Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel

Home » Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel evcil hayvan bakım ve güzellik hizmetinin yanında can dostlarınızın bakımını kolaylaştıran ürünlerin satışını yapan profesyonel köpek kuaförüdür.

Noynoy evcil hayvan kuaförü, Ankara’da hizmet vermektedir. Etimesgut ilçesinde yer alan pet kuaför, sevimli dostlarınızın tüm bakımlarını uygun maliyete yapar. Pet shop olarak da faaliyet gösteren merkezin randevuları kolayrandevu.com sitesi üzerinden alınmaktadır. Bu köpek kuaförünün kendi web sitesi belirlenememiştir. Ayrıca Noynoy pet kuaförünün Instagram adresi üzerinden telefon bilgilerine erişme şansınız var. Güzellik merkezinin Instagram adresinde paylaşılan bu 0555 005 05 89 telefon numarası üzerinden randevu alabilirsiniz.

Köpeğinizin bakımları profesyonel şekilde yapan merkezde büyük ırklar, küçük cinsler ve diğer evcil hayvanlarınız güzelleştirilmektedir. Tavşan ve kedi ürünleri satışı da yapılan Noynoy pet shop uzman çalışanlarıyla güler yüzlü hizmet verir. Salı günleri kapalı olan merkez diğer günlerde sabah 09.00 ile akşam 19.30 saatleri içerisinde evcil hayvanlarınıza hizmet verir. Merkezin Pazar günü açılış saati 10.00 kapanış ise 19.00’dur. Bu saat aralıklarına dikkat ederek randevu almanız gerekir.

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Yorumları

Sertifikalı çalışan pet kuaföründe traş işleminden banyoya kadar çeşitli işlemler profesyonel şekilde yapılmaktadır. Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel yorumlarına göre kaliteli, ilgili ve hayvanlara iyi davranan bir pet kuaförüdür. Bununla birlikte  işletme hakkında yapılan yorumlar son derece olumludur.

Kolaylıkla ulaşılan Noynoy değerlendirmelerinde köpeklere verilen hizmetler hakkında da bilgiler yer alır.  Yorumlar arasında köpeklerin çalışanlarla iyi anlaştığını gösteren değerlendirmeler vardır. Ayrıca köpeklere yapılması gereken bakımlar hakkında bilgi verilmesi ve gereksiz yere yüksek maliyetli işlemler yapılmadığı belirtiliyor.

Ayrıca yorumlarda köpeklerin çalışanlarla bağ kurduğu, kesim işlemleri sırasından stres yaşamadıklarına değiniliyor. Evcil hayvan traşlarında anestezi kullanılmadığı belirten bir müşteri oğlunun mutlu olduğunu ve devamlı bu kuaföre getireceğini yazmış.  Ayrıca başka bir yorumda ise 1 yıldır Noynoy kuaföre geldiğini ve çalışanların son derece güler yüzlü, ilgili olduğu belirtiliyor.

Müşteri memnuniyet oranı yüksek olan işletmenin yorumlarında bakım ve tüy kesiminin güzel yapıldığı belirtiliyor. Ayrıca çalışanların hayvanlarla doğru şekilde ilgilendiği hakkında olumlu geri bildirimlere rastlanıyor. Ayrıca yorumların pek çoğunda evcil hayvanlara anestezi verilmeden bakımlarının doğru şekilde yapıldığı bilgisi yer alıyor.

Noynoy değerlendirmeleri arasında tatile gelen ve köpeğinin bakımını burada yaptıran kişileri de rastlanıyor. Ayrıca bu kişiler, dostlarının tüylerinin çok güzel kesildiğini, güler yüzle karşılandıklarını ve Türkiye’ ye geldikleri zamanlarda kuaför hizmetleri için buraya geleceklerini belirtiyor.

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Şikayetleri

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel müşteri memnuniyeti yüksek olsa da şikayetlerde alıyor. Yapılan eleştiri ve şikayetlerin bir kısmına firmanın cevap verdiği görülmektedir. Ayrıca Noynoy Pet Kuaför şikayetleri şu şekilde;

  • Yorki cins köpeğini bırakan bir müşteri hayvana bakım yapılmadan geri verildiğini ve hijyenin sıfır olduğunu iddia ediyor.
  • Randevu saatlerine uyulmadığına, köpekler için istenen traş şeklinin uygulanmadığına dair şikayetlere rastlanmıştır.
  • Tüy bakımı için götürülen köpeklere kendi istedikleri traşı yaptıklarını ve tırnak kesim işleminin kötü olduğuna yönelik eleştiriler görülmektedir.

Noynoy kuaför hakkındaki şikayet ve eleştiriler bu şekildedir. Bunun dışında hayvana zarar verildiği ya da makina traşı sırasında yaralandığına dair şikayetler bulunmamaktadır.

Ayrıca işletme, hakkında yapılan şikayetlerin çoğuna yanıt vermiştir. Özellikle köpeklerin tüy kesme ve traş işlemleri konusunda eleştirilere yanıtları dikkat çeker. Bunun yanı sıra firma hayvanları zorlamadan bakımlarını yaptıklarını ve köpek ırklarına uygun olan traş şekillerini uyguladıklarını belirtmiştir.

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel Verdiği Hizmetler

Anakara’ nın Etimesgut ilçesindeki bilindik evcil hayvan kuaförlerinden biri de Noynoy Pet Kuaför’ dür. Bunun yanı sıra profesyonel bir şekilde evcil hayvan bakımı yapan merkezin köpek hizmetleri şunlardır;

  • Model Traşı
  • Makina Traşı
  • Orijinal Traş
  • Banyo-Tüy Bakımı
  • Tırnak Bakımı- Pedikür
  • Kulak Temizleme
  • Pati Bakımı- Paw Balm

Model Traş

Model traş, köpeğinizin cins özellikleri dikkate alınarak uygulanır. Dostunuzun ırk görünümünü bozmayan, daha sağlıklı ve rahat olmasını sağlayacak traş seçeneğidir. Bu hizmet, can dostunuzun görüntüsünü tamamen değiştirir. Bununla birlikte çocuğunuzun tüylerini istediğiniz şeklide kesmeyi sağlayan işlem tarama işlemi yapılmaktadır.

Böylece kıtık olan bölgeler temizlenerek çok düzgün bir kesim sağlanır. Ayrıca model traş ile köpeğiniz istediğiniz görünüme kavuşurken tüy ve cilt bakımı da yapılmaktadır.

Makas Traşı

Evcil hayvan bakımındaki hizmetlerinden biri makas traşı işlemidir. Köpeğinizin tüylerinin belirli bir uzunlukta kesilmesi olan hizmet uzmanlar tarafından yapılmaktadır. Ayrıca Noynoy Pet Kuaför Pet Shop makas traşı ile dostunuzun tüylerini daha düzgün olmasını sağlar.

Köpeğinizi bayıltmadan yapılan makas traşı, hayvanın boyutu- tüy uzunluğu- köpeğinizin strese girmesi gibi nedenlerle uzun sürer. Bununla birlikte Pet kuaförleri tarafından gerçekleştirilen traş tüylerin parlamasına ve köpeğinizin daha sağlıklı görünmesini sağlamaktadır.

Orijinal Traş

Noynoy pet kuaför, köpeğinize orijinal traş uygulaması yapmaktadır. Bu hizmette köpeğinizin tüyleri şekillendirilmez, tüyler ırkın özelliklerine en yakın şekilde kesilir. Orijinal traş ile köpeğiniz ait olduğu cinsin doğal görünümü yansıtır. Ayrıca köpeğinin doğal kürk görünümüne sahip olmasını isteyen müşterilerin isteği üzerine uygulanır.

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel

Noynoy Pet Kuaför Pet Shop Otel

Banyo-Tüy Bakımı

Köpeğinize yapılan banyo- tüy bakımı oldukça yararlıdır ve Noynoy Pet Kuaför tarafından titizlikle gerçekleştirilir. Bunun yanı sıra hizmetin yararları;

  • Bu işlem bit, pire benzeri parazitlerin köpeğinizin kürkünde yaşamasını engeller.
  • Can dostunuza uygun bakım ürünleriyle yapılan banyo-tüy bakımı alerji sorununa neden olmaz.
  • Düzenli olarak yapılan tüy bakımı dökülme problemini en aza indirir.
  • Noynoy çalışanları tarafından profesyonel bakım ürünleri kullanılarak yaptırılan banyo köpeğinizin sağlığını destekler.
  • Banyo işlemi sonrasında köpeğiniz kurutularak size teslim edilir.
  • Yıkama sırasında sizin onaylamadığını şampuan, sprey ya da losyonlar kullanılmaz.
  • Köpeğinizin alerjisi ya da diğer sorunları hakkındaki uyarılarınız dikkat alınarak bakım ürünleri kullanılır.

Tırnak Bakımı- Pedikür

Noynoy köpek kuaförünün hizmetleri arasında tırnak bakımı- pedikür işlemleri de vardır. Dostunuzun bakımının önemli aşamalarından olan tırnak bakımını uzman pet kuaförleri yapar. Köpeğinize acı veren ve yürümesini zorlaştıran uzun tırnaklar doğru şekilde kesilir. Tırnakların kırılmaması için belirli aralıklarla kesilmesi şarttır. Noynoy Pet kuaförü, köpeğinizin ayağını kanatmadan kesim işlemini yapar. Ayrıca ardına tırnakların düzgün şekilde gelişmesi için pedikür uygulaması yapılmaktadır.

Kulak Temizleme

Tırnak kesimi, traş ve banyo gibi düzenli yapılması gereken kuaför hizmetlerinden biri kulak temizliğidir. Çocuğunuzun kulağında enfeksiyon oluşumu, kir birikimini engellemek için bu işlemin düzenli yapılması şarttır. Ayrıca Noynoy kuaför, köpeğinizi bayıltmadan ve onu korkutmadan hızlı şekilde kulak temizliğini gerçekleştirir.

Köpeğinizin ırk uyan özelliklerdeki kulak temizleme solüsyonları kullanılır. İşlemi kuaförde çalışan pet kuaförleri titizlikle gerçekleştirilir. Çalışanlar, hayvanın korkmaması için gereken tüm önlemleri alır. Böylece işlem bittiğinde köpeğiniz mutlu ve huzurlu olur. Ayrıca bu işlem sırasında enfeksiyon işaretleri gören çalışanlar sizi uyarır. Enfeksiyon sorunu için veterinere gitmenizi belirtirler.

Pati Bakımı- Paw Balm

Köpeğinizin patilerinin nemlenmesi, çatlama ve kuru problemlerinin engellemesi için Paw Balm kullanılır. Noynoy pet kuaförü, soğuk havalarda ve kışın buzlanmalarda köpeğinizin zarar görmesi için bu bakımı yapmaktadır.

Bu bakım sadece kışa aylarından tavsiye edilmez yaz sıcaklarından ısınan yolların dostunuzun patilerine zarar vermemesi için önerilir. Ayrıca bu merkezde verilen diğer hizmetler gibi pati bakımı da sertifikalı pet kuaförleri tarafından uygulanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları