Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför

Home » Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför

Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför uzman ekibi ve hayvan sevgisi ile dolu vizyonuyla en sık tercih edilen firmalar arasında yerini almaya devam ediyor. İşte firmaya dair bilinmesi gerekenler!

Köpeklerde ve kedilerde tüm unsurlara dair gerekli olan bilgilendirmeler eksiksiz bir biçimde tarafınıza sunulmaktadır. Köpeklerin bakım adımlarının onların sağlıkları üzerinde olumsuz herhangi bir etki bırakmasına kesinlikle izin verilmemektedir. Her ırkın kendi hassasiyetleri de göz önünde bulundurulmaktadır. Ayrıca tüy bakımlarının yapılması için yoğun biri çaba sarf edilmektedir. Ekibin alanında uzman olması verilen hizmetin verimliliğini bir kademe daha artırıyor.

Yoğun bir talep söz konusu olduğu için randevu alarak gelmek daha mantıklı olacaktır. 0 554 797 19 94 telefon numarası ya da Whatsapp üzerinden randevu oluşturabilirsiniz. Randevu oluşturma adımlarına ilişkin dikkate alınması gereken hususların başında size verilen saate riayet etmeniz geliyor. Aksi takdirde randevu sisteminin tümünde bazı kaymalar yaşanır. Ayrıca firmanın henüz aktif bir internet sitesi mevcut değildir. Duyurular ve bilgilendirmeler genellikle resmi Instagram sayfası üzerinden yerine getiriliyor.

Grooming House Pet Shop

Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför

Pet Shop & Pet Kuaför Yorumları

Pet Shop & Pet Kuaför kategorisinde inceleme yapıldığında göz önünde bulundurulmaktadır. Yorumlar incelendiği zaman personelin oldukça güler yüzlü olması karşımıza çıkmaktadır. Yorumlar arasında bir diğer dikkat çeken unsur da dükkanın oldukça temizi olmasıdır. Köpekler arasında ortak olarak kullanılan makinelerin her kullanımın sonrasında gerekli olan sterilizasyon işlemlerine tabi tutulur.

Köpeklerin bakım adımlarında sunulan kıtık giderme yöntemleri de olumlu yorum almaya devam etmektedir. Köpeklerde tarama işlemlerine dair uymanız gereken püf noktaları da firmanın uzmanları tarafından size iletilecektir. Stres hissetmemesi için bir personel kesim işlemlerini yaparken çaba sarf ettiği biliniyor. Bu koşullarda siz de köpeğiniz için endişe etmeden onun bakımının tamamlanmasını bekleyeceksiniz. Bekleme sorununun yaşanmadığı ve programa uygun hareket edildiği de gelen yorumlar arasındadır. Diğer firmalardan ayıran en temel özelliğin ise personelin güler yüzlülüğü ve profesyonelliği olduğu iddia ediliyor. Ayrıca siz de gerekli olan hizmetlerin alınmasının sonrasında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför Şikayetleri

Pet Kuaför hizmetlerine dair gelen en yaygın şikayet fiyat aralıkları ile alakalıdır. Özellikle son aylarda fiyat skalasının çok yüksek bir noktaya çekildiği bilinmektedir. Bu durumun sadece Grooming House firmasına özel olmadığı tüm köpek bakım firmalarında mevcut piyasa nedeni ile fiyat artışlarının söz konusu olduğu anlaşılıyor.

Bir diğer yandan da randevusuz gelen kişilerin sıra beklemek zorunda kaldıklarına dair bazı olumsuz eleştiriler de mevcuttur. Bu tür olumsuz durumlar yaşamamak adına kedi – köpek sahiplerinin gerekli olan randevuları almasının sonrasında firmaya gelmesi tavsiye ediliyor.

Grooming House Pet Shop

Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför

Grooming House Pet Shop & Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Pet Kuaför hizmetleri kediler ve köpeklerin bakımına dair aklınıza gelen tüm alt başlıkları kapsamaktadır. Bu hizmetleri verecek olan ekibin konusunda uzman olması ve yeterli tecrübeye de sahip olması işlem verimliliğini büyük oranda artırmaya devam etmektedir.

  • Köpeklerin tüy bakımlarının, tarama işlemlerinin ırkın hassasiyetlerine uygun şekilde yerine getiriliyor olması dikkat çekicidir.
  • Köpeklerde makine tıraşı mevcutken aynı zamanda makas tıraşı da mevcuttur. Irkın tüy yapısı hangisi için uygunsa tercih ondan yana kullanılmaktadır.
  • Köpeklerin banyolarının yaptırılması ve aynı şekilde kedilerin tüy bakımları ve banyo yaptırma adımlarına dair de tüm hizmetler verilmektedir.
  • Tırnak kesimleri kedi ve köpek sahiplerinin en zorlandıkları ve uygulamaktan imtina ettikleri bakım adımlarındandır. Firmada tırnak bakımlarının ve kesimlerinin de eksiksiz yerine getirilmesi sağlanır. Süreç uzatmadan dakikalar içerisinde tamamlanacak.

Köpek ve kedi bakımına ilişkin almış olduğunuz hizmete dair olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı firma ile paylaşabilirsiniz. Hayvan sevgisi bakımından kusursuz bir hizmet almak isteyen kişiler için ideal bir alternatif olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları