Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop

Home » Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop

Evcil dostlarınıza sevgi ve özenle yaklaşan bir adres. Profesyonel kuaförleri ve geniş ürün yelpazesi ile evcil hayvanlarınız için en iyi bakım. Siz de PatiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop ailesine katılın, patili dostlarınıza özel bir deneyim yaşatın!

2022 yılında İstanbul Bakırköy’de kurulmuştur. Evcil hayvan kuaförü ve petshop, köpeklerin bakım ve güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veriyor. Profesyonel ekibi ve kaliteli ürünleri ile evcil hayvanlarınızın sağlıklı ve güzel görünmesini sağlıyor.

Osmaniye, Olgunlar Sokağı Olgunlar Apt No:20A, 34146 Bakırköy/İstanbul adresinde hizmet veren PatiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop telefon numarası 0 554 996 13 13 şeklinde ancak işletmenin web sitesi bulunuyor. Ayrıca bilgi almak için köpek sahipleri telefon numarasını arar. Ya da adresine giderek ziyaret eder.

İşletmede ihtiyaç duyulan mama, kum, battaniye, kıyafet gibi ürünler PatiSev petshop’tan temin edilmektedir.

Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop

Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop

PatiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop Yorumları

Bakırköy’de bulunan PatiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop, evcil hayvan sahipleri tarafından oldukça olumlu yorumlar alıyor. Tıraş edilmesi, banyo yaptırılması gibi bakım hizmetlerini sunulurken petshop bölümünde çeşitli pet malzemeleri satışı yapılıyor.

Diş fırçalama gibi tüm bakım işlemleri yapılıyor. Ayrıca kedi ve köpeklerin beslenme, eğitim ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli hizmetler sunuluyor.

Hizmetin kaliteli ve fiyatların uygun olduğu ifade ediliyor. Ayrıca patiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop hakkındaki bazı yorumlar dikkat çekiyor.

“Köpeğimi PatiSev’e ilk kez götürdüm son derece kaliteli ve iyi birişletme. Çalışanları çok ilgili ve hayvan sevgisi dolu. Köpeğimi çok güzel bir şekilde yıkadılar ve tırnaklarını kestiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.” cümlelerini kullanıyor.

Bir başka hayvan sever “Köpeğimi PatiSev’e götürdüm ve çok memnun kaldım. Ayrıca tırnaklarını kestiler ve tüylerini taradılar. Köpeğimi çok güzel ve özenli bir şekilde yıkadılar.” cümleleri ile memnuniyetini dile getiriyor.

Petshop bölümünü değerlendiren bir başka hayvan sahibi ise deneyimlerini şu kelimelere döküyor. “PatiSev’de petshop bölümü de var. Çok çeşitli pet malzemeleri satıyorlar. Fiyatlar da piyasaya göre gayet uygun. Bence evcil hayvan hatta özellikle köpek sahipleri için ideal bir yer.”

Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop Şikayetleri

PatiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop, evcil hayvan sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilen bir işletme olmasına rağmen hakkında çeşitli şikayetler bulunuyor. Ayrıca en yaygın şikayetler arasında kuaför hizmetlerinin kalitesinin düşük olması ve fiyatların yüksek olması yer alıyor.

Köpeğinin tırnaklarının çok kısa kesildiğini belirtiyor. Bununla birlikte bir başka hayvan dostu ise işletmenin fiyatlarının çok yüksek olduğunu söylüyor. Ayrıca benzer hizmetler sunan diğer işletmelere göre çok daha pahalı olduğu ifadesini paylaşıyor.

Patisev Pet Kuaför Grooming

Patisev Pet Kuaför Grooming & Petshop

PatiSev Pet Kuaför Grooming & Petshop Verdiği Hizmetler

Evcil hayvanlara yönelik kuaför ve petshop hizmeti veren PatiSev Pet Kuaför & Petshop alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile can dostunuzun bakımını profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyor.

Kuaför bölümünde, köpek dışında kedi, kuş, hamster, tavşan gibi farklı türden evcil hayvanlar için geniş bir yelpazede hizmet sunulurken hizmetler arasında şunlar yer alıyor;

  • Evcil hayvanlarınızın tüylerinin temizlenmesi ve kurutulması için profesyonel ekipmanlar kullanılıyor.
  • Tırnaklarının düzenli olarak kesilmesi, onların sağlığı için önemli. Ayrıca patiSev Pet Kuaför’de tırnak kesimi, uzman bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.
  • Evcil hayvanlarınızın tüylerinin düzenli olarak taranması ve kesilmesi, tüylerinin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. PatiSev Pet kuaför’de tüy tarama ve kesimi, evcil hayvanınızın türüne ve cinsine göre özel olarak yapılıyor.
  • Patilerinin temizlenmesi ve bakımının yapılması onların sağlığı için gereklidir. Bununla birlikte PatiSev Pet kuaför’de pati bakımı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.
  • Evcil hayvanlarınıza yönelik diğer hizmetler arasında diş bakımı, kulak temizliği, göz bakımı, masaj, cilt bakımı yer alıyor.

PatiSev Pet kuaför, evcil hayvanlarınızın bakımını yaparken onların güvenliğine ve rahatlığına büyük önem veriyor işletmede, köpekler için özel olarak tasarlanmış alanda hayvanlar, bakımlarının yapılması sırasında rahat ve güvende hissediyor.

Evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunmayı hedefleyen işletmede, hayvan sahiplerinin soru ve taleplerine yanıt vermek için uzman bir ekip bulunuyor.

Köpek sahiplerinin ihtiyaç duyduğu tüm bakım hizmetlerini sunan ve müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyen işletmenin öne çıkan özellikleri arasında alanında uzman ve deneyimli kadrosu, geniş hizmet yelpazesi, güvenli ve konforlu ortamı ve müşteri odaklı yaklaşımı yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları