Bursa Jessie Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Bursa Jessie Pet Kuaför

Home » Bursa Jessie Pet Kuaför

Bursa Jessie Pet Kuaför profesyonel kadrosu ve özenli çalışma prensipleri ile kedi ve köpeklerin bakımına ilişkin her aşamada sizin yardımcınız olacak. Firmanın hizmet detaylarına ilişkin bilinmesi gerekenler burada!

Köpek ve kedilerin rutin bakımlarına ilişkin aklınıza gelen tüm hususlarda eksiksiz bir biçimde hizmet verilmektedir. Bursa’da en sık tercih edilen firmalardandır. Jessie Pet Kuaför’ün henüz müstakil bir internet sitesi mevcut değildir. Fakat vermiş olduğu hizmetler ile alakalı bilgilendirmelere Instagram resmi sayfası üzerinden erişirsiniz. Yapılan kampanyalara dair de bilgilendirmeler kesintisiz şekilde sunulmaya devam etmektedir. Ayrıca Bursa Üçevler’de yer alan bu pet kuaförü Ünay Sokak’tadır.

Personellerin alanında uzman isimler olması da genel memnuniyeti kat ve kat artırmaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra firmanın sunmuş olduğu hizmetlere gelen talep de memnuniyetin simgesidir. Kedinizi getirmeden önce 0537 399 19 92 telefon numarası üzerinden randevu alırsınız.

<yoastmark class=

Bursa Jessie Pet Kuaför Yorumları

Bursa Jessie Pet Kuaför kategorisinde en steril ortamı yaratan nadir firmalardandır. Kedi ve köpeklerin bakım adımının yapılmasının hemen akabinde bulunulan alan temizlenip sterilize edilir. Bu nedenle ailelerin hayvanlar arası hastalık geçişi olmasına ilişkin asla bir endişe duyması gerekmiyor. Ayrıca hizmet veren personelin oldukça güler yüzlü ve candan olması dikkat çekicidir. Hizmet veren personelin alanında uzman olması alınan hizmetin kalitesini direkt olarak artırmaktadır.

Köpeklerin bakımını yağarken adeta kendi ailelerinin bir parçasına davranıyormuş gibi muamele etmeleri memnuniyet seviyesini yükseltmektedir. Bursa Nilüfer’de yer alan Jessie’ye kadar mevsim fark etmeksizin gelen müşteriler çoğunluktadır. Köpeklerin tedirgin edilmeden bakımlarının yapılması için de uygun rahat bir ortam tesis edilmiştir. Bu rahat ortam sayesinde zaman kaybetmeden tüm bakım adımlarının anesteziye gerek duyulmadan tamamlanması sağlanıyor.

Köpeği oyalamak için uğraştığı görülüyor. Farklı ırklardan köpeklerin bakımına ilişkin yetkinliği vardır. Ayrıca bu ekip alan bilgisi konusunda asla bir sorun ortaya çıkartmamaktadır. Köpeklerin bakımına dair kullanılan tüm ürünlerin birinci kalite olması, uzun zaman almadan tıraşın özenli bir biçimde tamamlanması ve çalışanların güler yüzlü olması firmanın sıklıkla tercih edilmesinin temel kıstasları arasındadır.

<yoastmark class=

Bursa Jessie Pet Kuaför Şikayetleri

Bursa Jessie Pet Kuaför hakkında gelen olumsuz yorumların firma tarafından oldukça detaylı bir biçimde kontrolden geçirildiği de bilinmektedir. Şikayetler ve yorumlara dair çok hassas bir inceleme sistemi geliştirilmiştir. Müşteri memnuniyetinin artırılması için yorumlar detaylı şekilde analiz edilmektedir. Köpeklerin bakım masraflarının son aylarda ücretlendirme bakımından çok yüksek seviyeye çıktığına dair bazı şikayetler mevcuttur. Sektörlerin genelinde bu şekilde bir fiyat artışının yaşanıyor olması sadece firmaya özel bir durum değildir. Tüm hizmetlerde bu şekilde fiyat güncellemeleri söz konusu oluyor.

Bursa Jessie Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Bursa Jessie Pet Kuaför bir evcil hayvanın rutin bakımlarına dair akla gelen tüm alanlarda ailelere destek olmaya devam etmektedir. Kuaförün sergilemiş olduğu tüm becerilerin aynı zamanda sterillik ve yüksek ürün kalitesi ile de aynı anda elde edilmesi için büyük bir çaba sarf edilmektedir.

  • Farklı ırk köpeklerin tıraşlarının kolaylıkla yapılması için farklı alternatif tıraş türleri benimsenmiştir. Makine tıraşını tercih eden kişilerin de makas tıraşını tercih eden kişiler için de harika bir alternatif olacaktır.
  • Köpeklerin bakımına ilişkin bir sorun meydana gelmemesi için özellikle dikkate alınması gereken hususların başında bedensel sağlık gelmektedir. Tüy köklerinin kontrolü, oluşan kıtıkların giderilmesi için de hizmet verilmektedir.
  • Köpeklerin düzenli banyolarının yaptırılması ve tırnak kesim adımlarının yerine getirilmesi için de uygun sistem geliştirilmiştir. Seçilen banyo şampuanına kadar her alanda kalite temelli bir hizmet vardır.

Kuaför hizmetlerine ilişkin incelemeler yapıldığı zaman sadece ailelerin değil aynı zamanda köpeklerin de kendilerini değerli hissedecekleri, tedirgin olmayacakları bir alanın oluşturulmasına çaba sarf ediliyor. Tasarımından takınılan tavra kadar her bakımdan ne derece özenli bir hizmet anlayışının mevcut olduğu açıktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları