Makas Pet Kuaför Shop Otel - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Makas Pet Kuaför Shop Otel

Home » Makas Pet Kuaför Shop Otel

Makas Pet Kuaför Shop Otel butik pet kuaför ve bakım hizmetleri veren, evcil hayvanlara özel otel hizmeti sunan, köpek kuaförlüğünde markalaşan ve evcil hayvan ürünleri satan butik işletmedir.

Makas Pet Kuaförü 2020 tarihinde Çengelköy/ Üsküdar adresinde butik pet kuaför ve bakım merkezi olarak İstanbul’ da faaliyete geçmiştir. Sonrasında 2021′ de Koşuyolu/ Kadıköy bölgesindeki yeni konsept mağazasına taşınmıştır. Bu merkez hem köpeklere hem kedilere bakım hizmeti vermesinin yanı sıra aynı zamanda evcil hayvan otelidir. Telefon ve internet üzerinden rezervasyon yapılan butik kuaförde çeşitli hizmetler sunulmaktadır.

Yedi gün yirmi dört saat açık olan merkeze 0538 200 77 25 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Ayrıca kuaförün sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımları ve randevu alabileceğiniz kanalları görürsünüz. Makas Pet Kuaför Shop Otel web adresi makaspetkuafor.com şeklindedir. Burada yer alan telefon bilgileri ve beni ara hizmetini kullanarak otele rezervasyon yapabilirsiniz. Üstelik aynı iletişim kanallarından uygun fiyatlarla köpeğiniz için bakım ve spa randevusu alabilirsiniz. Bu köpek kuaförü ve otelinin çalışma saatleri 09.00- 19.00, Pazar günü ise 10.00- 18.00 şeklindedir.

Makas Pet Kuaför Shop Otel

Makas Pet Kuaför Shop Otel

Makas Pet Kuaför Shop Otel Yorumları

Kadıköy, Çengelköy, Beykoz, Etiler, Ümraniye dahil İstanbul’ un dokuz ilçesinde evcil hayvanlara bakım hizmeti vermektedir. Kısa sürede en çok tercih edilen pet kuaförlerinden biri haline gelen merkez hakkında çeşitli yorumlar bulunmaktadır. Üstelik yapılan yorumların büyük bölümü olumlu ve müşteri memnuniyeti bildiriyor.

Sitenin resmî web adresinde sizden yorumlar kısmı bulunmaktadır. Bu bölümde müşterilerin hizmetler sonrasındaki değerlendirmelerine yer veriliyor. Ayrıca farklı internet sayfalarından da olumlu ve olumsuz yorumlar yapılıyor. Ancak daha önce de belirtiğimiz gibi Makas pet hizmetleri için yapılan değerlendirmelerin yüzde 90’ a yakını olumludur.

Hizmet verilen ortamın temizliği müşterileri memnun eden ilk detaylar arasındadır. Zaten yapılan yorumların birçoğunda hijyen ve temizliğe dikkat edilmesi Makas pet’ in artı puan almasını sağlar. Çalışanların müşterilere ve hayvanlara karşı tutumları alınan beş yıldızların nedenleri arasındadır.

Makas Pet Kuaför Shop Otel bakım hizmetinin yanı sıra otel kısmıyla da beğenilmektedir. Pet otel bölümü için yapılan yorumlarda sürekli şehir dışına gitmesi gerektiğini belirten bir müşteri köpeklerini her seferinde buraya emanet ettiğini belirtmektedir. Temiz ve güvenilir butik otel olarak tanımlanan Makas Pet hizmet verdiği her konuda markalaşmıştır.

Ayrıca işletmenin Facebook hesabına yapılan yorumlarda pozitiftir. Firmanın işini ne kadar ciddiye aldığını ve kaliteli hizmet sunduğunu müşterilerin değerlendirmeleri kanıtlar. Köpeklerin traş ve diğer bakım hizmetleri sırasında uyutulmaması da olumlu yorumlara neden olur.

İncelenen yorumların çoğunda köpeğin mutlu olduğu ve sakinleştirilerek bakımının yapıldığı yazıyor. Ayrıca sahibinin veteriner olması köpek sahiplerinin daha rahat olmasını sağlıyor. Yorumlarda köpeklerinin ilk tıraş ve banyosunu Makas Pet’ te yapıldığını, devamlı olarak bu kuaföre geleceğini belirten müşteriler görülmektedir.

Makas Pet Kuaför Shop Otel Şikayetleri

Makas Pet Kuaför Shop Otel olumlu yorumlarının yanında şikâyet içerikleri de mevcuttur. Köpek kuaförü hakkında yapılan şikayetler şöyledir;

  • Bir müşteri tavsiye etmediğini belirtiyor ancak nasıl bir sorun yaşadığına dair bilgi paylaşmamış.
  • Kedisini traş ettiren bir müşterinin hayvanın dilini ısırdığı, tırnaklarının zarar gördüğü şeklinde iddialarını belirtmiş. Ayrıca bu şekilde olmasından ise bayıltılması gerektiğini ifade etmiştir.
  • Şikayetlerden biri hizmet kalitesinden değil fiyatlardan dolayı yapılmıştır. Birkaç sefer evcil hayvanı traş ettirdiğini ve her defasında farklı ücret ödediğini iddia ediyor.
  • İşletmeye verilen düşük puanlı yorumların bazılarında sebep belirtilmiyor.

Bunlar dışında şikayetler bulunmuyor. Yani Makas Pet Kuaför Shop Otel son derece kaliteli ve işinin hakkını veren bir işletme olarak karşımıza çıkıyor. Evcil hayvanların ihtiyacı olan tüm bakımları yapan Makas Pet, uygun fiyatları ve profesyonel ekibiyle kısa sürede kendini kanıtlamıştır.

Makas Pet Kuaför Shop Otel

Makas Pet Kuaför Shop Otel

Makas Pet Kuaför Shop Otel Verdiği Hizmetler

Pet kuaför ve bakım hizmetlerinin yanı sıra Makas Pet Shop hizmeti de vermektedir. Satışı yapılan evcil hayvan ürünleri talep edilirse eve götürülmektedir. Pet’ in köpeklere yönelik hizmetleri şöyledir;

  • Makas Tıraşı
  • Makina Traşı
  • Banyo& Spa
  • Tırnak Kesimi
  • Kuaför Servisi
  • Köpek Oteli

Makas Traşı

Makas traşı, pet kuaför hizmetleri kapsamında verilmektedir. Ayrıca köpeğinizin özelliklerine ve sizin talebinize uygun şekilde kesim işlemi yapılmektadır. Makas ile yapılan bu traş işleminde tüyler tamamen kısaltılmamaktadır. Dostunuzun tüylerin daha estetik şekillendirme yapılan makas traşı aynı zamanda cilt sağlığını da korur. Bu traş sırasında kıtıklar temizlenmektedir. Çocuğunuz özel şampuanlarla yıkanır, kulakları temizlenmektedir. Ve isterseniz genital/ anal kese temizliği gerçekleştirilmektedir. Tüm bu işlemler makas traşı paketine dahildir. ve uzman veteriner teknisyeni tarafından yapılmaktadır.

Yıkama işlemi sonrasında köpeğinizin tüyleri taranmaktadır. Ayrıca tarama sırasında kalan topaklar/ kıtıklar spreylerle açılarak yok edilmektedir. Tarama ardından fön ile kurutma yapılmaktadır ve makas traşı işlemi başlamaktadır. Bu işlem köpeğinizin boyutlarına göre 1.5 saat sürer. Bununla birlikte tırnak kesimi ile törpüleme traş içerisindedir ve istenirse diş fırçalama işlemi de yapılmaktadır.

Makina Traş

Makas Pet Kuaför Shop Otel köpeklere özel kuaför hizmetleri içerisinde makina traşı bulunmaktadır. Ayrıca köpeklerde makina traşı yapma;

  • Bu hizmette köpeğinizin tüyleri profesyonel traş makinaları kullanılarak kısaltılmaktadır.
  • Makas Pet Kuaför, oğlunuzu ya da kızınızı makina traşı esnasında ya da öncesinde uyutmaz.
  • Kuaförde işlemleri kolay yapmak için hayvanlara anestezi verilmemektedir.
  • Traş yapılacak bölümde temizleme ve sterilizasyon işlemi yapılmaktadır.
  • Temizlenen kısımda diğer hayvanların kokuları kalmaz dolayısıyla köpeğiniz stres olmaz ya da gerilmez.
  • Tıpkı makas tıraşı gibi tırnak kesimi, yıkama, anal temizlik yapılmaktadır.
  • 30 ila 60 dakika süren makina tıraşında köpeğinizin psikolojisi bozulmasın diye kuyruk ucu ila kafasında popon kalacak tarzda traş yapılmaktadır.
  • Törpü, parfüm sıkımı ve diş fırçalama istediğiniz takdirde yapılmaktadır.

Spa& Banyo

Köpeklere özel kuaför hizmetleri arasında banyo ve spa uygulaması da mevcuttur. Profesyonel pet kuaförleri tarafından her köpekle tek tek ilgilenilir. Ayrıca spa öncesinde köpeğinize tarama işlemi yapılır böylece kıtıkların açılması kolaylaşır. Bununla birlikte çocuğunuzun cilt yapısına uygun özel köpek şampuanları kullanılarak yıkama işlemi yapılır.

Bu hizmete kulak temizliği dahildir. İsterseniz veteriner teknisyen anal kese temizliği de yapar. Banyo işlemi ardından köpeğinizin ıslaklığı havlularla alınır. Ardından fön makinası kullanılarak tüylerin tamamen kuruması sağlanır ve son kez tarama yapılarak spa seansı sonlandırılır.

Tırnak Kesimi

Köpeğinizin bakım rutininde tırnaklarının kesimi çok önemlidir. Çünkü bakımı yapılmayan tırnaklar köpeğinizin sağlığıyla beraber sizin içinde tehlikelidir. Uzayan tırnakların bakımı yapılmaz ise arasında biriken kirler yürüyüşü zorlaştırır. Ayrıca tırnaklarda batık ya da yanlış uzama görülür. Bu durumlar enfeksiyon benzeri ciddi sorunlara neden olur. Bu yüzden düzenli olarak tırnak kesimi işlemi yaptırmanız gerekir. 3 ya da 4 hafta tırnak kesimi için idealdir.

Köpek Oteli

Makas Pet Kuaför Shop Otel tarafından verilen hizmetlerinden biri de köpek oteldir. Geniş odalardan oluşan otelde köpeklerin sosyalizasyonu için oyun alanları vardır. Otel bahçe içerisindeki misafir edilen köpeklerin yürüyüşleri için yeterli alan sağlanır.

Ayrıca köpeğiniz talep ettiğiniz takdirde servisle evinizden alınarak otele götürülür. Aynı şekilde kuaför ve spa hizmetleri içinde servis imkanından yararlanabilirsiniz. Servisle alınan dostlarınız işleri bittiğinde evinize getirilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları