Love Pet Kuaför Otel Shop - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Love Pet Kuaför Otel Shop

Home » Love Pet Kuaför Otel Shop

Evcil dostlarınızın bakım ve konaklama ihtiyaçlarını özenli şekilde karşılayan ve birinci sınıf hizmet sunan Love pet kuaför otel shop ’a güvenin uygun fiyatlarla, sevgi dolu bir ortamda dostlarınızın mutluluğunu garantileyin.

Firma, kedi ve köpeklerin bakım, konaklama ve alışveriş ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamayı hedefliyor. Kuaför bölümünde kedi ve köpeklere profesyonel bakım hizmeti sunuluyor. Otel bölümünde ise kedi ve köpekler için farklı büyüklükte ve konseptte oda seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca shop bölümünde evcil hayvanlara yönelik çeşitli ürünler satılıyor.

Kayseri’de hayvan severlerin uğrak noktası oldu. Kedi ve köpek sahipleri tarafından yoğun ilgi görmeye başladı. Kayseri Talas’ta Sarıyer caddesinde bulunan işletmede minik dostlarınız için her şey var.

<yoastmark class=

Love Pet Kuaför Otel Shop Yorumları

Love Pet, evcil hayvanlarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres. Kedi ve köpekler için farklı büyüklükte ve konseptte oda seçenekleri bulunmaktadır.

Odalar, kedi ve köpeklerin konforu için özel olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda diş fırçalama ve diğer bakım işlemleri profesyonel ekip tarafından yapılıyor.

Love pet kuaför otel shop yorumları genel olarak olumlu, hizmet alanlar merkezdeki hizmetlerin kaliteli, profesyonel ve uygun fiyatlı olduğunu belirtmekte. Merkezdeki çalışanlar hakkında da olumlu yorumlar bulunmaktadır. Özellikle çalışanların evcil hayvanlara karşı nazik ve şefkatli olduğu paylaşılıyor.

Merkez hakkındaki yorumlardan bazı örnekler size firma hakkında bilgi sahibi olma imkanı sunar. İşte bazıları; “Köpeğimi Love Pet’e götürdüm. Ayrıca çok memnun kaldım. Çalışanlar çok ilgili ve profesyoneldi. Köpeğim de çok mutlu oldu.”

“Kedim için Love Pet’ten tırnak kesimi hizmeti aldım. Çok memnun kaldım. Kedim hiç korkmadı ve çok rahat bir şekilde hizmet aldı.” “Love Pet’te evcil hayvan otelinden yararlandım. Ayrıca evcil hayvanım çok iyi bakıldı. Döndüğünde mutlu bir şekildeydi.”

Love Pet Kuaför Otel Shop Şikayetleri

Kuaför, otel ve pet shop gibi hizmetleri bulunan Love pet kuaför otel shop, müşteri memnuniyetini önemsediğini iddia etse de internette pek çok şikayete konu olmakta. Ayrıca şikayetlerinin başında hayvanların bakımında kullanılan ürünler ve uygulamalar gelmekte.

Müşteriler, hayvanlarına kuaförlük hizmeti sırasında yanlış ürünler kullanıldığını, hayvanlarına zarar verebilecek uygulamalar yapıldığını iddia etmekte. Örneğin, bazı müşteriler, kedilerinin tüylerinin aşırı şekilde kesildiğini, köpeklerinin kulaklarının yanlış şekilde temizlendiğini ve hayvanlarına zarar verebilecek kimyasallar kullanıldığını belirtmekte.

Firma hakkında yapılan şikayetlerin bir diğer nedeni ise çalışanların tutumu. Ayrıca müşteriler, çalışanların kaba ve saygısız olduğunu, hayvanlarına gerektiği gibi özen göstermediklerini iddia etmekte. Örneğin, bazı müşteriler, çalışanların hayvanlarına sert davrandığını, hayvanlarına yemek ve su vermediğini belirtmekte.

Müşteriler, hizmetlerin oldukça yüksek rakamlar olduğunu iddia etmekte, bazı müşteriler kuaförlük hizmetinin fiyatının çok yüksek olduğunu, otele bırakılan hayvanların beslenme ve bakım ücretlerinin astronomik rakamlar olduğunu belirtmekte.

İşletme ile ilgili internette yer alan bazı şikayet örnekleri dikkat çekmekte. Örneğin “Kedimizi kuaföre götürdük. Kuaförlük sırasında kedimizin tüyleri aşırı şekilde kesildi. Ayrıca kediciğimiz çok strese girdi ve bir süre kendine gelemedi.” şeklindeki paylaşım hayvan severleri endişelendirmekte.

“Köpeğimizi otelde bıraktık. Köpeğimizin kulaklarını yanlış şekilde temizlemişler. Köpeğimizin kulağı iltihaplandı.” ya da “Kedilerimizi otelde bıraktık. Otele bırakılan hayvanların beslenme ve bakım ücretleri çok yüksek. Ayrıca kediciklerimiz aç ve susuz kaldı.” Gibi pek çok tedirginliğe sebep olacak şikayetler ile karşılaşılmakta.

<yoastmark class=

Love Pet Kuaför Otel Shop Verdiği Hizmetler

Deneyimli ve uzman personel, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi gibi avantajlara sahip Love pet kuaför otel shop, kuaförlük, otel ve petshop gibi hizmetler veriyor.

Evcil hayvanlar için kuaförlük, otel ve petshop hizmeti veren işletme, kısa sürede şehrin en popüler evcil hayvan bakım merkezlerinden biri haline geldi. Ayrıca firmanın sağladığı hizmet kalitesi ile birlikte uzmanlığı ve çeşitliliği göz dolduruyor. Bunlardan bazılarını şu şekilde sıralamak söz konusu;

  • Kuaförlük hizmetleri; pet kuaför otel shop’ta evcil hayvanlar için her türlü kuaförlük hizmeti sunulmaktadır. Köpek, kedi, kuş, hamster, tavşan gibi farklı türlere ait evcil hayvanlar için yıkama, tıraş, fön, tırnak kesimi, kulak temizliği, göz temizliği gibi işlemler yapılmaktadır.
  • Otel hizmetleri; Pet kuaför otel shop, evcil hayvan sahiplerinin tatil veya iş seyahatleri sırasında evcil hayvanlarını güvenle bırakabilecekleri bir otel hizmeti de sunmaktadır. İşletmede, evcil hayvanlar için ayrı ayrı kafesler bulunmaktadır. Kafesler, evcil hayvanların rahat edebilmesi için geniş ve ferah bir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca işletmede evcil hayvanlar için özel beslenme ve bakım hizmetleri de verilmekte.
  • Petshop hizmetleri; kuaför otel shop’ta evcil hayvanlar için farklı renk ve modellerde tasma, yaka, oyuncak, mama, kum gibi ürünler de satılmakta. Ayrıca işletmede, evcil hayvanların ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler geniş bir yelpazede sunulmakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları