Loti Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Loti Pet Kuaför

Home » Loti Pet Kuaför

Loti Pet Kuaför özenle seçilmiş kadrosu ve hayvanların – hayvan ailelerinin memnuniyetini önceleyen hizmet vizyonu ile dikkat çekmeye devam etmektedir. Loti firması hakkında bilinmesi gereken hususlar burada!

Oldukça hassas ve nitelikli bir hizmet sistemi oluşturulmuştur. Irkların farklı tüy özelliklerine göre farklı bakım ilkeleri uygulanmaktadır. Firmanın şuan için aktif bir internet sitesi mevcut değildir. Facebook sayfası üzerinden firmaya ilişkin güncellemelere erişmek mümkündür. Yapılan hizmet yenilikleri ve kampanyalara ilişkin bu konuda bilgilendirmeler yapılmaya devam ediyor.

Ankara Çankaya’nın en sevilen pet kuaför firmalarından biridir. Bülbülderesi mevkii üzerinden kuaföre ulaşmak mümkündür. Ulaşımının merkezi yapısı da memnuniyeti artırmaktadır. Gelen talep oldukça yüksek seviyede olduğu için randevusuz gelinmemelidir. Ayrıca 0505 495 67 70 telefon numarası üzerinden bilgilendirmeler yapılacaktır.

<yoastmark class=

Loti Pet Kuaför Yorumları

Loti Pet Kuaför ne kadar hassas bir sistem geliştirildiğini bir kere daha göstermektedir. Hayvanların tıraş sırasında stres yaşamalarına izin vermeden ve ortam oluşturmadan hizmetini sunacaktır. Kuaför yorumlarında hayvanların ırklarına ilişkin tüy hassasiyetleri göz önünde bulundurularak hizmet verildiğini gösterir. Bunun ne derece memnun edici olduğu bir kere daha anlaşılmaktadır. Firmada çalışan kişilerin bu işi gönülden severek yaptıkları en sık dile getirilen dönütlerdendir. Köpeklerinizi emanet ederken kesinlikle sorun yaşamayacağınıza dair yorumlar harika bir ipucu sunar.

Köpekleri tedirgin etmeden de bakımın yapılmasının mümkün olduğu bir kere daha fark edilmektedir. Sadece tüy bakımı değil aynı zamanda tırnakların bakımı ve patilerin bakımı konusunda da hizmet verir. Banyo konusu da bazı köpek sahiplerini zorlayan bakım aşamaları arasındadır. Bu nedenle özellikle büyük ırkların banyo hizmetlerine de yoğun bir ilgi geliyor. Bakım ürünleri ile banyo aşamasının da tamamlanması sonrasında köpeklerin ailelerine teslim edilmesi mümkündür.

Loti Pet Kuaför Şikayetleri

Loti Pet Kuaför dair bazı serzenişlerin olduğu da anlaşılıyor. Köpeklerde tıraş için ve bakım için randevu almadan gidildiği zaman sıra beklemek zorunda kalındığına dair eleştiriler yönlendirilmektedir. Firma zaten gelecek olan kişilerin randevu alması ve randevuya gelen kişilerin de kendilerine verilmiş olan saat aralığına riayet etmesi ana unsur olarak belirlenmiştir.

Bakım rutinlerinin fiyat aralığının artışa geçtiğine dair de bazı eleştiriler mevcuttur. Fakat bu durumun sadece Loti firmasına özel olmadığı ve birçok işletmenin fiyat düzenlemesine gittiği de görülmektedir. Firma gelen her olumsuz eleştiri ile yakından ilgilenmektedir. Bu sadece Google yorumlarına verilen dönütler üzerinden dahi anlaşılmaktadır.

<yoastmark class=

Loti Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Loti Pet Kuaför kategorisinde inceleme yapıldığı zaman özellikle köpeklerin bakımı denildiği zaman akla gelebilecek olan tüm hizmetlere dair gerekli olan profesyonel birimlerin oluşturulduğunu bir kere daha yansıtmaktadır.

  • Köpeklerin tırnaklarının kesiminin düzenli aralıklar ile yapılmaması durumunda kırılmalar ve patiye batma ya da cildi tahriş etme sorunları yaşanabiliyor. Bu tür sorunların yaşlanmaması adına tırnak kesimine dair profesyonel hizmet verilmektedir.
  • Köpeklerin tıraşlarının hem makas hem de makine üzerinden yapılmasına şans verilmektedir. Köpeklerin tüy sağlıkları için ve cinsleri için hangisi daha uygun ise o metot tercih edilmektedir.
  • Köpeklerin tüy tarama ve aynı zamanda oluşan kıtıklardan kurtulmak için de gerekli olan müdahaleleri yapar. Bu da verimliliği bir derece daha artırmaya devam etmektedir.

Köpeklerin sağlık durumlarının koruma altına alınması için bakım adımlarının yapılmasının hemen sonrasında kullanılan aletler ve bulunulan mekan da dahil olmak üzere tüm alan sterilize edilmektedir. Sağlık sorunlarından muzdarip olan ırkların dahi gönül rahatlığı ile getirilebileceği işletmeler arasında yerini alıyor.

Köpeklerin bakım adımlarının bir diğer önemli parçası da banyodur. Banyonun ideal su sıcaklığında olmasına, kullanılan bakım malzemelerinin köpeklerin genel sağlığına uygun olmasına ayrıca dikkat edilmektedir. Bakım ve banyo gibi rutinleri yerine getirmek artık köpeğiniz için daha keyifli bir hal alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları