Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför

Home » Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför sayesinde kedi ve köpeklerinizi bakım aşamasında gönül rahatlığı ile bırakabileceğiniz bir merkez bulmuş olacaksınız. Firmanın temel hizmet detayları burada!

Kedi ve köpek bakımına dair yapılması gereken rutin işlemler mevcuttur. Köpek bakımından özellikle tüy bakımının önemli yer tuttuğu uzmanlar tarafından da dile getiriliyor. Firma sayesinde konunun uzmanlarından en yüksek kalitede tıraş hizmeti alabilirsiniz. Tırnak bakımına kadar farklı alanlarda da destek sunulmaktadır. Ayrıca firmanın hizmetleri hakkında bilgi verdiği bir internet sayfası mevcut değildir. Sosyal medya platformları üzerinden verilen bilgilendirmeleri takip etmek mümkündür.

Kadıköy Acıbadem’de bulunan bu firma Sarayardı Caddesi’ndedir. Firmaya gelen talebin oldukça yüksek olması nedeni ile gelmeden önce randevu alınması daha sağlıklı olacaktır. 0532 255 39 73 telefon numarası üzerinden firmaya erişim sağlayarak uygun gün ve saati belirleyebilirsiniz. Ayrıca firmanın sunduğu olduğu hizmetin kalitesinin artırılması için görev alan tüm personellerin konusunda uzman olmasına büyük önem verilmektedir. Yapılan kampanyaları da takip ederek bu kaliteli hizmeti uygun fiyata alma şansını elde edebilirsiniz.

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför

Kadıköy Pet Stylist Pet Kuaför

Pet Stylist | Pet Kuaför Yorumları

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför kategorisinde inceleme yapıldığı zaman özellikle personelin samimi tavrı ve güler yüzlü pozitif yapısının en çok olumlu yorum alan husus olduğu görülmektedir. Sizin aklınızda oluşan sorulara anında yanıt bulmak için personeller geniş bir zaman ayırmaktadır. Soru işaretleri olmadan ve verilen hizmete ilişkin şüphe duymadan köpeğinizi ya da kedinizi emanet edersiniz. Hijyen koşulları bakımından da olumlu yorumlar gelmektedir. Ayrıca tıraş alanlarının tümünün yeni bir hayvan alınmadan önce gerekli olan temizlik işlemlerine tabi tutuluyor olması da memnun etmektedir. Bununla birlikte bazı hayvan aileleri hastalık kapar çekincesi yaşadığı için hizmet koşullarında temizliğe çok büyük bir önem veriliyor.

Firmanın tasarımının ve mimarisinin de köpekleri ve kedileri rahat ettirecek şekilde geliştirilmiş olması memnun etmektedir. Ayrıca köpeklerin kendilerini stres altında hissetmeden sorunsuz şekilde bakım adımlarına tabi tutulması için en ince ayrıntısına kadar düşünülmektedir. Köpeklere karşı olan tavrın olumlu olduğunu belirten yorumlar da çoğunluktadır. Aynı zamanda randevulu gelindiği zaman bekleme sorunu yaşamadan sıraya riayet edilmektedir. Ayrıca gelen olumlu olumsuz tüm yorumlar firma tarafından detaylı bir biçimde incelenmektedir. Ayrıca hizmetin iyileştirilmesi için yorumlar da ana kaynak olarak kullanılmaktadır.

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför Şikayetleri

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför kategorisinde incelemeler yapıldığı zaman ailelerin bazı olumsuz yorumları da göze çarpmaktadır. Köpeğin hareketli olması nedeni ile tıraş sırasında tıraş yapılan masadan düştüğü iddia edilmiştir. Bunun yanı sıra belirtilen modelin verilmediğine dair yorumlar da mevcuttur. Bununla birlikte köpeğin masadan düşmesi ile alakalı yapılan şikayet köpeğin hareketliliği nedeni ile bu tür bir sorunun yaşandığına dair açıklama ile son bulmuştur.

Bazı yorumlarda da köpeklere tıraş sırasında biraz fevri tavır sergilendiğine ilişkin yorumlar yapılmaktadır. Bu yorumlar ve olumlu olumsuz tüm detaylar göz önünde bulundurularak firmalar arasında seçim yapılmalıdır. Ayrıca yapılan olumsuz yorumlara firma sahibinin tek tek cevap verdiği de görülmektedir.

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför

Kadıköy Pet Stylist Pet Kuaför

Kadıköy Pet Stylist | Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Pet Kuaför hizmet gamı oldukça geniştir. Köpeklerden kedilere kadar bakıma dair akla gelen tüm alanlarda kesintisiz bir destek sunulmaktadır.

  • Köpeklerin tüy bakımları A’dan Z’ye yapılmaktadır. Köpeklerin tüy köklerine ilişkin bir sorun yaşamaması için tüm önlemler alınmış durumdadır. Meydana gelen tüy düğümlenmeleri ile başa çıkmak için da işlemler gerçekleştirilmektedir.
  • Köpeklerin tüy bakımlarının yanı sıra kesim adımına ilişkin de profesyonel hizmet verilmektedir. Irkların farklı tüy yapılarına göre hazırlanmış olan özel bakım alternatifleri mevcuttur. Makas tıraşı ve makine tıraşı mevcuttur. Her ikisi de ustaca uygulanmaktadır.
  • Köpeklerde tırnak kesme adımlarının düzgün şekilde yerine getirilmemesi durumunda kırılmalar yaşanabiliyor. Aynı zamanda hayvan kendini kaşırken tahrişler de söz konusu olabilmektedir. Bu duruma ilişkin çok hassas bir bakım yapılarak tırnaklar ideal uzunluğuna kavuşturulmaktadır.
  • Banyo yaptırma hizmeti de mevcuttur. Köpeklerde banyo sonrası tüy taraması da yapılır.

Olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınızı firma yetkilileri ile paylaşabilirsiniz. Yapılan yorumların firma yetkililerinin hizmet kalitesini artırmak amacı ile dikkatle incelemesine alınacağı da vaat ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları