı tarafından olumsuz bulunmuştur.

Yine benzer bir şikayet olarak çok fazla müşteri hizmetlerine ulaşmakta zorluk çekildiğini, yoğun oldukları için telefonu dahi açmadıkları belirten müşteriler var. Bunun dışında randevu ulaşma sistemi ve yoğunluk dışında ise verilen hizmetle ilgili herhangi bir olumsuz görüş veya şikayet bulunmamaktadır.

<yoastmark class=

Pet Cleaneer – Gezici Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Pet Cleaneer Pet Kuaför evcil hayvanlar için gerçekleştirilen hizmetler:

  • Kedi ve köpekleri için tırnak kesimi kısaltılması veya törpüleme işlemleri,
  • Kedi ve köpekler için tüy tarama işlemleri,
  • Evcil hayvanların tüy yapısına uygun bir şekilde şampuan anlayarak banyo yaptırma işlemi,
  • Kedi ve köpekler için makas tıraşı işlemi,
  • Bir buçuk santime kadar kısaltma işlemleri ve düzeltme için makine tıraşı,
  • Rötuş işlemi,
  • Anal kese temizliği,
  • Kedi ve köpekler için kulak ve göz bakımı işlemi

Yapılmaktadır. Ekipler randevulu bir şekilde çalışıyor ve daha önce oluşturduğunuz takvime göre 7 gün 24 saat size uygun olan bir saatte randevu oluşturabilirsiniz. Burada büyük bir araba veya karavan içerisinde kapınıza gelinerek size bilgisi veriliyor ve köpeğiniz veya kediniz ile arabaya gelmeniz istenmektedir. Tüm işlemler bu karavan içerisinde yapılmakta olup, dilerseniz arabanın, köpeğinizin ya da kedinizin sizi görmeyeceği bir yerde bekleyebilir veya işlem sonrasında haber verilerek dostunuzu teslim alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları