Afro Pet Kuaför - Köpek Cinsleri | Köpek Cinsleri Fiyatları

Afro Pet Kuaför

Home » Afro Pet Kuaför

Afro Pet Kuaför evcil hayvanlara ne gibi hizmetler veriyor? Pet kuaförü hakkında incelenmesi gereken tüm detayları sizler için sorgulayacak ve en gerçek bilgilere buradan ulaşacaksınız. İşte detaylar!

Afro Pet Kuaför İstanbul Kadıköy’de bulunmaktadır. Firmanın internet sitesi yoktur. Ve bu nedenle de hizmetleri hakkında detaylı bilgiyi bireysel olarak almanız çok zordur. 19 Mayıs Mahallesi Bayar Caddesi Açelya apartmanında hizmet verilmektedir.

Çalışma saatlerine baktığımızda ise haftanın her günü 10.00 ile 20.00 arasında hizmet veriliyor. Sosyal medya hesapları bulunmaktadır. Ve özellikle İnstagram hesabını aktif olarak kullanır. Ayrıca evcil hayvanlara nasıl bakım yapıldığı açık bir şekilde gösterilmektedir.

AFRO.PET.KUAFOR

Afro Pet Kuaför Yorumları

Afro Pet Kuaför firması hakkında yapılan gerçek kullanıcı yorumlarını fazlalığı dikkate değerdir. Küçük bir mekana sahip olmalarına rağmen çalışan kişi sayısı fazladır. Ve bu nedenle aynı anda birden fazla kişi bir köpekle dahi ilgilenen biliyor. Kullanıcı yorumları değerlendirdiğimizde ise memnun kalan kişiler sorunsuz bir şekilde yapıldığını bildirmektedirler. Özellikle birçok kişi fiyatının çok uygundur. Bu merkezi tercih ettiklerini  hiçbir şekilde sorun yaşamadığını açıklamaktadır.

Yorumlarına baktığınızda çok fazla yıkamaktan ve dokunmaktan hoşlanmayan köpeklerin bile temasa geçildiğini belirtenler memnundur. Özellikle bunu belirttiklerini de onlarla oyunlar oynayarak ödül mamaları verilerek bakımına geçildiğini paylaşmaktadırlar. Çalışanların tamamının son derece sempatik olduğunu evcil hayvanlarını bakımını gerçekleştirdiğiniz söyler.

Bekleme salonundan rahat bir şekilde izlenmesidir. Bu sayede evcil hayvan sahipleri hayvanlarını nasıl yıkandığını  karşılıklı bir güven oluşturuluyor.

Tıraşı yapıldığını ve bu işlem için ekstra ücret alınmadığı ifade edilmektedir. Özellikle katıklı hayvan sahiplerinin sık sık tercih ettiği pet kuaförlerden biri olduğunu görüyoruz.

Çalışanların güler yüzlü olması, tıraş ve banyo işlemlerinin başarılı olması nedeniyle kullanıcılar tavsiye etmektedir.

AFRO.PET.KUAFOR

AFRO.PET.KUAFOR

Afro Pet Kuaför Şikayetleri

Her pet kuaföründe olduğu gibi bu kuaför üzerinden de olumsuz yorumlar bulunmaktadır. Afro Pet Kuaför şikayetlerine baktığımızda tıraş olma işlemlerinde her seferinde farklı kişinin ilgilenmesinden rahatsız olanlar var. Tarama açma işlemlerine sert yapıldığını düşünenler, bu yüzden köpeklerin birkaç gün travma yaşadığını düşünen sahipleri de bulunmaktadır. Özellikle bunu test etmek için farklı bir pet kuaförüne gidildikten sonra köpeğin herhangi bir şekilde sonrasında travma yaşamaması sahiplerinin bu durum konusunda kesin görüş bildirmesine neden olmuştur.

Yapılan olumsuz yorumlardan biri ise kıtık parası alıyoruz ancak sizden almayacağız diyerek işlemin yeterince iyi yapılmadığını söyleyen müşterilerdir. Yukarıda olumlu yorumlar da bahsettiğimiz üzere ekstra bir kıtık parası alınmadığını belirten müşteriler bulunurken, bu müşteri para alınmadığı için yeterli bir temizlik yapılmadığını ifade etmektedir.

Yapılan diğer bir şikayet ise bir köpek bir tarafta tıraş edilirken farklı bir köpeğin aynı oda içerisinde banyo yaptırılmasıdır. Bu durumdan çok fazla rahatsız olan müşteriler, bir daha bu pet kuaförüne gitmeyeceğini belirtiyor.  Birkaç müşteriden ise köpeği kurutma işlemi sırasında şikayet oluşturulmuştur.

Kurutmanın önce havluyla yapıldığını, ardından ise normal insan fön makinesiyle kurutma işleminin gerçekleştirildiğinden dolayı bir daha buraya gitmeyeceğini açık bir şekilde beyan eden şikayetler bulunuyor. Şikayetler içerisinde değinmek istediğimiz son konu ise yoğunluk olması ve randevuların çok sık aralar ile verildiğidir. Bu nedenle de randevu saatinizin biraz sarkması söz konusu olurken pet kuaföründe aynı anda birden farklı cinsin bulunması da yaşanabilir.

AFRO.PET.KUAFOR Verdiği Hizmetler

Afro Pet Kuaför gittiğinizde alabileceğiniz hizmetler:

  • Makas tıraş hizmeti,
  • Makine tıraş hizmeti
  • Banyo hizmeti ve ilaçlı banyo hizmeti,
  • Rötuş hizmeti,
  • Tarama kıtık temizleme hizmeti,

Veriliyor. Kıtık temizliği için ekstra ücret alınmamaktadır. Makas tıraş hizmeti ve makine tıraş hizmetleri hem kedi hem de köpekler için yapılmaktadır. Merkeze gitmek istediğinizde önceden randevu almayı unutmayınız. Çünkü fiyat performans açısından yoğunluk yaşanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Girilen Irklar
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları
Özellikleri: Bakımı + Fiyatları