Pablo Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Pablo Pet Kuaför

Home » Pablo Pet Kuaför

Pablo Pet Kuaför tüm köpek ırkları ile diğer evcil hayvanların bakımlarını yapan, kaliteli, işinin ehli ve profesyonel çalışanları olan güzellik merkezlerinden biridir.

Pablo Pet Kuaför, Ankara ilinde yaşayan evcil hayvan sahiplerine profesyonel bakım hizmeti sunar. Ankara’ nın Çankaya ilçesinde kurulan pet kuaför son derece popülerdir. Bu köpek kuaförü haftanın her günü hizmet vermektedir. Randevulu hizmet veren pet güzellik salonu 09.00 ila 21.00 saatleri arasında açıktır. Sosyal medya üzerinden iletişim bilgilerini paylaşan sitenin web adresine ulaşılamamıştır. Rutin evcil hayvan bakımlarının yapan pet kuaföründe işlemler uygun fiyatlıdır.

Telefon üzerinde randevu verilen Pablo Pet Kuaföründe en son teknoloji ürünler kullanılmaktadır. Ayrıca salon çalışanları hijyen kurallarına uygun şekilde bakım hizmetlerini yapmaktadır. Hayvanların korkmaması ve strese girmemesi için gerekli her önlem alınır. Ayrıca kuaför ferah ve geniş bir alanda evcil hayvanların bakımlarının yapmaktadır. Çeşitli internet platformları üzerinden bu Pablo Pet Kuaför için randevu alınmaktadır. Ayrıca 0532 206 29 90 numaralı telefondan randevu ve hizmetler detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pablo Pet Kuaför

Pablo Pet Kuaför

Pablo Pet Kuaför Yorumları

Ankara ilinde faaliyet gösteren Pablo Pet Kuaför müşterilerinin yorumları fazlasıyla olumlu. Tüylü dostlarını buraya getiren kişiler hizmet kalitesi ve çalışanların ilgisinden memnun. Firma hakkındaki yorumlar genel olarak şu şekildedir;

  • Çalışanlar işlerinde uzman, kullandıkları kurutma makinaları ila şampuanlar dahil her ürün köpeklere uygun.
  • Verilen randevu saatine uyulduğu, tarif edilen şekilde köpeklerin tıraşı ve bakımları yapılmaktadır.
  • Yapılan tıraş düzgün, ortam temiz ve düzenli ayrıca hayvanlar tıraş işlemi sonrasında yıkanarak teslim edilmektedir.
  • Kuaför çalışanları güler yüzlü ve profesyonel. Ayrıca müşterilerin isteklerini karşılamak için uğraşıyorlar.
  • Hayvan sağlığına önem veriliyor, kullandıkları ürünler ve bakım malzemelerinin kalitesi işlerini ciddiye aldıklarını kanıtlıyor.
  • Köpek ırklarına uygun hizmetler veren kuaförde tırnak, tüy, diş ila kulak bakımı sorunsuz gerçekleştirilmektedir.
  • Verilen hizmet kaliteli olduğu gibi hayvanlarla ilgili olunduğu, özenli davranılarak köpeklerin psikolojilerini bozmadan bakımları yapılmaktadır.
  • Köpekler banyo, tıraş ya da fön işlemleri sırasında korkmuyor ve mutlu olarak ayrılıyoruz şeklinde yorumlar mevcut.
  • Tavsiye üzerinde gittiğini ve agresif olan köpeğinin sakinleştirilerek kolay tıraş edildiğini belirten müşteri yorumları var.

Bu maddeler Pablo Pet Kuaför hakkındaki pozitif değerlendirmelerdir. Müşterileri ve evcil hayvanları mutlu eden işletme temizlik ya da kalitesiyle ön plandadır. Olumlu müşteri yorumlarının bir kısmında tavsiye üzerine köpeğin götürüldüğü belirtiliyor. Ayrıca sahibinden çalışanlara tüm ekibin güler yüzlü ve işlerinin ehli olduğuna dair değerlendirmelere rastlanmıştır.

Tüy kesimi sırasında izleme imkânı verildiği, hayvanlara sabırla yaklaşarak, zorlamadan tıraş yapıldığı belirtilmektedir. Müşteriler, tıraş ve diğer bakımlar sonunda köpekleriyle mutlu şekilde ayrılmaktadır. Randevu sisteminin olması ise sakinlik sağlayarak köpeklerin strese girmesini engeller.

Pablo Pet Kuaför Şikayetleri

Pablo Pet Kuaför hizmetleri hakkında şikâyet çok fazla değildir. Genel olarak olumlu geri bildirimler mevcuttur. Temizliği, mekânın ferah olması ve köpeklere davranış şekilli müşterileri fazlasıyla mutlu ediyor.

Bu pet kuaförü için yapılan şikayetleri çalışanın köpeği azarladığına dair iddialar bulunmaktadır. Köpeğinin kuaförden enfeksiyon kaptığını ve birkaç gündür veterinere götürdüğünü söyleyen müşteri şikayetleri var.

Pablo Pet Kuaför için yapılan şikayetler arasında dikkat çekenlerden bir tanesi makina tıraşı esnasında meme ucunun makinaya kaptırılmasıdır. Ayrıca şikayeti yazan müşteri, kendisine bu konu hakkında bilgi verilmediğini ve köpeğinin kuaförden ishal kaptığını belirtmektedir.

Bu iddialara rağmen Pablo Kuaför, kalitesi ve güler yüzüyle evcil hayvanların bakımını yapmaya devam eder. Ayrıca söz konusu şikayetler, salona olan ilginin azalmasına neden olmamıştır. Kuaföre evcil hayvanlarını yıllardır getiren daimi müşterileri verilen hizmetten memnun olduğunu belirtmektedir.

Pablo Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Pablo Pet Kuaför’ de evcil hayvanlara özel ürünlerle kaliteli, modern ve köpeğinizin cinsine uygun bakım hizmetleri verir. Ankara’ nın en iyi pet kuaförlerinden biri olan salonda verilen hizmetleri şunlar oluşturur;

  • Banyo
  • Makas Tıraş
  • Makina Tıraş
  • Tırnak Kesme
  • Pati Bakımı
  • Kulak Temizliği
Pablo Pet Kuaför

Pablo Pet Kuaför

Banyo

Pablo Pet Kuaför, köpeklerinizin hijyen ve sağlığına önem verir. Köpeğinize banyo hizmeti veren merkez işlem sırasından köpeğinizin cinsine uygun kaliteli ürünler kullanır. Yıkama işlemi sırasında alerji yapmayan özel şampuanlar, kremler, losyonlar ve spreyler kullanılmaktadır. Ayrıca işleme başlanmadan önce sizin uyarılarınız dikkate alınarak kaliteli hizmet verilmektedir.

Özel ürünler kullanılarak dikkatli ve özenli şekilde yapılan yıkama işlemi sonrasında köpeğiniz kurutulmaktadır. Kurutma işlemi ilk olarak yumuşak havlulularla kurulama şeklinde yapılmaktadır. Sonrasında ise fön makinası kullanılarak tüylerin tamamen kuruması sağlanır.  Köpeğiniz banyo sonrasında rahatlamış ve mutlu olarak salondan ayrılmaktadır.

Makas Traş

Köpeklere uygulanan tıraş türlerinden biri makas tıraşıdır. Ayrıca makas tıraşı nasıl yapılır;

  • Pablo Pet Kuaför, köpeğinizi yıkanıp fönle kurutulduktan sonra istediğiniz uzunlukta ya da yavrunuzun ırkına uygun şekilde makas traşı yapar.
  • Bu traş şeklinde köpeğinizin tüyleri çok kısaltılmaz.
  • Dostunuzu daha estetik görünmesini sağlayan makas kesimi Pablo Pet’ te uzman bir ekip tarafından yapılmaktadır.
  • Bu işlemde köpeğinizin traşı seçtiğiniz modele uygun şekilde yapılmaktadır.
  • Profesyonel çalışanlar tarz, güçlü ve daha sağlıklı bir görüntü için köpeğinizin özelliklerin en uygun stili belirler.
  • İşlem sırasında tırnak kesimi ve diğer bakımlarda yapılmaktadır.
  • Traş sonrasındaki yıkama seansında kullanılan ürün köpeğinizin cilt ve ırk özelliklerine uygundur.

Makina Traşı

Ankara’ da en çok tercih edilen köpek bakım merkezi olan Pablo Pet Kuaför makina tıraşı hizmeti de vermektedir. Bu seçenek tüylerin dökülmesinden dolayı tavsiye edilmektedir. Ayrıca yaz sıcaklarında köpeklerin daha rahat etmesi için uygulanan makina traşında tüyler 3 mm kadar kesilmektedir.

Sokakta bulunarak sahiplenilen köpeklerde sıkça görülen pire sorunu ortadan kaldırmaktadır. Tıraş işlemi ardından uygulanan yıkama işlemi köpeğiniz çok daha sağlıklı görünmesini sağlar. Makina tıraşı hizmetinin içerisinde genelde kulak temizleme ve tırnak kesimi gibi işlemlerde dahil edilmektedir.

Tırnak Kesme

Köpeğinizin tırnaklarının uzun olması kırılma, bükülme gibi sorunlara neden olur. Tırnakta yaşanan bu problemler yürümeyi zorlaştırır ayrıca köpeğiniz tırnakları yüzünden acı çeker. Pablo Pet Kuaför, çocuğunuzun tırnak şekline, tırnağın yapısına uygun şekilde kesim işlemi yapar.

Temizliğe ekstra özen gösteren merkezde kullanılan tüm malzemeler kullanılmadan dezenfekte edilir. Tırnak kesim işlemi ardından patilere balm uygulaması yapılmaktadır. Bu uygulama kış aylarında ya da yazın hava koşullarına karşı köpeğinizin patilerini korur.

Pati Bakımı

Pati bakımı tüm evcil hayvanlar için önemlidir. Köpeğinize kendinizin de yapabileceği bu bakım patilerde oluşan çizilme, sertleşme ve yaralanma benzeri durumları ortadan kaldırır. Pati bakımın önemli parçalarından biri tırnak kesimidir. Kesim işlemini kendiniz yapamıyorsanız Pablo Pet Kuaför’ de yaptırabilirsiniz. Ayrıca bu işlem sırasında köpeğinize uygun ürünlerle pati bakımı da yapılır. Bu hizmette köpeğinizin cilt özelliklerine en uygun bakım kremleri ve balm ürünleri kullanılır.

Kulak Temizliği

Köpeğinizin kulak temizliği genelde tıraş işlemleri içerisinde yapılır. Ancak bazen sadece kulaklarının temizlenmesi için getirilen evcil hayvanlar olur. Pablo Pet çalışanları, kendilerine emanet edilen köpeklerin temizliklerini titizlikle yapar.

Kulak temizliği için özel solüsyonlar kullanılır. Köpeğinizin kulağına herhangi bir yabancı cisim sokulmaz. Köpeğinizin kulağı temizlenirken ona sert davranılmaz. Bu yüzden köpeğiniz agresifleşmez ve işlem kısa sürer. Ayrıca ardından köpeğiniz mutlu ve rahatlamış olarak kuaförden sizinle ayrılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları