Havalı Pet Kuaför & Shop - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Havalı Pet Kuaför & Shop

Home » Havalı Pet Kuaför & Shop

Havalı Pet Kuaför & Shop ile köpeklerin tamamı çok havalı görünüyor! Pet kuaförünün bir diğer sloganı ile ‘mutlu insan mutlu hayvan’ olurken iddialarını ne kadar yerine getiriyor gelin hep birlikte bakalım!

Havalı Pet Kuaför & Shop 2022 yılında İstanbul Kartal’da kurulan bu butik pet kuaförü mutlu insan ve mutlu hayvan mottosuyla yola çıkmıştır. Hayvanlara özel bakım hizmeti verilmektedir. İşletmede sadece bakım hizmeti değil, farklı aksesuarlar ve oyuncaklar da temin edilebilmektedir.

Kendine ait bir internet sitesi bulunumaktadır. Ve havalipet.com üzerinden hem firmayı inceleyebilir hem de ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bulunduğu yere baktığımızda ise İstanbul Kartal’da tek bir  şubesi bulunur. Dilerseniz mail atarak dilerseniz iletişim numarası üzerinden randevu oluşturabilirsiniz. Pazar günleri kapalıyken haftanın diğer günleri 10.00 ile 20.00 arasında hizmet vermektedir.

<yoastmark class=

Havalı Pet Kuaför & Shop Yorumları

Havalı Pet Kuaför & Shop müşterileri pet kuaföründen mutlu bir şekilde ayrıldığını ifade ediyor. Yapılan yorumlara baktığımızda özellikle firmanın kurulma mottosuna uygun olarak müşteriler evcil hayvanının mutlu olduğunu sık sık dile getirmektedir.

Yorumları incelemeye başladığımızda ise olumlu yorumların çok ağırlıkta olduğunu görmekteyiz. Özellikle ikinci yılına giren bir pet kuaförü olarak müşteri potansiyelini geliştirmesi olumlu karşılanmalıdır. Müşterilere baktığımızda ilk kez tıraş olan kedilerin veya köpeklerin bile herhangi bir sıkıntı yaşamadığını söylemektedir.

Bu pet kuaförüne gitmesini ısrarla tavsiye eden müşteriler var. Çok ilgili bir pet kuaförü olduğunu ifade ediyorlar. Birçok kişi hayatında gördüğü en nazik olduğunu ve hiçbir şekilde problem yaşamadıklarını belirtmektedir.

Ödül maması vererek hayvanları kendilerine alıştıktan sonra bakıma almalarından çok etkilendiğini belirtiyorlar. Çalışanların güler yüzlü yanında pet kuaförün ortamının temiz olduğunu söylüyorlar. Farklı bir hayvan için kullanıldığını açık bir şekilde gördüğünü belirten müşteriler de bulunmaktadır.

Yapılan diğer yorumları da incelediğimizde tüm yorumlar çok güzel tıraş edildiğini, ilk kez köpeğin bu kadar iyi tıraş olduğunu ifade etmektedirler. Beğenilen durumlar arasında bir diğeri ise fiyatların makul olduğu ve söylenen fiyattan daha yüksek bir ödeme yapılmadığıdır.

Girişte konuşulan fiyat ne ise ayrılırken yapılan ödeme aynı imiş. Biliyorsunuz ki bazen tarama sırasında hayvanların tüylerinde keçelenme olduğunda özel kremler ile açılması gerekiyor ve bunun için ek ücret talep edilebiliyor. Bu pet kuaförü hakkında yapılan yorumlarda bu durum ile ilgili olumsuzluk yaşanmamıştır.

Havalı Pet Kuaför & Shop Şikayetleri

Pet kuaförü hakkında farklı aracılarla araştırma yaptığımızda herhangi bir şikayete rastlamadık. Yapılan yorumların yüzde yüzü olumlu yorumlardır ve pet kuaföründe yaşanılan herhangi bir olumsuzluktan hiçbir müşteri söz etmemektedir. Havalı Pet Kuaför & Shop şikayetleri yoktur ve bu nedenle sizinle herhangi bir şikayet bilgisi verememekteyiz.

<yoastmark class=

Havalı Pet Kuaför & Shop Verdiği Hizmetler

Kuaför & Shop bakımları hem kedi hem de köpeklerin tüm ırkları için gerçekleştiriliyor. Hizmetleri:

  • Kedi makası tıraşı,
  • Kedi makine tıraşı,
  • Kedi tırnak kesimi,
  • Köpeklerin ve kedilerin göz temizliği,
  • Köpek ve kedilerin kulak temizliği,
  • Pati altı temizliği,
  • Banyo ve fön hizmeti,
  • Köpek makine tıraşı,
  • Köpek makas tıraşı,
  • Köpek tırnak kesimi

Yapılmaktadır. Sadece pet kuaförü değildir ve aynı zamanda köpek ve kedilerin ihtiyacı olan pet shop ürünlerine de ulaşabilirsiniz. Örnek olarak sizlere bir makas tıraşı ile ilgili bilgi vermemiz gerekirse öncelikle fazla tüyler makasla alınıyor ve özel şampuanla yıkanıyor. Daha sonra fön makinesiyle kurutma yapıldıktan sonra tarak yardımı ile makasla tüyler kısaltıyor. Bunu yaparken hayvanın istenilen pozisyonda durması gerektiği için bazı ayakta bazen de yatarak kesim yapılabilmektedir. Tüm işlemler sırasında dilerseniz uzaktan izleme yapabilir ve köpeğinizin stres yönetimine yardımcı olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları