İlk Pati - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

İlk Pati

Home » İlk Pati

İlk Pati bulunduğu şehirde adına da yakışır bir şekilde ilkleri yaşatan bir pet kuaförüdür. Neden mi? Gelin grooming merkezini birlikte inceleyerek gerçek kullanıcı yorumları ile keşfe çıkalım!

İlk Pati, Pati pet kuaförü olarak Adana‘da Turgut Özal Bulvarı’nda bulunmaktadır. Merkezin kendine ait bir internet sitesi yok. Ancak Instagram ve Facebook sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Ayrıca çalışma saatleri pazartesinden pazar gününe kadar devam ederken 09.00 ile 20.00 arasındadır.

Bizde Varız Destekleme Derneği’nin üyelerinden biri olan İlknur Kılıç Naz tarafından açılmıştır. Açılma tarihi 2001 yılının ekim ayında da olmuştur. Bu merkezin en büyük özelliği Adana’da açılan ilk pati pet kuaförü olmasıdır. Burada köpeklere anestezi verilmeden işlemler yapılıyor. Ayrıca Adanalı yaşayan köpek severler tarafından büyük bir coşkuyla açılışı gerçekleştirilmiştir. Sonra halen aktif olarak hizmet vermektedir.

<yoastmark class=

İlk Pati Yorumları

İlk Pati Adana’da açılırken çok fazla ses getirmiştir. Halen aktif müşteri sayısı çok yüksek olan bir pet kuaförüdür. Bulunduğu şehirde ilk olma özelliği taşıdığı içinde hakkında çok fazla yorum bulunmaktadır. Pet kuaförü hakkında yapılan olumlu yorumlar böyle bir hizmetin veriliyor olmasından herkes çok memnun. Ayrıca güler yüzlü çalışanları kaliteli hizmet verirler. Bundan dolayı giden kişilerin büyük bir çoğunluğu memnun olduğunu bildirmektedir.

pet kuaförü olmasına rağmen randevu sistemini iyi ayarlandığından herhangi bir bekleme yapılmadığıdır. Ekibin özenli ve düzenli çalışmaları sonucunda güzel hizmet verir. Ayrıca sık sık birçok kişinin bu merkeze ziyaret ettiği görülmektedir.

Özel tıraş imkanlarının sunulması ve işlemler sırasında anestezi uygulamasından memnun olan evcil hayvan sahipleri var. Makas tıraşı yaptıranların memnuniyetini açık bir şekilde görürken herhangi bir köpeğin de yaralanma olmadığını belirtmiştir.

Köpeğini sürekli tıraşa götüren kişiler oldukça tecrübeli kadrolarından fiyatların makul seviyede olduğundan ve mekanın güzelliğinden bahsetmekte. Ayrıca köpeklerin sahiplerinin beklemesi için açık ve kapalı alanların bulunması da müşteriler için olumludur. Güler yüzlü karşılamaları farklı bakım teknikleri uygulamaları ve alanın hijyeninin sağlanmasıyla birlikte Adana’da yaşayanlara tavsiye edilen bir pet kuaförüdür.

Genel olarak olumlu yorumlar fazla ve büyük çoğunluk iyi hizmet verildiğini ve güler yüzle karşılandıklarını paylaşıyor.

Pet Kuaförü Şikayetleri

Pet kuaförü hakkında yapılan ne yazık ki tüm yorumlar olumlu değildir ve şikayet sayısı da yüksektir. Şikayetlerinde en fazla hayvanların yaralanmasıyla sonuçlanan tıraş işlemleri ile ilgili şikayetler bulunuyor. Birçok kişi tıraş sonrasında üzerinde lekelenmelere in olduğunu ve tıraş edilirken derisinin yandığını ifade ediyor. Yine benzer yorum olarak bir köpeğin tıraşı esnasında çok korktuğunu ve kulak arkasında kesikler olduğu ifade edilmektedir. Şikayetler arasında bir diğer çok olumsuz durum ise köpeğin tıraş edilirken bacağının kesilmesidir. Bazı müşteriler tıraş edilen yerlerin sadece tüyler olmadığını ve köpeğin vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğunu paylaşmaktadır. Ayrıca çok fazla ise tavsiye etmiyorum ve memnun kalmadım gibi ifadeler bulunmaktadır.

Burada en çok rahatsız olunan konu ise tıraş sonrasında köpeklerde ki yaralanmaları ifade eden kişilerden özür dilenilmediği ve ücret iadesi yapılmadığıdır. Bu nedenle köpek tıraşında sorun yaşamadığını belirten kişiler çalışanların bu konuda kendilerini geliştirmelerini tavsiye etmektedir.

Görüldüğü üzere tıraş hizmetinde köpeklerin yaralanmasının olması ciddi bir sorundur ve bu konuda da sayısı yüksek kişi şikayet oluşturmuştur.

İlk Pati

Pati Verdiği Hizmetler

İlk Pati verdiği hizmetler:

  • Irka özel tıraşlama,
  • Makine tıraşı veya makas tıraşı işlemleri,
  • Banyo ve keratin bakımları,
  • Tırnak kesimi ve tırnak törpülenmesi,
  • Tarama,
  • Rötuş,
  • Göz ve kulak temizliği,
  • Genital bölge temizliği

Yapılmaktadır. Makasta başında tüyler seçilen modele göre kısaltıyor ve sahibi hangi model uygulamak istiyorsa 10’a çıkart göre sağlıklı tüy görünümü sağlanmaktadır. Tıraşlama sonrasında cinsine uygun bir şekilde şampuanla yıkaması yapılır ve ardından da isteniyor ise göz kulak ve tırnak bakımları da gerçekleştirilmektedir.

Köpeklerin tüyleri zaman içerisinde matlaşmakta olup kıtıklaşma yaşanabiliyor. Bu gibi durumlar için keratin bakımı yapılarak köpeğin tüylerinin eski, sağlıklı ve parlak günlerine dönmesi amaçlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları