Barkyard Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Barkyard Pet Kuaför

Home » Barkyard Pet Kuaför

Barkyard Pet Kuaför hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler buraya! Butik işletme hakkında yapılan yorumlar ve verilen hizmetler hakkında her şeyi bulabileceğiniz bir yazı hazırladık…

Barkyard Pet Kuaför firmasının internet sitesi bulunmaktadır ve Barkyard.co üzerinden ulaşabilirsiniz. Firma 2021 yılında kurulmuştur ve 3 yıldır hizmet veriyor. Amerika Florida’da bulunan Groomer Academy’den alınan eğitimler ile açılmıştır.

Bu işletmeye bir beyaz yakalının kendi köpeğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıkan sahipleri tarafından kurulmuştur.  Pet kuaförü pazartesi günleri kapalı olurken haftanın diğer günlerinde 10.00 ile 18.00 arasında hizmet veriyor. Facebook ve İnstagram hesapları üzerinden yapılan işlere bakarak randevu oluşturmak isterseniz iletişim numarasını kullanabilirsiniz.

Barkyard Pet Kuaför

Barkyard Pet Kuaför Yorumları

Pet Kuaför yorumlarına genel olarak baktığımızda yapılan yorumların neredeyse tamamı memnuniyet bildirmektedir.  Özellikle yapılan yorumları sizinle paylaşmak istediğinizde çalışanların ve işletme sahibinin müşterileri güler yüzle karşıladığını görüyoruz. Profesyonel bir şekilde tıraş ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Bilgi birikimlerine müşterileriyle de paylaşan kişiler olduğunu söylemektedir. Köpeklerin ilk olarak yıkama istasyonuna alındığını, orada yıkandığını söyler. Ardından tarandığını ve karanlıktan sonra da tıraşı yapılır. Sonra temiz bir şekilde sahibine teslim ettiğini bildiren onlarca farklı yorum bulunmaktadır.

Hem makine tıraşı hem de makas sırasında hiçbir sorun yaşanmadığını söyleyen müşteriler de yorumlarını paylaşmaktadır.

Türkiye‘de daha iyi bir pet kuaförün olamayacağına söylüyor. Türkiye’de de çok profesyonel ve güler yüzlü çalışmasından mutluluk duyan kişiler. Bu kuaförü tüm hayvan severlere şiddetle tavsiye etmektedir.

Cihan Bey’in aldığı eğitimler ve eğitimlerin sonucunda da başarılı bir şekilde hizmet verdiğini görüyoruz. Bu nedenle sizlere aldığı eğitimleri anlatmak isteriz. Pet kuaförü 2020 yılının Ocak ayında Ukrayna’ya giderek burada Iryna Podhorna’dan eğitim alarak kariyerine başlamıştır. 2020 Kasım ayında künyesinde de belirttiğimiz üzere Florida’da Dog Groomer Academy’den mezun oluyor. 2021 yılında New York Central Park Spa ’da pet kuaförü olarak çalıştığını ifade etmektedir. 2021 Ekim ayında ise Barkyard Pet Kuaför kuruluyor ve 2023 Nisan ayında ise Sara Choi’den Asya tıraş eğitimi almıştır. Eğitimlerin halen devam edeceğini söyleyen işletme sahipleri köpeklerinin hayatına girmesi ile bu alanda ki sorunların hiçbirinin yaşanmadığı bir merkez açmak istedikleri için bu yolda olduğunu da açık bir şekilde paylaşmaktadır.

Yapılan yorumlar üzerinde de anlıyoruz ki giden herkes köpeklerinin bakımından son derece memnundur ve butik işletmeyi tavsiye etmektedir.

<yoastmark class=

Barkyard Pet Kuaför Şikayetleri

Barkyard Pet Kuaför işletmesi hakkında çok farklı alanlarda yaptığımız araştırmalar sonucunda herhangi bir şikayet ile karşılaşmadık. Köpeklerini burada tıraş ettiren veya bakımını yaptıran herkes son derece memnun ve yaşadıkları herhangi bir olumsuzluk olmadığını belirtiyorlar. Bundan dolayı sizlere güncel olarak bir şikayet bilgisi veremeyeceğiz.

Barkyard Pet Kuaför Verdiği Hizmetler

Barkyard Bostancı merkezine gidenlerin alabileceği hizmetler genel kategorileri olarak:

  • Köpeklerin taraması ve banyo hizmeti,
  • Makas kesimi veya makine kesimi ile tıraşlanma hizmeti,
  • Detaylı hijyenin sağlanması ve bakım hizmeti

Bulunmaktadır. Tarama ve banyo hizmetinde burada köpeklerin tüy temizliği sağlanırken, köpeklerin tüylerine göre özel şampuanlar ve kremler kullanılarak derinlemesine bir yıkama hizmeti veriliyor. Banyo öncesinde mutlaka tarama yapılıyor ve özellikle köpeklerin tüylerinde bir kıtıklaşma olduğunda özel şampuanlar veya kremler düğümler açılmaktadır. Sıra hizmetine baktığımızda kesimler cinslere göre ve yapılacak bölgeye göre uygulanmaktadır. Eğer makas hizmeti istemeyen müşteriler olur ise dilenen uzunlukta makine tıraşı hizmeti de verilmektedir. Örneğin köpeğinizin 2 cm veya 3 cm gibi köylerinin kalmasını isterseniz makine tıraşı ile tüylerinin kesimi yapılmaktadır. Detaylı hijyen ve bakımında ise köpeğin pati altları, genital bölgesi, kulak içi göz çevresi veya tırnak kesimi gibi tüm bakımı yapılıyor. Bunun yanında tırnak kesimiyle birlikte tırnak törpüleme hizmeti de bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları