Özel Pendik Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Özel Pendik Pet Kuaför

Home » Özel Pendik Pet Kuaför

Özel Pendik pet kuaför merkezi hakkında bilgi almak ister misiniz? Pet kuaförü hizmetleri ve kullanıcı deneyimlerine göre derecelendirilmesine dair her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.

Özel Pendik petkuaförü 20 Ağustos 2022 tarihinde açılmıştır. İşletme sahip kadın girişimci olurken Ceren Baydeniz ve ekibi tarafından tüm hizmetler veriliyor. Merkezin bir internet sitesi yoktur. Ancak instagram gibi çeşitli sosyal medya hesaplarını kullanmaktadırlar ve buradan genellikle bilgi sahibi olunmaktadır.

Ceren Hanım, köpek ve kediler için haftanın 6 günü 09.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İsminden de anlayabileceğiniz üzere pet kuaförü İstanbul Pendik‘tedir. Ayrıca vişne sokak üzerinde merkezi bulabilirsiniz.

Özel Pendik Pet Kuaför

Özel Pendik Pet kuaför

Özel Pendik pet kuaför Yorumları

Açılalı henüz bir yılını doldurmayan bu pet kuaförü hakkında birçok yorum bulunmaktadır. Özel Pendik pet kuaför yorumlarında Ceren hanıma çok teşekkür edilmektedir. Hayvanlara karşı çok sıcakkanlı davranıldığını söyleyen ve işi konusunda. Bilgili ve ilgili olduğunu belirten müşteriler bulunmaktadır. Merkezde, tüm bakımları yapılırken sevgiyle davranıldığını gören kişilerin yorumlar bulunur. Tıraşın son derece güzel geçtiğini ve kedinin mutlu bir şekilde merkezden ayrıldığını belirten müşterilerde görülmektedir.

Kedi ve köpek sahiplerine de tavsiye etmektedir. Ceren hanımın ilgisi ve kalitesi karşısında aynı zamanda fiyat politikasının da varyantları 10’a çıkart göre dahi uygun olmasından kaynaklı yorumlar oldukça olumlu. Ayrıca genel olarak merkez hakkında memnuniyet bildiren birçok yorumlar bulunmaktadır.

Özel otobüslerle ulaşım yapanların herhangi bir şekilde zorlanmayacaksınız belirten kişiler de bulunuyor. En fazla yorum olarak ise ekibe çok teşekkür eden ekibin ilgili olduğunu görüyoruz. Rahat hissetmelerini sağladığını belirten kişiler teşekkür ederek tavsiye etmektedir.

Özel makas kesimleri yapabildiğini belirtenler bulunuyor. Uygun kesim yapılamadığından sahipleri şikayet etmektedir. Ancak pet kuaföründe hiçbir şekilde makine kesiminde iz olmadığını söylemektedir.

Özel Pendik Pet Kuaför

Özel Pendik Pet kuaför

Özel Pendik pet kuaför Şikayetleri

Yeni açılan bir pet kuaförü olmasından kaynaklı ve Ceren Hanım ve ekibinin özverili bir şekilde çalışmasından dolayı olarak merkez hakkında henüz işleyişiyle ilgili olumsuz bir şikayet yoktur.

Bunun yanında bazı kişiler Özel Pendik pet kuaför Ceren Hanım hakkında yeterince bilgi sahibi olamadığı için ve merkez henüz yeni olduğu için güvenmeyen kişilerin bulunduğunu da görmekteyiz. Bu nedenle genellikle fiyat alıp çıkan ve merkezin iç yapısını beğenmediği için köpeğine teslim etmeyen kişiler de var. Ancak bunun dışında köpeğinin tıraşın kötü yapıldığını, tıraş sonrası yaralanma olduğunu, evcil hayvanlara kötü davranıldığını veya bekleme süresinin uzun olduğuna dair hiçbir şikayet bulunmamaktadır.

Özel Pendik pet kuaför Verdiği Hizmetler

Özel Pendik pet kuaför hem köpekler hem de kediler için hizmet vermektedir. Verilen hizmetler:

  • Köpek, banyosu ve köpek banyosu sonrası tüy fönü,
  • Köpekler için kulak temizleme hizmeti,
  • Köpek ve kediler için tam kapsamlı bakım hizmeti (banyo, pati bakımı, tırnak kesimi ve tıraşlanması)
  • Köpek kuaförü ve bakımı,
  • Köpekler için tırnak kesimi ve pati bakımı

Yapılıyor. Pet kuaförüne gitmeden önce mutlaka randevu oluşturulmalıdır. Banyo sırasında eğer köpeğinizin tüylerinde sertleşme veya düğümleşme çok fazla ise o zaman özel solüsyonlar ile banyosu yaptırılır. Ayrıca boyutu çok fazla ise bu durumda kullanılan malzeme farkı ve verilen zaman farkından dolayı da ücrette ekstra bir ödeme çıkabilecektir. Yapılan yorumlarda bugüne kadar müşterileri rahatsız eden böyle bir durum yaşanmamıştır ancak hizmetler kısmında bilgi bulunduğu için sizlere aktarmak istedik. Ayrıca köpekler için verilen hizmetlerin tamamı kediler içinde geçerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları