Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent

Home » Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent köpeklerin ve kedilerin bakım adımlarında profesyonel kadrosu ile hizmet sunmaya devam ediyor!

Firmanın çalışanlarının güler yüzlülüğü evcil hayvan ailelerini de memnun ediyor. Beytepe Mahallesi Oryap Villaları’nda hizmet kalitesinin yüksekliğine kadar donanımlı bir hizmet veriyor. +90 530 015 70 43 telefon numarası aracılığı ile firmanın yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Firmanın henüz bir internet sitesi bulunmamaktadır. Fakat Instagram sayfası mevcuttur. Firmaya ilişkin tüm güncellemeler hakkında Instagram sayfası aracılığı ile bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha öncesinde gelen kişilerin yorumları ve memnuniyetlerine dair de datalar Instagram sayfası kapsamında kendini göstermektedir. Aynı zamanda fizik tedavi alanında seviyesi dikkat çekmeye devam ediyor.

<yoastmark class=

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent Yorumları

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent firmasından hizmet alan kişilerin yorumları oldukça olumludur. Öncelikli olarak köpeklerin ve kedilerin tedirgin olmalarına mahal vermeden huzurlu bir ortamda kesim adımları tamamlanır. Bu da memnuniyet yaratmaktadır. Daha öncesinde tıraşa ilişkin olumsuz yaşantıları olan  agresyon göstermeden tüm kesim adımları yerine getirilmiş olacaktır. Bir diğer olumlu boyut ise kesim yapılan alana kadar çok detaylı bir sterilizasyon çalışmasının yapılmasıdır. Bu şekilde hayvanlar arasında hastalık geçişi gibi bir durumun söz konusu olması engellenmektedir. Her bakımdan hayvanların rahat edecekleri konforlu ve temiz bir ortam tesis edilmiştir.

Köpeklerde sorun ile karşılaşmadan ırka özel kesim modelleri de tesis edilmiştir. Örneğin bazı ırkların tüy köklerinde yaygın şekilde hassasiyet vardır. Bunun için tıraş makinelerinin bu köklere direkt olarak temas etmesi tavsiye edilmemektedir. Bu tür ırklarda makas tıraşı yapılmaktadır. Kedilerin tırnak kesimi belki de hayvan bakımına ilişkin en zor hususlar arasında yer alıyor. Köpeklerin de kedilerin de tırnak bakımlarının yapılmasına dair de hizmet verilmektedir. Tırnak köklerine zarar vermeden oldukça hassas bir biçimde bakım adımları yerine getirilmektedir.

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent Şikayetleri

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent firması hakkında gelen olumlu yorumlar çoğunluktadır. Şikayetlere dair incelemeler yapıldığı zaman özellikle hafta sonları sıranın çok fazla olmasından yakınan kişiler mevcuttur. Bu sorunu aşabilmek için kişilerin randevu ile firmayı ziyaret etmesi  tavsiye edilmektedir.

Zaman zaman fiyata dair de bazı eleştiriler olsa da sunulan hizmetin kalitesi nedeni ile genelde bu olumsuz yorumların da oldukça sınırlı olduğunu eklemek gerekir. Hizmet kalitesi bakımından kıyaslamalar yapıldığı zaman Ankara’nın en sevilen alternatiflerinden biri olduğu anlaşılmaktadır. Siz de deneyimlerinize ilişkin detayları sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

<yoastmark class=

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent Verdiği Hizmetler

Gramafon Pet Kuaför & Spa Hotel Bilkent kategorisinde verilen hizmetler arasında kedi ve köpeklerin bakımına ilişkin tüm detaylara ayrı bir başlık açılmıştır.

  • Irkların kendi özel tüy yapılarına uygun bir kesim planının hazırlanmasına büyük bir önem verilmektedir.
  • Banyo hizmeti de mevcuttur. Aynı zamanda tırnak kesimi ve diğer hijyen faaliyetlerine dair harika bir sistem geliştirilmiştir.
  • Buy firmanın tıraş işlemleri sırasında makine tıraşı da makas tıraşı da mevcuttur. Köpek ırklarının hassasiyetlerinin farkında olan bu tecrübeli ekip sayesinde herhangi bir alerjik reaksiyon ya da tüylere ilişkin bir sorun yaşanmadan tüy bakım adımları yerine getirilmiş olacaktır.
  • Hayvanlarınızı teslim edebileceğiniz bir hayvan oteli hizmeti de sunulmaktadır. Hayvanınızı bırakacağınız bir yeriniz olmadığından şikayet ediyorsanız Gramafon bu konuda sizin için harika bir alternatif olacaktır.
  • Aynı zamanda Pet Taksi alanında da hizmet vermektedir. Hayvanlarınızı bir yerden bir yere götürürken konfor ve sağlıkları bakımından bir endişe duymadan firmanın Pet Taksi sistemini tercih edebilirsiniz.

Verilen hizmetin profesyonel ellerden çıkıyor olması da dikkat çekicidir. Özellikle alanında uzman olan ve yetkinliğini kanıtlamış isimlerin hizmet vermesi kedilerinizi ve köpeklerinizi gönül rahatlığı ile teslim etmenizi sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları