Coco’s Cocos Pet Kuaför & Pet Butik - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Coco’s Cocos Pet Kuaför & Pet Butik

Home » Coco’s Cocos Pet Kuaför & Pet Butik

Coco’s Cocos Pet Kuaför Pet Kuaför & Pet Butik müşterilerin hassas kriterlerine uygun çok nitelikli bir hizmetin verilmesi için deneyimli bir kadro oluşturmuştur. Firmanın en temel niteliklerini sizin için derledik!

Köpek bakım adımlarına ilişkin incelemeler yapılır. Özellikle alanında uzman bir firma ile çalışmanın  önem arz ettiği fark edilmektedir. Köpek bakım adımlarında dikkat çeken hususlar Coco’s firmasında güler yüzlülük olmuştur. Diğer firmalardan ayrılarak özel bir yer sahibi olmuştur. Köpek sevgisi ve güler yüzlülük ile yoğrulan bir ekibe sahiptir. Ayrıca verilen hizmetin her bakımdan hayvan ailelerine anlatılması onay vermeleri üzerinde durulmaktadır.

Tüm hizmet bilgilerini alabileceğiniz bir internet sitesi de mevcuttur. Tarabya Adnan Kahveci Caddesi’nde yer alan bu firmanın sunduğu hizmet kadar memnuniyet uyandırdığı görülmektedir. Ayrıca şuana kadar sektörde yer alan en eğlenceli firma mimarilerinden biri geliştirilmiştir.

+90 545 730 39 96 telefon numarası üzerinden firmanın yetkilileri ile iletişime geçerek randevu oluşturabilirsiniz. Köpek ve kedi bakımına ilişkin gelen talep çok yüksektir. Bunun için randevusuz gelen kişilerde yer bulmada sıkıntılar yaşanabilmektedir.

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik

Cocos Pet Kuaför & Pet Butik Yorumları

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik hizmet yorumları hakkında incelemeler yapıldığı zaman  çok büyük bir övgü dile getirildiği fark ediliyor. Köpeklerin ırklarına ilişkin uzman bir kadro mevcuttur. Makas kesimi de makine kesimi de mevcut kılınmıştır. Elde edilen sonucun hayvanların rahat etmesini sağlar. Hayvan ailelerini de memnun edecek seviyede olmasına dikkat edilmektedir.

Sunulan hizmetlere dair gelen bir diğer olumlu yorum da çalışanların tavırları ile alakalıdır. Çalışanların tüm sorulara yanıt verir. Anlayışlı ve aynı zamanda alanında oldukça yetkin olan kişilerin memnuniyet seviyesini kademe kademe artırdığı görülüyor. Köpeklerin daha öncesinde yaşamış oldukları olumsuz tıraş deneyimlerine rağmen detaylı ilgilenme ve onların memnun olması için alınan önlemler ile beraber dükkandan memnun ayrılmaları için hassas bir hizmet yapısı benimsenmiştir. Firmanın tasarımının çok özenli olması hayvanları tıraş olurken köpek ve kedi ailelerinin keyifli bir biçimde zaman geçirmelerini de mümkün kılmaktadır. Gelen yorumlar ekseriyet ile memnuniyeti içeriklidir.

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik Şikayetleri

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik firmasının hizmetlerine ilişkin gelen yorumlar genel itibari ile olumlu olsa da zaman zaman sunulan hizmetten memnun kalmayan kişiler de olmuştur. Bu kişilerin yaptıkları şikayetlerin çok yakından analiz edildiği de biliniyor. Müşteri memnuniyetine ne derece önem verildiği sadece bu tavırdan dahi net şekilde anlaşılmaktadır. Firmanın hizmetlerine ilişkin en temel şikayet fiyat aralığının özellikle son birkaç aylık zaman zarfında çok yüksek bir artışa tabi olması ile alakalıdır.

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik

Coco’s Pet Kuaför & Pet Butik

Cocos Pet Kuaför & Pet Butik Verdiği Hizmetler

Cocos Pet Kuaför & Pet Butik hizmet hakkında incelemeler yapıldığı zaman birçok farklı firmanın işlevini tek bir çatı altında topladığı görülmektedir. Köpeklerin ve kedilerin bakımına ilişkin her aşamada uzman bir kadro ile hareket edilmektedir.

  • Kedi ve köpeklerin tüy bakımlarının yapılması için çok seçkin bir kadro geliştirilmiştir. Alanında uzman olan isimlerin kedilerde ve köpeklerde stres faktörü oluşturmadan tıraşın tamamlanması için şans veriliyor.
  • Bakımın yapılması sırasında özellikle köpeklerde sıklıkla meydana gelen tüy dolaşıklıkların giderilmesi için de farklı metotlar kullanılmaktadır. Uzun tüylü köpekler için de kısa tüylü köpekler için de farklı tıraş metot alternatifleri mevcuttur.
  • Tırnak kesim adımları da bakımın önemli bir parçasıdır. Bilhassa kedi sahiplerinin tırnak kesim adımına ilişkin sorun yaşadığını görüyoruz. Bakım adımına ilişkin sorun yaşanmaması için gerekli olan önlemler eksiksiz alınmaya devam etmektedir. Kırılma ya da deriye zarar verme adımları olmaksızın tırnak bakımı yerine getiriliyor.

Kedi ve köpek bakımına ilişkin firmanın müşterileri tarafından yapılan yorumlar incelendiği zaman genel memnuniyetin yüksek olduğu görülüyor. Aynı zamanda yapılan yorumların firma sahibi tarafından ne derece ciddi şekilde incelendiği de anlaşılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları