Hümeyra Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Hümeyra Pet Kuaför

Home » Hümeyra Pet Kuaför

Hümeyra pet kuaför, tüylü dostlarınızın ihtiyaçlarına özel bakım ve şımartma sunuyor. Uzman ekibi ve sevgi dolu yaklaşımla, evcil dostlarınızın en güzel halini ortaya çıkarıyor.

Yılların tecrübesi ve kalitesi ile Ankara Yenimahalle ilçesinin Yenibatı mahallesi Palandöken caddesi No:82’de hizmet eren Hümeyra pet kuaför, ırka özel kesim, bakım uygulamaları ile tırnak ve kulak bakımı yapıyor. Deneyimli ve uzman kadrosuyla evcil hayvanlarına özen gösteren pet sahiplerine hizmet vermektedir.

Tüy bakımı gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hümeyra pet kuaför kurucusu Hümeyra Kaya. 0 552 939 28 78 numaralı hattan iletişim kurulur. Firmada bakımlarını yaptırır, doğal içerikli hipoalerjenik ve parafensiz ürünler ile sağlığını korursunuz. Kuaför, haftanın her günü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Hümeyra Pet Kuaför

Hümeyra Pet Kuaför

Hümeyra Pet Kuaför Yorumları

Kuaförde kullanılan tüm ürünler ve ekipmanlar evcil hayvanların sağlığı için uygun. Kuaför, kedi ve köpeklerin bakım ve hijyen ihtiyaçlarını karşılar. Bunun için alanında uzman ve deneyimli personeliyle hizmet veriyor.

İşletmenin Facebook, Google ve Instagram gibi platformlarda yer alan yorumları oldukça olumlu, Hümeyra pet kuaför müşterilerin büyük çoğunluğu, işletmeden memnun kaldıklarını belirtiyor. Ayrıca müşteriler, işletmenin hijyen koşullarının iyi olduğunu, çalışanlarının güler yüzlü ve ilgili olduğunu, ve hizmetlerinin kaliteli olduğunu ifade ediyor.

Yapılan işlemler, hızlı ve kaliteli bir şekilde tamamlanıyor. Bu sayede müşteriler, işletmede bekleme sürelerinin kısa olduğunu ve işlemlerinin özenle yapıldığını paylaşıyor. Ayrıca sahipli hayvanların bakım ve güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için tercih edilir. Ayrıca bir işletme hakkında öne çıkan yorumlardan bazılarını paylaşarak bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyoruz.

“Köpeğimi Hümeyra Hanım’a ilk kez götürdüm ve çok memnun kaldım. Köpeğim çok sakindi ve işlemler çok hızlı ve özenle tamamlandı. Teşekkürler Hümeyra Hanım.” “Kedimin tırnaklarını kestirmek için Hümeyra Pet Kuaför’e gittim. Çalışanlar çok ilgiliydi ve kedimi sakinleştirmek için çok çabaladılar. Bununla birlikte kedim de işlemlerden çok memnun kaldı.”

“Büyük bir köpeğim var ve onu yıkatmak için Hümeyra Pet Kuaför’e götürdüm. Bununla birlikte köpeğim çok hareketliydi ama çalışanlar onu sakinleştirmeyi başardılar. Ayrıca köpeğim yıkandıktan sonra çok güzel kokuyordu.”

Hümeyra Pet Kuaför Şikayetleri

Son zamanlarda Hümeyra pet kuaför, müşterilerinden gelen şikayetlerle gündemde. Müşteriler, kuaförde hayvanlarına yapılan uygulamalardan ve hizmet kalitesinden şikayetçi. Ayrıca bunun yanı sıra hayvanların yıkanırken veya kesilirken yaralanması, strese maruz bırakılması, hizmetin zamanında ve eksiksiz yapılmaması ve fiyatların yüksek olması öne çıkan şikayetler arasında yer alıyor.

Kuaförde çalışan personelin deneyimsizliği, kullanılan ürünlerin kalitesizliği ve uygulanan işlemlerin yanlış yapılması gibi nedenler şikayete konu olurken firma yapılan şikayetleri büyük bir ciddiyetle karşılayarak sorunları en aza indirmeye gayret ediyor.

Hayvanlarını pet kuaföre götürenler hakkında araştırma yapmalı, kullanılan ürünlerin kalitesini kontrol etmeli ve uygulanan işlemler hakkında bilgi almalı. Ayrıca gelen şikayetler, pet kuaförlerinde hizmet kalitesinin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Hümeyra Pet Kuaför

Hümeyra Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Kedi ve köpeklerin bakım ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak için alanında uzman ve deneyimli personeliyle hizmet veren Hümeyra pet kuaför cinslere ve ihtiyaçlara göre özel bakım programları uyguluyor. Ayrıca her zaman kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen firma, evcil hayvanların ihtiyaçlarını karşılamak için yeniliklere açık. Bununla birlikte verilen hizmetler şunlar;

  • Tıraş: Kedi ve köpeklerin tıraş edilmesi, hem hijyen hem de görünüm açısından önemlidir. Kuaför, kedi ve köpeklerin cinslerine ve ihtiyaçlarına göre özel tıraş programları uygulamaktadır.
  • Banyo: Kedi ve köpeklerin banyo edilmesi, onların cilt ve tüy sağlığı açısından önemlidir. Pet Kuaför, kedi ve köpeklerin cilt tiplerine uygun şampuanlar ve bakım ürünleri kullanmaktadır.
  • Tırnak kesimi: Kedi ve köpeklerin tırnaklarının düzenli olarak kesilmesi, onların sağlığı açısından önemlidir. Ayrıca pet Kuaför, kedi ve köpeklerin tırnaklarını güvenli ve ağrısız bir şekilde kesmektedir.
  • Kulakların temizlenmesi: Kedi ve köpeklerin kulaklarının düzenli olarak temizlenmesi, kulak enfeksiyonlarının önlenmesi açısından önemlidir. Pet Kuaför firması, kedi ve köpeklerin kulaklarını nazik bir şekilde temizlemektedir.
  • Diş fırçalama: Kedi ve köpeklerin dişlerinin düzenli olarak fırçalanması, diş eti hastalıklarının önlenmesi açısından önemlidir. Ayrıca kuaför, kedi ve köpeklerin dişlerini özel diş macunu ve fırçaları ile fırçalamaktadır.
  • Tarama: Kedi ve köpeklerin tüylerinin düzenli olarak taranması, tüy dökülmelerinin azaltılması ve tüylerin sağlıklı bir şekilde uzaması açısından önemlidir. Pet Kuaför, kedi ve köpeklerin tüylerini nazik bir şekilde taramaktadır.
  • Mantar tedavisi: Kedi ve köpeklerde görülen mantar enfeksiyonları, cilt sorunlarına neden olabilmektedir. Bununla birlikte kuaför, kedi ve köpeklerde görülen mantar enfeksiyonlarının tedavisinde uzmanlaşmıştır.
  • Keratin bakımı: Kedi ve köpeklerin tüylerinin daha parlak ve sağlıklı görünmesi için yapılan bakım, en popüler hizmetlerinden biridir. Ayrıca işletme, kedi ve köpeklerin tüylerine özel keratin maskeleri uygulayarak, onların tüylerinin daha yumuşak, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlamaktadır.
  • Tüy rengi değişimi: Kedi ve köpeklerin tüylerinin geçici olarak renklendirilmesi yapılmakta. Ayrıca tüylerine özel renklendirme ürünleri kullanarak, onların tüylerinin geçici olarak farklı renklere boyanmasını sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları